5443
-
#2762 KÖZBEN MEGVAN, MERT EZ A 4-1 VÉGÉN VAN A FŐELLENSÉG ELŐTT.NEMRÉG ÉRTEM IDE ÉN IS ÚGYHOGY LESZ ELŐTTE (72) EGY MENTÉS ÉS UTÁNA (73) IS.
Töltsed le a fájlt, amit küldtem és utána ha akarsz akkor csinálj másolatot a te fájlodról és ha megvagy akkor írd fellül a játék könyvtárába a fájlt amit küldtem (SaveData.dat).
OK?
Válasz erre is #2743 -
#2761 Kissebb tipp:
Mikor kb a 3-3 közepén találtok egy Rocket Launcher-t az egyik teremben, akkor még ne vegyétek fel ha ahhoz valamit el kell adnotok vagy eldobni hanem jussatok el (4-1) a kastélyon kivül lévő óratoronyhoz ahhol kegyetlensok fogaskerék van és itt mielőtt elforgatnátok a hidat, még vissza lehet menni a rakétáért a mi jól jöhet a főellenséghez!És ha még mindig van nálatok sok cucc és nem fér be akkor adjátok az árusnak el a Shotgun-t és amíg nem értek a főellenséghez addig magatokkal tudjátok vinni a shotgun helyett.És utána visszaveszitek majd, de aki a sima shotit adja el az a rakéta használat után megveheti az erősebbet mindjárt. -
#2760 Légyszíves írd meg hogy miképpen kell a mentés, mert most chapterenként van mentésem, de ha konkrétan folytatni akarod a lefagyás utánról akkor légyszíves konkrét chapter számot írj és akkor a chapterek után csinálok arról a részről is mentést és akkor úgy küldöm! -
#2759 Lehet, hogy már volt akkor bocs, azért elég poén a video -
Chief #2758 Mert nekem Gef4ti4200-vel nem megy...
Betölt a játék és csont fekete a kép, radeon 8500-el is ugyan ezt csinálja...
Ötlet esetleg valakinek? -
#2757 mi bajod van vele?? sztem tök aranyos amikor bebujik a hátam mögé :D meg amikor le perverzezik mert fennt meg áll a létránál én meg felmászok..:D -
neptum #2756 hhhhhhhh 5-2 nél tartok nem sokára vége :( és nálam Ashley :( -
simirizsa #2755 nemsok 2-3 chapter -
#2754 sziasztok a chapter 5-1 től mennyi van még a játékból?? sok ?? Nyomom már néhány hete...Összesített durván 12-15 óra eddig a játékidő... -
#2753 Ja de mégis kell beléjük vagy 5-6 :( -
simirizsa #2752 Láncfürészesek nagyon szeretik a shotit föleg közelröl :D
Adema - Everyone a szám cime ez elvileg a Resi 4 száma :D -
#2751 Shoti...Fejes...majd kés... Nekem ez jött be -
KOVU #2750 ö megint én vagyok :)
van valami jó hasznos trükk a láncfürészesek ellen? mert én löttem kis pisztolyal pedig már tuningolva is van de meg se érezte...
bocs a sok hülye kérdésért de elég kezdő vagyok -
lipio #2749 oké rájöttem:D -
lipio #2748 Léccives vki aki végigvitte segitsen máár...Fontos lenne!! THX (Valaki tudna segiteni hogy mikor AShley-vel megyek akkor azt a képkocka tologatós sz*rt hogyan kell megcsinálni...???)) -
#2747 biohazard néven fut a sorozat a japcsiknál a kezdetek óta. Extrákat majd akkor kapsz ha végigvitted 1x -
lipio #2746 Valaki tudna segiteni hogy mikor AShley-vel megyek akkor azt a képkocka tologatós sz*rt hogyan kell megcsinálni...??? -
lipio #2745 mindenkinek biohazard 4-et ir ki..
igen,elöbb végig kell vinni -
KOVU #2744 hi
mindenkinek biohazard 4 et ir ki a menüben vagy csak nekem?_?
és lehet én vagyok hülye de az extrákat hol lehet benne megtalálni mert nekem semmi más nincs a menüben mint exit start game load és options vagy elöbb végig kell vini a játékot?
elöre is thx -
#2743 Úr vagy az Űrből! :)
Mikor Salazar ki akar nyírni, ami ügye nem jön össze. Utána van egy csatornás rész, na ott vág ki. és az ha jól emlékszem a 4-1 még.
[email protected]
felfegyverkezve várom :) -
priluki #2742 Nekem nem csinál semmit ,felülirtam azt a file-t meg a loader kiis irja az egeret hogy hogyan merre,aztán semmi... kell valamit még állitani? -
#2741 Holnap küldök, ha kapok e-mail címet!
Kb. pont itt vagyok és iszonyat spóroltam....:D
lesz a mentésben több mint 500000PTAS.... -
#2740 De nem sporolással...:D -
#2739 egér de a gamecopyworld.com-on már újabbak is vannak. Nekem ez jött be leginkább. -
priluki #2738 bocsi de lenne még1 kérésem,betudnátok linkelni azt az egér patch-et? mert én eddig billel nyomtam.. -
#2737 Én a ketrecben nyírtam ki a Vakot :)
Tudna nekem küldeni valaki egy mentést, olyan akinek van a 4-2-nél?
4-1 nél járok és egy résznél ( csatornában) mindig kivág a játék. :((
Előre is köszönöm!
-
priluki #2736 Köszönöm! -
#2735 Tipp:
A 4-1-es részhez ahol a 2 darab serleget kell megszerezni!A tipp a jobb oldalihoz van ahol 2x jön 3-3 lovag egy kör alakú teremben!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ehhez szükség van 6db rifle ammo-ra és 2 db kék gránátra.A lényeg hogy először gyors 1-1 lövéssel tődd le a fejükről a sisakot és ha mind a három megvan akkor kék gránátot dogj ami azonnal végez velük és ugyanezt kell tenni a másik 3-al......:D -
#2734 A jobb oldal nem biztos hogy egyezik mert lehet őket más gombra is állítani, meg nálam a 6-os a quick weapon, ami a q betűre esik. -
#2733 Na... akkor előlről!!
1=sprint/run=space
3=action=bal klikk
5=ready knife=bal shift
6=ready weapon=jobb klikk
5-6 lehet, hogy fordíva. -
priluki #2732 Valaki pls mondja már meg mi a funkcioja magyarul mit csinálok az 5+6 gombal meg 1+3mal mert itt kozolra utal és igy nem tudom,vagyis mit müködtet és akkor már tudni fogom mit nyomkodjak.. -
#2731 Miért milyen zenére gondolsz? -
#2730 Azzal emeled fel a cuccokat amivel parancsot adol a csajszinak és azzal forgathatod, amivel alaphelyzetben tudod elővenni a kést....:D -
#2729 Nem....:( -
#2728 Tipp ahhoz amikor a kastélyban a második vak szörnnyel találkozol és rád esik egy ketrec:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Először is szerezz egy darab zöld gránátot, amit a jelenet előtt a kertben is összeszedhetünk.Ezt a gránátot ahogy csapdába esünk és beugrik hozzánk aszörny, mindjárt vegyük kézbe (a gránátot) és dobjuk rögtön magunk elé.Ezután ha minden igaz akkor a robbanás leszedi mindkét oldalon a kijáratról a nagy lakatot és így kiszabadulva könnyedén eljátszogathatunk a vak monsterrel...:D -
simirizsa #2727 f el :D -
KOVU #2726 billenytyűvel játszom
és még 1 kérdés hogy az invertory vagy miben az i betü alapban ahol a cuccok vannok ot mivel tudom helyezgetni a cucokat ha lehet alap bill beálitás van.
thx elöre is és a sok helpet is -
Chief #2725 Üdv!
Mindenképpen dx9-es kari kell hozzá? -
simirizsa #2724 Tényleg valaki ismeri a játék zenéjét Hellen kivül ? :D -
#2723 Nem tom mivel játszol (bill,pad,stb.) de olyankor az iránygombokat kell nyomni (left - right) gyorsan!