5443
-
csikolokia #2400 Heló! Én ott akadtam el, mikro 5 képpel kell zsonglörködni! mitt kell csinálni a képekkel(Festméynekkel)? Előre is kössz! -
#2399 Azt megtaláltam,infra lámpa!:)Melyik puskára jó??Uzi meg Striker van nálam.Érdemes venni hozzá puskát?Mennyi ilyen lesz még,mert már ott vok mikor Ashleyt kell kiszabadítanom a rácsos ajtónál,nincs még kártyám és most egy olyan jön ami ilyen tüskéket is kiereszt magából!Épp ott tartok!Sok van még hátra,mert akkor veszek,ha érdemes ezek ellen! -
#2398 az nem az amikor az a "regenerálós" szörny jön? azt nagyon utálom -
#2397 Ja,ott van egy üveges vitrinben,ha jól emlékszem! -
#2396 5-1-es résznél találod az infratávcsövet!Asszem mikor átírod azt a (freeze) kártyát. -
Gabe18 #2395 Puskához megkeresed a spéci távcsövet,az megmutatja hol vannak a testükön a paraziták,azzal kilövöd azokat,utánna már nem olyan ellenálló... -
#2394 gideo+dante: THX!!!
gideon verziója jobban tecett, nincs benne spoiler. De attól függetlenül dante-ét használom, mert bosszantotta a lelkemet ez a szar. Legközelebb majd úgy kérdezem akkor. Még1x THX. -
#2393 Kutatóbázison vagyok!Kinek mi a tippje,ami leghatásossabb a Regenerátorok ellen vagy mi fene az!!??:)
Shotibol 5 lövés kell!Uziból még több:)Tippet várok...kössz -
#2392 igen így is mondhattam volna ... de én szeretem magamtól megcsinálni... azért nem írtam le mi a sorrend--- -
#2391 3-3-3-4-4-4-3 -
#2390 a temetőben ha jobban megnézed a sírokat akkor látod rajta ezeket a jeleket... MInden jelet ki kell világitattnod amit a síroknál találsz... De csak azt... És akkor kapsz egy gyémántot :) -
#2389 Hátha így ismerősebb vkinek?
-
#2388 Így nem csodálom ha nem tudod kirakni ember.Ezt nem hiszem el, ennyire bugos lenne a gém??? -
#2387 Én inkább 1 gémpadot használok el mint 3-4 billentyűzetet...
Meg könnyebben is kezelhető a játék... -
#2386 NEED HELP!!!
-
Hellsing47 #2385 akkor itt most a fele társaságot lepuhányoztad :) -
haxoror #2384 Mit tud egy gamepad amit a billentyű + egér nem tud?
Gamepadot csak a puhányok használnak... -
#2383 Na fasza 5-4-en az a kapcsolgatós ajtónyitos rész elfogyasztotta szinte minden lőszerem.
Ez a vége előtt kurvára nem jó :( Nemtom mi lesz így de nemjósólok semmi jót magamnak :( Rákért nem lehet lőszert is venni.
Az időre menős résznél szépen elkurtam vagy 20 életet mire rájöttem hogy sniperrel szinte gyerekjáték megölni a tetves parasztját. -
#2382 Legközelebb köce valakinek, vagy mindenkinek. Oka? -
geri486 #2381 köcce télleg :-D -
#2380 -
#2379 Ebböl gyorsan kirúgás lesz!!! Jóhogynem árulod is feltört játékokat. Hidd el aki ezeket keresi az meg is talalája amódját! -
#2378 viszlát, majd ne regelj újra -
#2377 http://gameslap.dtsh.hu <<< 1118 Darab Pcs játék Szinte ingyen Gyere ugyan nézz fel ! -
#2376 Ez tényleg nagyon komoly! srác kb 13-14 éves és egész nap csak ezzel nyomja! -
#2375 Vegyél egy gamepad-ot! És te is képes leszel rá! :) -
haxoror #2374 SPOILER!!!
késmánia! bazzeg ez a gyerek nagyon tud -
haxoror #2373 Ahogy beléptél tőled nézve a jobboldalon van. -
geri486 #2372 mindkét helyszínt végignéztem, sehol semmi -
haxoror #2371 A fagyasztós kamrában lehet újraprogramozni abban a szobában asszem ahol a thermal scope is van. -
#2370 ott van az a ketyere ahol az első regenerátor is megjelenik -
geri486 #2369 Hali, elakadtam a kutatóbázison, ott vok hogy a kódkártyát kell újraprogramozni, csak nem találom mivel (a ps2-ből emlékszem hogy így kell) bejártam az egész bázist, de nem találom azt a kütyüt, plz help ! -
#2368 Mindenképpen jó ötletek vannak a videókban csak barátkozz meg a gombnyomogatásokkal.Krauser-t meg gyanítom, hogy easy fokon gyűrte le ami elméletileg pc-n hard-on dupla ennyi szurka-móka.DE NEKEM TETSZIK ÉS KI IS PRÓBÁLOM. -
#2367 Jah úgy hogy negyedszerre kezdtem el PRO-n.Mert ha végigviszed akkor megmarad mindened és kezdheted újból a mentésről (persze ha a végén elmentetted). -
#2366 Egyel lentebben... -
#2365 PRL 412... -
#2364 Tudom de a gombokat meg a silány grafikát leszámítva semmiben nem különbözik!Ja asszem a GC-sben nincsenek Separate ways meg ilyesmik... -
#2363 Próbálj meg ps2re csalni (azé raktam ps2-es képemet)!Énnekem még a mentéseim is megvannak...
Ha nem hiszed el, hogy ez nem igaz akkor kérdezd meg Fuck-ot...
-
haxoror #2362 SPOILER!!!
Krauser lezúzása csak késsel! -
#2361 A játék könyvtárában a movies mappában van az összes. Van egy két gyönyörűséges meghalás jelenet :D