Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leborítom a palackot, megy rá a cucc, belelövök vagy 3-at, másik palacknál újra, és még mindig nem pusztul meg.
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De jobban jársz ha látsz rendessen, mert úgy emlékszem hogy ez a rész a csajnál van miután kilövöd a csapdát ami fogva tartja...
És sötétben elég gáz ott kerülgetni a lovagokat meg rájönni hogy honnan hová melyik ajtón menj....
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
röhej... 😄 nem igaz, hogy nem tûnt fel nekik..világosban zseblacival szaladgálni..azért ez gáz már tényleg 😄
Milyen fegyerrel érdemes lõnni?
PSN ID.: Beegabor
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Addig is wii resi ami remélhetöleg 2007 végén jön !
Jó éjt!
csõtök.
Csak azzal a különbséggel hogy ennek volt értelme....és nem is kis értelme...
😄
Ezért is mondják hogy Cold Fear jobb volt...
Devil 3 azé nem olyan nagyon rossz... :I
Joy--Bill&egér meg örök rivális marad és probléma egyben...
Nézz a képekre! 😞
Resi 1.5
A kettõ is jó volt de a helyszin már annyira nem jött be nekem.
És szerintem ezzel a 4. résszel pont valahogy az elsõ felé akartak kicsit visszakanyarodni,hangulatban legalábbis én ezt érzem.
Viszont ez a pc port egyszerüen grafikailag botrányos a GC,de még a PS2-höz képest is.Nevetséges hogy magassan ennek kéne a legjobban kinézni,erre magassan ez a legcsúnyább...
És bár az Onimusha-t nem láttam,de a Devil May Cry 3 és a Resi 4 alapján jól be lehetett rúgva aki az UBI-nál ezt a szerzödést aláirta a Capcom-al,aztán mikor reggel felébred rájött milyen hülyeséget csinált,és hát most már meg kell csinálni,akkor csináljuk meg alapon álltak ennek az egésznek neki.
Nincs egy normális grafikai beállitás,nincs egér (lol...) nincs semmi.Még jó hogy a Playstation 2 logo-t az elejérõl kiszedték...
És a Devil is ilyen összecsaptt volt...
Egyetlen szerencséjük (vagy pontossan erre számitottak),hogy az a nem túl nagy réteg aki igazán várja ezeket a játékokat pc-re,az igy is elfogadja,még ha fanyalog is mellé.Mert a Resi 4 és a Devil 3 is,maga a játék elviszi a hátán a portolás összes trehányságát.
De ezek a játékok nem ezt érdemelték volna...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Abból lett végül a Resi 2
😊
És emlékezzünk meg egy pill-ra a szégyenfoltokról is....ámen
Az összes szemét belsõnézetes fénypisztolyos marhaság ide tartozik.
PSN ID.: Beegabor
Ami rövid idõn bellül átváltoztat zombivá ha nem jársz sikerrel.
Ez a vírus körül forog az egész téma...ez tette az élõlényeket valami idegenné....
De mégis van némi "átérzõdés" a két játék karaktere között...
Címe:
Resident Evil - Silent Hill Unofficial Guide
Ezen a
linken olvashatsz róla...
Mindenesetre resident elõbb használta leon külsejét!
😄
Resident Remake1 és Zero kegyetlen és asszem szebbek is mint a 4.Legalábbis ugy emlékszem mert régen játszottam.Remake azért gondolom tudod hogy nem teljessen ugyanaz mint a PS1-es rész.Grafikán kívül a történet és útvonalak meg helyszínek meg megoldások is másak itt-ott.A 2 Outbreak röviden:
Grafik 3 és 4 rész között.Aztán 5-6 küldetés mindegyikben (sajnos)!3társ választható magad mellé! és össz 8 karakter van különbözõ tulajdonságokkal és történetvezetéssel.Lan-ban coop mod és ha 1 meghal akkor zombivá változva játszhat tovább!Nagyon cool de nem probáltam még!!!
PS3 majd a resi 5-ért is megéri!Elmondások szerint a hõmérséklet is befolyásolja majd a játékmenetet.Grafika majd etalon mert egyedi ENGINE lesz hozzá!
ÖRÖK KIRÁLY GAME A RESIDENT EVIL 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az SH és a RE esetében is eltér kicsit a 4. rész az eddig megszokott részektõl. Igen a RE4-en nem az a fajta Resident-feeling érezhetõ mint a korábbi részekben... hanem másabb, de jó ez is.
Az SH4 esetében is más volt a hangulat kicsit.... de a 4. rész is meglehetõsen beteg volt Silent Hillhez méltó mõdon... vaáá
Mit fecskendeztek belénk és Ashleybe valaki elmondhatná már?
Next PC upgrade: 2022
Meg az egész szori nem annyira Residentes valahogy...
Na mindegy, ettõl függetlenül jó kis játék, még csak most szedtem össze az elnök lányát szal elleszek még ezzel egy ideig 😊
Az OutBreak részekhez még nem volt szerencsém egyáltalán.... A Remake valami hihetetlen (még a Zerohoz sem volt szerencsém, de hamarosan megveszem) de igazad van... a régi részek hangulatát idézték... és igen a Remake grafikája hihetetlen jó lett... pedig 2002-es játék de még sok mai játékot is lealáz grafikában. A RE4 meg azért tetszik mert újat mutat az eddig megszokottaktól... Nagyon kíváncsi leszek a RE5-re, de ha csak PS3-ra lesz akkor lehet soha nem lesz hozzá szerencsém... ugyanis azt egyáltalán nem tervezek beszerezni (tudni illik PS3-at).
Hát igen a Silent Hill játékok... ezeknél betegebb játékokkal aligha játszottam. Én a Silent Hill film után kezdtem játszani velük... már mind a 4 részt végigtoltam (a 2. és 3. részeket nem is egyszer)...
Ja és én nem tudok létezõ csalásról!Úgyhogy magadnak kell megdolgoznod a végeredményért!Nekem a HANDCANNON még igy is hiányzik a gyüjteménybõl!
😞
A grafika meg természetessen GC-n a legjobb bár nekem a Remake1 és 0 jobban tetszett, mert hozta a régi feelinget!!!De RESI 4-et csak a FUN-ság miatt nyomom és OutBreak file 1-2 értelmét meg csak lan-ba látom!!!
De ha nem változtatnak jó irányban az 5-nél akkor maradok csak a Silent-nél ott legalább megvan a borzongás....!
Az irányításról:
Nekem a Silent Hill 4 PC-s változatának irányítását is meglehetõsen nehéz volt megszokni... de aztán már (némi gyakorlás után) egész jól ment... mindnenesetre ez valóban nehezebb, de ez az egér patch azért könnyít rajta valamit... akkora volt a kétségbeesés az irányítás kapcsán, hogy nagyon megijedtem a véleményeket olvasva... de kipróbálás és némi játék után igazából nemértem a nagy fikarohamot ezzel kapcsolatban 😄 Na mindegy.
Grafika:
Szép is meg nem is. Kicsit a The Matrx - Path Of Neo jut róla eszmbe (bár a RE4-nek annál 100x szebb a grafikája)nekem nem a grafika számított, hanem a Mátrix élmény és hangulat... az nagyon megvolt a játékban... ugyan ez van a Resident Evil 4-el is.... bár nekem a magam módján még tetszik is a grafika. Mindenesetre kíváncsian várom az eredeti GC-s változatot. Az nagyságrendekkel veri a PC-s, de még a PS2-es RE4 grafikáját.
Egyébként én azt tapasztaltam (ezen a fórumon is és sok más helyen is), hogy rengetegen abban a tévhitben vannak, hogy a RE4 eredetileg PS2 játék volt... holott közelsem. A RE4 akár csak a RE Remake és a Re 0 (Zero) Only GameCube játék volt eredetileg! Tisztelet a kivételnek (akik tudták ezt a tényt 😄 )
Na?Nem rossz mi?
😄DDD