Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sarapetike
hm Gc a legszebb több mindent megjelenít több fa élethûbb terep meg szebb graf a Gc odaver :/

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Ne aggódjatok biztos lesz majd patch!!! Amitõl ûber brutál grafikát kapunk majd!!! 😄 😄 😄 ÉS majd a Ps2-sök meg a GameCube-osok csak a nyálukat csurgatják.......
Na jóóó csak vicc!!! 😄
Maxtreme
Hát de vazze.. Most komolyan.. Ilyet kihagyni 1 horro gamebõl..( Ezért nem is értettem mi a fasznak Leonon a lámpa 😄DD ) Ez mire volt jó? Meg 1általában ez a gfx butítás.. A fejlesztõk még mindig a TNT2 meg a celeron 400-as idõkben élnek vagy mi a fasz?

Seth
a távcsöves blurr effekt sincs benne (amikor zoomolunk akkor elhomályosodik a kép)

PSN ID.: Beegabor

mucsácsó
nahlol..ez valahogy nekem is feltûnt amúgy, hogy valahogy úgy túl világos van végig a játékban 😄
nah ezt télleg kár volt kihagyni belöle 😞

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Maxtreme
jah ez pc vs ps2 1ébként

Maxtreme
és akkor ami még nincs a PC-sben.. sötétség:

Késssssz..

sztem annyira azért nem rossz 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Seth
mondjuk a ps2 fosbarnájától azért kontrasztosabb 😄

Faki
Viccesek ezek a capcomos fiúk.. direkt qrták el a PC grafot, hogy konzolt vegyen a nép, vagy csak lusták voltak minõségi portolást végezni..?

pont ezt akartam irni 😄
mintha kifakult volna 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Seth
PC-n olyan szürke ez a játék 😄

Maxtreme
No comment..

megkapta az törlést gagyia grafika,irányítás nem 2007-be való sok a bug majd a Resident Evil 5 talán

Shep
Hülye vagyok, nem hajó, csónak 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Szóval akkor a hajóval manõverezni? OK, thx.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
Nem, csak 1 darabig mész erdõbe.

Ügyesen mozogni 😄 Ott pl 1x sem haltam meg, nem volt oylan nehéz szvsz 😊

Shep
Végig ez a fosszin lesz az uralkodó? Elég gáz.

Na vizipofa, csónakból tudom hajigálni, ez eddig nagyon jó, de mikor megrántja a csónakot mit kell csinálni, hogy ne essek bele a vízbe?

Faki
Hát én a térképet 1x sem használtam, qrvára egyértelmû hogy merre kell haladni.

Maxtreme
Mondjuk vot 1-2 rázós helyzet mikor elkélt volna, dehát.. 😊
A ládás megoldást (ami pl a 3-ban is volt) igazán benthagyatták volna ebben is szvsz.
Viszont a térkép ez összes közül ebben a leghasználhatóbb 😊

Prince of Máté
lol fucking camper<#idiota>
Ha nem megy csináljátok ezt 😄

Seth
én se vettem soha, akkora helyet foglal,nem éri meg. Meg majd úgyis lehet találni a kastélyban, akkor is ellõttem a mellékelt asszem 3 db raketát oszt szevasz

Sarapetike
aha csinálok még így ne tudnák felvenni más játékból szét szakadna a gépem de itt fix fps van így bírja simán😊

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Maxtreme
Na én rocketlaunchert pl nem vettem 😄
(soti, TMP, pisztoly, auto rifle 😄 Ennyi elég 😄)

Prince of Máté
hát ja sajna nagyon bepixelesedett a vége felé, de nézhetõ!
fõleg ha kis képre lehet rakni mert élesebb...
Rax még fel ilyen gameplay videót? thx

Sarapetike
de átkonvertálják swf re és így nagyon sokat romlik a minõség

Prince of Máté
PL youtube?
vagy videogoogle?
de tök jó elnézegtni hogy régen hol tartottam, pl egyik részre teljesen nem emlékeztem.

Sarapetike
és hogy tudsz elfutni elõle?

dante3
köszike

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Seth
Na azt én egyszer se vállaltam be, túl erõs (persze egy rocketlauncher biztos segítene😄), mindíg elfutottam elõle

Törölt felhasználó
Pont mikor ez az állat volt az ellenség, elõtte vettem rakétavetõt, hogy mit is bír. Egy lövés és feküdt a köcsög!
Törölt felhasználó
Most értem a várhoz. Chapter 3.
Eddig mindent vissz 😊
Sarapetike
a setuo-ban be kell álitani ott van a control cemera belépsz aztán nyomsz egy entert és beálitod a jobb stiket és örülsz be kell állitani mind a négy irányt

dante3
Nekem nem sikerül zoomolni a távcsövessel! Pedig kiírja,hogy nyomja a jobb analóg kart,de nem történik semmi! A többi gombbal sem tudok! valakinek ilyen probléma? Impact gamepad.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Sarapetike
nem tudtok valami olyan oldalt ahol nem konvertálják tovább a videókat hanem abban a minõségben adják vissza ahogy én feltöltötem ?

Prince of Máté
nagyon király, csinálj még plz!!!

Prince of Máté
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chapter 3/2nél járok, mikor lesznek olyan vakok?

Sarapetike
gameplay
itt ugyan meghaltam de 3xra sikerült 😊de azt már nem vettem fel mert ez a ~12 perces szöszenet 4gb tömöritve csak 85mb😊 és mire felment a az oldalra háát na itt van nézzétek

ja most jut eszembe 2 láthatatlan szörny van majd lesz 1 másik na az durva lesz 😄 csak azt halod h mögöted 😄

PS3 ID: kolb@szman

Prince of Máté
ték

Prince of Máté
hát most ott tartok hogy most voltam a csatornában láthatatlanoknál,de azon túljutottam.

Maxtreme
Ihh akkor örülni fox 1-2 helyen 😄 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1ébként lõdd a harangot mindig 😊

Ohh a killer7 az lesz még aranyos gondolom még a katona csáveszröl nem nagyon tudsz 😄 majd az aranyos lesz 😄

Prince of Máté
én azt a vaksit alig tudtam megölni...(börtön)
vagy 40 red9 lövésem rá ment.

Maxtreme
1ébként az alap pisztolyt egész faszára fel lehet fejleszteni. Már oylan szinten van hogy 1 lövéstõl megburul tõle az ellen 😄

Maxtreme
láthatatlannal is már találkoztam 😄 Az is geci 😄 (csatornába)

A pajzsos sem vész, csak 1 helyre kell célozni 😄

Ott egyébként 1-2 shota is elég 😄

Seth
azok szerintem nem vészesek, a pajzsal lassan feléd masírozó szektások kellemetlenebbek

A legelsö házbol csak ugy tudsz ki menni ha az abalakon kiugrasz mert olyat is lehet

Maxtreme: Anyit mondok szektások,láthatatlan és nem az a legerösebb szörny 😄