5443
-
#5203 hoppá basszus !
Nagyon köszi ! :DD -
#5202 Nem halandzsa, rendesen, spanyolul makognak
ITT van egy fordítás -
#5201 Az norirezvivirr volt nem ? :)))
A falusiak között: "it trászte tím beszil! "
A Tekogis résznél (sokkolós pisossapkások) a kopaszok meg azt mondták:
"iésztárre-száár"
Meg azt hogy : "Imojjámátárr"
Ez biztos halandzsa ?
Csak mert az amit a papok közül mond valamelyik hogy "Matado"
az spanyolul "meggyilkolt (személy)-t" jelent.
De nagyrészük inkább azt gondolom halandzsa. -
Prof William #5200 Én azt bírtam maikor jöttek hogy "morílezvigé, morílezvigé, morílezvigé" asszem a kopasz papok mondták ezt mindig. :) -
#5199 Kicsit megkésve, de döszönöm a válaszotokat.
Azóta elszakadt a cérna és vettem egy Saitek játékvezérlőt :-)
Így sokkal jobb és a billentyűzet is túléli.
Azóta végigvittem. Óriási hangulata van. :-) A RE5-t is végigvittem, de a 4-es rész nyomába sem érhet. Annak mérföldekkel szebb a grafikája, ennek viszont mérföldekkel jobb a hangulata.
-
#5198 akár csak az IJEZVIDI!!!ezt is szokták sokszor mondani...de legalább tudom h jönnek -
#5197 Tari Róbert és a többiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha magyarítással játsztok, és ashley-el vagytok akkor annyi a teendő hogy előtte elmentitek, kiléptek, majd németül indotsátok a játékot, majd játsztok amig nem lehet menteni, és ismét kiképtek,akkor már lehet normálisan játszani vele megyarul és nem fog több hiba jelentkezni...
-
#5196 A "zombik" halandzsázásáról esett már szó itt ?
Pl. én eléggé szétröhögtem magam azon, ahogy a 4. chapter elején a piros sapkás csávó sokkolóval a kezében rámüvölti hogy: "TEKOGI"
De még sorolhatnám...
A falusiak is mondtak cifrákat ! "Kohedlo"
Meg mit össze sutyorogtak a papok is ! "szőröm..szőröm..." :))
-
#5195 magyarítással nyomod?ha igen akkor az a baj. -
Tari Róbert #5194 Pls help nekem nincsen a gépen vagy én nem talállom a save map most akkor egy fagyás utáni mentést hova tegyek??? -
Tari Róbert #5193 sziasztok nekem az lenne gondom hogy mikor ashly vel megyek elösször kifagy mit tegyek vagy szeretnék kérni egy mentést ami ezen tul van köszönöm
-
#5192 de várjál!!!:O
TE nem is jól mondod..."1+3 tehát bal jobb shift vagy 5+6 enter jobb ctrl"
Pont forditva mondod...az 1+3 a jobb ctrl és Enter egyszerre az 5+6 a jobb és bal shift egyszerre... -
#5191 hát igen lehet h te vagy egy kicsit lassu!de az is lehet hogy nem egyszerre nyomod a 2-t!:/ -
Tari Róbert #5190 Szia mindenki én pc-n nyomom és én is a nagy urral kerültem össze abban a viskoban és ha irja hogy 1+3 tehát bal jobb shift vagy 5+6 enter jobb ctrl akkor is ki töri a nyakam mi a teendö vagy lassú lennék ? köszönöm -
#5189 sztem az én technikám se rossz...én ugy nyomom hogy egérrel célzok meg lövök de viszont a billentyüzettel irányitom a lövést.Persze ha közel van egy köcsög zömbi akkor egyböl egérrel tüzelek -
METESTO #5188 Játsszál szerintem még vele pár órát,,,,,,,joy-al szerintem kurva jó irányítani,de én billel tolom a legjobbanDDDDDDDegérrel meg nagyonratyi szerintemDDDDD -
kotivok #5187 hali
tud vki vmilyen tippet adni a célzáshoz mert 10 golyóból 5 biztos mellémegy, pedig gamepadet használok és az egérrel se vmi jó célozni -
#5186 Ugyanabból a mentésből kezdtél újat,amit a stáblista végén elmentettél?? Ha nem töltötted be akkor nem lesz meg semmi extra new game-nél. Az árusnál kell lennie a cuccoknak -
Feccho86 #5185 Egyébként Chicago Typewritert meg páncéltörőt sehol sem találom pedig elvileg mikor végigvittem a játékot leonnal kíira a páncéltörőt hogy hozzájuthatok, majd mikor adával akkor pedig a chicagot, de sehol semmi! -
Feccho86 #5184 Saddlart lődd mint állat és egyszer majd elmegy! Én belelőttem vagy 20 nyilat, meg 150 uzit, 15 sörétest , sőt még gránátokat is dobtam rá. Egyébként az uzi nem igazán bírja! -
#5183 kösz -
#5182 az 1es.:jobb ctrl
a 3as.:Enter
az 5ös.:bal shift
a 6os.: jobb shift
ha erre gondolsz -
#5181 levan irva a C:\Program Files\CAPCOM\resident evil 4\setup tool-ba h meik gomb meik! -
METESTO #5180 "RISE OF THE DARKNESS"nevü mod ha megvan valakinek megköszönném ha feltöltené valahováDDDDDDamilyen linkeket tudok azok már halottak,,,, -
attila117 #5179 hello
nem tudja vki hogy honan lehet letölteni az öszes grafika javitó fájlt? mert én csak a resi4.uw.hu-t tudom de ott meg nem lehet letölteni mindet! vki tudna segiteni légyszives
köszi csá -
#5178 jah és bocs..egy utolso kérés..le tudnád irni hogy melyik gomb (gamepad/ps2) melyik billenytüre felel meg..mert amikor a kö tömb elöl kell menekülni fingom sincs hogy mit kéne nyomnom -
#5177 oks köszi a végén megtaláltam....tudnál egy optimális értéket mennyire állitsam be? -
#5176 hát nemtom nekem vmi Resident Evil 4 europai kiadás féle verziom van annyit tudok rola hogy Tartalmazza a legujjabb Resident Evil 4 PC v1.1.0 pachot is és egérpachot fény és árnyékok feljavitva fagyások kijavitva... -
#5175 hát nekem Biohazard 4 Mouse Aim van és én amikor rákattintok ott tudom beállitani az érzékenységet! -
#5174 császtok az egér érzékenységén lehet valahogy állitani???mert nem találtam..igy nagyoon zavaró:S -
gecsus #5173 ? -
gecsus #5172 Az miért van? -
gecsus #5171 Köszi szépen! Én a cheatlandba néztem kodot ott láttam! Meg még annyi hogy felteszem a magyarositást és nem Magyar! -
#5170 Nincs semmiféle beírható kód, az csak ps2-re van action replayhez -
#5169 Nem tudok rola h lenne hozzá kód de majd utána nézek! -
gecsus #5168 ? -
gecsus #5167 Hali azt szeretném megkérdezni hogy a Cheatot hova kell beirni mert a Cheatland azt nem irja (már végig vitem egyszer kod nélkül)lécci ha valaki tud segitsen? -
METESTO #5166 Nincs trükkje,,,,,lőnikell aztán elöbb utobb megdöglikDDDDDD,,,,,legalábbis nememlékszem rá hogy nagyon trükköztem volna -
dezsolti78 #5165 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség emberek! Pontosabban mentés kéne az 5.chapter elejéről. Pontosabban a késes párbaj előtt voltam.
Megköszönném, ha valaki elküldene egy mentést. -
diler01 #5164 Igen amikor a Saddlar nagyurat kell megölni azt nem tudom,hogy csináljam?