Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Na jóóó csak vicc!!! 😄
PSN ID.: Beegabor
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mintha kifakult volna 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ügyesen mozogni 😄 Ott pl 1x sem haltam meg, nem volt oylan nehéz szvsz 😊
Na vizipofa, csónakból tudom hajigálni, ez eddig nagyon jó, de mikor megrántja a csónakot mit kell csinálni, hogy ne essek bele a vízbe?
A ládás megoldást (ami pl a 3-ban is volt) igazán benthagyatták volna ebben is szvsz.
Viszont a térkép ez összes közül ebben a leghasználhatóbb 😊
Ha nem megy csináljátok ezt 😄
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
fõleg ha kis képre lehet rakni mert élesebb...
Rax még fel ilyen gameplay videót? thx
vagy videogoogle?
de tök jó elnézegtni hogy régen hol tartottam, pl egyik részre teljesen nem emlékeztem.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Eddig mindent vissz 😊
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
itt ugyan meghaltam de 3xra sikerült 😊de azt már nem vettem fel mert ez a ~12 perces szöszenet 4gb tömöritve csak 85mb😊 és mire felment a az oldalra háát na itt van nézzétek
PS3 ID: kolb@szman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1ébként lõdd a harangot mindig 😊
A pajzsos sem vész, csak 1 helyre kell célozni 😄
Maxtreme: Anyit mondok szektások,láthatatlan és nem az a legerösebb szörny 😄