Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott tartok hogy a falusiak rám dobnak valami követ , az még megy is hogy fussak elölle (mert akkor entert kell nyomkodni (pedig aztirja h nyomkojdam a 3 mast))
De ezután elkell ugrani , és vami olyat mond h nyomjam meg a 3 mast meg a 6 ost . De nemtom hogy ezek melyik gombok . valaki letudná irni? megköszönném.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
bár sztem ez lelkesedéstöl függ 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
nekem igy van leosztva 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Kajak odab@ssz!
Hány chapter van, és kb. mennyi a játékidõ?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
amugy a szellemesdi nem a resi igazi feelingje 😊
ennek mindig is a zombi(zombiféleség) marad a játék alkotóeleme 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
már eleve külön profilok vannak kitalálva az irányitásra 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ti amugy milyen verzióval nyomjátok a gamét? Csak mert azt olvastam hogy február 22-én jelenik meg csak.
Shotit a legelején amikor nyolc ezren jönek a harangig akkor tod felveni 1 házban a felsö emeleten 😄 ahol van az a demo amikor Leon elbarikádoza magát ott lehet felveni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS3 ID: kolb@szman
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
PSN ID.: Beegabor
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Népszerû témák
1. Resident Evil 4
2. Football Manager
3. Mflex HQ�
4. Test Drive Unlimited
5. 9dragons
6. Logomûhely
7. Ki van fent legtovább?
8. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
9. Hány barátnõd volt eddig?
10. SilkRoad Online
hm...érdekes... 😄
az a videó még üt rendesen Neoman 😄
Gideon Wieth: kitöröd õket 😛
Gamecube ill. PS2.
Grafikailag a GC nagyon odaveri a PC-s változatot (ami szvsz irdatlan fos a képek alapján), és az élmény is iszonyat egy nagy TV-n. Többek közt ezért vettem Gamecube-ot.
A videjót meg nézzétek meg, elképesztõ ahogy bedurvul.
😄
2, A baltásoknak elõször a kezét lõjétek meg...
3, hagyd hogy közel jöjjenek az emberek, lõdd fejbe majd rugd meg...(egy rugással több embert is el lehet intézni...)
Így egyenlõre ennyi...😄
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ha már ügyesen fejen találtad az embereket kinõ a fejére egy plágaszörny...
Namost ha az ember testéd lövöd sok lõszert pazarolsz mert ha a fejét lövöd akkor gyorsabban döglik meg.