Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Csõ!
Én is ígykezdtem (végül megszereztem a lézerputyit is)!

Pár tippem van (ha jól értem akkor még az elején vagy a faluban):
1.A házakba és torlaszold el az ajtót,és ha széttörték az ajtót akkor át akarnak mászni a torlaszon "pl.:kisasztal" lazán meglõheted õket és leesnek a földre és így tovább....(shotgun mindenkit visz)
2.Mássz fel a házak tetejére és amikor jönnek fel a létrán lõdd meg õket és ahogy lezuhannak úgy is sebesülnek kb 3 golyó elég így...
3.Futosgálj óvatossan köztük (ekkor követni fognak) és próbáld összeterelgetni õket 1 helyre és gránátot közéjük....akár 10-20 kill is összejöhet...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Faki
Vegyél nagyobb táskát, illetve az értékek nem foglalnak helyet..

torrente
Melyik oldalon találom meg a játékokhoz a rendszerkövetelményt? Lehet angol nyelvû is.

grebber
Ezzel a többet ér dologgal az a bajom hogy a pénz az csak gyülik mint atom de nemtok mit venni ugyanis nagyon kicsi a hely és nem fér el semmi 😞 Pedig egy rakátavetõt vennék szivesen a nehéz pillanatokra de arra viszont drága 30 ropi 😞

Next PC upgrade: 2022

Prince of Máté
el lehet adni, de késõbb tudod õket combinálni és többet érnek majd.

grebber
Mire jók ezek a cuccok?:

tojás (növeli az életerõt), sárga tojás,maszk, zöld rubin amit a temetõ mögüli feladvány megfejtése után kaptam,kis rubinok, zsebóra.

Ezeket csak eladni lehet vagy van más jelentõségük is?

Seth
jótol kérded lol 😄

PSN ID.: Beegabor

Sarapetike
a képeket hogyan kell forgatni?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

lesz olyan pálya is, ahol kb 70-en lesznek jól adagolva, 10-20 fõs csoportokban <#violent><#eplus2>

Still Alive

Vinsanity15
ejha,én mindig meghalok olyan 4-5 zombinál.

Vinsanity is back!!

Seth
nem kell lopakodnod, úgyis rádront az egész falu. Ki kell húzni egy ideig, lõdd akit éred, majd jön egy láncfûrészes állat,azzal vigyázz,majd megszólal a templomharang és elvonul a "nép" ^^

PSN ID.: Beegabor

nem, nem lopakodni kell, sajna ki kell menni, és hentelni, még vissza nem vonulnak

Still Alive

Vinsanity15
Szasztok még az elején vok a gamenek ott hogy belépek a faluba ,elmeek balra ahol felveszek egy virágot és utána merre?mert gondolom nemszabad h észrevegyenek.mert ha igen akkor cefatokra szaggatnak a vadálatok 😄.Szal merre lopakodjak?még ott asszem be tudok ugrani egy házba ahol töltény van.ennyi. merre tovább?

Vinsanity is back!!

Voltan
Nem, a rocket launcher csak egyszeri móka. Egyet lõsz vele, és eldobja utána. Viszont az az egy megfektet bármit (Fõellenséget is).

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mucsácsó
tuti ugyanaz mind2...
mivel a "Resident Evil 4" cím még konkrétan PC-re ugye nem jött ki...
grebber
Lehet láma kérdés de ha veszek rocket launcher-t akkor ahhoz úgyanúgy fogok lõszert kapni a pályákon?

urbijoe
most melyik verzio a jo?

Biohazard 4 Dvd Netshow
Resident Evil 4 PC

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

van 1 (meg még párszáz) problémám a játékkal, mégpedig, hogy hiába van a menüben kikapcsolva a szélesvászon, a játék widescreen-ben megy, ami 15"-os monitoromon nagyon zavaró.... a setupini vagy nemtommi file-ban a játék könyvtárában is 0 a widescreen értéke, úgyhogy passz... valaki lécci segítsen

Still Alive

töltényt nem lehet töle venni
össze kell szedegetni az elhullott emberkéktöl ill a széttört dobozokból,hordokbol

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

igaz, vertikálist kellet volna írnom

Sziasztok

Töltényt nem lehet venni,csak fegyvert az árustól? Legalább is én csak eladni tudok neki.
kirol
Jujj, észre sem vettek, azt olvastam, amit én gondoltam. Elég gáz ez.

Prince of Máté
horizontális az a vízszintes amúgy

Ez egy Pc verzió csak a kínai release.
Az európai vagy amerikai talán jobb lesz de erre szinte semmi esély.

kirol
Aha értem. Most valahol azt hallottam ,hogy ez nem a rendes PC-s verzió. Ez szerintem hülyeség. Vagy nem?

Mûködik ...de darabosan, azaz nem sima a mozgása.(lehet finomítani)
És séta közben csak vízszintesen mûködik, horizontálisan nem.
Ha a fegyvert ready-be rakod akkor horizontálisan is megy az egér.

most vok annál a bossnál, aki a "hosszúgerincõ" és a fél szemét kell megszerezni, ps2-n már legyûrtem, de nem emléxem hogy kell. plz valaki help

Still Alive

mucsácsó
nem, hanem olyan..."darabosan", vagy nem is tudom...olyan furán mozog, tehát látszik, hogy a billentyûzetmûködést "emulálja"...
kinek mi a jobb, én kivételesen azt hiszem maradok a billentyûzetnél...
de azért köszi! 😊
kirol
Hogyhogynem tökéletes? Vagy megy, vagy nem. nem?

Szivesen.

NOD32 nem talált semmit, a loader faszán mûködik <#eljen>

Kandurex
A csávó azonnal befejezte volna itt a pályafutását.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ja, mûködik bár nem tökéletes de azért a billentyûnél sokkal jobb!

(lehet hogy kellett vírust írtanom miatta, lehet hogy nem kellett... na vajon biztonságos? Letöltsem vagy ne töltsem. vehehe <#hehe>)

<#worship>Kösziiii!!!<#worship>

Kandurex
ez mûködik, valaki tesztelte már?

Shep
azért egérrel másab a téma, csak így meg elõjön a "nem tudom melyik gombot nyomjam mert csak a számát írja probléma"

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

EvilRicky
És hol nézted azt a videt? Linked van???

ffxi
Hogy kell feltölteni valahova?

Fákjúal!

ffxi
Azért másabb egérrel lõni, nem? Jobb klikk ready bal klikk lõ, WASD a célzás.

Fákjúal!

néztem egy videot a RE5-bõl és az nagyon brutál lesz csak legyen PC-re is

Ide felraktam a mouse támogatás patchet:link

Prince of Máté
nekem bejön az az oldal, ki is próbáltam de sztem kurva szar.
bár jobb mint a semmi.

Kandurex
Akkor mi lenne ha feltolnád valahova, és megosztanád az úri közönséggel?

urbijoe
akkor minek az egér ha nem célzol vele?

ffxi
Nekem bejött és mûxik ráadásul. Ha bár én csak a bal+jobb klikket használom, célzásra nem.

Fákjúal!

btw gamespot forumon is volt ugyanez a link és tegnap még mûködött mert egy csomóan írták hogy okés.

Sarapetike

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Nekem se 😞

urbijoe
http://down.modchina.com/USER/fiNAL/MouseAim11.zip

nekem ez be se jön

nekem be se akarja hozni az oldalt 😞