Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Na kiváncsiságtól hajtva leszedtem a pc-s verziót. Hát az irányításon kívül szerintem remek port lett (most hagyjuk figyelmen kívül a gc verziót, mérjük csak a ps2 verzióhoz), grafika is jobb így magasabb felbontásban, kicsit simítva ,nem olyan mint ps2-n, hogy remeg az egész,a háttérben lévõ dolgok. Ja és végigpörgettem gyorsan a videókat, bakker marhasokat nem is láttam (fõleg halálozások^^). AZért nem semmi, kb 150 jelenet. Ps2-Pc joy átalakítóm van úgyhogy irányítással nincs gond, rádugom a ps joy-t oszt mehet^^. Gépigény korrekt, legalábbis nálam semmi akadozás,rángatás.

PSN ID.: Beegabor

mucsácsó
Amivel az Ashley-t "vezényled", azzal a gombbal tudod megfogni a tárgyat, és a kamera gombjaival forgatod azt hiszem. Ha nagyobb inventoryra vágysz, akkor 24.000-t perkálsz az árusnak, és meg is lesz...bár az sem vmi hûdenagy, 1-2 sorral lesz több talán..
mucsácsó
Hát kb én is vagy 3 hónapja nem is toltam úgy igazán semmit...csak sorozatokat néztem, vagy filmeket 😄
de most ez jól jött, most ezt fogom pár napig asszem 😊
az biztos, hogy játékélmény/hangulat totálisan egy az egyben ottvan, és sztem a grafika sem olyan csúf, ennél azért még lehetne bõven rosszabb is hajjhaj....bár siratom a GC-s verziót, dehát...megint csak azt tudom mondani, hogy még jó, hogy átírták PC-re, és mi most tudunk vele játszani 😊
Viszont lenne 1-2kérdésem az inventoryval kapcsolatba:
Melyik gombal kell rendezgetni a tárgyakat?? Mert nekem nagyon nincsen helyem szal lassan a 3.chapter jön és egy elég jól fejlesztett handgunnal meg egy shotival nyomulok,semmi mást nem tudtam venni.
Miért ilyen kicsi az inventory..!? Ti ezt h oldottátok meg?
Húha..hát erre nem számítottam. Tegnap egy hirtelen felindulásomba kijelentettem,h valószínûleg hanyagolni fogom a gémet,kapják be. De mivel kb 3hónapja nem jött ki számomra semmi! érdekes játék (és ezt vártam is,csakhát az egér kérdés) gondoltam mégis letöltöm. Eredménye az lett,h este8-éjfélig folyamatosan toltam vele megszakítás nélkül ami akárhogy is számolom 4óra. Nem tolom vmi gyorsan,mégcsak a 2.chapter 3.részénél vagyok,szal még a fele is messze van,de szvsz ezzel mindenkinek játszania kell. Hiába egy szar a grafika,hiába nem egy könnyû dolog az irányítás,de ez a hangulat,játékélmény ami árad belõle az vmi félelmetes.
mucsácsó
😊)
közben rájöttem, de köszi a segítséget ismételten Seth 😉
Seth
az pedig egyszerû
piros*2,zöld*3,kék *1[\spoiler]

mucsácsó
thx! 😉
most meg RGB...csak a tököm kivan ezekkel a rejtvényekkel 😄
Onimusha 3 volt még ilyen..azis aztán... pf 😄
Seth
7*3,5*4,1*3

mucsácsó
3-3-3-4-4-4-3
...
nohát ez nem jó megoldás ott annál a kerti óramutatós rejtvényben... valaki tudja a rendes megfejtést? 😄 most ott állok elõtte, de nem akarom csak úgy otthagyni...
Seth
Azok renderelt hátteresek és tényleg fantasztikusan néznek ki(mármint a zero és az 1,)a végleges 4 közel sem ilyen látványos, mint ahogy a videóban látni

NeoMaN
Gamecube-on így néz ki az összes resident, kivétel a 2. és a 3.
Az elsõ részt is felújították.

Maxtreme
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Gyáá most vagyok annál a szakálas szemétládánál 😊 (akit elõször jól felrobbantunk, aztán nemhogy megmurdelne, még átalakul nagyobbá 😊 )
Asszem ezzel lesz bajom. Na mind1, mára elég 😄

Jaj Fatale Frame az volt az elsö játék amin öszefostam magam király volt 😄 Aki ismerös a konzolok világában az tudja enek a játéknak hasonlo a hangulata van mint a Shadow of the Colossusnak idegesit h nem tudok tovább jutni nehéz de nem birom akkor se leteni 😄

PS3 ID: kolb@szman

Fonixxx
Anno játszottam vele Ps2,fotózgatni kell meg minden!Az nagyon jó kis para játék!!!

mucsácsó
hát nekem meg kéne tanulnom szinúgy még, de szarok bele...
asszem megyek bossot írtani minnyá 😄
én sem bírom egyébként letenni, ha belekezdek...nekem tetszik, graffal sincsen akkora bajom..persze lehetne szebb is, meg minden, dehát..
ÖRÜLJÜNK, HOGY TOLHATJUK PC-N! 😉
engem csak a videók minõsége keserít el.. 😞
Maxtreme
Mondjuk én only a PC-s világban vagyok ootthon😊

sajnos 😞

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

"Olyan Call Of Cthullu felingje van...."--na meg grafikája az teljesen olyan.....

Seth
akkor még nem láttál fatal frame-et, sh az ellen is elmehet pihikézni . Bár ez pc-re sosem lesz

Maxtreme
Én is így voltam.. Reggel 9-kor nekiálltam, és 3-ig játszottam 😄 😄 😄 (kisebb megszakításokkal..kaja, etc 😄)

Wazze.... nem tudom abbhagyni osztán reggel ötre meg megyek dolgozni!!!
Qrva jó a game.....Olyan Call Of Cthullu felingje van.....<#eljen><#eljen><#eljen><#eplus2>

Maxtreme
sh4 az beteg.. 😄

Bár nálam a suffering a dobogós 😄D

Maxtreme
Hát iylen :/
Bár jeleneg (még 1 hétig) 64bites 9550 van a gépemben mint cserekártya, de nehinném hogy 7600GT-vel majd más lesz a graf 😄

Seth
tudomén, végigvittem már 2x is, de egy silent hill vagy fatal frame után lófütyi

Maxtreme
Kést pl én csak a tárgyak széttörésére használom (hordók, ládák)

Seth
tényleg ennyire rusnya fejük van ??? komolyan, a ps2 verzióban sokkal jobb

Maxtreme
Fejlhallgatóval, nagy hangerõn, éjszaka hiddel jó ez 😄DD

ffxi
Hali!
Playingmanual-ban mutatták hogyan lehet rúgni, de G.paddal. Bill. hogyan kell rúgni? Késelés hanyagoljam? Tök fölösleges sztem.

Fákjúal!

mucsácsó
húhh, köszi, most megnyugtattál, mert ezzel a kampós bácsival még mindig nem sikerült megbarátkoznom 😄
sebaj, jó lesz ez félelem nélkül is talán.. ;D
Maxtreme
1-2 kép:

Seth
jé valóban, pont annyi <#idiota>

Seth
ami a videóban van abból semmi nem maradt, nem lesz soha rögzített kamera,se elemlámpa Leon-nál,se kampóval vagdalózó szellem, se mészáros gügyögõ játékbabák ^^. Najó kastély lesz, de közel nem ilyen félelmetes. Ebben a játékban garantálom soha nem fogtok különösebben megijedni,színtiszta akció az egész.Az elhagyatott kutatóbázis azért fosatós lesz^^, de közel nem annyira hogy pelenkát kelljen cserélni

Prince of Máté
lol ezt szépen elcsesztem😄

Prince of Máté
na már most annyi üzenet van mint a konzolos resi 4-nél

mucsácsó
õh...és egyébként ilyen tipikus resi nézetek nincsenek benne a végleges, mostani játékban, mint amik a videóban szerepeltek? csak végig ez a "nézdahátam"? nameg ez a helyszín meg ez egész nem is lesz benne a játékban?
kirol
Ja, hogy megcsinálták ilyenre, aztán gondolták hogy túl jó, és az addigi munkát kidobták, és csináltak egy szart. Logikus tõlük.

dante3
3-3-3-4-4-4-3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Seth
ez egy korai verzió gamecube-ra, de ebben a formában soha nem jött ki (sajna nem sajna ki ki döntse el maga). Csak azt nem értem ha ilyen király graffal rendelkezett, miért lett jóval egyszerûbb az ami ténylegesen kijött

kirol
Miért, akkor ez a videó mibõl volt? Ha ez a játék nem így néz ki?

Fonixxx
Jó lesz ez!Aki nem játszott a többi részekkel,bizti nem fog ugy bejönni neki!
Amugy hogy-hogy ilyen hamar megjelent elvileg Feb. végén kéne csak!Megint vki lenyúlta volna?

Amugy a grafika azért is ilyen mert Ps2 ugye,és a gépigénye azért nagyobb a szokásosnál,mert a Konzolok tömörített grafot használnak és Pc-n nagyobb gép kell neki!

a fenti es a ket jobb also vilagitson
Kössz!!
De most meg én akadtam el egy hülye puzzle feladványban amikor egy óramutató féleséggel csak 3-mat illetve négyet lehet tekerni, és olyankor a szinbólumok kivillannak. Megcsináltam úgy hogy az összes világítson de nem történik semmi! Most annak a mutatónak hogyan kell állnia a végén hogy jó legyen vagy most mi van?

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

vagy a 1+3(futás+akció)-at vagy az 5+6(kés rátartás+fegyver rátartás)-ot kell nyomogatni a 3-as(akcio) gomb után

remélem érthetö 😄D

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Kettö lehet vagy a futás+action gomb vagy a kés tartás+pisztoly tartás 😄

PS3 ID: kolb@szman

Wow sikerült , bár ha megjegyzi hogy hányszor haltam ,szép kis szám lessz ott az biztos.
😄 de gondolom azért a game során még szükség lessz rá, mind1 kössz szépen a gyors választ , majd igyekszem nyomogatni ameddig valaki teljesen felnem világosit hogy most mivna.
Most azt hírtelen nem tudom hogy pontosan melyek. Ott én is szarakodtam míg tovább jutottam, de én akkor az action gombot a rátartást, a késsel való rátartás és a futás gombot nyomogattam olyankor gyorsan felváltva össze-vissza 😊 Fingom sem volt nekem sem hogy melyik lehetett az a gomb de egyszer csak sikerült. De én ezeket a gombkiosztásokat yxcv-re tettem hogy valamelyest könyebb legyen az irányítás (ezek anno a régi resident gombkiosztások és én már így szoktam meg az ilyen stílust)

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

Fontos lenne , pls.