Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crazyclone
srácok van egy kis gondom az introig minden fut meg az autos reszbol is latok valamit de utana fekete kepernyo 😞 mi lehet a gond pliiz help ja es ez a black ugye nincs pc-re???

DarkSector
Ugye mondom!És azok a fegyver animációk!
Jó tényleg ez volt az uccsó mondat!
lool game 😄 megyek blacktopicba....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Itt van 1 kis izelitö belöle én amyit mondok ez legjobb fps amivel valaha is játszotam 😄

PS3 ID: kolb@szman

DarkSector
Bocsesz csak egy mondat erejéig volt.
😄
Az emutációról jutott eszembe...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ne a black-rõl beszéljetek, ez hogy jön ide, de lámák vagytok
DarkSector
Vannak linkek a kép is sejtet azért valamit gondolom!
Nagyon nehéz gém, de megéri végigvinni!Grafikja eléri a most kijött Rainbow-ét!Nehéz elhinni, de piszkosul ki van dolgozva!A fegyverek meg aztán...!Nézz utána magad Google video-ban.Vagy írd be googleba simán hogy "black ps2".Vagy végsõ esetben EA "Electronic Arts" oldalán:
Black hivatalos oldala

honnan tudom leszedni a mouse patch-et??
dante3
Nm!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Törölt felhasználó
Köszi!
dante3
akkor kell nyomni a gombot amikor a középsõ kör alaku fény kivillan!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
Helység neve?Térképen nézd meg lécci és megmondom.

Azt mondják nagyon fasza, nekem nincs ps-em, nem tudsz valahol valami videó linket a Blackröl???
(hogy mégis milyen??)<#conf><#conf>

DarkSector
Nem tartozik nagyon ide de a Black-et is átpotolhatnák mán bakker!
Aki hozzáfér az feltétlen jáccon vele!

Törölt felhasználó
Na most frankón elakadtam!
Van egy ajtó, két oldalán két kar. Ashley-vel próbáljuk mindketten kinyitni, de semmi 😞
5-1 chapternél vagyok.

HELP
Ja-ja én is hajnal kettöig nyomtam!!!

Senkkik
"Nekem piszkosul bejött. Így játék még nem szegezett gép elé mint ez 😊"
Énis így vagyok.. Ha egyszer elkezdem alig bírom befejezni.. Én még nem vittem végig csak kb a felénél vagyok de ez érthetõ ,mert hétközben nem gépeztem. Jó lett nagyon. (én rosszabbra vártam.. és szerencsére kellemesen csalódtam 😄 )

Jó ez a game, de a kastély pálya olyan indiana jones, és tomb raider-es jellegü.......De a szerzetesek mormolása iszonyat jó lett, néha már le kellet vennem a fejhallgatót, mert azt hittem itt a szobában durozsolja valaki az igét...Ja és próbáltam a csalásokat, de nekem exe hibával kilép, nem is baj sokkal jobb "eredetiben " nyomni!!!
<#violent><#violent>

Törölt felhasználó
Huh ezek a "szúrós" hullák, de gecik. Alig van töltényem, és jönnek többen is 😊
Szerintem közeledek a vége felé!
DarkSector
Ez kegyetlen nagy cumi!
És senki nem szólt még eddig hogy nem megy?
Bakker...Kössz a figyelmeztetést!Akko meg marad a simán beíllesztés!
😞

ffxi
És milyen szöveg? Ilyen? Mert nálam olyan.

Fákjúal!

DarkSector
Jah rányomok oszt szöveg jön bé!
Ennek kéne begyünni:
http://db.gamefaqs.com/console/gamecube/file/resident_evil_4_treasure.txt
Ne basz fel hogy nálad meg nem jó!
😮 áááááááááááááááááááááááááááá

ffxi
Mért? Nálad mûködik?

Fákjúal!

DarkSector
Mié?

ffxi
THX! De nem jó a linked.

Fákjúal!

DarkSector
Tudomásom szerint az egy lámpás!
És ha szükséged van pénzre akkor add el, ha nem akkor juss el a szárnyas rovarokig és ott a megölésükkel hozzájuthatsz néhány szines kristályhoz!
Ezeket be tudod rakni a pohárba.
😄DD
Kombinálás

DarkSector
És mégpedig a tiedén milyen van?Mert winchire lehet hogy rá lehet varázsolni, de alapesetben arra a pár MB belsõ memóriára aligha...
Mond meg a nevét és utána nézek!
😄

DarkSector
Mindkettõ...

DarkSector
Talán ha meghúzod a falon a kart asszem...
az elsõ farönk után balra a falon ha jól emlékszem...
😄

ffxi
Ezek vannak, el kell adni? Ha bár a bögre oldalán van 3 lyuk, de nemtom kombinálni.

Fákjúal!

grebber
Annyi ékszerem van mint atom persze egyikse combinálható a másikkal 😞
Pedig megnéznék egy combináltat mennyit ér!
Tényleg van valami olyan ékszer aminek nagy jelentõsége van a játék során vagy mindet ellehet adni szó nélkül?

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Azt nem is mutatja, hogy hányszor mentesz? Nekem abból van már baszott sok 😊
ffxi
Van 1 bögrém és egy nyaklácom, ezeket el kell adni? Mert sokat adnának érte.

Fákjúal!

Maxtreme
Nah tegnap (vagy tegnap elõtt nemtommá 😄) én is végigvittem.
Nekem piszkosul bejött. Így játék még nem szegezett gép elé mint ez 😊

Bár a statisztikám nem lett valami hûdejó, dehát ez van 😊 A katonánál (Krauser) rengetegszer megmurdeltem.

Hát nekem nem szólalnak meg 😞

A lövöldék baromi hasznosak, ingyen lõszerel lehet gyakorolni a célzást!

Csak ösze szedni lehet

Érdemes megcsinálni a lövöldéket pénzt kapsz érte meg a futás gombal még meg is szolalnak 😄 mondjuk én 1 orát szenvedtem bilengyüvel 😄

PS3 ID: kolb@szman

Lacc
"...a konzolban nincsen oprendszer..."

Ez ebben a formában nem igaz.
Shep
OK, thx megnézem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lacc
Ott volt valami kapcsoló, ami annál a résznél, ahol 3 rönk egymás után van közvetelnül, kikapcsolta a középsõt, és így ott meg lehetett állni. Semmi rohanás nem kellett, a kapcsoló meg ott van azon a folyosón valahol.
Lacc
Nem lehet venni. De ha nincs nálad sok akkor általában a mobok dobálnak 1-2 csomaggal, a vége fele mindenbe alig lesz.
Valahogy lehet venni lõszert? Vagy azt úgy kell összeszedni?

Shep
Hát ez marhaság, nem lehet megcsinálni, vagy van valami sprintelés amirõl én nem tudok? Akárhogy futok csak a 3. rönk feléig jutok és az meg plussz izgalom, hogy minde negyes halál után a az ajtótól kell kezdeni, vagyis megint kell legalább 1 percet futni azért, hogy 1mp alatt meghalljak, kurva jó mondhatom, nincs valakinek mentése az azt követõ mentési helyen?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ezeket nyugodtan betehetted volna egy üzenetbe =/

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Lakos
Csak be kell írni, hogy "Resident Evil 4" meg ki kell választani a platformot. Aztán "Walkthroughs" és ott vannak.

Asus P5W DH Deluxe Intel Core 2 Duo E7400 Sapphire Radeon HD4850 512MB

Lakos
De itt találhatsz részletes végigjátszást, de angolul.

Lakos
Nincsen semmi trükk.

Lakos
Próbálkozz sokszor.

Shep
Bányában miután a két tükör segítségével kiolvasztottam az ajtót, ott hogy lehet átjutni ahol három farönk mozog fel le akárhogy futok az utolsó mindig elkap.

Csak azért mert a szar célzás miatt nem tudom mindnek a fejét eltalálni😞
Lakos
Pl. Separate Ways.

Lakos
A fõjátéknál sokkal nehezebbek az Ada-s játékok.