Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
F1 - Infinite Health
Leon
Ashley
Ada
F2 - Infinite Ammo
All Weapons
All Grenades
F3 - Infinite Money (PTAS)
F4 - Freeze Save Counter (#1)
F5 - Infinite Time
Freeze InGame Time
Get massive Level-Time (when you need more time, go to any menues
(Optionmenue/Inventory) and go back..
F6 - Get massive Scores (miniGame)
F7 - Back to Normal
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Hogyan is mûködnek ezek a trénerek? Gondolom a játékon belül de az nfo csak annyit ír, csomagoljam ki és futtassam. A játékon belül fog valami extra megjelenni vagy hogyan?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elég a lábfejét akárhol eltalálni (szembõl is) és összeesik.
Láncfûrészes néninek Ámen! Kavicsot felszedni! Templom mögé! Itten:
344434443 és berak kavicsot embléma helyére!
Ezután be a templomba! Mész mész! És forgat:
Red-et 3x, Green-t 1x és Blue-t 2x!
És MISSION COMPLETE! 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
lejátszó: toshiba sd-m1612 ez és még egy vinyo van a gépben. mind a kettõ master-en, külön kábelen. ütközés nincs sehol, és a kábel is 80 eres, ám nagyon lassan másol. 1.2-1.4 szeresen ami kb 1900Kb jelent, és ez iszonyat lassu:S. áttettem az ide-n másik csatira, kb 10 mp.-ig ment kb 6000-en. mi lehet a baj? nagyon fogja igy a gépet a másolás, meg k*rva lassu. kössz a válaszokat elõre is.
© angelus
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lehet valahogy örökélet cheat-et aktiválni?
Game paddal játszom és pár irányítási gondom van.
Pl: rúgás nagyon ritkán tudom használni. Pontosan mit kell tennem, hogy rúgni tudjak? Tudom, hogy alapból a 3-as gomb az de nem ajálja fel mindíg mikor a közelembe ér az ellen. Csak akkor lehet rúgni mikor célzok vagy a kést szorongatom vagy ezek aktiválása nélköl is lehet.
Az a helyzet, hogy bill. és egérhez vagyok szokva de ezt csak game padon lehet játszani.
És még annyit hozzáteszek, hogy azt a jelentéktelen KÉKSZÍNÛ GRÁNÁTot is vegyétek magatokhoz!Ez elsõ ránézésre nem tünt hasznosnak!Majd késõbb kiderült hogy, amikor kibújik a zombikból a parazita akkor egybõl halált okoz nekik eme gránát használata!Ezzel sok töltényt meg lehet spórolni és jól jöhet a bányában a kocsikázós részhez!
Érdekesség:
hogy a PRL 412-es ezt a villanást is tudja!Ezért is nagyon halálos!
1 vagy megpróbálsz a talpára célozni miközben feléd sétál! Szinte lehetetlen!
2 más pl magnummal lövöd meg a talpát, hogy összeessen, és így megpróbálhatod gyors meglõni.
3 ami még nehezebb a rakétát akkor lödd kicsit mellé mikor közel áll a falhoz (ez az esély a legelején megadatik) és mögötte robban a racket! De ez is eléggé lehetetlennek tünik!
Sajnos ezért mondtam hogy spórolni kell, ha mást nem akkor magnumból!
Mert SOKKAL nehezebb mind a végbossz!!! Még ízin is!
Sok szerencsét!
Pisztolyból red9, de asszem ezt már mondtam ^^
PSN ID.: Beegabor
1 shot 1 dead 😄
De 1ébként az alap stukkert is nagyon jól fel lehet upradelni 😊
Still Alive
Sajna töltény kevés van, de raktároztam egy rakétavetõt, amit használok is egy flashgránát után, de semmi 😞(((
Amikor támad a késsel akkor támadj te is, te gyorsabb vagy szal hamarabb beviszed a vágást mint ahogy neki sikerülni, általában 2 vágás után egy ideig békén hagy.
A legvégén amikor már a szárnyával jön na akkor lõdd, a szárnya golyóálló szal lõjj a Strikerrel egyet a lábába ettõl megroggyan úgyhogy rögtön lõdd is fejbe, ezt ismételgesd és megpurcan egy pillanat alat, nekem másfél percem volt még amikor a kapuhoz értem.
A másik trükk hogy el kell adni az üres magnumot és rögtön visszavásárolni mert ilyenkor is betárazva jön vissza (persze ez nem túl költséghatékony módszer <#idiota>#idiota>)
Mára ennyi szerintem már a vége felé tartok majd holnap befejezem <#buck>#buck>
Snipából az AUTOMATA KELL!!!
Persze nem kell sokszor használni de nincs is mókásabb mint 5 méterrõl lövöldözni egy Regeneratorra az egylövetûvel <#wilting>#wilting>
Kandurex:
TMP (az UZI) használhatatlan, kicsi sebzés és kevés lõszer szal meg se vedd!
pisztoly:
Red9 vagy BlackTaile, én inkább az utóbbit használom, sokkal kevesebb helyet foglal a tásjában és nagyobb a tûzsebessége és ez a gyorsaság szerintem fontosabb a közép-játékban, a végén már úgy sem fogsz pisztolyt használni...
sörétes:
STRIKER!!!
Az összes többit is megéri megvenni de upgradelni nem kell õket, majd a Strikert viszont igen.
puska:
automata FTW!!!
Ritkán kell majd használni de olyankor többnyire közelharcban szal itt is a sebesség a fontos, az egylövetû ugyan nagyobbat sebez DE! annyira tökmindegy mert az automata is kinyír mindenkit headshottal, bossok ellen kukkerozni meg öngyilkosság, arra ott a magnum...
magnum:
Broken Butterfly, DE NE VEDD MEG!
Majd fogsz találni egyet tök ingyen
Ha nem boldogulsz egy bossal akkor RPG powa! (Salazar jobb keze pl ilyen)
Ja még egy, a fegyvereknél nem írja de minden fegyvernek van egy exclusive upgrade-je (kivéve a Killer7, egyedül annak nincs, sajnos) amit az ÖSSZES upgrade után lehet megvenni masszív pénzért viszont kurvajók pl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az automata-sniper 0,8sec-es tûzsebességet kap exclusive-nak SOKKAL könyebb így a geci Regeneratorokat lenyomni
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
PS3 ID: kolb@szman
3 perc kevés ahhoz, hogy kinyírjam 😞
Tippek esetleg?
PSN ID.: Beegabor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az ábra:
123
456
789 ugye.Na most viszont kezd el tologatni azokat amik az elsõ számmal jelöltem oda amelyik helyet a második szám ad!Ha gáz van szólj!
4->5,7->4,8->7,9->8,6->9,3->6,2->3,1->2,4->1,7->4,8->7,9->8
Sok sikert ha nem megy akkor üzenj!!! 😊)
| 1 | 2 | 3 |
|-----------|
| 4 | 5 | 6 |
|-----------|
| 7 | 8 | 9 |
-------------
No.5 is an empty place, just move the selection to slide off the box like below
4, 7, 8, 9, 6, 3, 2, 1, 4, 7, 8, 9
Now the empty place goes to No.9. Check it again and put on the Stone Tablet
that you got, a new door has been unlocked, take it to the last room.
Mit érdemes fejleszteni, ami a késõbbiekben is hasznos? (most járok elõször az árusnál)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯