Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is ígykezdtem (végül megszereztem a lézerputyit is)!
Pár tippem van (ha jól értem akkor még az elején vagy a faluban):
1.A házakba és torlaszold el az ajtót,és ha széttörték az ajtót akkor át akarnak mászni a torlaszon "pl.:kisasztal" lazán meglõheted õket és leesnek a földre és így tovább....(shotgun mindenkit visz)
2.Mássz fel a házak tetejére és amikor jönnek fel a létrán lõdd meg õket és ahogy lezuhannak úgy is sebesülnek kb 3 golyó elég így...
3.Futosgálj óvatossan köztük (ekkor követni fognak) és próbáld összeterelgetni õket 1 helyre és gránátot közéjük....akár 10-20 kill is összejöhet...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
tojás (növeli az életerõt), sárga tojás,maszk, zöld rubin amit a temetõ mögüli feladvány megfejtése után kaptam,kis rubinok, zsebóra.
Ezeket csak eladni lehet vagy van más jelentõségük is?
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Still Alive
PSN ID.: Beegabor
Still Alive
Vinsanity is back!!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Biohazard 4 Dvd Netshow
Resident Evil 4 PC
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Still Alive
össze kell szedegetni az elhullott emberkéktöl ill a széttört dobozokból,hordokbol
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Töltényt nem lehet venni,csak fegyvert az árustól? Legalább is én csak eladni tudok neki.
Az európai vagy amerikai talán jobb lesz de erre szinte semmi esély.
Mûködik ...de darabosan, azaz nem sima a mozgása.(lehet finomítani)
És séta közben csak vízszintesen mûködik, horizontálisan nem.
Ha a fegyvert ready-be rakod akkor horizontálisan is megy az egér.
Still Alive
kinek mi a jobb, én kivételesen azt hiszem maradok a billentyûzetnél...
de azért köszi! 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(lehet hogy kellett vírust írtanom miatta, lehet hogy nem kellett... na vajon biztonságos? Letöltsem vagy ne töltsem. vehehe <#hehe>#hehe>)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Fákjúal!
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
nekem ez be se jön