Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Hogyan tudnám leszedni ezeket? Mire valóak?

Fákjúal!

Carlos HUN
A játék csak április 2-án jelenik meg,úgyhogy ez a verzió lehet hogy még nem végleges.

Én ebben reménykedemm😄DDD

Seth
"Nem tudom játszott-e valaki a King's Quest 8 címû játékkal. Hajszálra ugyanez a grafikai színvonal volt, ha jól emlékszem valamikor a kilencvenes évek végén. No comment."

az idõ megszépíti az emlékeket, látnád most nem mondanl ilyet asszem.Max a környezet változatossága, színessége ami miatt így emlékszel

PSN ID.: Beegabor

Siker!
Imádom a Resident (bocs, Biohazard) sorozatot, nyilván elsõsorban a hangulata miatt, mert ugye a PC-s változatait sosem az ütõs grafika adta el. Nade azért valljuk be, hogy ez most valami minõsíthetelenül ocsmányra sikeredett. Most õszintén: ha tegyük fel nem egy ismert, sõt mármár "kult" sorozatról lenne szó, hanem ez lenne az elsõ rész, szerintem legtöbben az igénytelen minõségû intró, és 5 perc mosottfosszínû erdõben való irányíthatatlan mászkálás után lelkiismeretfurdalás nélkül uninstallálnánk a játékot. Tudom, a hangulat a fontos, a para meg minden, de azért 2007-ben ilyen grafikát... Nem tudom játszott-e valaki a King's Quest 8 címû játékkal. Hajszálra ugyanez a grafikai színvonal volt, ha jól emlékszem valamikor a kilencvenes évek végén. No comment.
Tök gáz az a hely , mikor csajjal kell csinálni azt a szar feladtatot (vami szutyok cuccokat kell tologatni h kiadja a képet .:S )
Faki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na mire oda eljutottam alig maradt lõszerem, életem.. fantasztikus rész volt, utolsó golyót amikor rálõttem, akkor halt meg 😄.

ffxi
Akkor semmi "my documentums..." stb?

Fákjúal!

Maxtreme
a játék mappájába elvileg, savegamadata.dat néven asszem.

Maxtreme
nem 😄 Most a "szúnyogoknál" vagyok 😄

De a láthatatlan szörnyikébõl (a liftnél) pöppet elegem lett 😄 1ébként azt valahogy ki lehet iktatni? Mert én otthagytam a fenébe. Lefagyasztottam vagy 4x, lõttem mint a hülye, de meg sem kottyant neki.

ffxi
Újra kell raknom a rendszert, hova rakja mentéseket?

Fákjúal!

Seth
de az mekkora má,amikor még kinyúl érted a fortyogó lávából az egyik 😄
Ja az már volt amikor ilyen függõ bódészerûségekben kell futkorászni és sorban leválasztani õket a szakadék felett, miközbe egy nagy dög rovar üldöz??

Maxtreme

Az sem rossz, de én 1 kicsit másképp oldottam meg.
Visszamentem a "cukrosbácsihoz" 😄 és vettem 1 raksivetõt. Így 1 lövéstõl kiterült a szemét ;D
..és még a lõszereim, illetve az életek is megmaradtak 😄 😄

Faki
Én beálltam a fal mellé és késsel böködtem a lábát, amikor már fogyóban volt a lõszer. Aztán ha térdre rogyott a drága, akkor ha hátulról közelíted, megjelenik egy felirat, hogy az enterrel (3-as gomb) felmászhatsz a hátára és gerincenszúrhatod a parazitáját.

Maxtreme
Az hagyján, de mostmár majd õt is kell "pumpálnod" élettel. Ráadásul szegényem oylan ostoba hogy minden medvecsapdába belelép.

Shep
Ok, kösz, azt tudom hogy lehet parancsot adni neki, de hát azért legalább egy karó lenne nálla hogy ne csak álljon bambán 😊 Remélem több zöld növény lesz mint eddig volt, mert így is mindig híján voltam, a tetü gólem meg azt a kis tartalékot amim volt azt is felzabálta.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme

Bazdmeg ezt a 2 gólemet hogy lehet hidegre tenni? (bányás map) Az elsõt stimm hogy bele kell baxni a lávába, de a másodikat ugyebár már nem lehet. Azt vágom hogy a hátát kell lõni, de mégis hogy? Ha leereszkedek azon a szaron, mire megfordulnék már jön felém. Ráadásul töltényem sincs túl sok..

Köszi.
Maxtreme
nem lehet

Csak egy rövid kérdésem lenne. A hiba nálam van vagy célzás és kés használata közben nem lehet mozogni?
sonico
OH JE!

sonico
Sziaszotk! (bocs nem olvastam vissza)

Hát én még csak most tudtam kipróbálni. Nekem bejön, bár mind1ik rest nagyon szerettem. Kicsit furán hangzik ez a "Biohazard Four" mikor elindítottam a gamét, resident evil 4 jobb lenne 😛
nehézséget nem tudtam állítani, intro az elején abbamaradt,és odaugrott a játkra, kilépni nem tudok, hiába van ott az exit, semmelyik gombbal nem tudok rámenni 😞

u.i.:dual actionnel nyomom,irányítás ua. mint ps2õn,ha jól emlékszem 😊

mucsácsó
hhehe 😄D
csaj egyébként megszokható szerintem, hidd el meg fogod szokni, hogy jön utánnad 😊 de te is vezényelheted õt, szólsz neki hogy: MARADSZ, akkor ott marad a ribanc 😄 néha nem árt, mert szívesen molesztálják a rohadék ellenek...elviszik, "tapizzák"..stb.. 😄D
medvecsapdákkal nekem is a tököm tele volt, fõleg hogyha én még véletlenül ki is kerültem, a csaj rittig belement, hogy baszódna meg 😄
csápos szarok...ahhonan elágaznak a csápok, azt a "fejét" lõdd meg 3-4, és elterül a dög 😊
Faki
Spoiler veszély!
Nah, csak sikerült végignyomni.
Irányításba végül csak belejöttem (fõköcsög elsõre meglett, pedig ott aztán kell célozni).
Végén megkaptam valami kifogyhatatlan rakétát meg még mittomén mit, illetve 2 Ada "fejezet" + a mercenaries.
Nem a szokásos RE, qrva sok a boss és iszonyat kemények így billen nyomva, de nem annyira vészes (Krauser bázze, meg az a szakadék feletti rekeszekben rohangálás).

Shep
Lõszert nem lehet venni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
na az genya, de csak amikor idõre kell leverni

Shep
Na a fenének hiányzott a csaj, csak a nyûg van vele, ráadásul ez a tetü gólem minden tartalékomat felemésztette, plussz ezek a retek csápos szarok is marhára hiányoztak, a rohadék medvecsapdákról meg már nem is szólok.

Hát szerintem ezzel befellegzett a capcomos portoknak pc-re.Ezeket a screenshotokat nézegetve EZ ISZONYAT LETT! És még a Devil May Cry 3 portot szidták keményen, pedig az sokkal tisztességesebben volt összekalapálva. Nem bírom felfogni miért kell ehhez 256 mb-os kari. Quake 4-et maxon futtatom ezt meg ilyen grafikai kivitelezés mellett örülök ha eldöcög. ÉS MINDEMELLETT ENNYI HALASZTÁS UTÁN ENNYI KÉSÉS UTÁN EZT TUDTÁK KIHOZNI?! Nem lehet, hogy ez valami korai pre-beta változat??
na most tartok a 3chapter1nél szal lassan már megvan a game fele..ugye még azért sok jóság van vissza? tudom,h hülye kérdés,de akkorse akarok visszaszokni,h nemtudok semmivel se játszani,mert nemjön ki semmi. meg amúgyis nagyon bejön a gém,csak ezzel a kastélyos faszkodással kicsit alábbhagyott a kezdeti jókis hangulat,remélem nem viszik túlzásba az ilyen bonaparte szerû csicskákat(1 animációba szerepelt eddig,nemnagyon tudom kiaz) stb. Szal vki aki végigtolta konzolon böfögjön már ide 1-2mondatot,h mire számíthatok a továbbiakban. elõre is kösz.
ja és általába árusnál vanak a lövöldék

Na majd Krauser-re leszek kiváncsi vele h boldogultok 😄

PS3 ID: kolb@szman

A kastélyba nézzetek körül mert van lövöldés minigame 😄

Ha majd lehet rakétát felveni azt ne löjétekel csak a bosson higyétek el sokkal könyebb lesz 😄

PS3 ID: kolb@szman

akinek kell gyors torrent írjon privátot és adok neki!!!!

Lehet vhogy állítgatni a gamepad gombokat, mert a default qrva szar. 😊 Elõre is kösz
Maxtreme
Akkor az, mind1 😄 A lényeg változatlan 😊

Hmuda
Nem is igazán sötétségnek nevezném, inkább atmoszférának, vagy hangulatvilágításnak.

Jópár dolog van amit elkúrtak...nagyon.

De attól még én élvezem. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

WÁÁÁÁÁÁÁ

4kb/s-el jön, és 54,7 százaléknál tartok!!!! <#nemtudom><#rinya><#violent><#email><#falbav><#falbav><#falbav>

Still Alive

Shep
Hülye vagyok, nem hajó, csónak 😊

Maxtreme
elég

Sarapetike
így ahogy mondod 😞

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

GeForce FX5200 128mb szerintetek elég neki ?
Ez támogatja a shader 2.0-t ?

Still Alive

Nagyon fasza, engem is ráz a hideg pedig itt benn 23fok van.....Fosatós a hangulat, na jó a game.....<#duma><#duma>

örüljünk hogy egyáltalán van 😊
tény hogy megcsinálhatták volna jobbra is ennyi idö alatt...de nem tették...igy legaláb megszivják mert nem fogják sokan megvenni eredetiben 😄D

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Maxtreme
Ezt a képi világot egy szimpla dx7-es vgaval meg lehet valósítani simán..nemhogy DX9-essel..
Akkor csinálták volna meg az hogy gyengébb kártyákon ilyen a graf mint most, erõsebbeken meg minta GC-n (álá tr7 nextgen)

vagy az iszonyat butított graf, vagy a béna írányítás magában is elég negatív, de a 2 kombinálva.....

Still Alive

Vagy minedarts a fejébe 3-4 darab, és letudva, de pl annál a résznél, mikor a szemétledobóba ugrok Ashley-vel, akkor 2-en voltak, és az egyiknek még egy rakéta se volt elég.

Still Alive

Seth
máshogy nem is nagyon lehet (max valami robbanószerrel). AMúgy azoktól kiráz a hideg, ahogy ott csupaszon rángatózva közelednek <#merges2>

mucsácsó
pedig még így is kell shader 2.0, csak tudnám, hogy mi a jóistenért? 😄
de ez azért már pofátlanság tényleg...mennyit várunk rá, meg minden..és ahelyett, hogy szépítettek volna rajta, vagy akármi, csak butítottak, rondítottak az egész játékon 😄D ez röhej komolyan mondom..
Szerintem a Regenerator a leg szopatóssabb ellen (nekem) de van 1 titka a könnyû legyûrésének.

Hõérzékelõs távcsövivel kilövöd a testébõl a világító foltokat, és pukk.

Still Alive

Maxtreme
Igen..Ere már mondhatni hogy a gfx megüt 1 szintet.. De hogy milyen elgondolásból baszták így el a PC-st.. 😞
Nemhinném hogy olyan hatalmas erõmû kellett volna a GC-s grafikai világ megjelenítéséhez... (ha jól megcsinálják, szvsz 1 6600GT simán vitte volna)

ThugEdge
nem akarok izélni,de ez kurva ronda,kár érte,bár lehet ettõl még jó gém

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!