Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
Csak álltalában a resident evil játékok befejezéskor figyelembe veszik,hogy mennyi checkpointot használtál fel!<#wink>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Faki
Mint az összes residentben (írógéptõl írógépig, illetve chapterenként). Azonban vannak checkpointok is, szal ha valami nehéz résznél összehalod magad, akkor nem kell reloadolni, hanem visszatesz a legközelebbi checkpointhoz (kb sûrûn vannak).

Seth
írógépeknél lehet menteni, szét vannak szórva a pályákon

PSN ID.: Beegabor

mentés az hogyan van benne???

Faki
Naja, elején nálam is érett az uninstall mert rögtön az elsö pár zombi megkósolt. Állandóan kevertem a gombokat, mostmár egész jól belejöttem, olyannyira hogy egyik boss szemét is ki tudtam lõni <#vigyor>

Seth
adj neki má esélyt, bill kiosztást úgy konfigurálod ahogy akarod, hamar meg lehet szokni

basszus nem hiszem el pedig tetszik de akkor kap egy kerek uninstallt

Seth
egértámogatást kifelejteték a kedves programozó urak

skacok egére belehat állítani a gamet???

Voltan
Ma vettem gamepadot, már rég terveztem amúgy is, azzal próbálkozom, de egyelõre kevésbé érzem a pados irányítást, mint a billentyûzetest. Kicsit szokni kell még...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kicsit vissza kellene olvasnod,mondjuk ide:#1296

Seth: Mákos Tészta ez jóóóóóóóóóóóóóó<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

ffxi
Kinek mûxik az egér pecs?

Fákjúal!

Hmuda
Ha az olyan egyszerû lenne. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Shep
Nyomj mindent egyszerre 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Persze, eddigi részekben is egy gomb célra tart másik gomb tüzel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hmuda
Kipróbáltam. Szerintem semmi gond nincs az irányítással, csak meg kell szokni. Az egyedüli probléma, hogy állandóan számozza a gombokat és nem az alapján jelzi, hogy mire van rákonfigurálva. Emiatt nekem az InidianaJones-koppincs jelenetnél egyelõre szakadás van, mert csak a gomb számát jelöli, ráadásul nem mindig ugyanazt...

Még ha konzolport is, abszolút minimum lenne, hogy a bekonfigurált gombot jelzi és nem azt, hogy melyik slotra volt rárakva...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nwm fogadja el a kódot nyomom az entert és semmi tuti nem jóóóóóó de akkor lverelek

valaki egy cd kulcsot help

Maxtreme
De tud. Csak nem keyboardal 😊

Fókameister
aha ok köszi pisztolyhoz is?😄

Seth
alapba enter

Fókameister
de az melyik?😄 azt nem találom

Seth
a "makos teszta brekk" nem kell bele. Bocs, hülye poén volt, csakhát nem sokat kellett volna visszaolvasnod

Shep
Hát mert a tûz gombot is nyomni kell 😊

Fókameister
hogy kell benne lõni meg késelni? az istenért nem jövök rá:S csak shiftel elõveszi a kést de csak tartja maga elõtt

kellöképen elqrták az irányitást,nemhiszem hogy ezzel igy vki tud játszani fájo dolog hoyg nem hassnál egeret..<#lookaround>
egybe kell beírni mert ha igen akkor ne nem jó!!!!

Seth
bh8makos222teszta06911brekk19281

MI A CD KEY????

Maxtreme
ok :-D

Maxtreme
Igen sajnos így van. Sajna abban a helyzetben vagyunk hogy az emberre szinte ráerõszakolják a dx10-et mega vistát, (már ha játszani akar) és akkor kiszúrják a szemünket 1 ilyennel.
Mind1, örülök hogy ez is van 😊

Prince of Máté
azt mondja perverz?

Prince of Máté
uff
ez a PC-s?<#szomoru1>
azért szépen haladunk
GC->PS2->PC
jobbra egyre gyerngül, közben a PC-snek kéne a legszebbenek lennie.
Na ne értsetek félre nem fikázom , de hát akkor is...

Seth
Ja majd ha létráztok,akkor ha felmentetek és Ashley is elkezdett felfelé mászni, ugorjatok le, és nézzetek fel 😄

Maxtreme
Nah még 1-2 kép 😊

Seth
Szerintem nem szebb, a nagyobb felbontásban azért jobban mutat,mint ps2-es társa, plusz nem rángatózik a távoli háttér olyan látványosan ^^. Egyedül az irányítás szokatlan billentyûzetel, egértámogatás nem ártott volna, joy-jal meg ugyanaz mint ps2-n,szóval az rendben van

UltimateGamR
esküszöm nektek hogy PS2n ezerszer szebb a grafika mint a PCs verzió... a gond csak az hogy egy-két éve kiakasztottam....

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Seth
Nemtom, egy leírásból néztem ki(ráadásul a gc verzióhoz valót) ^^, azért nem gondolod hogy így sok hónap után még emlékszem rá ugye?. Akkor nem is ez a halottas rejtvény volt?? 😄

tleechen azt irták ezzellehet irányitani egérel de nekem nem ismeri fel 😞

PS3 ID: kolb@szman

Maxtreme
Köszi azóta már megvan, 1ébkét nem ez volt😊))
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1234 😊

Most a kirakóval szenvedek (azzal a tologatós izével). De utáltam ezt én örök életemben 😄

háromszög az inventory asszem

Resident Debil 4? 😄 amugy jo game, havernál látam

Gabisan
Koszi.

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

tesék: bh82220691119281

Gabisan
Hi!
A serial numbert kernem,mert veletlenul letoroltem a kicsomagolas utan az nfo.filet~Koszi!

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Seth
összesen 6 halottnak kell lenni a képeken, ha nem megy itt a megoldás: 4,3,1,2 -es gomb, aztán ok[\spoiler]

Maxtreme
Kõne nekem 1kis help 😊
Kastély, galéria. Van 4 festmény amit forgatni kell.. Mit kell azokból kirakni, illetve miylen sorrendbe kell lenniük?

Nem a start volt aszem a 3szög 😄

mucius
inventoryt rakd a 10-esre setupnál (ps-en ez ugye a starton volt)

ami viszont elszomorít, hogy semmi vibraeffekt nincs. 😞
(cordless rumblepad2)

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

dienesoft
Nem tudom, de aki logitek gamepaddal nyomja, annak az inventory gomb a billentyûzeten vagy a gamepadon van?Mert én nyomtam mindent a gamepadon, de nem találtam meg..