5443
-
#3002 Sziasztok!
nah siekrült végigtolnom bár 69%al de az tökre nem érdekel.
nagyon állat kis játékokat adott be :)
gondom még mindig a következő: miért szakadnak félbe a videók? az utolsó animációnál is addig tudom csak megnézni h a csajszi beleesik a vízbe aztán gondolom kihúzza v mittomén, de nem látom a végét :( tudom beadja a movie browsert a végén, de ha abban nézem is megszakad :( mitől lehet ez? erre van vmi patch? köszönöm a segítséget
u.i.: sokat lefagy :( a főellenséget is kétszer kellett kinyírnom mert fagyogat...pedig nincs gagyi gépem , nem azzal van a gond.
kössz re a helpet -
simirizsa #3001 rakd ujra a Direct x 9et :D -
bandesz00 #3000 Szia!!!Aha acemage codecet használok,de raktam fel frissítést de az sem segít mert nem indul,betölti a játékot nyomok egy startot, egy perc múlva csak fekete háttér van és más nem.Se kép se hang,pedig már három példányba is megvan de ebből kettő ugyanez a szitú, a harmadik meg valami ddl fájlt hiányol, valami jó tipp.Köszi előre is. -
#2999 Új Resident film majd csak lesz még nincs! -
simirizsa #2998 Azt tom h easyn alapbol van nálunk shoti :D -
Prof William #2997 Nem baj mint mondtam tökéletesen megfelel nekem így is a game. Sőt mivel nem zombik, hanem kapával, kaszával felszerelt vidám parasztok törnek az életzünkre pont jó a Amerikán kívüli Biohazard név. :)
Easy meg kinek kell? :) -
#2996 Ebben semmi ellenszenv nincs és ne haragudj de nincsen javított verzió.....Csak ezt mindig felhozza 1-2 ember de egy szaros videót vagy képet nem mutatott senki úgyhogy nem érdemes váltanod, csak a minigame-ek neve más benne és abban asszem van easy fokozat de ez is csak találgatás........Úgyhogy megköszönném annak aki tud mutatni képeket a javított verzióból!!!!!!!!!!!!
Új resi film meg már van a "Resident Evil Extenction" vagyis "Resident Evil kihalás".És ez a sivatagos feelingje miatt igencsak a resident 5 játékra hajaz. -
Prof William #2995 Kösz. :)
NAGYON tetszik ez a játék. Igazi RE hangulat, bár zombik nélkül. De vannak helyette vidám parasztok. Érdekesek az ellenfelek. Most vagyok a kastélyban ad egy ksi természetfekletti szinezetet a dolognak ez a Los Illuminados (jesszusom de elcsépelt név) rend. :) Ebből, (ha követig a játékot) nagyonb jó kis filmet lehetne csinálni, és akkor el lehetne felejteni azt a 2 (hamarosan 3) borzalmat, ami a Resident Evil név alatt jött ki a mozikban.
Más: Igaz hogy jön majd egy Resident Evil 4 (Biohazard helyett) verzió is? Amiben némi grafikai tunning is lessz állítólag. Ha igen akkor lesztedem és végignyomom azzal is egy párszor. :) Bár nincs semmi bajom a mostani verzióval sem. -
#2994 Forgasd úgy, hogy összesen 6 halott legyen a képeken!!! -
#2993 Pénz lett volna a jutalom , de mi az hogy nem nyírtad ki... akkor mit csináltál? -
#2992 Aha és az élien mit adott volna? Remélem nem vmi nagy dolog, mert nem nyírtam ki. -
#2991 Mercenaris-ban először 4+ karakter,majd Handcannon az alap játékba. -
gematta #2990 Hali köcce válasz
ha mini játékokat megcsinálom mijen cuccok lesznek?
Pl mercenaris? -
#2989 Ahol megtaláltad ott van egy szikla és mögötte 2 zombi...ha odamész akkor ki is írja... -
#2988 Arra gondoltam,hogy használsz-e valamilyen codecpackot? Pl.:acemega codec,klite codec stb! -
#2987 Nem nyírtam ki az élient, mert nem tudtam. Adott volna vmi hasznosat? És meg van a dinamit, hol kell vele robbantani? -
etnies #2986 már el is adtam őket
-
Prof William #2985 Aziokat eladni kell és jó sok pénzt érnek ami jó... -
Prof William #2984 A szobákban ahol a képeket kell forgatni, mit kell csinálni? Ott elakadtam... -
Prof William #2983 Nincs hely.
Most van egy Blacktil, egy TMP és egy Riot gun. A 2 típusú tárolóm van. Nem fér be. Vagy ha igaen akkor sok minen nem fog beleférni... -
etnies #2982 már van,csak én a tárgyakat kérdeztem,azt hitme lesz 1 sniper nevű tárgy:))
azokra a tárgyakra gondoltam amit pl csillagal jelöl a térkép,h azokat csak eladni érdemes vagy lehet velük vmit kezdeni? -
#2981 sniper = távcsöves puska, nem ártana beszerezned ha eddíg nem tetted volna -
etnies #2980 az a vége fele lesz?mert most még nincs "sniper" nevű tárgyam 4-4-nél vok most. -
#2979 Sniper fontos az IRONMAIDEN-eknél és REGENERATOR-oknál. -
#2978 Ha valakinek lőszerhiánya van az szóljon -
bandesz00 #2977 DANTE3!!!Szia milyen codecet értesz azon amit írtál? -
etnies #2976 a spinel jó lesz vmire meg a többi ékszer meg cucc?
megéri megtartani őket? -
KOVU #2975 itt tartok és még mindig az alap kis táskám van amivel indult a játék azért ez teljesítmény a köbön ;) -
KOVU #2974 nem egy gyereknél aki mr.kenedy nek szólit és át dobja leon a kezét a késsével -
#2973 Melyik az? A pajtában vagy? -
KOVU #2972 mi lenne ha vennék egy aknavetöt és azzal durrantanék bele eggyet? -
roll81 #2971 Resident evil 4 / Biohazard 4 :
Mouse support / mouse aim
Az egérirányítás a játékhoz az alábbi oldalon érhető el
http://myweb.polyu.edu.hk/~06896726d/blog/?page_id=23
A letöltött program fájlait bele kell másolni a játék könyvtárába majd ezek után a loadert inditani, a loader inditása után pipát csak a lock mouse -nál hagyni ( nekem csak így indult ) Saját tapasztalat szerint a Kerió tűzfal bekapcsolásakor a program nem működik. Mostmár én is jó szórakozást kívánok mindenkinek
-
KOVU #2970 már meg van thx
most annál a gyereknél tartok amikor átt alakul csak itt sincs löszerem aztán mehetek le T_T -
neptum #2969 pedig azt kell lőni még le nem térdel és kijön belőle az a csunyaság utána auzt kel lőni -
KOVU #2968 csak azt ne mondjtok hogy löjem halomra mert irto kevés löszerem van... -
KOVU #2967 megint segitségre lenne szükségem...
ott vagyok ahol ilyen láva szerü valami van a talaj alatt és bejön két nagy olyan hát mi baz nem tom ... oriás... de szerintem tudjátok megölöm az egyiket ugy hogy bele esik a lávába kinyitom alaltta a talajt. de a másikkat hogy kell megölni? amelyiken olyan lánc is van az marad meg.
elöre is thx -
#2966 Aha.. htx. -
#2965 igen -
#2964 -.-
Asszem ahova be vagyok zárva, csak 1 van.. Kienged egy idő után? -
#2963 Vannak a pályán piros nitrogén tartályok,azokat hsználd! Amikor közel megy hozzájuk belelősz,megfagy és úgy lehet sebezni!