Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Harder,better,faster,stronger XD
2.000,- Ft-ért meg lehet venni az 576 kbyte shopokban és az nem fogja telefosni a gépedet hibaüzenetekkel.
Captain Sonar 2024 Remake
ha nem akkor uninstall, és tedd vissza, majd másold vissza a mentést, és onnan folytadod ahol mentettél
Jó játékot
<#violent>#violent><#gun>#gun><#bdead>#bdead>
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Extra játék megnyitása
0XDK-QCRH-WTNP6-MHK3-ZHH9-3TM9Z
Végtelen élet
GE6Z-T7QQ-BEPV9-R4MU-C1T7-WUF9K
Végtelen Ammo
U359-REQE-JY2EZ-Y9X3-1X57-8HEBW
Max enemies killed
FCAN-YUV3-NYOC7-PP7Y-1UGK-UJB9K-P1RM-RMUY-FMRHK
0 Times killed
RYBU-WBU0-TJGMB-NRDE-63TE-ARP7T
Végtelen Rakéta
34FN-MFQY-P2CTB-YPUZ-RCY3-5BP1C-AWK2-WJT6-E43KR-RARC-M9G8-YY7P6
DE A KÓDOKAT MÉGIS HOVA KELL BEÍRNI MERT A F..M FOGJA MEGINT VÉGIGVINNI MINDET!????
Vki hozzászólás h mégis hol keressem?
Ja és a kódokat hova kell beírni?
Ezek Bonus menüben lesznek az elsõ végig játszás után, jah és ha PRO-ban viszed végig /hard/ akkor kapsz egy kis ajándékot
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
azt szeretném kérdezni hogy Chicago TypeWriter-t(nem biztos hogy jól irom) na olyat hol lehet szerezni???<#nyes>#nyes>Egyébként az fegyver csak ha vki nem tudná!
Lenne egy kérdésem az Adával nyomom már mivel végigvittem a gamet. Szal ha vki a templom körül jár az elsõ pályánál a temetõnél akkor az biztos tudja hogy van ott egy óraféleség melyen 3-at vagy négyet lehet forgatni. A Leonos alapgaménél sem tudtam megcsinálni mert nem is kellett, de itt muszály mennyit és hogyan kell ezt elforgatni.??? Vki help me! Mert már órák óta szarakodok vele.
azt szeretném kérdezni h a Mouse aim mod v1.1 használ-e??mert én leszedtem...csak vmilyen kódot kér<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>.ÉS fogalmam sincs h mi a kód...
Az a kérdésem lenne hogy a magyarítás miatt ugyebár kiléppet a program mikor Ashley-vel kellett ügyeskedni....azóta újraraktam és nagyon királyul megy .
Tettem fel egy csomó tex patchet és elég szépen muzsikál a játék motorja.
A kérdés csak annyi lenne hogy érdemes a magyarítást visszatenni-e vagy sem.A játék során máshol nem okozott problémát csak azon az egy helyen?
Kösz elõre is a választ.
Elakadtam:A nõt viszem vissza, bemegyek 1 házba, a nõ elbújik v.hova és én meg bemegyek, aztán ottvan a szakállas nagyúr (vagy ki), aztán eldob, fekszem a földön, aztán nyomni kell az 1+3-mat vagy az 5+6-ot és nyomogatom azt amit kiír, de sosem sikerül és kitöri a nyakam az a nagyúr...
v.ki segítsen légyszíves...!!!
Elõre is köcce...
Én úgy oldottam meg, mivel csak amikor Ashleyvel kell menni ott fagy ki a játék, ezért újra felinstalláltam a játékot és a magyarosítást csak azután raktam fel miután Ashley küldetése véget ért( kirakta a címert), és ezután olvastam vissza minden jegyzetet amit addig találtam! Én ennél többre nem mentem vele.
tudom, hogy a magyarítás a gond, vissza is olvastam, de csak azt találtam megoldásnak, hogy reinstall. Esetleg nincs vmi más megoldás? Elõre is köszi!
..ki ez a szörny a tükörben..
Sztem mindeggyiken fent van már eléggé régies game!!!
Felakarom rakni a 1.10 es patcot de nem engedi(mársok vfélével próbáltam)! Ezt irja: ERROR..."No game requiring an update is installed on this computer"!!! De a játék rajta van!!!:S Azé akarom rárakni mert a magyaritas nem jo...és gondoltam ezzel jo lessz...rárakom a magyarositást és nem lessz magyar:S:S !!! Valaki segitsen nékem...elöre is kössz!!!
PLz valaki segítesen <#help>#help>