Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
de most ez jól jött, most ezt fogom pár napig asszem 😊
az biztos, hogy játékélmény/hangulat totálisan egy az egyben ottvan, és sztem a grafika sem olyan csúf, ennél azért még lehetne bõven rosszabb is hajjhaj....bár siratom a GC-s verziót, dehát...megint csak azt tudom mondani, hogy még jó, hogy átírták PC-re, és mi most tudunk vele játszani 😊
Melyik gombal kell rendezgetni a tárgyakat?? Mert nekem nagyon nincsen helyem szal lassan a 3.chapter jön és egy elég jól fejlesztett handgunnal meg egy shotival nyomulok,semmi mást nem tudtam venni.
Miért ilyen kicsi az inventory..!? Ti ezt h oldottátok meg?
most meg RGB...csak a tököm kivan ezekkel a rejtvényekkel 😄
Onimusha 3 volt még ilyen..azis aztán... pf 😄
...
nohát ez nem jó megoldás ott annál a kerti óramutatós rejtvényben... valaki tudja a rendes megfejtést? 😄 most ott állok elõtte, de nem akarom csak úgy otthagyni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyáá most vagyok annál a szakálas szemétládánál 😊 (akit elõször jól felrobbantunk, aztán nemhogy megmurdelne, még átalakul nagyobbá 😊 )
Asszem ezzel lesz bajom. Na mind1, mára elég 😄
PS3 ID: kolb@szman
asszem megyek bossot írtani minnyá 😄
én sem bírom egyébként letenni, ha belekezdek...nekem tetszik, graffal sincsen akkora bajom..persze lehetne szebb is, meg minden, dehát..
ÖRÜLJÜNK, HOGY TOLHATJUK PC-N! 😉
engem csak a videók minõsége keserít el.. 😞
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Qrva jó a game.....Olyan Call Of Cthullu felingje van.....<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
Bár jeleneg (még 1 hétig) 64bites 9550 van a gépemben mint cserekártya, de nehinném hogy 7600GT-vel majd más lesz a graf 😄
Playingmanual-ban mutatták hogyan lehet rúgni, de G.paddal. Bill. hogyan kell rúgni? Késelés hanyagoljam? Tök fölösleges sztem.
Fákjúal!
sebaj, jó lesz ez félelem nélkül is talán.. ;D
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Amugy hogy-hogy ilyen hamar megjelent elvileg Feb. végén kéne csak!Megint vki lenyúlta volna?
Amugy a grafika azért is ilyen mert Ps2 ugye,és a gépigénye azért nagyobb a szokásosnál,mert a Konzolok tömörített grafot használnak és Pc-n nagyobb gép kell neki!
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
remélem érthetö 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
PS3 ID: kolb@szman
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH