Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Átlag szerint nem méltó a gémhezz...😞

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lakos
A Chicago Typewriter és az Infinite Launcher se gyenge. Ezeket könnyebb megszerezni.

Asus P5W DH Deluxe Intel Core 2 Duo E7400 Sapphire Radeon HD4850 512MB

berlinboy6329
Megjelent a gém? 😮

Milyen lett a portolás?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

DarkSector
P.R.L.412-es lézerputyi.
A legerõssebb fegyver!Mindenen áthatol és mindenkit megöl egy lövésre!
Mindössze nyomd végig PROFESSIONAL-on!Kemény dió lesz de nem lehetetlen.
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Lõdd amíg ki nem nyílik a közepe!
És ide volna jó egy a rocket...Ezért kell játék közben spórolni!
😄

DarkSector
No cheat!!!!!!!!!!!!!
Yes!!!!!!!!!!!!!!!
Ez a beszéd de ha nehéz rejtvények lennének akkor sem köllene cheat!!!
Sirály hozzászólás.Egyetértek.
Fegyverek itten:
Fegyverlista...
Megszerzésük ily módon:
itt...

perverz 😄DD

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Seth

PSN ID.: Beegabor

Törölt felhasználó
Elértem oda ahol a pap, és a kisköcsög Salazar egyesülnek! Úgy látom kemény menet lesz.
a Chapter 1-2 elején az tök brutá la videó után
Sarapetike
na és milyen fegyverek lesz nak másodszor
az intróban van valami fényes nagyerejû de nem láttam még csak másodjára lehet majd megvenni

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Akkor ez a te játékod mert második menetben már lehet venni a merchanttól csít fegyvereket <#hehe>

Seth
elsõre soha nem használok csalást,az megöli a kihívást. Másodszorra már lehet vele ökörködni

Fonixxx
Kössz!De eddig soha nem voltam pénz szûkében!Ami kelett megtudtam venni!!😊

Sarapetike
rejtvényekben igen de ellenség mennyiségében sokkal erösebb csak a lóvé t érdemes használni a csalásból hogy megvehess miden 😊 meg igy nyugatoan csarélgethesd a fegyvereketitt találsz csalást meg még képeket is ja meg 3 db videot jó minöségben😊

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Fonixxx
Minek ide csalás gyerekek??Látni nem játszottatok a régi részekkel,az rejvényekben ehez képest elég gyenge!!😊

DarkSector
Függetlenül a géptipustól, egyik resident evil-be nem építettek be csalásokat...
😄

Lakos
PS2-re nem negyon vannak csalások.

Asus P5W DH Deluxe Intel Core 2 Duo E7400 Sapphire Radeon HD4850 512MB

DarkSector

Köszi!!<#worship>

DarkSector
Tudtommal nem.
De segítségek vannak:

itt...

Csalásokat lehet valahol találni ehhez a játékhoz???<#worship><#worship><#worship>

Seth
ja 😄 , nem figyeli hogy mennyit nyomsz, csak benne legyen az amit kér

Kösz.
Nyomtam mindent 1 3 5 6 egyszerre ...biztos ami biztos...így sikerült.

Seth
ha egyszerre van kiírva akkor egyszerre

Ahhoz hogy elugorj a kõ elõl 5+6 (JShift,BShift)-ot kell nyomogatni... de felváltva vagy egyszerre?

köszi<#law><#law><#worship><#worship><#worship>
1: jobb Ctrl
3: Enter
5: Bal Shift
6: Jobb Shift

(alapkiosztásban)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Én meg teljesen megszoktam a gyári irányítást, kb 4-5 óra volt, most vok a láthatatlan zöld nyünyügéknél 😄 kb az opposing force csatornás részéhez lehetne hasonlítani...

Still Alive

Segítenétek abban hogy milyen gombokat helyetesít a 1, 3, 5, 6 számok köszi csá
SZerintem fasza ez a játék... még nincs meg a kontrollerem de a billyentyûzetet személyre szabtam... és a mouse patch-el kombinálva nem probléma az irányítás.

DarkSector
A másikat csak lelõni tudod...
Egyszerre mind a kettõt én is próbátam bezúzni de nekem nem ment, egyet mindig puszta kézzel kölött...
😄

DarkSector
Szólj a haveromnak hogy törölje ki...
😄 😄 😄
Hallgasd a dragon zenéjét aztán jobban leszel mint én....lool
😄

Törölt felhasználó
Köszi ,már sikerült. Most utána vagyok ahol a két behemót állat támad be. Az egyiket sikeresen a lávába ejtem, de a másikkal még gondban vagyok 😊
ffxi
Jah télleg...<#nyes>
Elragadta a közlési vágy.

Fákjúal!

grebber
Na szép volt 120 rongyom ismét kaptam új fejlesztéseket az árusnál mondom gyorsan felfejlesztem stukkert meg shotit szépen el is fogyott azsé,akkor nézem van nagyobb tatyó de arra már nincs töke áááá fasz kivan 😞

Next PC upgrade: 2022

Seth
hagyd, még új itt ^^

ffxi
Ez nem chat!<#idiota>
Nem tudjuk hogy itt vagy-e vagy sem és nem is érdekel.

Fákjúal!

DarkSector
Mentem majd késöbb jövök.
😄

DarkSector
Jah raketír mindenre orvosság egyí lövésere!De sajna nincsen annyi lóvé az elsõ menetben hogy elég legyen mindenre!Hidd el inkább szenved most minthogy majd a zombi sereggel töltényhiány miatt vagy a bossok-nál!
PL.: az a csápos genya a kastély tetején!Vagy a kommandós barátunk 3 alakja!!!!!!!Ami átváltozva a tetõn megszül az ember ha nincs 40-50 magnum!Persze meglehet oldani mert profon is megtudtam valahogy de nem kívánok ilyet senkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
😄

Faki
Salazar (a törpe) amikor leküldi a jobb kezét, azt a fekete predátort vagy mit, hogy nyírjon ki.
Amúgy én rányomtam egy rakétát és megdöglött ,szal nemtom hogy érdemes kinyírni 😊

DarkSector
Jahh bosser az is!Az ALIEN bosser!!!
Nagyon egyszerû a területen kb 5-6 olyan palack van amiben NITROGÉN van...
Tépjed ki a falból, kergesd oda a szörnyet és lõjj bele ezután lefagy és lõdd a legerõssebb fegyverrel, mert csak lefagyasztva sebezhetõ...
Lehetõleg ne nyílegyenessen fuss.(kicsit jobbra-ballra-jobbra-....)

DarkSector
Akkor please chapterszámot...😄D
nehogy elmeséljem a történetet...😄DD

Seth
megint nem egyrõl beszéltek 😄
arra a dögre gondol ami a csatornában van és a plafonról támad, hasonló farka van mint az alieneknek. Késõbb egy szoba bezáródik,ot lejhetne megküzdeni vele és le lehet fagyasztani egy pillanatra

DarkSector
Jah te boss-nál vagy!
Egy shotgun (vagy jobb ha spóroltá magnumot,mindketõbõl elég egy töltény) amikor rádmászik majd örült futás és onnan tudni hogy mikor támad fentrõl hogy por hullik elõtte a mennyezetrõl.A lényeg hogy ne várd hogy magátó nyiljon az ajtó, mert TIMELIMIT van!!!Gyorsan lõdd be hogy merre van 1 zöld lámpa,kb fejmagasságban amivel rácsokat majd a következõ zöld lámpa meglövésével a zsilipet nyithatod! Sietni kell kegyetlenül! Mert 3 vagon van!
Ha megvagy akkor átlendülés után megtámad! Ekkor ne kerülj hozzá közel!
Próbáld a hordók mellé csalni és robbants...!Ha nem elég akkor van egy kar a falon a sarokban amivel csapdába zárhatod!És lõdd kicsit távolabbról mert pár másodperc után azt a rácsot is át tudja vágni!!!
Remélem most már segíthettem!
😄

DarkSector
Rendben van hogy végigvitted.De ha besötétíted a monitort attól még pc-n sötétebb lesz, nem?
😄

Törölt felhasználó
Sorry, rosszul írtam. Nem a láthatatlan döggökkel van gondom. Hanem azzal a fekete szeméttel, aki a plafonról támad.
Törölt felhasználó
THX
DarkSector
Ott nagyon figyelni kell a világító szemeire!!
1db az elsõ folyosón, 2db 2 medencében, 2 darab a cellák nál, 1 darab balra a cellák elõtt a folyosón és 1 darab augyanitt a mennyezetten a szellõzõböl jön.(Shotgun a jó mert nehéz becélozni õket mozgás közben)
Ezért fuss be ahol meg kell tekerni a kereket!és ott csak egy felõl támadhatnak (az ajtó irányából!), itt várd be õket amíg rád akarnak támadni és utána kifelé meg ovatossan araszolgass és figyeld a környezetet mert lehet egy kicsit látni õket ahogy mozgatják a fejüket.
Miután elérsz az elõbb megtekert kerék által biztosított továbbvezetõ úthoz, ott már csak 2 ilyen monster van azokat meg én kikerültem és továbbfutottam a lengedezõ bárdokhoz!

Seth
hagyd a francba, nem kötelezõ kinyírni, csak ki kell húzni amíg az ajtó kinyílik