Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeBby
amúgy meg
; Normal : 800x600 ,1024x768 ,1280x1024 ,1600x1200
; Wide : 1280x800 ,1440x900 ,1680x1050 ,1920x1200

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
de nekem widescreen kell wáwáwááwáwá

Prince of Máté
1280x1024 a max felbontás de sebaj<#email>

NeBby
nem engedi hogy arra mennyek :S

NeBby
ja de igen , azt nekem is elmondhatnád , hogy hogy ,mert nekem ott figyel alul meg fölül 2 csík<#pardon1>

Seth
setupba átrakod widescreen-be úgyis?

PSN ID.: Beegabor

NeBby
én is kipróbáltam LCD tv-n de akkor csak nyújtja a képet , attól még 1024×768 marad (ugyanis az a max felbontás)

Prince of Máté
azt a qrva hogy csináltad??

deep
Nnnna, azért csak meghekkeltem a játékot, hogy elinduljon full képernyõn az LCD tévémen😊 Nem vót egyszerû, de így már egészen érdemes lenne játszogatni vele. Merthogy ugye már vagy 5x végignyomtam anno Gamecube-on. Ja és 1360x768-as felbontás<#vigyor3>

5.3 chapteres aszem 😄

PS3 ID: kolb@szman

Egy másik fórumban olvastam:
Sourcenext csinálta az egész gány munkát (portolást) (csakúgy mint a Devil May Cry 3 esetében), az Ubi meg a Capcom meg csak aktívan sz*rtak az egész dologra.

Egyébként hiába hatalmas a game a köd és a sötétség hiánya rengeteget levesz a feelingbõl.

Valaki végigjátszotta már?
Lehet hogy a végén ki lesz írva, hogy "tessék, mostmár láthatod hogy a PC-d egy rakás szar, semmire se jó, vegyél pléjsztésönt, azon szebbek a játékok"
<#mf2>
Én ugytudom az ubi csinálja pc-és portott?
Ezért is bizakododt mindenki ,hogy õk talán nézik a minõséget,és legaláb írányitásra oda figyelnek.
Ha egyszer pc port akkor legyen pc-re optimalizálva, szal ne gamepadozon már az ember.
A legtöbb konzolos( vagy õssz?) ,se egér billezik...

Faki
Cím valszleg módosul Biohazardról Resident Evil-re, + beleteszik az UBI logót és ennyi.

Isten mentsen több ilyen porttól
Kíváncsi vagyok, hogy az európai-amerikai hivatalos változatba bele fogja-e tenni a logóját az ubi. Egyre inkább kétlem hogy ehhez a nevüket adják majd.
Faki
Áhh, a Call of Cthulhu-t meg 1 ember portolta, és fele ennyi hülyeség sincs benne.

De itt az a baj, hogy KIBASZOTT SOKAT KÉSETT ÉS ENNEK NEM LÁTNI AZ EREDMÉNYÉT!!!!
Gideon Wieth
most lemaradtam mi van ??? Ez nem az igazi Resi4 csak valaki emulálta??
Mert akkor kurvajó lett...
megcsinálhatnák még néhány játékkal..

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Törölt felhasználó
Ha igy folytatják ez lesz az ubi szégyene...

Seth
rossz kifogás, azt az ubi-ék csinálják,ezt meg a capcom, semmi közük hozzá, csak kiadók

CalebJoe
Biztos sokan dolgoznak pl. az Assassin Creed-en de nem biztos.
Csak tudnám mit szarakodnak ennyit ha minden butitva lesz ,és még egér se lesz egyálltalán?
Amennyi idejig szorakoznak már kétszer át lehetett volna írni a gamet...

Seth
az még elég hosszú,asszem 5 fejezetes. Hány óránál tartassz?

Hát kipróbáltam. Gyerekek, EZ NEM LEHET A PC PORT!!!! SEMMIKÉPP! Ez egy felturbózott emulátoros verzió! Ráadásul az Ubi logója sincs sehol. Valami nagyon nincs rendben....
Maxtreme
pitsába😊

az az utolsó 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

SERIALT ESTLEG VALAKI NEM TUDNA MONDANI NEKEM?
Hmuda
Ezt modnom én is (még most is elrettentõ példaként emlegetem a DMC3 portját).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Maxtreme
Hm hm.. Ez érdekes.
Na majd meglássuk.
Mindnesetre ha ez igaz, akkor még1x véginyomom majd a gamet.. 😊

Maxtreme
Srácok össz hány fejezetbõl áll a game? 😊
Most vagyok az 5-dik elején.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"A nagy szörnyikében a kise ember" eléggé lefárasztott. De itt is jó barát votl a raksi etõ ;D 😄

Faki
3 + 1= enter + jobb ctrl
5 + 6= bal shift + jobb shift
Ponosság kedvéért.

alapbeálliásoknál jobb és bal Shift asszem 😄

Faki
1 + 3= enter + jobb ctrl
5 + 6= bal shift + jobb shift

Seth
Ha ez nem hivatalos re4, akkor a srácoknak be kéne szállnia az emulátorbizniszbe mert rohadt jó emut írtak alá. Ne álmodozzunk szerintem, hogy majd kapunk egy gc-s re4-et , csakmert azt má az Ubi adja ki, bullshit...

hali!
lenne 1 kérdésem billentyûvel nyomom és amikor lelökik rám a sziklát akko elekzdek sprintelni és után kiírja h nyomjak 5+6ot de fogalam sincs h billentyûzeten az micsoda!! ha valaki tudja megközönném !!!!!!!
Hmuda
Érdekes dolgokat olvasok a Capcom fórumán. Kéretik fentartásokkal kezelni a dolgot, mert messzirõl jött ember azt mond amit akar (és már volt is rájuk (szintén hasonló szinten "megbízható") cáfolat is):

Üzi #1
Üzi #2

Az is érdekes, hogy bár az Ubinak kellene kiadnia, sehol nincs UBI logó (márpedig azok aztán ritka önimádók, a világ összes pénzéért se hagynák ki az elhajthatatlan logójukat az elejérõl).

No persze senki ne várjon csodát (elég csak a DMC3 botrány-portolására gondolni). Valószínû, hogy ez egy keleti régióban kiadott változat, ami akár a végleges PC-s verzió is lehet.

De természetesen majd elválik mikor a hónap végén megjön a hivatalos kiadás.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nem

2007ben nicns egér?? ez ugye csak vicc??? 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Örm
Hello!
Tud valaki magyar végigjátszást hozzá?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Törölt felhasználó
Az biztos, hogy a bõr hüljön rá!

Amúgy állok a tetõn, lelököm a létrát. Leugrok, elfutok, Ashley marad a tetõn, visszamegyek, felállítom a létrát, és a szutyok vísít, hogy You Pervert 😊)
hali!
valaki nem tudna serialt mondani a resident ecvil 4-hez?
...ez a jatek PS2-n szebb, mint PC-n. 😞
breathtaking effects???

Egyáltalán milyen effects? A Maxtreme által belinkelt képeken is jól látszik, hogy a PC-s verzión pl. a lámpáknak egyáltalán nincs is "vetett" fényük, mégcsak a textúrák sem váloznak fényforrások közelében, nemhogy dinamikus lenne a környezet. A fényes tárgyak sem csillognak, hanem irreálisan világosabbak mint a környezetük. Nem baj az ha nincs HDR meg egyéb csilivili effektek, de valahogy az egész környezet kifejezetten életszerûtlenül "halott" (és itt nem a zombikra gondolok😊
Lehet hogy ez még tényleg csak valami pre-release, és megjelenés elõtt még pakolnak majd bele dolgokat. Ezért nem hiszem hogy pénzt lehetne kérni.
ffxi
Bazz, koszos lett 😞

Fákjúal!

Maxtreme
Épp errõl bezsélgetünk 1 másik forumon mi is..

Az ubi feature lista szerint:

Unsurpassed visuals with breathtaking 3D graphics and effects.

Namost ez lehet hogy negatív éretlemben kell értelmezni. Miszerint lélegzetelállítóan szarul néz ki 😄

Hmuda
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne felejtsd el a nyaklánc "levétele" elõtt "becsukni" a szmötyitároló tetjét...

ffxi
LÕszerhiányban vok, nem gondoltam erre.

Fákjúal!

Seth
az nem jutott eszedbe hogy meglõdd?? 😄
ha abból a kékbõl összeszedsz 10-et vagy 15-öt akkor ingyen kapsz egy fegyvert az árustól. A nyaklánc meg csak eladásra van