Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ha elakadsz akkor írd le a chapter számát is és akkor könnyebb lesz segítenem...
csá
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha volt már akkor bocs, de nem semmi hogy még meg sem jelent hivatalosan, mi meg már végigtoltuk!!!!
Bár ehhez már hozzá szokhattunk!!
Forrás:HCgamer....
Ha jobbra vagy akkor ott van az a nagy ember a jobb oldalon van akit meg kell ölnöd!
A bal oldalon meg mászkálj el a míg el nem jutsz egy kör alakú arénához, ahhol 2 zombi nõ (láncfúrészesek asszem) ront rád.Ezeket gyürd le!
Mind a két választás egy kulcsot fog eredményezni!És így tudsz tovább menni!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bár pisztollyal is meg lehet ölni,de elég nehézkes lesz...
Ki,hogy oldotta meg ott mikor a házban vissza kell verni az embereket és utánna 2 uton lehet elmenni!Egyiken mész ott jön megint az a nagy ember.Ott kimentetek túloldalon meg vissza?!Mert ha a másikon mész a kis labirintus szerü faluban ott az ajton rajta a dewszka,szóval azt tuoldalról már nem lehet kinyitni.Elõbb mentetek a faluban utánna meg visszajöttetek és be a nagyemberhez és ugy ki utánna?!
What I do, and what I listen.That defines me.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
mert én sem irtam felül 😄DD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Lenne egy problemam.
Nem tudom inditani a game-t, mert egy hibaval mindig kilep.
Megvan a setup, el is mentem a beallitasokat, bejon a fomenu, nyomom start. Es utana fekete kepernyo, jobb alul a loading felirat, 2 masodperccel kesobb elszall az egesz.
PLZ ha valaki tud megoldast ne fogja vissza magat.
Elore is koszonom
tegnap vettem fel, tehát biztos...ha meg ott voltál már, és felvetted volna, akkor nagy gáz van, mert vmit elhagyhattál..de csak nem! 😄
PSN ID.: Beegabor
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amugy csak nálam van az a hiba hogyha lerakom a tálcára a gémet és utána vissza akarom rakni nem jön be? =/
emiatt kell nekem is ablakban jáccanom 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A falnál vagyok ahol 3 darabból álló lovtam vagy mit kell beilleszteni.
2 megvan, asszem a 3. Ashely-nél van, hogyan tudom tõle átvenni a dolgokat? Egyszer felkínálta a gép, de kiléptem 😞
Vagy az a hiányzó darab mégsem a csajnál van?
HELP
PS3 ID: kolb@szman
PS3 ID: kolb@szman
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
-Added: Support manually load game, compatible with 3D-Analyzer
-Added: Custom mouse settings supported
-Added: Support Run / Cancel key
-Added: Support camera up & down when not in Weapon / Knife Ready mode
-Added: Loader will save settings if exit without loading game
-Fixed: A bug where the loader forget to release the process handle when exit
Körülbelül ennyit.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
(jó lenne egy láda mint a korábbi részekben...)
http://myweb.polyu.edu.hk/~06896726d/files/MouseAim12.zip
Ja és uraim: Ebben a játékban egy darab zombi sincsen!! Itt elátkozott parasztok vannak meg papok megstb.
Still Alive
Vinsanity is back!!
Akkor még tényleg messze vok.Elég hosszú,ez jó!!
Haxoror neked meg minek annyi fegyver???Nem csodállom,hogy nincs hely!" fegyverem van,Shoti meg Uzi,eddig ezek jók.Shotit akkor használom ha sok jön,vagy vmi keményebbnél!Uzival meg fejbe pár azt kész,sok a töltény is hozzá!Sztem 2 fegyver van az embernél bõven elég.Egy erõs meg egy gyengébb,de gyors fegyver!