Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Persze hogy spórolt, mert úgy többet is össze lehetne szedni csak nincs annyi hely a játékban hogy mindent meg tudjál tartani...
Ha késsel is meg lehet õket ölni akkor minek ide töltényt pazarolni...
Még profon is összelehet szedni ennyit...Na jó talán a shoti tunningot kivéve, mert ott kevés a zseton...<#worship>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DaniX14
nem hinném sztem csak gyüjtögetett!!<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Shep
Na ADA is befejezve, állati jó kis game ez, kár hogy a graf ennyire el lett szúrva, és ez leginkább a kastélyban szembetûnõ, de a hangulat az verhetetlen Residentes 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem kiscsaj még csak az el giganténél volt utba mert 1x öt kapta el
azon kivül nem nagyon volt vele bajom 😄

PS3 ID: kolb@szman

Prince of Máté
bazz ez csít nélkül??
<#wow1><#taps>

btw végre végigvittem, ez a kép a végsõ geci elõtt készült bár nem látszik rajta de az életem már maximumon volt és van elég sárga gaz hogy Ashley is maxon legyen!
STRIKER POWAAAA!!! <#hehe>

Az a vicc hogy akkor nincs útban amikor hagyod hogy kövessen mert ilyenkor ha célzol akkor rátapad a hátadra szal biztos hogy nem fogod eltalálni és a genyák sem találhatják el mert a te takarásodban van.

A pisztoly 😄

Egyszer bokán lövöd aztán rárohansz és a szokásos "kick" helyett "suplex"-et fog írni a játék ami többnyire azonnal megöli a szektást. <#hehe>

Az nem bug, a ketrecben NEM tudod kinyírni, a zöld lámpákat kell mindig szétlõni hogy hozzáférj az ajtónyitó gombokhoz, néhány zöld lámpa eléggé el van rejtve.

DarkSector
Bármi amivel fejbe tudod õket lõni, de ha van shoti (vagy gránát) akkor azt használd mert úgyis csoportossan támadnak!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

a szektások ellen miylen fegyver jó ?
DarkSector
Jah az autóknál is alkalmazhatnák ezt a technológiát!<#vigyor3>

Seth
csak betartja a követési távolságot <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

hát énmár akkor ott hagytam volna legszivesebben =/
iszonyat idegesitö amikor én még eltudok pont menni vmi támadás elöl az meg csak akkor indul el ha már megtettem kb. másfél métert =/

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DarkSector
Háát sokszó útba lesz még...
Nálam például sok kósza töltényt kapott már be...
Vagy várd meg amíg legugol mikor felé célzol vagy hagyd egy biztonságos ponton. Add ki neki hogy "Stay Here" vagy micsoda és addig nem fog Leon seggében lenni! Azzal a gombbal lehet parancsóni neki amivel az elején be lehetett kûdeni a szemetelkontínerbé...Sok szerencsét! 😊

Törölt felhasználó
Spoiler!

Szerencsére még eltünik majd 😊
Törölt felhasználó
Spoiler!

Szerencsére még eltünik majd 😊
Voltan
Én most vagyok a kastélyban, hazavágtam az elsõ olyan vak pengés mutánst. Ashleyt egyébként innentõl már végig pesztrálni kell? Mer elég idegesítõ...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

DarkSector
Az azért lehet, mert véletlen Ashley-t találod el vagy bugos a cucc...De arra is vigyázni kell, hogy ha egy helységben vagy akkor ne tudjon vele kimenni az ajtón mert akkor GAME OVER.

Voltan
Talán ne rakétavetõvel lõdd 😄D

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

nálam van egy oylan a játékba hogy egy fekete csukjás csávó felkapja Ahlyt én meg lelõvöm a csávot akor Ashly meghal ez mitõl van ?
De miért nem lehet egérrel irányítani? <#fejvakaras>

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

grebber
5-3 jól beszopatott nagynehezen kivédekezem a késes részt meg tuljutok a lézeres folyoson erre ez a ketreces faszság bebugosodik ott hörög az a geci lény azt nemlátom sehol és persze nem lehet kijutni innen 😞

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Jah meg ezt nézd meg!Ez sem lett a miénk (legalábbis ilyen formában nem!).
RESIDENT EVIL 1.5

Na most jönne jól a nemlétezõ angoltudásod, 3-4 puskatölténytõl fekszenek mind...

jahh... hülye pénzéhes picsák 😄 nahh mind1... még próbálkozok vele hátha megszokom az irányítást... de 2007-ben egy ilyen irányítással bíró játékot kiadni...<#whatever><#ejnye1>
DarkSector
Nekik nem gáz mert az embereket így is lehúzzák lóvéval ha megveszik...Akkor meg miért dolgozzanak feleslegessen...(gondolhatják õk)
<#wilting>

am nem is értem... miért kell nekem ilyen mouse aim-okat letölteni?! a fejlesztõk nem tudták volna alapból beletenni?! kérem ez nem ps vagy xbox hogy nincsen egér... :@
olyan fasza srác vagyok hogy felülírtam a mouse 1.2 aim-ban található setup tool-lal a játékmappában találhatót így csak egy kis ablakban indult el 😄 yeah(H) most rakhatom újra
DarkSector
De túl sokat sem szabad jáccani residentekkel, mer így jártok!
LOOL 😄

DarkSector
Albert Wesker a terminátor.
Albinátor... 😄

Shep
OK, megnézem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Elméletileg a térkép segítségével nézz körbe minden járatba és szedj fel mindent amit találsz.Nekem nem kellett pl.kulcs hozzá hanem egy idõ után visszamentem a kapuhoz és lelõttem a zombit aki a kapu elõtt ált oszt kisétáltam.Az is lehet hogy a kincsesládákat kell kinyitogatni...

Shep
Ada-val hogy lehet kijutni a labirintus kerbõl, rohangálok körbe körbe a csuhások elõl, de az egyetlen kiút zárva van, vagy valamelyiknél ott a kulcs?

DarkSector
Igaz! De ez milyen szép?:
313070 score

grebber
Ezek a mumiák vagy mik elég kemények 1 mine thrower löveg + 4 shotitól döglenek csak meg!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Sajnos akkor nem tuok mit mondani...<#nemtudom>

macselek
Nagyon kúl játék, Ps2-n az egyik legeszebb, szeritnem.

ha ki van kapcsolva akkor van bent a két csík
DarkSector
Elméletileg a WIDESCREEN az a két csík mert alapba 16:9-es a játék.
Próbáld meg kikapcsolni. 😊

A képernyõrõl azt a két fekete csíkot nem lehet valahogy eltûntetni<#conf>
DarkSector
Jah vágom mert nálam PRO szöveg van... 😊))

DarkSector
Az lehet hogy 0 kihívás de gyakorlásnak megteszi 😊

Elvileg normalba van a game alapbol mert a mentésnél azt irja nézd meg 😄

PS3 ID: kolb@szman

Seth
Az a devil may cry 3 😄, ez szerintem nem fogja (mindegy amúgy,nem érdemes easy-be menni, nulla kihívás lenne)

DarkSector
Az easy-t akkor ajánlja fel asszem mikor sokszor elhalálozol az elején!
Póbáljátok meg! 😊

Seth
tényleg basszus ez nem is tûnt fel . Ps 2 verzióban new game után lehet választani normal és easy közt , itt meg nem ( bár nemtom már melyik verzió van meg, asszem usa )

huhh, ez jól fog jönni, lenyomom salazart késsel 😊

Still Alive

dante3
Tudtommal nincs választási lehetõség! Normálon kezd,ha véginyomod,utána professional fokozat következik! Legalábbis nálam így történt!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

serito
Megin csak köszönet! Ha ez valóban mûködik akkor nagyobb lelkesedéssel állok neki a game-nek.
Még valami: Van-e lehetõség a játéknehézség állítására, mert én nem találtam? Szeretném easy szinten játszani ha van ilyen!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64