Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
letöltésvezérlõvel sem...
akinek megvan, az írjon már egy PM-et, vagy küldje át mailben, mert gondolom nem egy 100 megás progival állunk szemben 😄
thx!
Next PC upgrade: 2022
Mondjuk nekem semmi bajom nincs ezzel az égvilágon.
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én is átálítottam magamnak,hogy kénylemesebb legyen
Majd kipróbálok minden kombinációt.
Ez micsoda? Soha nem hallottam róla egyik konzolos verziónál sem.
THX!
- The Another Order
- Ada The Spy
- Mercenaries
Újratárazni jobb shift+ jobb ctrl
Próbáltam inventoryban kombinálni a pisztolyt a lõszerrel de nem ment, Resi2-3-ban még így mûködött.. <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Ja és van az a sanda gyanum hogy ez nem a végleges játék hanem egy majdnem gamma verzió, mint amikor a Jedy Academy is kijött warezban sokkal korábban, kurva jó minõségû volt de voltak benne bugok amik a végleges verzióra javítva lettek szal szerintem most itt is ez van, kilopták mielõtt a grafikai tuning rákerült volna.
Legalább is remélem hogy ez történt mert az azt jelenti hogy hamarosan egy sokkal jobb minõségû cucc is meg fog jelenni a neten 😊
mert eddig minden játékot át lehetett rakni csak ezt nem.(az igazi Resident evilben majd át lehet rakni, az 100)
A képeket a kastélyban hogyan kell forgatni, hogy továbbjussak?
(3.2GHz,1 G😎 Ilyent még....
Still Alive
Fákjúal!
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Csomagoljátok ki majd másoljátok be a játék fõkönyvtárába és már tolhatjátok is egérrel!
A progin van még mit javítani de kezdésnek nem rossz. Nekem mûködik.
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Elméletileg ittírnak hogy lehet használni egeret, van põrogi ami letölthetõ(nekem csak félig jött le) de hátha ti kitaláltok valami okosat 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Még ha igaz is akkor is max. kap egy UBI intro videot vagy logot és kész.
A lottó ötöst könnyebb eltalálni 😊
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Véleményem szerint
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Still Alive
Still Alive
Szerintem a game állat csak a graf kicsit fos!
Lenne hozzátok 1 kérdésem van az a rész mikor jön 2 kükli meghúzok 1 kart beleesik az 1gyik a lávába a másikat hogy csináljam ki?
Már tele vágtam ólommal de nem akaródzik kijönni a hátából az a parazita mint a game eleje felé!
Still Alive
Szal' a térképen kiírja azt hogy a küldetésben hova kell menni? Láttam több dolgot rajta, de nem vágom melyik az igazi...Netalántán a villogó piros kör?????
Elõre is THX
EvilRicky