5443
-
#2962 Nemtom melyik chapterben vagyok, azután hogy a kis csicska arc ledobott valami kútba... Onnan feljövök, kavarok valami csatornaszerűségben, és jön a monszta aki eddig a kis csicskával lógott mindig köpenyben.. (kb xenomorph szintű) Kurva gyors, és tippem nincs hogy kellene megmutatni neki hogy vegyen vissza.. -
#2961 Nm. -
badoer #2960 koszi:) -
#2959 Ha directx9-es és 128mb-os minimum,és tudja a pixelshader2.0-át akkor igen!Sajna nem ismerem a kártyádat! -
#2958 thx de támogatja a vga-m? -
#2957 A képen lődd szét a borosüveget! -
#2956 Vga driver friss?
Milyen codecet használsz? -
badoer #2955 sziasztok.elakadtam a 3/3as pályan.egy ebedloszerube vagyok.egyik ajtot racs vedi.masiknal egy pult van csengővel.ha rautok egy kép felnyilik szembe de ennyi.mit kell csinalni?:) -
#2954 1 Minimum System Requirements
----------------------------------------
Supported OS: Microsoft(R)Windows(R)2000/XP *1
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 Processor 1.4GHz
(Intel(R) Pentium(R) 4 Processor 2.4GHz or higher recommended)
Memory: 256MB (512MB or more recommended)
Video Card: 128MB VRAM card with DirectX(R) 9.0c or higher /Shader 2.0 or higher support
(256MB VRAM or higher recommended) *2 *5
Sound Card: DirectX(R) 9.0c or higher compatible sound card *3
DVD Drive: 4x DVD-ROM or higher
Monitor: 800 x 600 resolution(SVGA), High-Color (16-bit color) or better
Supported Controllers: mouse and keyboard (required), PC compatible gamepad (4-axis dual analog sticks and 12 or more buttons required) *4
Hard Drive Space: 7.0GB of free space required -
#2953 ilyen gépen menne?:
2.6GHz
Radeon 9200Se videókártya
512ram memó
előre is thx! -
bandesz00 #2952 Sziasztok!!!Van egy problémám a játék indításával, mert amikor elindul, nyomok egy startot betölt és csak sötét kép jelenik meg,nem megy tovább
a játék, valakinek valami jó tipp Előre is köszönöm.
-
KOVU #2951 1000 thx -
KOVU #2950 köszi meg van :) -
#2949 nem,ahol bementél a helyiségbe a fal mellett a szekrényt told el! -
#2948 A harmadik a talált kockától balra a piros rács mellett.... -
KOVU #2947 ott ahol azt a kö izét vettem fel? -
#2946 Nyitogasd ki a rácsokat és már mehetsz is tovább ahol használni kell...
Valószínüleg ott akadhattál el hogy a rácsos helységben nem tóltad el a szekrényt, mert el van rejtve az első kapcsoló, utána meg már nem lehet gondod... -
#2945 Nézz körül jobban! -
KOVU #2944 de... ott csak két gombot találtam -
#2943 Nyomd be a három gombot,az egyik rács le fog csukódni,de továbbhaldáshoz szabad lesz az út a lovagok termébe,ott egy kis fejtörő vár rád! -
KOVU #2942 hi segitene valaki
ott tartok ahol elösször kell irányitanom asleyt (a picsát :) )
meg van valami kö kocka lapom onan nem tudom merre kell tovább menni pls valaki help me
elöre is thx -
#2941 Azt kérdezte,használsz-e trainert? -
bandesz00 #2940 Torrent oldalról le tudod szedni. -
#2939 Trainer? : -
bandesz00 #2938 Sziasztok!!!Van egy problémám a játék indításával, mert amikor elindul, nyomok egy startot betölt és csak sötét kép jelenik meg,nem megy tovább
a játék, valakinek valami jó tipp Előre is köszönöm. -
#2937 Most értem el a főellenséghez.....
Ha kell valakinek minden chapterről mentés iszonyat spórolás mellett, akkor küldjön e-mail cimet pm-be....
-
#2936 Igen ha proffesional-ba nyomod 2x-ra végig, akkor a videóban szereplő lézeres cuccot kapod meg (P.R.L.412).
A többi extrát a minigame-ekben szerezheted meg. -
gematta #2935 Hali
Végignyomtam a játékot
kurv jó volt sztem
kaptam extra rucit
Kérdésem ha végignyomom még 1x lesz e valami?
-
#2934 Szintenként kell 1nek lennie... -
#2933 esetleg mehetnél le szintenként aztán körülnéznél... -
hitch #2932 egyik az fönt az tudom de a másik 2????? -
hitch #2931 és azok hol vannak??? -
simirizsa #2930 3 farönk van -
#2929 3 ék van összesen -
hitch #2928 Sziasztok lene egy kérdésem.A 4-1 Chapternél vagyok és amikor bemegyek a kastélyba ott vannak ilyen fogaskerekek na annak a tetejére megyek beinditom és nem indul látom hogy ott az a faronk kilöböm de még mindig nem müködik valaki tud segiteni?????? -
#2927 Az egér patch-et honnan lehet letőlteni? -
jefferson83 #2926 Ott vannak oldalt a harangok. Abba belelősz, akkor odaszalad és a hátát ilyenkor elkaphatod, mert ott a legérzékenyebb. Egyébként ő egyedül még az egyszerűbbek közé tartozik :PP -
Prof William #2925 A vár elején a bürtünben a varrottszemű karomotóni megölésére van valami trükk, vagy csak löjjük amíg mozog? -
jefferson83 #2924 Rámész az exe fájlra amivel indítod a játékot, ezen jobb egér gomb és tulajdonságok. Itt kompatibilitás fülecske. Alul a további információk a programkompatibilitásról -> erre katt. Innen asszem már menni fog. -
#2923 az mi?