Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pánikhelyzetben én összezavarodom rendesen, azt legyaknak 😊 Asszem akkor én is maradok a bill.-nél. Van egy 4 gombos joyom is, de a gombok funkcióit nem vagyok képes beállítani. Ki nem állhatom a konzolátiratokat !!!

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

DarkSector
Luis Sera.
luis sera

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

engem nem zavar. az ta csávot hogy hívják akivel a 2-2 végén mészároltuk a népet ?
SigS
Azert az 1-3 6-7 kombokat kivehettek volna az atiratbol a PC-seknek...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

folyamatosan nyomkod és utána meg el kell majd ugrani két kobináci körül fogja az egyikdet adni az egyik a 5+6 és az 1+3
DarkSector
Kegyetlen gyorsan kö nyomkodni a futást...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Alapból az Entert de jobban jársz ha egyszerre minden gombot nyomsz.

Hy.Olyan kérdésem hogy amikor lelökik az elején a golyót akkor azt irja hogy nyomjam a 3-ast vagy is fussak,az nállam a ctrl de meghalok.Mit kell ott csinálni.THX

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Ne maradj lent, ahogy megjelennek a fûrészesek mássz egyel följebb és hátrálj vissza oda ahol a csaj-elrejtõs-kuka-izé van, ott csak szembõl támadhatnak.

Célzásra azért annyira nem jó de jó érzés hogy az egérrel lehet (nagyjából) irányítani, jól jön ha gáz van mert a pc-s pánikhelyzetben úgy is reflexbõl az egeret kezdi rángatni 😊
Ja és én is inkább a billentyûzetet használom célzásra de a "ready weapon" és a "fire" az egéren van, sokkal kényelmesebb így mint faszolni csak a billentyûzettel (hülye konzolos szar polipkezûeknek 😛)

más:
Van XL táska JEEEEE végre hurcolhatok magammal rakétát is 😊
(btw kéne XXL-es is mert megint fullon vagyok <#idiota>)

Seth
közelrõl pár sógun 😄

PSN ID.: Beegabor

hát én maradok a gamepadomnál azal is jó játszani most vagyok a 2-3 chapternél és lehet választani 2 út közül ha jobbra megyek talákszok azal a nagy benga dögel ha meg balra ott mindenkit le mészároltam de amint le mentem valami helyre ahonana 2 láncfürészes valami meg támat azt meg töglötem oda miylen fegyver kéne ?
Egyébként használható ez a kütyü? Eddig csak egy mouse joysticket próbáltam, de azzal nem jártam túl sok sikerrel.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

ffxi
Alf+F4-Enter
Nálam is lefagy, amikor az van bepipálva.

Fákjúal!

urbijoe
és mivel lép ki a játék?
enter-el nem

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe

ez mi?mert ha bepipálom lefagy az egész

urbijoe
ez a mouse patch hogy indul el?
mert nekem mikor elinditom semmit nem csinál

DarkSector
Okci hapci...😄

köcce, regelve vok 😄DD

Still Alive

DarkSector
Itt kéne regisztrálnod és akkor letöltheted!
Sillent hill 2 szinkron...

jah, nem is mer 600 mega 😄DD

Still Alive

Megtaláltam, húzom lefele, 500 mega 😄DD

Still Alive

DarkSector
Tessék!Nosztalgiázz egy kicsit!
😄DD
Resident Evil 2 végigjátszás...

honnan lehet leszedni ?

Still Alive

DarkSector
jah pc-re...

vany szinkronos Silent Hill 2 ?????

Still Alive

Hát pontosabb leirás nincs mert elég rég volt az már 😄

PS3 ID: kolb@szman

Gideon Wieth
:d igen rémlik valami... bár az a szar hogy a 2ben a csajjal voltam mert a Leonnal az elején elakadtam .. haver csinálta meg nekem máig se tudom hogyan és akkor másodszorra leonnal mentem vele...az a rész volt hogy bennt vagy a rendõrörsön-...onnan aztán nem tudatm merre kell menni... mert a csajjal ugye felvettem egy érmét be a szökõkútba aztán usgyi...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Hát a 2ben Leon meg Clair volt a föszereplö és ha Leonal voltál akkor találkoztál Adával nemtom menyire emlékszel ö volt az akit meglöt Wiliam (fököcsög) neje vagy leset már nemtom mind 1 wesker megmentete és most neki dolgozik ha játszotál az 1el akkor tod ki de sajna a Code:Veronikába derül ki 1 csomo minden ugyhogy nem feltétlenül kell értened 😄

Gideon Wieth
hát én játszottam psen az 1-2-3al szal nekem mondhatod vágni fogom... Azt tudom hogy Leon a kettõben volt a rendõrõs résznél... azt volt egy csaj a 3ban meg egy pali aki nigger volt ..😛 ennyi a szereplõs emlékem😄
Leon volt a kedvenc karakterem azért emléxem rá..:-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Az a chieff a falu vezetöje de a falué nem a parazitáké 😄
A csaj aki a baneron van Ada Wong a 2vel aki játszot ismerös neki egyébként most lesz majd a következö chapter végén
Ahoz játszani és tudnotok kéne a történetet a töbi részekét h elbirjam magyarázni h ki Luis meg Ada 😄

grebber
Eltudnám viselni ha a szinkronstudió ezt is megcsinálná magyarra mint a Silent Hill 2-öt!

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Ada

Gideon Wieth
igen nem erre gondoltam... arra a nagy melákra akit egy raktárban öltem meg...a siliftes rész útán mittomén mi a rendes neve remélem tudjátok mire gondolok..

Lacc
Nem nyírtad ki azt, aki irányítja õket, az értelmeszerûen a legvégén lesz kinyírva. A kastélyban az emberke se a nagyfõnök. Amúgy tényleg nem zombik, hanem az a parazita van bennük ami néha kijön a nyakukból mint a csirke bele ha lelövöd a fejüket.
Gideon Wieth
eddig ennyit értek am a storyból h Ashleyért mentem aztán meg is lett... A falusiak valamilyen zombi féleségek csak mégsem mert inteligensebbek és volt egy pali aki õket írûnyította aztán azt megöltem... Belém tûztek valmilyen virusféleséget és Ashleybe újfennt...
Bemenekültünk a kastélyba ahol aztánersõebb ellenfelek jöttek és jött ez a muksó akinek Ashley kell és én holtan 😛 Aztán Ashleyt elraboltak... Nah körülbelül itt vagyok és ennyit is értek 😄😄

Gideon Wieth
javítsatok ha nem így van 😛

Gideon Wieth
Sztem a tipikus ha nagyon kellek vagyunk szereplõk! Én eddig még nem láttam a csajt pedig az összes videót megnéztem... Valaki elmondaná hogy ki a Kicsi emberke a kastélyban aki a legelején dumált Leonéknak és hogy mit mondott? Mert nem értettem csak azt hogy Leon is meg Ashley is hordoz egy vírus vagy valamicsodát és hát az nem túl jó nekik...

grebber
Az a csaj már feltünt egyszer egy pillanat erejéig valami Aiden vagy mi a neve.
Amúgy Aiden (banneres csaj) és Luis kicsodák?

Gideon Wieth
sziasztok!Hogy lehet a revolverhez töltényt szerválni ? most vok a kastélynál és most tûnt el Ashley egy forgó falban... a Banneres csajszinak még nyoma sincs... nem is lesz ??

Maxtreme
Gondolom em dx9-es vga-val rendelkezel. Anélkül meg nem fog menni.

DarkSector
Én is ismerem ez sem rosz...csak nem olyan elterjedt... 😞

DarkSector
Én tudok róla...
Meg szerintem a többiek is...
😄

DarkSector
Még nincs...!
😄

Faki
lödd ki a fémszíjakat

grebber
Chapter 3-4 nél vagyok amikor Ashley ott kiabál lent oda van fogva a falhoz hogy a rákba lehet hozzá lejutni hogy kitudjam szabaditani?

urbijoe
ez az ujabb mouse patch már jobb mint az elözö?

Köszi a Black infókat!!!
És ezt ismered, most megjelent valami új változat ???<#conf><#conf>

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

ffxi

Fákjúal!