Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én távcsövessel lõttem meg, de úgy kell lõni, hogy lehetõleg ne találja el a golyó a testét 😄 tehát úgy az oldalánál próbáld meglõni azt a 3 rácsot...
Mikor a várban megtalálom Ashley-t, hogyan tudok lejutni hozzá?
Próbáltam a vasakat elõnni amivel levan szorítva, de nem az a megoldás 😞
Still Alive
Still Alive
Basszameg az volt a LEGELSÕ beruházásom és már most nem férek el benne! <#idiota>#idiota>
Mitõl függ hogy milyen ammo-t dobnak a zombik?
TMP-t is csak azért vettem meg mert kurva sok lõszert dobáltak hozzá, most ez van: Punisher, shotgun, rifle és TMP.
Gránátokat el KELL adnom mert nem férek el, gondolkodok rajta hogy eladom a shotgunt mert kurva sok helyet foglal, eddig még megtartottam mert milyen már egy zombis játék shotty nélkül...
Én is vennék már végre egy rakétát de egyszerûen nincs szabad helyem 😞
Ja, upgrade-bõl meg csak a sebzésnövelést veszem mert a többinek így hirtelen nem látom a hasznát de ha továbbra is ilyen tempóban gyarapodom akkor több pénzem lesz mint amit el tudok költeni! ^^
A "Spindrel" vagy mi a neve szal piros drágakõ az még hasznos lesz késõbb?
Semmibe nem tudom belerakni szal ha nincs hozzá késõbb sem foglalat akkor eladnám mert abbõl is van már vagy egy tucat.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
konkrétan:
Chapter 1 - 3
Chapter 2 - 3
Chapter 3 - 4
Chapter 4 - 4
Chapter 5 - 4
Final Chapter
PSN ID.: Beegabor
pontosabban 5.3 😊
amugy én is majdnem ott járok ahol te 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Amelyik zombinak fején csáp nõ ki,azt mivel nyomjátok le?Mivel érdemes?
Én uzival párat bele lövök!A shotit meg akkor jó használni ha tömeg oszlatás kell😄
Most vagyok a házban ahol vissza kell verni õket asráccal,az a 2-1 chapter ha jól tudom.Onnan még mennyi van kb?Ez a ház ahol kicsit lõni kelett igazán,ami nehezebb volt!Eddig nem voltak nehéz részek sztem!
De meg is kell szenvedni azokért a kincsekért!
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De azért kösz a helyesbítést.
Tehát 13 elég.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ekkor jobb analog csak fel-le megy asszem...
Itt nézz körül...
15 medál megvan,ott a punisher az árusnál!De gyenge!Uzi-Shoti páros a jó sztem eddig ahol járok!
Az árusnál lehet venni olyan térképet ami csillagokkal jelöli ahol nagyobb értékü kincs van!
és igy tovább
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Minden medál fel van jelölve a térképen és mindegyik a falu területén található!Lesznek olyanok amik el vannak rejtve magas házak felsõ sarkában vagy éppen amikor átkelsz a templomnál a hídon és visszafelé lesz a híd alatt látható 1 darab.(Érdekesség hogy asszem ha a templomnál meglövöd a harangot akkor elõjönnek a zombik)!
Ne felejtsed el a fákról a madárfészkeket lelõni gyémántok is vannak benne...
Ha nem találod a medálokat akkor szólj!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Elméletileg akkor bal kar mozgás és jobb kar célzás/kamera!
Így marha könnyû kezelni,de billentyû és egér több halálhoz vezet majd mert gyorsnak kell lenni...
utána katt GAMEPAD majd Control camera
itt tudod beállitani 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Szakállas ember (nem emlékszem a nevére):
1.alakja:
Másszál fel az U alakú felsõ szintre a fészerben és a felmászás után bujj a bal oldalon lévõ doboz mögé és szépen lassan puffogtass a koponyájába.Itt elméletileg nem tud elérni!
2.alakja:
fent várd meg még felkapaszkodik és eléd mászik ekkor küld meg egy shoti tölténnyel,hogy leessen a földre!KB. 5ször kell meglõni közelrõl.
Ha nem megy akkor szólj!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
árusnál már megkapod ingyen az uj fegyot (Punisher)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Next PC upgrade: 2022
De ha ételre van szükség akkor a tónál a mikor elérsz a nagy halhoz akkor a tóban lévõ halakat is levadászhatod!
Figyeld meg a színes üveget hogy a meghatározó nagyságú és színû háromszögek hogy helyezkednek el és úgy kezd el forgatni 1esével, hogy ha kék-sárga-piros négyzetek fedésbe kerülnek, akkor azt a képet kapjad!
Ha így nem tiszta akkor írj és megnézem pontossan...csá
Vagy eladod õket egyenként ha szükséged van pénzre, vagy kombinálod õket, késõbb akár nagyobb pénzjutalom ellenében!Egyedül a tolyást tartsd meg ha tudod mert sok lové,de viszont 1 slotot foglal és:
Barna tojás: kis energia
Fehér tojás: közepes energia
Arany tojás: teljes energia!(ha megeszed)
Ezt nézd át......!