Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
kurva anyját, nem akar bejönni 😄
letöltésvezérlõvel sem...
akinek megvan, az írjon már egy PM-et, vagy küldje át mailben, mert gondolom nem egy 100 megás progival állunk szemben 😄
thx!
Seth
vidd tovább majd kiderül

PSN ID.: Beegabor

magyarítás nincs véletlenül betervezve?

Vinsanity15
Szasztok tudna nekem valak iegy cd keyt adni?priviben akár.köszönöm

Vinsanity is back!!

grebber
Valaki leirhatná spoiler keretei belül hogy a chapter 1 végén mi a rákot fecskendeznek belénk?

Next PC upgrade: 2022

Seth
alap bill kiosztásban a jobb ctrl

PSN ID.: Beegabor

hali. meg van ajáték nekem nagyon tetszik. lene egy kérdésem hogy hogy lehet futni ?
csanesz
bocsi, de lemaradtam. ti most PC-n játszotok, ugye? milyen verzión?

grebber
Szerintem meg nem lesz más verzió ,bár nelegyen igazam.
Mondjuk nekem semmi bajom nincs ezzel az égvilágon.

Next PC upgrade: 2022

Faki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Adával kell játszogatni, eddig csak a haranghuzogatásig jutottam..

EvilRicky
Nálam tuti,hogy jó a Célzás fegyverrel utána meg Futás!!!
Én is átálítottam magamnak,hogy kénylemesebb legyen

oké oké leesett, azért nem ment mert átállítottam pár doglot szal VALAMELYIK KÉT GOMB ÉS ÚJRATÖLT! <#idiota>

Majd kipróbálok minden kombinációt.

"The Another Order"

Ez micsoda? Soha nem hallottam róla egyik konzolos verziónál sem.

Aha szal akkor a fegyver célzás + kés célzás = reload.
THX!

Faki
Nálam ezek lettek aktívak:
- The Another Order
- Ada The Spy
- Mercenaries

Újratárazni jobb shift+ jobb ctrl

EvilRicky
Az 1 -es gombot kell megnyomni...Aszem az a futás (célzás aztán 1 és újra is tölt...feltéve,ha van töltönyed!! 😊 )

Aki már végigvitte az plz árulja már el hogy a Separate Ways benne van-e ebben a verzióban <#help>

YESYESYES! <#eljen><#worship>

Setupban az átállítás után még el is kell menteni a változásokat.

Ha a pisztolyban már csak fél tárnyi lõszer van akkor hogyan lehet újratölteni?
Próbáltam inventoryban kombinálni a pisztolyt a lõszerrel de nem ment, Resi2-3-ban még így mûködött.. <#help><#help><#help>

Ja és van az a sanda gyanum hogy ez nem a végleges játék hanem egy majdnem gamma verzió, mint amikor a Jedy Academy is kijött warezban sokkal korábban, kurva jó minõségû volt de voltak benne bugok amik a végleges verzióra javítva lettek szal szerintem most itt is ez van, kilopták mielõtt a grafikai tuning rákerült volna.
Legalább is remélem hogy ez történt mert az azt jelenti hogy hamarosan egy sokkal jobb minõségû cucc is meg fog jelenni a neten 😊

EvilRicky
Elvileg a SETUP -ba lehet,de nekem is mindig az elsõ töltés után átmegy wide -ba. Szal' elvileg ott!

Prince of Máté
Nem tudjátok ,hogyan lehet átrakni a képet wide screenrõl?
mert eddig minden játékot át lehetett rakni csak ezt nem.(az igazi Resident evilben majd át lehet rakni, az 100)

1,2,3,4 asszem ..
Törölt felhasználó
Sziasztok!

A képeket a kastélyban hogyan kell forgatni, hogy továbbjussak?
EvilRicky
Vágom...csak azt mondtam hassssssssonló,nem hogy olyan. Nekem billel is elég könnyen megy már. 1-2 óra és hozzászokik az ember! SZTEM!

Ha cold feares lenne akkor nem lenne obégatás. Ugyanis ott volt rendes egér használat leglábis lövészetnél

EvilRicky
Tök zsír... ha játszok vele akkor a procim csak 2-3 % -on megy a memóriám meg 13-15% -a van kihasználva 😄😄😄
(3.2GHz,1 G😎 Ilyent még....

Nekem nem tudja kicsomagolni <#falbav><#falbav><#falbav>

Still Alive

ffxi
Nem a célzás a lényeg. Én csak bak+jobb klikk miatt raktam fel. Ugyanúgy célzom bill.-vel(WASD). Érzékenységet minizáltam, hogy ne zavarjon, ennyi.

Fákjúal!

Faki
Hát sztem elég kaka, túl érzékeny, ha lejjebb viszem a sensitivityt akkor meg darabos. Finomabb mozgásokra nem is reagál, szal semmivel se különb mint a bill. (vagy csak nálam megy szarul)

ffxi
Tök jó!! Mûxik egérrel. 😄

Fákjúal!

Nem ismerem a gamepados célzást nekem nincs ilyen. Amúgy már egy órája így játszom és meg lehet szokni. Mondjuk a billentyûvel is elég jól elboldogultam.

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

ffxi
Van felirat az átvezetõknél? Be lehet vhogy kapcsolni?

Fákjúal!

Ez mennyivel jobb a gamepados célzásnál? Mert azzal mire normálisan becélzom 6* kinyírnak!
http://down.modchina.com/USER/fiNAL/MouseAim11.zip

Csomagoljátok ki majd másoljátok be a játék fõkönyvtárába és már tolhatjátok is egérrel!
A progin van még mit javítani de kezdésnek nem rossz. Nekem mûködik.

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/show_msgs.php?topic_id=m-1-33474016&pid=931851
Elméletileg ittírnak hogy lehet használni egeret, van põrogi ami letölthetõ(nekem csak félig jött le) de hátha ti kitaláltok valami okosat 😄
Voltan
Hát nem tudom... Most már én is kezdek gyanakodni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mi a forrásod linkje?
Még ha igaz is akkor is max. kap egy UBI intro videot vagy logot és kész.

ffxi
Az átvezetõkhöz be lehet kapcsolni vhol a feliratot?

Fákjúal!

Bakker erre mennyi idõ alatt jöttél rá?
A lottó ötöst könnyebb eltalálni 😊

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

EvilRicky
Szerintem billen is jáccható... Aki sokat játszott a 2-vel 3-al annak szerintem kicsit könnyebb. Az irányítás kicsit Cold Fear -es (mármint a célzás,lövés), a mászkálás pedig olyan Tomb Raider + Resident (elõzõk).
Véleményem szerint

Harly18
Elvileg be lehet állítani az egeret, mint játékvezérlõt, csak elég bonyolult...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

urbijoe
most van vagy nincs egér patch?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Maxtreme
Nem füstös, vizes 😄

hajjajj, elég kétértelmû X-D

Still Alive

ajánlatos shotival arcba és hátba keményen, miközben fel-le mész a kötéllel

Still Alive

Hali all!!!!
Szerintem a game állat csak a graf kicsit fos!
Lenne hozzátok 1 kérdésem van az a rész mikor jön 2 kükli meghúzok 1 kart beleesik az 1gyik a lávába a másikat hogy csináljam ki?
Már tele vágtam ólommal de nem akaródzik kijönni a hátából az a parazita mint a game eleje felé!
bazz, most vok a második templom után, iszonyat szar így, emlékezetem szerint itt egy szép vihar volt ps2-n, itt meg csak 1 randa tópart 😞

Still Alive

EvilRicky
Egy ucsó kérdésem lenne (gondolom,már mindenkinek herótja van belõlem 😊 )!
Szal' a térképen kiírja azt hogy a küldetésben hova kell menni? Láttam több dolgot rajta, de nem vágom melyik az igazi...Netalántán a villogó piros kör?????

Elõre is THX

EvilRicky

Nekem is ez a trükköm ^^