Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ebben reménykedemm😄DDD
az idõ megszépíti az emlékeket, látnád most nem mondanl ilyet asszem.Max a környezet változatossága, színessége ami miatt így emlékszel
PSN ID.: Beegabor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De a láthatatlan szörnyikébõl (a liftnél) pöppet elegem lett 😄 1ébként azt valahogy ki lehet iktatni? Mert én otthagytam a fenébe. Lefagyasztottam vagy 4x, lõttem mint a hülye, de meg sem kottyant neki.
Ja az már volt amikor ilyen függõ bódészerûségekben kell futkorászni és sorban leválasztani õket a szakadék felett, miközbe egy nagy dög rovar üldöz??
Az sem rossz, de én 1 kicsit másképp oldottam meg.
Visszamentem a "cukrosbácsihoz" 😄 és vettem 1 raksivetõt. Így 1 lövéstõl kiterült a szemét ;D
..és még a lõszereim, illetve az életek is megmaradtak 😄 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bazdmeg ezt a 2 gólemet hogy lehet hidegre tenni? (bányás map) Az elsõt stimm hogy bele kell baxni a lávába, de a másodikat ugyebár már nem lehet. Azt vágom hogy a hátát kell lõni, de mégis hogy? Ha leereszkedek azon a szaron, mire megfordulnék már jön felém. Ráadásul töltényem sincs túl sok..
Hát én még csak most tudtam kipróbálni. Nekem bejön, bár mind1ik rest nagyon szerettem. Kicsit furán hangzik ez a "Biohazard Four" mikor elindítottam a gamét, resident evil 4 jobb lenne 😛
nehézséget nem tudtam állítani, intro az elején abbamaradt,és odaugrott a játkra, kilépni nem tudok, hiába van ott az exit, semmelyik gombbal nem tudok rámenni 😞
u.i.:dual actionnel nyomom,irányítás ua. mint ps2õn,ha jól emlékszem 😊
csaj egyébként megszokható szerintem, hidd el meg fogod szokni, hogy jön utánnad 😊 de te is vezényelheted õt, szólsz neki hogy: MARADSZ, akkor ott marad a ribanc 😄 néha nem árt, mert szívesen molesztálják a rohadék ellenek...elviszik, "tapizzák"..stb.. 😄D
medvecsapdákkal nekem is a tököm tele volt, fõleg hogyha én még véletlenül ki is kerültem, a csaj rittig belement, hogy baszódna meg 😄
csápos szarok...ahhonan elágaznak a csápok, azt a "fejét" lõdd meg 3-4, és elterül a dög 😊
Nah, csak sikerült végignyomni.
Irányításba végül csak belejöttem (fõköcsög elsõre meglett, pedig ott aztán kell célozni).
Végén megkaptam valami kifogyhatatlan rakétát meg még mittomén mit, illetve 2 Ada "fejezet" + a mercenaries.
Nem a szokásos RE, qrva sok a boss és iszonyat kemények így billen nyomva, de nem annyira vészes (Krauser bázze, meg az a szakadék feletti rekeszekben rohangálás).
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na majd Krauser-re leszek kiváncsi vele h boldogultok 😄
PS3 ID: kolb@szman
Ha majd lehet rakétát felveni azt ne löjétekel csak a bosson higyétek el sokkal könyebb lesz 😄
PS3 ID: kolb@szman
Jópár dolog van amit elkúrtak...nagyon.
De attól még én élvezem. :-)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
4kb/s-el jön, és 54,7 százaléknál tartok!!!! <#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya><#violent>#violent><#email>#email><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Still Alive
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Ez támogatja a shader 2.0-t ?
Still Alive
tény hogy megcsinálhatták volna jobbra is ennyi idö alatt...de nem tették...igy legaláb megszivják mert nem fogják sokan megvenni eredetiben 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Akkor csinálták volna meg az hogy gyengébb kártyákon ilyen a graf mint most, erõsebbeken meg minta GC-n (álá tr7 nextgen)
Still Alive
Still Alive
de ez azért már pofátlanság tényleg...mennyit várunk rá, meg minden..és ahelyett, hogy szépítettek volna rajta, vagy akármi, csak butítottak, rondítottak az egész játékon 😄D ez röhej komolyan mondom..
Still Alive
Nemhinném hogy olyan hatalmas erõmû kellett volna a GC-s grafikai világ megjelenítéséhez... (ha jól megcsinálják, szvsz 1 6600GT simán vitte volna)