Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivan????<#csodalk><#csodalk>

:C

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince of Máté
mi a biohazard 4et toljuk végig, amirõl beszélsz az a Resident Evil 4

DarkSector
Amire én gondoltam ott ha bemész az egyiken akkor nem lehet már bemenni a másikra csak ha visszatöltesz mentést vagy következö vég.játsz.-nál.Libegõre meg nem emlékszek, mert nem mostanában játszottam végig.Vagy lehet hogy nem ott vagy ahol gondolom...😞
Ha elakadsz akkor írd le a chapter számát is és akkor könnyebb lesz segítenem...
csá

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

"a negyedik (PC-s) epizód a február 23-i megjelenés ellenére már kiszivárgott, a torrent terroristák valószínûleg már rajta is vannak az ügyön."

Ha volt már akkor bocs, de nem semmi hogy még meg sem jelent hivatalosan, mi meg már végigtoltuk!!!!
Bár ehhez már hozzá szokhattunk!!

Forrás:HCgamer....

Fonixxx
Igen ott vok,bár már a libegõn lementem😊Szóval akkor mind a 2 utat meg kell csinálni?!...Bal oldalin mentem el amugy.Jobb oldaliba benéztem csak...Szóval akkor nincs választás,mind2 utat végig kell csinálni!

DarkSector
Remélem annál a résznél vagy ahhol egy kart meghúzva lehet váltani hogy jobbra vagy ballra mész?
Ha jobbra vagy akkor ott van az a nagy ember a jobb oldalon van akit meg kell ölnöd!
A bal oldalon meg mászkálj el a míg el nem jutsz egy kör alakú arénához, ahhol 2 zombi nõ (láncfúrészesek asszem) ront rád.Ezeket gyürd le!
Mind a két választás egy kulcsot fog eredményezni!És így tudsz tovább menni!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah shotgun-t asszem a farm-nál az egyik ház felsõ emeletén találod a falon.Arról a házról van szó amelyik a magas toronyhoz legközelebb van.
Bár pisztollyal is meg lehet ölni,de elég nehézkes lesz...

Fonixxx
Én sem írtam felül semmit!Felraktam azt megy simán,semmi baj!
Ki,hogy oldotta meg ott mikor a házban vissza kell verni az embereket és utánna 2 uton lehet elmenni!Egyiken mész ott jön megint az a nagy ember.Ott kimentetek túloldalon meg vissza?!Mert ha a másikon mész a kis labirintus szerü faluban ott az ajton rajta a dewszka,szóval azt tuoldalról már nem lehet kinyitni.Elõbb mentetek a faluban utánna meg visszajöttetek és be a nagyemberhez és ugy ki utánna?!

Terra
Van codec a gepen, eddig semmilyen mas gameval nem volt gondom, win sem tul regi, csak ez egyszeruen nem megy. Mikor elszall mindog valami memoria hibat ir ki, de a memoria biztos jo.

What I do, and what I listen.That defines me.

Terra
Van codec a gepen, eddig semmilyen mas gameval nem volt gondom, win sem tul regi, csak ez egyszeruen nem megy. Mikor elszall mindog valami memoria hibat ir ki, de a memoria biztos jo.

És mivel írtad felül? <#fejvakaras>

dante3
codec van fent a gépen!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
<#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Terra
Persze, de nem megy. Sot meg az eredetivel is probaltam es azzal is ugyanott a hiba.

felül kell 😮
mert én sem irtam felül 😄DD

dante3
exe filet felülírtad?

Terra
Hi emberek.

Lenne egy problemam.
Nem tudom inditani a game-t, mert egy hibaval mindig kilep.

Megvan a setup, el is mentem a beallitasokat, bejon a fomenu, nyomom start. Es utana fekete kepernyo, jobb alul a loading felirat, 2 masodperccel kesobb elszall az egesz.

PLZ ha valaki tud megoldast ne fogja vissza magat.

Elore is koszonom

mucsácsó
voltál már ilyen helyen, ahol ilyen láva van? lennt a "pokolban" 😄DD vagy hogy fogalmazzak..tiszta láva minden, ott van a 3. darabja 😊
tegnap vettem fel, tehát biztos...ha meg ott voltál már, és felvetted volna, akkor nagy gáz van, mert vmit elhagyhattál..de csak nem! 😄
Egyszer használatos mint a kézigránát.

Seth
Hát Ashley-nél nincs egy sem az tuti. Mellesleg az egy jó hosszú folyamat lesz mire meglesz mind3 darab, de már nem emlékszem rá pontosan ps2 végigjátszásból, pc-n meg még nem tartok ott.

PSN ID.: Beegabor

Törölt felhasználó
Help please!
EvilRicky
Nem tudja vki,hogy a panzerfaustba (rakétavetõ) mennyi ammo van,mert nem írja,de már ki akarom próbálni?! Csak nem tudom,hogy hol lesz rá szügségem...

nah akkor nem nálam van a hiba 😊

aha
Fonixxx
Lerakom tálcára nekem se ugrik vissza!

El is mentetted a változtatást?

Nekem visszajön.

full screen-re rakom de akkor sem jó<#conf>
Törölt felhasználó
Nekem sem jön be utána 😞
ugyanott ahol tegnap mondtam a gamepad beállitást 😊

amugy csak nálam van az a hiba hogyha lerakom a tálcára a gémet és utána vissza akarom rakni nem jön be? =/
emiatt kell nekem is ablakban jáccanom 😄

Nekem nem lehet teljes képernyõre állítami a játékot.Valaki tudna segíteni<#confused>
Törölt felhasználó
Hali!
A falnál vagyok ahol 3 darabból álló lovtam vagy mit kell beilleszteni.
2 megvan, asszem a 3. Ashely-nél van, hogyan tudom tõle átvenni a dolgokat? Egyszer felkínálta a gép, de kiléptem 😞
Vagy az a hiányzó darab mégsem a csajnál van?

HELP
Uhh na én ezt kihagyom tolom felfele az egeret,azt megy fel meg jobbra a célzás ez igy gáz nagyon <#szomoru1>

PS3 ID: kolb@szman

Na majd én 😄

PS3 ID: kolb@szman

Nem tudom sajna mert én sem vaggyok otthon,csak délután tudom leellenõrizni 😞

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Az egér mozgás ugyanolyan darabos maradt vagy azon is javítottak?

1.2
-Added: Support manually load game, compatible with 3D-Analyzer
-Added: Custom mouse settings supported
-Added: Support Run / Cancel key
-Added: Support camera up & down when not in Weapon / Knife Ready mode
-Added: Loader will save settings if exit without loading game
-Fixed: A bug where the loader forget to release the process handle when exit

Körülbelül ennyit.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

ffxi
Ja én sem vok otthon 😊

Fákjúal!

Elõzõ Resident részekben mindig kevés volt a lõszer, ezért akarok megtartani mindent hogy véletlenül se fogyjon el az ammo.

(jó lenne egy láda mint a korábbi részekben...)

Még nem próbáltam ki, csak láttam egy külföldi fórumon, úgyhogy gondoltam felteszem ide.
ffxi
Mit csiszoltak rajta?

Fákjúal!

Kijött az újabb egérpatch:

http://myweb.polyu.edu.hk/~06896726d/files/MouseAim12.zip
ez az egérpatch szerintem elég kezdetleges.. mondjuk én anynira megszoktam ps2-n az irányítását hogy a másoknak agyvérzést okozó billentyûzetes kontrol nekem itt jobban kézre áll.

Ja és uraim: Ebben a játékban egy darab zombi sincsen!! Itt elátkozott parasztok vannak meg papok megstb.
Azért nemártana ha vennél 1 távcsövest is , mert a 5. chapter fele a regenerálos lényeket csak azzal tod megölni, vagy gránátokkal ,de szerintem jobb megoldás a puska.
Vinsanity15
Á nem én már meek csicsíni.Lefárasztottak a zombik 😄

Vinsanity is back!!

hali, aki itt van még , jöjjön a csetponthu resident evil szobájába 😄

Still Alive

Vinsanity15
Nah túl vok a falun máe egy farmon vok de nemtom honnan szerezhetnék gyógyszercsomagot v ilyesmit.mer az utolsókat rúgom

Vinsanity is back!!

Fonixxx
Huzzál bele!!😊
Akkor még tényleg messze vok.Elég hosszú,ez jó!!

Haxoror neked meg minek annyi fegyver???Nem csodállom,hogy nincs hely!" fegyverem van,Shoti meg Uzi,eddig ezek jók.Shotit akkor használom ha sok jön,vagy vmi keményebbnél!Uzival meg fejbe pár azt kész,sok a töltény is hozzá!Sztem 2 fegyver van az embernél bõven elég.Egy erõs meg egy gyengébb,de gyors fegyver!

Törölt felhasználó
Köszi, akkor jól gondoltam 😊