Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok nekem az lenne gondom hogy mikor ashly vel megyek elösször kifagy mit tegyek vagy szeretnék kérni egy mentést ami ezen tul van köszönöm

peppuz
de várjál!!!😮

TE nem is jól mondod..."1+3 tehát bal jobb shift vagy 5+6 enter jobb ctrl"

Pont forditva mondod...az 1+3 a jobb ctrl és Enter egyszerre az 5+6 a jobb és bal shift egyszerre...

Harder,better,faster,stronger XD

peppuz
hát igen lehet h te vagy egy kicsit lassu!<#idiota>de az is lehet hogy nem egyszerre nyomod a 2-t!:/

Szia mindenki én pc-n nyomom és én is a nagy urral kerültem össze abban a viskoban és ha irja hogy 1+3 tehát bal jobb shift vagy 5+6 enter jobb ctrl akkor is ki töri a nyakam mi a teendö vagy lassú lennék ? köszönöm

peppuz
sztem az én technikám se rossz...én ugy nyomom hogy egérrel célzok meg lövök de viszont a billentyüzettel irányitom a lövést.Persze ha közel van egy köcsög zömbi akkor egyböl egérrel tüzelek<#idiota><#gun><#violent><#email>

Játsszál szerintem még vele pár órát,,,,,,,<#idiota>joy-al szerintem kurva jó irányítani,de én billel tolom a legjobbanDDDDDDD<#violent>egérrel meg nagyonratyi szerintemDDDDD

hali
tud vki vmilyen tippet adni a célzáshoz mert 10 golyóból 5 biztos mellémegy, pedig gamepadet használok és az egérrel se vmi jó célozni
Seth
Ugyanabból a mentésbõl kezdtél újat,amit a stáblista végén elmentettél?? Ha nem töltötted be akkor nem lesz meg semmi extra new game-nél. Az árusnál kell lennie a cuccoknak

PSN ID.: Beegabor

Egyébként Chicago Typewritert meg páncéltörõt sehol sem találom pedig elvileg mikor végigvittem a játékot leonnal kíira a páncéltörõt hogy hozzájuthatok, majd mikor adával akkor pedig a chicagot, de sehol semmi!
Saddlart lõdd mint állat és egyszer majd elmegy! Én belelõttem vagy 20 nyilat, meg 150 uzit, 15 sörétest , sõt még gránátokat is dobtam rá. Egyébként az uzi nem igazán bírja!
Balazs15
kösz

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

peppuz
az 1es.:jobb ctrl
a 3as.:Enter
az 5ös.:bal shift
a 6os.: jobb shift

ha erre gondolsz

peppuz
levan irva a C:\Program Files\CAPCOM\resident evil 4\setup tool-ba h meik gomb meik!

"RISE OF THE DARKNESS"nevü mod ha megvan valakinek megköszönném ha feltöltené valahováDDDDDDamilyen linkeket tudok azok már halottak,,,,

hello
nem tudja vki hogy honan lehet letölteni az öszes grafika javitó fájlt? mert én csak a resi4.uw.hu-t tudom de ott meg nem lehet letölteni mindet! vki tudna segiteni légyszives
köszi csá

Balazs15
jah és bocs..egy utolso kérés..le tudnád irni hogy melyik gomb (gamepad/ps2) melyik billenytüre felel meg..mert amikor a kö tömb elöl kell menekülni fingom sincs hogy mit kéne nyomnom

Balazs15
oks köszi a végén megtaláltam....tudnál egy optimális értéket mennyire állitsam be?

Balazs15
hát nemtom nekem vmi Resident Evil 4 europai kiadás féle verziom van annyit tudok rola hogy Tartalmazza a legujjabb Resident Evil 4 PC v1.1.0 pachot is és egérpachot fény és árnyékok feljavitva fagyások kijavitva...

peppuz
hát nekem Biohazard 4 Mouse Aim van és én amikor rákattintok ott tudom beállitani az érzékenységet!

Balazs15
császtok az egér érzékenységén lehet valahogy állitani???mert nem találtam..igy nagyoon zavaró:S

?
Az miért van?
Köszi szépen! Én a cheatlandba néztem kodot ott láttam! Meg még annyi hogy felteszem a magyarositást és nem Magyar!
Seth
Nincs semmiféle beírható kód, az csak ps2-re van action replayhez

peppuz
Nem tudok rola h lenne hozzá kód de majd utána nézek!

?
Hali azt szeretném megkérdezni hogy a Cheatot hova kell beirni mert a Cheatland azt nem irja (már végig vitem egyszer kod nélkül)lécci ha valaki tud segitsen?
Nincs trükkje,,,,,lõnikell aztán elöbb utobb megdöglikDDDDDD,,,,,legalábbis nememlékszem rá hogy nagyon trükköztem volna<#wow3>

Sziasztok!
Kéne egy kis segítség emberek! Pontosabban mentés kéne az 5.chapter elejérõl. Pontosabban a késes párbaj elõtt voltam.
Megköszönném, ha valaki elküldene egy mentést.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Igen amikor a Saddlar nagyurat kell megölni azt nem tudom,hogy csináljam?<#gun><#integet2><#violent>
peppuz
amikor saddlar-t kell legyözni!légyszives világits fel mert én már rég voltam adával!<#vigyor><#nyes><#whatever>

Sziasztok valaki segitség.Adával megyek az utolso föelenséget nem tudom mivel löjem robanofejes nyil megse kotyan neki megjelenik az aszem azt lötem ase segitett egyszer belevágtam a késtis akor se pusztult el.mivel vagy hogyan csinaljam?<#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#S.O.S>
peppuz
hát igen erre rájöttem mert már naon idegesitett a 4perc rohangálás elölle...mint a macska egér játék!hmmmm...mindig ish éreztem h azé valahogyan ki lehetne nyirni de mindig megölt...mielött rájöttem volnaXD<#nevetes1><#nyes><#whatever>

csá
a traireleket(csíteket) hogy kell használni?

Ott vannak a palackok azokkal lefagyasztodDDDDD,,,,aztán lövöd,,,,nemvalami nehéz ha az elugrásokat jó ütembe nyomodDDDDD,,,a játék merch.részét csináld meg mind az 5emberrel 5csillagraDDDDDaz lehet nehéz lesz egy ideigDDDDDD,,,,elsö pályáján a faluba 138000csináltam HUNKalDDDDDD

Seth
Írógépeknél és fejezetek végén

morphologu
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy hol vagy mikor lehet menteni.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

peppuz
egy ideig nekem a legnehezebb ellenség a salazar egyik csatlosa volt ott lent a csatornába!me amig nem volt chicagom addig hiába löttem csak röhögött rajta...és 4 percig menekülni elölle hát egy kicsit xar volt!😄

Revolverrel adjál nekiDDDD,,,,,azt szereti,,csak kicsit tunningold be pálya elején a formánálDDDDDD,,,amúgy elsö végigjátszásra megha nemtudod hogy mivel löd(trükkjét)a legnehezebb ellenség a játékban

peppuz
hát pedig a lábát kell löni és akkor térdre rogy!és akkor adagoljad neki a HS-t!XD(headshot)

Ja köszönöm asegitséged.Igen ez volt a hiba.
Elakadtam azon a részen amikor a katonának átváltozik a keze és aszem 3 percem van hogy kinyirjam de nem tudom mivel hiába lövöm maga elé rakja a kezét és nem sérül amikor meg lejár az idõ meghalok.Ha tudvalaki segiteni köszi.<#integet2><#integet2><#integet2>
NO-DVD CRACK-ET HASZNÁLDddddd,,,azzal menni fog<#eplus2>

Van egy olyan gondom ujra kelet letöltenem a játékot és telepiteni és amikor inditani akarom azt irja ki rossz lemez van ameghajtoba.Milehet a gond?1.1.0 verziot rátelepitete.<#integet2><#integet2><#wow1><#integet2><#integet2>
peppuz
hát jaaa! az ish egy értelmes megoldás!XD

peppuz
nézd meg hátha tényleg át van állitva...amugy mi nem sikerül??irja hogy SPRINT!na ilyenkor eszeveszetten nyomjad az Entert...amikor ki irja hogy 1+3 akkor természetesen az entert és a jobb ctrl-t nyomd le egyszerre de sietni kell mert eléggé gyorsan agyonnyom<#nyes><#whatever>
Ha viszont 5+6-ot irja (nem tudom hogy van-e ilyen mert azon a részen már rég voltam) akkor a bal és a jobb shiftet kell egyszerre lenyomni!de lesznek majd olyan részek mint pl Krauser elleni késpárbaj na ott aztán kell a reflex haver!!<#nyes><#banplz>remélem tudtam segiteni ennyih!

Amúgy leszedsz hozzá egy pár MBfájlt és azt a gombot fogja kiirni amit ténylegesen nyomni kellDDDD

peppuz
az 1es.:jobb ctrl
az 5ös.:bal shift
a 6os.: jobb shift

Legalábbis nekem de lehet hogy neked át van állitva!😛

TitaniumRR
Azt sikerült megfejtenem, hogy a 3-as az Action gomb (default: enter)

Az 1-es, 5-ös és 6-os gomb melyiknek felel meg?

Az 5081-es hozzászólást figyelembe véve sem akar sikerülni a guruló szikla elõl való elugrás.

Captain Sonar 2024 Remake

És az csak egy fos alap játék lesz amihez szedegetheted le külön a cuccokat hogy kinézzen valahogyDDDDDmocskos egy szar konzolátirat lett a modiknak hála pedig a legkomolyabb game mai napigDDDDDD