Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
GAMEPADOSOKNAK...
Menjetek be a Setupba és gamepad...gamepad pattern select... itt állítsátok be a saját gamepadotokat... akkor jo ha látjátok hogy a jobb oldali analog karra is be van irva valami... utána ezzel lehet zoomolni...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
kösz az extra gyors " választ" hogy mivel lehet kiszedni videókat?? Hát halljátok a 2 chapter eleje amikor a két részt kelll összeszedni és berakni az ajtóba ott megizzadtam rendesen...
Viszont kivételesen nagyon nem teccik hogy élethû... Leonnak remeg a keze célzásnál + alany is mozog... hát igy kurvanehéz az ipse kezében lévõ dinamitot kilõni... de maga a játék naon jó....

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Zoomolni hogy lehet gamepadon HELP!!!!!
Maxtreme
Detto 😄 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A kutyák sem voltak gyengék vazz.. Remélem nem lesz belõlük túl sok 😄

mucsácsó
Bizony, bizony 😄D Én is teljesen ugyanígy vagyok 😄 meg most már azért ezektõl a "normál emberektõl" is jobban hogy is mondjam...tartok...😄D Valahogy ezek gecirondák is, meg szívósak, sok golyó kell velük...És nem kell sokszor eltalálnia, hogy megmurdelj 😄 Szóval valahogy nem szeretem azokat a szutykokat én sem..
Seth
NA amikor megjelentek azok a paraziták, utána vmiért kerültem a fejlövéseket 😄 Messzire elérnek és veszélyesebbek amikor ott kalimpálnak össze vissza a csáppal

PSN ID.: Beegabor

Maxtreme

Igen, csak lõni köll mint az állat 😊
A csápos gecik kurva idegesítõek, fõleg ha sokan vannak. Majd lesz 1 olyan rész ahol 2 vagy 3 fûrészes gecivel "zárnak össze", egy 5 lépésnyi nagyságú araneban.. Na az élvezetes lesz 😄DD

mucsácsó
Hát én már csak egy X360-nal lennék így... 😄
malter
a nagyobb csapatokat pl ugy csináltam ki hogy folyamatosan sétálva hátrálok,ök odaszaladnak de pár méter után lassan jönnek,ha összegyült 1 kupac akkor sörétessel közéjük
DaniX14
én a boss-okat mindig rocket-tel ölöm😄😄

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

DaniX14
inkáb mégse töltöm ha ien a grafek meghát ps2-õn nagyon jó a grafek jah meg ott már megszoktam az irányitást meg mióta megvan a ps2 elég keveset gépezek ez sztem érthetõ!😄😄

malter
én pont ott járok,eddig összegezve graf jo,irányitás szokatlan és kissé gázos,logikai megfejtök kevesebb mint elözö részekben,és sztem lényegesen könyebbek
szerencsére kiszedték az 1 kulcs miatt 100x szaladgálj oda vissza stilust,viszont megmaradt a löszerrel valo sporolás,tehát nem a játék nehéz hanem kevés mindig a löszer😊
mucsácsó
dettó...nekem is beakad, de nem 1 mp-re azért, de megakad, az tény...és akkor tudom, hogy jön vmi 😄 de egyébként nem ott tartok, ahol írtad...

SpiritFire: hú, szerinted?..mégis mirõl pofázunk itt 2-3 oldalon keresztül? Meg ez PC-s játéktápig..
Seth
igen? nem rémlik. De felesleges arra költeni a pénzt, plusz sok helyet foglal

DaniX14
hát maikor az elsõ gnómot ölöd akkor már lehet veni vagyis ps2-õn vettem én😄😄😄

SpiritFire
de ki adták?

Voltam nyitás után!

SpiritFire
Én hallottam arról hogy a 4 lenne PC-n

Voltam nyitás után!

Prince of Máté
ott tartasz ugye, hogy 2 út felé lehet menni?
Ott van egy bal és jobb oldali út, a bal oldali ahol nem a fõszörny van egy picit könnyebb mert el lehet bújtatni a csajt,majd ott jönnek láncfûrészesek, hát azt billenytûzettel lehetetlen megcsinálni sztem..
PS2-n jobb tolni, mert ott jobb az irányítás
Nálam nem izgalmas mert beakad egy mp-re ha jönnek az ellenségek

Seth
akkor hol van még rocket launcher tee 😄

Gideon Wieth
videót mivel lehet készíteni... mondjuk ha ki akarom szedni a játékból vagy ilyesmi..???

Seth
szerintem teljesen felesleges pc-re is töltened ha ps2-n megvan

SpiritFire
PC-re a 4-et mikor adták ki?

Voltam nyitás után!

DaniX14
hát rocket launcher-el simán le tod nyomni én is ugy szoktam a boss-okat meg a nagy ellenségeket megölni!😄

Prince of Máté
hát én vettem, de lehet hogy lehet találni

DaniX14
én most töltöm érdemes tölteni vagy nem mondjuk ps2-õn is most nyomom ugyhogy nem tom? 😄

mucsácsó
nha, énis már chapter 2-n vagyok...és 2. boss talán...

chapter elején lestem ám, hogy az embereknek a fejére ilyen csápok nõttek...és elég szépen is sebeznek hogy rohadnának meg 😄
szal most egy ilyen óriás jön ellenem, és az a kutya is leugrott oda akit kiszabadítottam 😊 ezt az óriást hogyan kell megölni? Csak szimplán lõni, és mikor kijön az a szarság a hátán akkor azt kaszabolni, majd ezt párszor ismételni...ennyi lenne? Mert mindig vagy elkap és megölel, majd jól a földbedöngöl, vagy agyonvág szimplán 😄
Gideon Wieth
igen mert nincs egeres irányítás és gamepaddal könnyebb de billel is meglehet szokni...

Xsak azért kérdeztem mert szóba jött a gamepad

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Gideon Wieth
hogy csináltok videókat?? Én is berakok néhányat ha megmondjátok 😄😄
de pls válaszoljatok hogy lehet e utközben shotgun-t találni és HOL vagy pedig vennem kell minden képpen??

Gideon Wieth
pcés verzió mi más ?? emu grafikáján nem vitatkoznánk ennyit :😄D

Törölt felhasználó
Gamepaddal már élvezetes az irányítás! Igy már sokkal jobban tetszik 😊
Nahát ez az.Nem tudom ez mitõl van...
De akkor másnál nem ilyen.Hát akkor ez a pc csodái kategóriába megy,a játék meg az uninstallba...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince of Máté
tök jó neked nem is akadozik, és látszik hogy gamepaddal nyomod😛
csinálsz még videókat?
kössz

Nem akarok most vissza olvasni de most PC-s változatról van szó vagy vmi emusról vagy konzolosról?

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Sarapetike
lol most látom neked eltûnt a csákó lol hihi az enyém nem tûnt el :/

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Na de itt nem az a lényeg,hanem a kamera teljessen meghülyül és össze vissza a szobát mutatja (ahol a karakterek nincsenek sehol?? ),ennek nem igy kéne kinéznie.Hanem végig mutatni kéne amint a csávó felveszi a fejszét,nem csak egyszer ott van elõtted...

Gideon Wieth
és sztem a grafika jó... néha mondjuk kifolyik a szemed de a karakterek szépen ki vannak dolgozva és tulképpen a környezet se sokkal gázosabb csak kicsit mosottas beütése van... de nincs vele semmi baj...

Prince of Máté
lol mostmivan elbújtak és a kamera kersi hová tûntek<#idiota>

Gideon Wieth
nah sztem kurva jó a gép ott tartok hogy megtaláltam a palit a szekrényben aztán elkaptak majdd kiszabadultunk.., Kérdés Shotit meg riflet stb... csak jóbarátomnál tudok venni vagy esetleg találhatok is?? Én most inkább felfejlesztettem a pisztolyom...
Köcce

Sarapetike
de ilyen nálam is és nézd csak meg a tüzet lobog nem csak ugy oda van firkantva

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sarapetike
mert tv és a ps2 az egy direkt játékkonzol nekem is volt ps 2 igen ot szebb én örülök hogy legalább megjelent pc re

Sarapetike
nem az a lényeg hogy mi fut high-on hanem az hogy összehasonlitotad a 4 grafikáját a 3 -mal szemben és azt mondtad hogy a 3 jobb lol

a környezet foto de a karaktert nézdmár meg ilyent nem látsz a resi 4 ben jó nem is egy idösek szerintem az átvezetö videok is a játék motorjával készültek de ennyire nem akkarok belefolyni

Tehát akkor nálatok nem ilyen pl. ez az egyik elsõ animácio?
Mert én már mindent megprobáltam,új driver,új codeck,új DirectX,de nálam ez ilyen...

VIDEO...

urbijoe
nekem megvan ps2-ön de ott sokkal szebb a resident 4

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Sarapetike

na itt van még egy csak a pók meg meg a fõszereplõ 3d a többi foto

urbijoe
akkor szedd le az "Infernal" demoját és nézd meg annak milyen a grafja ,és simán futott very high felbontáson

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Sarapetike

ez volt a legjobb kép a resi 3 ból na ne hogy ez jóbb legyen mint a 4 de te tudod

Prince of Máté
azért minden játéknak nem lehet Crysis grafikája

Prince of Máté
azért ez nem igaz
lehet hogy ennek szar a graffja de a 3 nak gyengébb hidd el

Sarapetike
ha meg valami kafa (szerintem így is jó) grafikája lenne akkor most azért sírnál mert kéne vegyél egy új gépet is hogy tudj vele játszani
én láttam hogy egy nap alatt 35000 ember szedte a netröl és szerintem nyugi tetszik nekei