5443
-
#2642 Nézzenek oda! Egy fanatikus. -
gematta #2641 Hali
megvan a játék és szerintem tök
állat irányitás is tök rendben van
és a graf se rossz de a hangulat az nagyon istan edig rendban a game
nálam 10/10 -
#2640 Jah mer nálam angolul beszélt az egyik zombi!Vagy legalábbis érthetően... -
jefferson83 #2639 Használd a házakat is, menj fel a tetőre és felülről aprítsd őket :) -
#2638 Utána késsel szúrkálod a földön míg meg nem hal :) -
haxoror #2637 Fejlövés aztán rárohansz és szétrúgod :) -
#2636 Hát nemtudom szerintem te nagyon pazarlod a lőszert itt az elején nemszabadna hogy kevés legyen főleg hogy sok fegyvertelen van köztük és azokat késeel le lehet zuzni.
Házakban a szekrényekben,hordokban van lőszer + 1 shootgun. -
Prof William #2635 Ez monjuk igaz. A jómunkásemberek viszont jól nyomják :)
Bár ot meg valsuzeg azt monják, hogy - Ott van kapjuk el! Megőllek! Rák a mellyedbe! :) Szóval nem maradunk le.
Még az elején amikor beérek a faluba akárhogy próbálok lopakodni észrevesznek és jön rám az egész dolgos falu. Nem győöm lőszerrel+ késsel és ők nyernek. Mi a teendő? -
#2634 ez volt már? -
#2633 annyira egyszerű dialógusok vannak benne mint egy krumpli, még egy alapfokon beszélő angolos is megérti (a parasztok spanyol vartyogását esetleg lehetne feliratozni) -
Prof William #2632 Feliratot lehet valahogy alárakni a gaménak. Olvasva jobban érthető lenne... -
#2631 Léccí itt éld ki magad az Infernal-lal kapcsolatban. -
Hellsing47 #2630 infernal-ról ne itt :)
valóban isten egy játék lessz de van topicja :)
-
#2629 Kezdem megszokni az irányítást, és már a második chapternél vagyok!
És emelem kalapom az EIDOS előtt!!!!!!
Ez az INFERNAL minden téren veri a többi játékot!!!!!!
Érdekes módon ugyanakkor dobják a boltokba mint amikor a Resi4-et?!?!
Még 17 nap és indulhat a léleklopkodás!!!
-
andiku #2628 Sziasztok!
4-4-ben van annak a csávónak a szobra, de sehogyan sem sikerül elfutni előle. A 7-re nem nagyon akar reagálni és nem ugrik el.
Valaki tudna nekem segíteni? -
neptum #2627 most eljutotam Rambó falvára -
#2626 A játék könyvtárában a SaveData.dat ikon lessz az! -
philip18 #2625 SziasztoK!
Nem tudja véletlenül vki h hová rakja az elmentéseket?Kerestem a dokumentumokban meg a játék dir-ben is de sehol sem találom.
Vki segítsen lécci. -
#2624 Te 12-őt csináltál meg a 20 küldetésből.....így kiszámolhatod!
Salazar-nak van mobiltelefonja??? -
#2623 nah én most vok a 4-1 résznél... Ott ahol megszopatjuk Salazart a telefonjával a haranggal meg a pisztollyal... hosszú még innen a játék? Már kiváncsi vagyok a végére:D:D -
#2622 Eddig ment tökéletesen, de mióta ujraraktam a rendszert,ezt a hibát dobja ki. -
#2621 sracok erre a Microsoft Visual c++ hibára tudtok valami orvosságot?
-
#2620 Jah köszönöm az infót!
Most már csak el kő jutnom a faluból a várig.... -
#2619 Jah
De ha válsztani kellett volna akkor inkább az irányítást fejleszthették volna és grafot meg hagyhatták volna.... -
r4pt0r #2618 Nem. Bentről kilőttem azt a papot aki lő, kimentem 3 shoti a többi papra, aztán már csak pengés barátunk marad. -
#2617 Analoggal is egyszerűen lehet célozni mégsem éreztem túl könnyűnek!
Csak megvolt az a tudat, hogy teljességgel kézben tudom tartani a karaktert és másodpercek alatt reagálni a váratlan helyzetekre... -
#2616 Igen ezt én is tudom, de nem nehéz kerülgetni a papokat? -
r4pt0r #2615 --- Ja és tippeket kérek azoktól, akik bill.+egérrel lódultak neki, hogy mi a búbánatot csinyátak pl.: amikor a ketrecben kell 1 vakkal harcolni harcolni???? ---
--> Nem volt nehéz kilőttem a lakatot kimentem aztán szegény vaksikám meg bent maradt, innen nem volt valami nehéz a dolgom. -
#2614 Cikk nélkül is rájöttem erre.
#2581 -
neptum #2613 meg ha elolvasod lehet azért nem raktak be egeret mert úgy túl könnyü let volna fejbe lőni a zombikat -
neptum #2612 igen tom ot van a trehány portolás az húzta le a játékot de legalább a garfot meg csinálhaták volna normálisra és nem lene vele baj -
#2611 Látjátok, pc mindenre képes :D -
#2610 nekem is van mégis érdekel -
#2609 Biztos futna,de nem ártana egy dupla magos proci!Sokat javítana! -
#2608 Beszélsz ö.vissza... Van konzolod!!!!! -
#2607 Köszönöm szépen...
Ez megvolt már asszem egyszer csak akkor még gyengébb gépem volt!
Mit gondolsz futna az én config-omon?Mert jó lenne... -
#2606 pcsx2-vel
link -
#2605 Pcsx2-emutátorral? Vagy Dolphin-al esetleg?
Honnan tudnák hozzájutni az emutlátorhoz? -
#2604 Ps2 emun nyomtam végig,először! -
#2603 Jogos!