5443
-
#2561 Az nem is olyan vészes. Gondolom a végleges verziót tesztelték? Írtak arról, hogy egér volt-e benne? -
#2560 Amúgy mást is jelent meg talán könnyebben rááll a szájukra!
Ez valami olyasmi téma mint amikor elkezdik a külföldi filmek címét magyarra fordítani!!!Csak hogy minnél hangzatossabb legyen!
Mellesleg asszem a Biohazard "élő szervezetre káros anyag"-ot a Resident Evil meg "bentlakó gonosz"-t jelent szabad fordításban.... -
#2559 Eddigi részek:
Resident Evil 0,Resident Evil, Resident Evil (Remake), Resident Evil 2, Resident Evil 3, Resident Evil 4, Resident Evil Gun Survivor, Resident Evil Gun Survivor 2 Code:Veronica,Resident Evil Dead Aim, Resident Evil Code Veronica X,Resident Evil Outbreak, Resident Evil Outbreak file#2, Resident Evil Gaiden, Resident Evil Deadly Silence....
És ami majd később elérhető:
Resident Evil 5 és Resident Ewiil.... -
#2558 Ezt eddig is tudtuk :) -
#2557 kizárólag japánban biohazard,amcsik ugyanúgy resident evil-nek hívják. AMúgy fingom sincs miért kellett a címmel variálni, biohazard túl offenzív szó lehet bush-éknál vagy mi a szösz? -
#2556 Látod én is ezt mondtam...Ez nem titok.
Melyik 6 résszel jáccotá? -
#2555 Ha egyszer végigjátszottad akkor úgyis megnyílik minden!Nem? -
rcsaby #2554 Látom sokan azon filoznak.Hogy mi a kuülömség a BIOHAZARD és a Resident EVIL között.Mivel idáig hat külömböző résztjátszottam ki.Négy külömböző konzolon Elárulom a titkot.A BIOHAZARD NTSC verzió.Ami annyit jelent hogy japánban és amerikában ilyen cimen fogalmazzák.Csak europában hivják RESIDENT EVILnek.Ugyhogy higyétek el ennél véglegesebb verzió nem lessz!!!! -
hitch #2553 Valaki Tud adni egy 100%-os savegameet priviben vagy egy linket ahonnan le tudom tölteni.1000 THX.Kijátszottam már csak az ilyen mini gameeek érdekelnek. -
#2552 Nem tuom hogy milyen végleges verzióról van szó!
Valaki azt hiszi hogy fognak ezen még változtatni???
Maximum pach-et várhatunk el a készítőktől (ahogy elnézem a játék jelenlegi állását, nem is kevés pach-ről lenne szó!)!!!Amúgy meg ne hogy abba a tudatban éljen valaki, hogy a Biohazard 4 meg a Resident Evil 4 különbözik egymástól!! -
#2551 Akkor mire is jutott a csapat, ez a mostani még nem végleges verzió? -
#2550 Bocsesz igen azt tényleg elírtam, de a töbi már jó! -
#2549 Az attól függ!Asszem ha tele van a limit és lent van az életed akkor nem megy fel maxra, de igazad van mert elméletileg soha nem fog kijönni a különbség, úgyhogy vehetjük "maximumra tölti az életet"-nek... -
haxoror #2548 zöld + sárga csak annyit gyógyít mint az 1 db zöld -
#2547 Ja bocs azt hogy 4x-5x kő vele majd küzdeni!Ha a torony tetején leszel akkor ott próbáld meg beadagolni neki valahogy...
Akkor idézőjelben mondhatjuk úgy hogy elég neki 1 rakett...
Vagy a lábfejére küldöd a rakettot, vagy gugolás után a fejébe!Mind a kettő elég nehéz mert lassú a rakettputyka... -
Gabe18 #2546 Na most kijavitottad...nem ér ez... -
Gabe18 #2545 Zöld+Zöld nem féltétlen tölt maximumra szerintem. -
#2544 Ezek vannak:
zöld---------------kis életet tölt
sárga--------------limitet emeli
zöld+zöld----------sok életet tölt
zöld+piros---------teletölti az életedet
zöld+sárga---------teletölti az életedet + limitet növel
Zöld+zöld+zöld-----teletölti az életedet
zöld+piros+sárga---teletölti az életedet + limitet növel
OKSY? -
#2543 EZT MOST HOGY ÉRTED?:D
hogy 1 x igen???? -
#2542 1x igen!!! -
#2541 nem -
#2540 Meglehet ölni Krauser-t egy rakétával?:D -
neptum #2539 85% kapot -
#2538 valaki segítene, hogy az elején, a sziklás meneküléskor melyik gombokat kellene nyomogatnom??
gratula a Capcom-nak az "átirathoz". -
#2537 létezik a resi 4 hez magyar nyelvű végigjátszás? -
philip18 #2536 SziasztoK!
Nem tudja véletlenül vki h hová rakja az elmentéseket?Kerestem a dokumentumokban meg a játék dir-ben is de sehol sem találom.
Vki segítsen lécci. -
#2535 Hány százalékot kapott a játék a GameStarban? Ha jól tudom a mostani számban tesztelték... -
Hellsing47 #2534 mért ne tudnád?
miután kombináltad a 2-t utána simán lehet használni -
#2533 Jó, de akkor nem tudom használni. Csak kombináció ás examine opció van. -
Hellsing47 #2532 sárga + zöld növényt összekevered és ugy -
#2531 Hogyan tudom növelni az életerőmet? -
#2530 Ember, hogy ez milyen bepipilős játék!Háát ez iszonyatkurvajolnézki bakker!Tőccsed le mindenképpen!!!Ez énnálam ilyen:
:D -
#2529 Szívessen!Én mán jáccadozok is vele! -
#2528 Mert kicsit arrébb találhatsz valamit amivel visszajössz és berakod eme embléma helyére!Így mehetsz tovább az utadra!
Ha akarod tudni hogy mit csinálj akkor a s.-ben van a megoldás!
Bár én azt mondom hocsinyád magad...inkább.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Menj a híd végére itt ha megtámad egy láncfűrészes akkor menj visszább egy kicsit és amikor odaér a hid egyik széléhez, akkor lődd meg, mielőtt átugrik és akkor le fog esni a hídról.Így nem kell töltényt pazarolnod rá!Ezután menj a zárt ajtóig és ott lesz a földön egy színes kő ezt kell majd beraknod az embléma helyére mikor lezárul a rács... -
#2527 És amikor Ada-val vagyok? Kinyitom a zárat kiveszem azt a szart, és lezárul a kapu. Visszateszem kinyilik... -
#2526 Köszönöm DarkSector! :D -
#2525 Semmi baj...
A temetőben lévő sírköveket nézd meg és lesz 3 olyan sírkő aminél duplán lesznek a jelek!Ezt a 3 jelet kell kiforgatni!Úgy hogy csak ez a három világítson azon a forgatható szerkentyűn!!!!Ha nem akarod magad kitalálni a megoldást akkor nézd meg a letakart szöveget!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!3334443 vagy pedig 344434443 -
#2524 Hello!
NEm tudjátok a templom hátulján lévő ketyerével mit kell csinálni?
Elöre is köszi és ocs ha már kérdezte valaki. -
#2523 Akkor nem tuom lehet hogy gépfüggő... -
Gabe18 #2522 Pedig nálam tuti az nyirta ki,mert én az egész gépet ujra telepitettem,Resi4 fel a "tiszta" gépre,jól müködik.Akkor az volt a terv hogy egyenként rakom fel a gyanus dolgokat ami tönkreteheti,de nem sokáig jutottam,mert egyből a K-Liteot tettem fel utánna,ami egyből tönkre is vágta.Leszedtem,megint jo lett...