Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van 1 oylan rész amikor az 1ik fõgecit idõre kell kinyírni. De nem ám akárhogy! Ha felkapcsoltad mindkét kapcsolót, és utána nem találod meg a kijáratot 30 sec múlva, akkor kampec. (lezuhansz az egész fémszerkezettel 1ütt) Ráadásul nyomkodhatod random a 8 és a 3, illetve az 5-ös és 6-os gombokat különben pofánbaasz a monszta 😊
Természetesen egséz végig üldöz ez a szemétláda. Ezt el kell játszani 3x. A végén mikor azthinnéd hogy õ is leesett a szakadékba, akkor jön a java, Ki kell nyírni..
Ez sem lesz túl 1xû mutatvány.
Szal azt tanácsolom mindenkinek mikor ideér, készítsen az asztalra 2 doboz nyugtatót 😄
utána megnyomom a 2-es gombot
és belép ide itt game reset és kimegy a fömenübe ott pedig ott van az
EXIT parancs arra nyomva ujra megkérdezi hogy ki akkarok e lépni
úgyhogy nekem mûködik 😊
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Ha az egér használható lenne, akkor egy egész jó kis játék lenne, de így.....😞
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Still Alive
Still Alive
BMW 325 iX Rallye Car :)
de a lényeg azért akkor is az hogyha még ez a végsõ verzió akkor is remek átirat a sok negatívum ellenére is.
Still Alive
az egér meg tényleg nem egy nagy cucc.... szal az is fura hogy nincs benne
olvastam a min gépigényt(pixel shader 2.0-ás videókártya,) és mivel nem vagyok nagy hardver zseni, az én Sapphire Radeon 9600 pro-val szerintetek fog menni?
köszönöm
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
BMW 325 iX Rallye Car :)
Still Alive
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Still Alive
Still Alive
SERIALT ESTLEG VALAKI NEM TUDNA MONDANI NEKEM?
Readme
System requirements:
blablablablabla.......Keyboard and !!MAUSE!! required.
sztem télleg lehet hogy vmi félkész...
Still Alive
- kupacbaterelés, majd shotival belelövés
- ha fogytán van a lõszer, akkor elõ a kést és kaszabolj (pl: ajtóban állva)
- gránát a barátod, de elötte szintén tereld 1kupacba a népet
TMP, Striker, Blacktail, távcsöves puska és tápolni kell ezeket, mert ugye ha táposak az azt jelenti hogy kevesebb lõszert kell ellõni -> ritkán leszel bajban. (5. chapterben már volt nálam egy 45-ös és egy gránátvetõ, ha boss-t öl az ember akkor RPG se árt).
Örülök hogy így is megy.
kezd alábbhagyni a kezdeti lelkesedésem,meg ez a helyszín se jön be arra meg nem válaszolt senki h mire számíthatok a gém 2.felében ..
Nekem ez így bevált..nem szentírás ez de ha valakinek megdobja a kinézetet akkor már megért leírni..
jó játékot mindenkinek
Megnyitod a setuptool.ini-t és átírkálod a dolgokat benne. A turpisság ott van, hogy nem widescreen, hanem normal type-on kell hagyni és átírod a felbontást végülis tetszõlegesre. Mivel az én tévém 1366x768-as felbontású így én 1360x768-ra állítottam. 1366-ban kifagy, ez a legközelebbi ami szabványos😄
;===== Used by Game =====
;Mode : 0=FullScreen ,1=Window ,Other=Window
;Type : 0=Wide ,1=Normal ,Other=Normal
;Size
; Normal : 800x600 ,1024x768 ,1360x768 ,1600x1200
; Wide : 1280x800 ,1440x900 ,1680x1050 ,1920x1200
Mode=0
Type=1
SizeX=1360
SizeY=768
Starcraft2 e-mail: [email protected]
PSN ID.: Beegabor
Uhh a chapter 5 azért már beteg. 😊 Vannak azok a múmia szerû monszták..vazze..2000000 lõszer kell beléjük h megdögöljenek. Ráadásul frankón regenerálódnak is ha nem gyors az ember.
Most szabadítottam ki Eslit a börtönbõl, ami elõtte volt.. pff. 😊
A továbbiakban nemtom mi lesz velem, mert alig van lõszerem 😊
ennél a sornál :
;Type : 0=Wide ,1=Normal ,Other=Normal
a wide-hoz rakjatok 1-et többi 0
ehhez meg :
SizeX=
SizeY=
értelem szerüen a kivánt felbontást 😊
nem probáltam ki szal lehet nem jó 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Naon tetszik a game (gamepaddal).
De egy dolog zavar:Az animációk után PL:A legelején a házban amikor le kell gyilkolni a zombit elõtte jön egy animáció utánna átvalt a játék motorjára és hallom hogy Leon beszél de nem látszanak a karakterek de utánna visszajön mikor újra megkapom az irányítást.Észrevettétek már?
Valami megoldás?