Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faki
Óóó egyik legjobb rész <#vigyor>

Sarapetike
és nekem nincs semmilyen csing csung progi ami milyatt ne tudnám leálitani a wint nálad szar valami

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Maxtreme
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van 1 oylan rész amikor az 1ik fõgecit idõre kell kinyírni. De nem ám akárhogy! Ha felkapcsoltad mindkét kapcsolót, és utána nem találod meg a kijáratot 30 sec múlva, akkor kampec. (lezuhansz az egész fémszerkezettel 1ütt) Ráadásul nyomkodhatod random a 8 és a 3, illetve az 5-ös és 6-os gombokat különben pofánbaasz a monszta 😊
Természetesen egséz végig üldöz ez a szemétláda. Ezt el kell játszani 3x. A végén mikor azthinnéd hogy õ is leesett a szakadékba, akkor jön a java, Ki kell nyírni..
Ez sem lesz túl 1xû mutatvány.

Szal azt tanácsolom mindenkinek mikor ideér, készítsen az asztalra 2 doboz nyugtatót 😄

Sarapetike
megnyomom a jobb felsõ gombot a joyon akkor ezt a képernyõt kapom
utána megnyomom a 2-es gombot

és belép ide itt game reset és kimegy a fömenübe ott pedig ott van az
EXIT parancs arra nyomva ujra megkérdezi hogy ki akkarok e lépni

úgyhogy nekem mûködik 😊

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Harly18
Na ki tudtam próbálni ezt a "csodát". A hangulata szerintem nem rossz. A grafika a beharangozottnál sokkal rosszabb, bár nekem ez is bejön, bár a sötétség, ami a ps2-ben megvan szerintem itt nagyon sokat javítana rajta. A menü borzalmas és ez az egész egér nélküliség, így nagyon nehéz irányítani, persze meg lehet szokni, de addigra 10-szer meghalsz, s hamar unalmassá válhat. A fõszereplõ csávó szerintem teljesen olyan, mint a Silent Hill 2-ben. Technikai gondjaim az elsõ mentésig nem voltak, bár az átvezetõ videók elég rossz minõségûek.

Ha az egér használható lenne, akkor egy egész jó kis játék lenne, de így.....😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Sarapetike
én simán megnyomom az Esc és továbblép az átvezetö videokom és ki is tudok normálisan lépni a játékbol

csm
sztem egyértelmû volt hogy ez csak egyszerû átirat, mint az onimusha3.

BMW 325 iX Rallye Car :)

OMG!!! Rájöttem (vagy legalább is azt hiszem) ez télleg nem a normális resident evil 4/ biohazard 4 hanem vmi emuláció, nagyon sokból lehet erre következtetni, mint pl az irányítás, ami lényegében a ps 2 kontrollerének tengelyeit és gombkiosztását rakja csak át a billentyûzetre, + miután kiléptem a játékból (normálisan nem tudok, csak ctrl+alt+del vagy alt+F4) és újraindítottam a gépet, kikapcsolás elõtt nem tudott a winfos bezárni vmi csingcsung progit, ami valószínüleg egy emulátor, ami futtatja....

Still Alive

TELE VAN A F_SZOM AZ EGÉSSZEL, EGY NAGY RONDA BUGHALMAZ AZ EGÉSZ, AZ IRÁNYÍTÁS MÉG ELMENNE, A GRAFIKA IS ELMENNE, DE NEM ENGED KILÉPNI, AZ ÁTVEZETÕ VIDEÓK 100% BUGOSSAK, BÁRMIT ÁLLÍTOK A SETUPBAN FIGYELMEN KÍVÜL HAGYJA, HÁÁÁÁT..... MEGYEK AZT VESZEK PS2-T

Still Alive

csm
köszi, de a házban a levél azt írja hogy a fal mögött találjak vmit, éshogy nehéz lesz visszajutni a templomhoz. vagy én olvastam félre vmit?

ja és az átvezetõ mozik minõségérõl ne is beszéljünk..... nekem ne mondja senki hogy "az eredeti vidókat újrarenderelni nem akarták nagy felbontásban" mert nincs is rá szükség... legalább is ha egy 80 centis tv-n szép volt a CG akkor egy 19 colos monitoron sem kéne ennyire ratyin kinéznie...

de a lényeg azért akkor is az hogyha még ez a végsõ verzió akkor is remek átirat a sok negatívum ellenére is.
Nekem is ugyan ez a probléma van a játék motorjával, FX5200 128mb karim van.

Still Alive

igen..gyanus hogy ez nem a végleges verzió.... itt pixel shader 2.0-nak nyom sincsen... és tényleg fura hogy olyan árnyék és egyéb effektev hiányoznak ami még ps2-n is megvolt... a színek élénkségérõl nem is beszélve 😞

az egér meg tényleg nem egy nagy cucc.... szal az is fura hogy nincs benne
Törölt felhasználó
A láthatatlan dögökkel szopok 😞 Kicsit pihennek.
deep
Rohanni, futni, szaladni fog.
Sziasztok!

olvastam a min gépigényt(pixel shader 2.0-ás videókártya,) és mivel nem vagyok nagy hardver zseni, az én Sapphire Radeon 9600 pro-val szerintetek fog menni?

köszönöm
kuci06
a vízesés mögött lesz egy kulcs-féleség (térképet nézd, az odavezet) a nagy dögöt meg lõdd shotival, aztán amikor kijön belõle az a mittoménmi, akkor action gombbal fuss fel rá , aztán üsd . 3x megcsinálod és meghal.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

csm
mielõtt küzdök a nagy döggel, a házban azt írja egy levél, hogy a fal mögött találok vmit amivel kimenthetem a lányt a templomból. de nem tudom mit kéne találni a fal mögött, hol, és a nagy dögöt se bírom megölni 😞

nah, igen, lehet megköszönni az önfeláldozásom :-D

Still Alive

Sarapetike
bocs nem jó de már be lett irva olvas vissza

EmThor
3Z3RT-B4N-J4R

😊

dante3
Ment privát üzenet!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Nesze bazdmeg örüjjél 😄 bh82220691119281

Still Alive

Nemértem miért mondja mindenki h sz*r meg minden , szerintem rohadt joh h "kiadták" pc re , és nekem igy is tetszik hogy nem olyan "tökéletes" mint amilyen lehetnne , inkább örüljünk h mi is játszhatunk vele mert elég joh játék. És engem full nemérdekel h 1 hülyegyerek gyártotta a garázsba , vagy ubi csinálta a cégnél , engem aza érdekel h ellehet vele játszani , és nincsenek benne akkora bugok hogy átmegyek a falon , vagy hogy bele esek a földbe.
Sarapetike
ird be a karesöbe hogy mákos tászta

Még most települ, irányítást meg majd meglátom, ha xar akkor sebaj , kontroller napokon beül meglesz, a grafika ... hát .... öööö ...

Still Alive

SERIALT ESTLEG VALAKI NEM TUDNA MONDANI NEKEM?
thx infot, szedem le😄

az mondjuk igaz...bár én sem tolom sokkal jobbal de azért a 9550-nél az is jó hogy faszán megy a játék (ati9600pro128)...7600Gt az meg remek kari...majd úgy is egy két screenshot-ot lécci..
Most jött le a game, nah itt vmi télleg nem stimmel:

Readme
System requirements:
blablablablabla.......Keyboard and !!MAUSE!! required.

sztem télleg lehet hogy vmi félkész...

Still Alive

Faki
Ott vagy sietve feltekered a hidat, vagy leírtassz mindenkit..
- kupacbaterelés, majd shotival belelövés
- ha fogytán van a lõszer, akkor elõ a kést és kaszabolj (pl: ajtóban állva)
- gránát a barátod, de elötte szintén tereld 1kupacba a népet
TMP, Striker, Blacktail, távcsöves puska és tápolni kell ezeket, mert ugye ha táposak az azt jelenti hogy kevesebb lõszert kell ellõni -> ritkán leszel bajban. (5. chapterben már volt nálam egy 45-ös és egy gránátvetõ, ha boss-t öl az ember akkor RPG se árt).

Sarapetike

Maxtreme
Mint említettem egy 64 bites 9550-es vga van nálam mert a 6600GT-m eladtam. A héten jön a 7600GT. Nembiztos hogy jó 5let szûréseket alkalmazni ennél a vga-nál :p
Örülök hogy így is megy.

ja és ha a moitorodnak van programozott színbeállítása akkor az 5400K a legjobb...nem lesz ennyire rideg a kép... tudom ezek elég paraszt beállítások.. de ha enynit nem tettek meg a kedves fejlesztõk akkor nekünk kell😄
áhh,de felbasztam az agyam,kegyetlen. itt vagyok ebbe a kurva várba vagy mibe a 3. chapternél és vmi kis lófaszt kell leengedni,h felmehessek egy szintet.de kéremszépen: hiába ölök meg saccperkábé 30 faszhangokat mormogó natúr,pajzsos,parazitafejû,számszeríjas stb. szektást folyamatosan temerlõdnek újá. most nem azt mondom,h lehetetlen,meg nem akarok az olyan kommenteket,h :"fú ha már most szenvedsz akkor hagyd abba" stb.de ez kegyetlen kibaszás,h a semmibõl tûnnek elõ. a legdúrvább azvolt amikor a kiscsajt bennhagytam egy terembe,h legalább annyival könnyebb legyen,erre abba a terembe a plafonról!!! beesett egy szektista h felkapja: hát igen akkor szép az élet ha zajlik ..
kezd alábbhagyni a kezdeti lelkesedésem,meg ez a helyszín se jön be arra meg nem válaszolt senki h mire számíthatok a gém 2.felében ..
Seth
Nincs hirtelen ijesztõs rész benne

PSN ID.: Beegabor

na én is leszedtem mert kiváncsi voltam hogy milyen a ps2 után. Meg kell hogy mondjam õszintén meg voltam lepve. Szerintem remekül sikerült az átirat. És az irányítás is jó. Mondjuk alap hogy ezt joy-jal kell tolni de még billentyûzetehn sem kínszenvedés. Úgyhogy le a kalappal. Amúgy két dolog: az egyik az ami nem tetszik hogy lehett volna kicsit fellõni a színmélységet (ez ps2 átirat nem a cube-os az tuti).. a másik mege gy tanács: néztem maxtrem képeit és nagyon rondák az arcok benne (már a parasztok arca) ...erre találtam megoldást: akinek van control centere a video kártya driverhez (akinek nincs az is le tudja szedni) ott manuálisan lehet állítgatni olyan effekteket amit sajna a pc-s resi nem ajánl fel. Egyrészt raktam rá 8szoros Antialiasing és Anisotropic filtert (ezek élsimítások elmosások) illetve van egy csúszka ahol quality és performance irányba lehet eltolni. Én maxra raktam a qualityt (minõség) és láss csodát kivirult a játék ..jó nem lettek dinamikus árnyékok😄 de a parasztok sokkal norméálisabban néznek ki és a játék is szebb. A másik meg hogy szerintem nem nagyon érdemes hatalmas felbontásra tolni mert ez egy konzol átírat..szóval sok textúrát csak széthúz.

Nekem ez így bevált..nem szentírás ez de ha valakinek megdobja a kinézetet akkor már megért leírni..

jó játékot mindenkinek
szedem le a game-t, amugy nagyon befosatos?😄 egyedül azt nem szeretem ha hirtelen kapom az ijesztést, amugy a horror joo😛

Maxtreme
Jaja a palackot alkalmaztam 1x. De annyit ért mint halottnak a csók 😄

deep
Na akkor ha valaki netán HDTV-n akarja nyomni, következzék a titok:

Megnyitod a setuptool.ini-t és átírkálod a dolgokat benne. A turpisság ott van, hogy nem widescreen, hanem normal type-on kell hagyni és átírod a felbontást végülis tetszõlegesre. Mivel az én tévém 1366x768-as felbontású így én 1360x768-ra állítottam. 1366-ban kifagy, ez a legközelebbi ami szabványos😄

;===== Used by Game =====

;Mode : 0=FullScreen ,1=Window ,Other=Window
;Type : 0=Wide ,1=Normal ,Other=Normal
;Size
; Normal : 800x600 ,1024x768 ,1360x768 ,1600x1200
; Wide : 1280x800 ,1440x900 ,1680x1050 ,1920x1200
Mode=0
Type=1
SizeX=1360
SizeY=768

NeBby
akármire mek nem lehet benyomni , de már nem szaraxok vele , inkább átírtam ahova menti , és tádám megy 😄

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Seth
na akkor szopacs 😄, gránát illetve robbanó hordó is megteszi ellenük. Legtöbbje pont úgy van elszórva amerre ezek a dögök mászkálnak, oda kell õket csalni.

Maxtreme
AZ jó mert nincs sniperem 😄DDDD
Eladtam a fenébe mert nem használtam 😄

Seth
Nem figyeltél akkor a jegyzetekre 😄,azokban említik hogy kell õket hatástalanítani.AZoknak a monsztáknak a testén van 2-3 gyenge pont,amit viszont csak thermal-os távcsõvel látni. Na azokat szétlövöd (3 töltény max ha mindegyik elsõre megy^^) és szétrobban a drága.

Maxtreme

Uhh a chapter 5 azért már beteg. 😊 Vannak azok a múmia szerû monszták..vazze..2000000 lõszer kell beléjük h megdögöljenek. Ráadásul frankón regenerálódnak is ha nem gyors az ember.
Most szabadítottam ki Eslit a börtönbõl, ami elõtte volt.. pff. 😊
A továbbiakban nemtom mi lesz velem, mert alig van lõszerem 😊

Seth
lehet hülyeség, de úgy vettem észre, hogy amikor a felbontás 800*600-ba van rakva akkor nem volt inaktív, de feljebb raktam és az lett a widescreen gomb.Ha bekapcsoltam akkor belõtte 1280x800 -re (moncsim asszem nem is tud többet). Szóval rakd át vmi másik felbontásba hátha aktív lesz ( ez tuti hülyeség de ki tudja^^)

probáljátok ki hogy a gém könyvtárában megnyitjátok a setupTool.ini fájlt és ott átirjátok a felbontást 😊

ennél a sornál :
;Type : 0=Wide ,1=Normal ,Other=Normal
a wide-hoz rakjatok 1-et többi 0

ehhez meg :
SizeX=
SizeY=
értelem szerüen a kivánt felbontást 😊

nem probáltam ki szal lehet nem jó 😄D

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Seth
A többségnek semmi gondja nincs, de itt vki említette lejjebb ugyanezt. DE asszem nem sikerült megoldani

NeBby
videokari gond valsz... nekem 100% osan jó (gamepaddal)<#gonosz1>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Hali!
Naon tetszik a game (gamepaddal).
De egy dolog zavar:Az animációk után PL:A legelején a házban amikor le kell gyilkolni a zombit elõtte jön egy animáció utánna átvalt a játék motorjára és hallom hogy Leon beszél de nem látszanak a karakterek de utánna visszajön mikor újra megkapom az irányítást.Észrevettétek már?
Valami megoldás?