Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
Háttérben futtatod és játék közben megnyomod a megfelelõ gombokat,amelyik cheatet használni szeretnéd!
F1 - Infinite Health
Leon
Ashley
Ada
F2 - Infinite Ammo
All Weapons
All Grenades
F3 - Infinite Money (PTAS)
F4 - Freeze Save Counter (#1)
F5 - Infinite Time
Freeze InGame Time
Get massive Level-Time (when you need more time, go to any menues
(Optionmenue/Inventory) and go back..
F6 - Get massive Scores (miniGame)

F7 - Back to Normal

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

serito
Úgy tûnik nagyon nem értek én ehez.
Hogyan is mûködnek ezek a trénerek? Gondolom a játékon belül de az nfo csak annyit ír, csomagoljam ki és futtassam. A játékon belül fog valami extra megjelenni vagy hogyan?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Köszönet!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Voltan

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Mondjuk beírod Google-be, hogy "Biohazard 4 trainer Pc" <#miaz>

Törölt felhasználó

Mission completed!

Nagyon jó game volt! Igaz több volt az akció, mint az elõzõ részekben, de bejött. Hosszú volt, kellõképpen nehéz, és izgalmas!
Jöhetnek a plussz küldetések!
serito
A Trainer-t honnan tudnám leszedni? Amiket találtam az mind fizetõs a torrenten meg nincs vagy csak én nem találom! Esetleg valaki egy linket nem tudna adni?

Shep
OK, thx 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Talpát?
Elég a lábfejét akárhol eltalálni (szembõl is) és összeesik.

Voltan
Cheat-rõl nem tudok, trainer van.

DarkSector
Mész mész!Ház tetejére húzod magad a kúcsé!Ezután mész mész (híd végére)!
Láncfûrészes néninek Ámen! Kavicsot felszedni! Templom mögé! Itten:
344434443 és berak kavicsot embléma helyére!
Ezután be a templomba! Mész mész! És forgat:
Red-et 3x, Green-t 1x és Blue-t 2x!
És MISSION COMPLETE! 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ooooo sorrry, rosz fülre kattintottam. vki törölje...<#szomoru1><#banplz>
Hi. kicsit off, de remélhetõleg ti tudtok segiteni. hiba:
lejátszó: toshiba sd-m1612 ez és még egy vinyo van a gépben. mind a kettõ master-en, külön kábelen. ütközés nincs sehol, és a kábel is 80 eres, ám nagyon lassan másol. 1.2-1.4 szeresen ami kb 1900Kb jelent, és ez iszonyat lassu:S. áttettem az ide-n másik csatira, kb 10 mp.-ig ment kb 6000-en. mi lehet a baj? nagyon fogja igy a gépet a másolás, meg k*rva lassu. kössz a válaszokat elõre is.
© angelus
Shep
#2260-ra valaki?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Helyes!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Faki
Hát ha csíttel akarod végigtolni, akkor inkább uninstall, mert csak az idõdet rabolod a semmiért..

Faki
Akkor lehet rúgni, ha pl fejbelövöd az ellent, ekkor megtántorodik, na ilyenkor kínálja fel a gép a lehetõséget a seggberúgásra.

serito
Ja még valami:
Lehet valahogy örökélet cheat-et aktiválni?

serito
Lenne pár kérdésem:
Game paddal játszom és pár irányítási gondom van.
Pl: rúgás nagyon ritkán tudom használni. Pontosan mit kell tennem, hogy rúgni tudjak? Tudom, hogy alapból a 3-as gomb az de nem ajálja fel mindíg mikor a közelembe ér az ellen. Csak akkor lehet rúgni mikor célzok vagy a kést szorongatom vagy ezek aktiválása nélköl is lehet.
Az a helyzet, hogy bill. és egérhez vagyok szokva de ezt csak game padon lehet játszani.

LSC
sziasztok az 1.2 mouseaim-hoz tudna valaki adni egy linket? Köszi

DarkSector
Egyetértek a barátommal!
És még annyit hozzáteszek, hogy azt a jelentéktelen KÉKSZÍNÛ GRÁNÁTot is vegyétek magatokhoz!Ez elsõ ránézésre nem tünt hasznosnak!Majd késõbb kiderült hogy, amikor kibújik a zombikból a parazita akkor egybõl halált okoz nekik eme gránát használata!Ezzel sok töltényt meg lehet spórolni és jól jöhet a bányában a kocsikázós részhez!
Érdekesség:
hogy a PRL 412-es ezt a villanást is tudja!Ezért is nagyon halálos!

DarkSector
Igen azért nem használ mert:
1 vagy megpróbálsz a talpára célozni miközben feléd sétál! Szinte lehetetlen!
2 más pl magnummal lövöd meg a talpát, hogy összeessen, és így megpróbálhatod gyors meglõni.
3 ami még nehezebb a rakétát akkor lödd kicsit mellé mikor közel áll a falhoz (ez az esély a legelején megadatik) és mögötte robban a racket! De ez is eléggé lehetetlennek tünik!
Sajnos ezért mondtam hogy spórolni kell, ha mást nem akkor magnumból!
Mert SOKKAL nehezebb mind a végbossz!!! Még ízin is!
Sok szerencsét!

Maxtreme
Jogos! 😊

Seth
A Killer 7 egy magnum, azért osztja olyan szépen a a halált 😄
Pisztolyból red9, de asszem ezt már mondtam ^^

PSN ID.: Beegabor

Maxtreme
Piszolyból én a killer7-et (asszem ez a neve) kedveltem meg nagyon 😄
1 shot 1 dead 😄

De 1ébként az alap stukkert is nagyon jól fel lehet upradelni 😊

Hali, lécci segítsetek, még mindig a szélesvásznú beállítással van bajom, mert a setupban hiába van kikapcsolva a szélesvászon, úgy is szélesvásznú a játék PLZ HEEEELP!!!!!! <#confused><#confused><#falbav><#falbav>

Still Alive

Törölt felhasználó
Nem tudom, hogy utolsó-e. Ott vagyok ahol felveszem az egyik tábla második darabját, aztán megjelenik Krauser, és a karja átalakul. Két torony van, és 3 perc, hogy kinyírjam.
Sajna töltény kevés van, de raktároztam egy rakétavetõt, amit használok is egy flashgránát után, de semmi 😞(((
Ne akard lelõni mert az kurva sok lõszer, amíg csak üldöz addig a legjobb módszer hogy megkéseled 😄
Amikor támad a késsel akkor támadj te is, te gyorsabb vagy szal hamarabb beviszed a vágást mint ahogy neki sikerülni, általában 2 vágás után egy ideig békén hagy.
A legvégén amikor már a szárnyával jön na akkor lõdd, a szárnya golyóálló szal lõjj a Strikerrel egyet a lábába ettõl megroggyan úgyhogy rögtön lõdd is fejbe, ezt ismételgesd és megpurcan egy pillanat alat, nekem másfél percem volt még amikor a kapuhoz értem.

Ehhez még annyit hogy a magnum tárát csak akkor szabad fejleszteni amikor üres mert az upgrade után a merchant megtöltve adja vissza, a vége felé már csak így tudtam lõszert szerezni hozzá.

A másik trükk hogy el kell adni az üres magnumot és rögtön visszavásárolni mert ilyenkor is betárazva jön vissza (persze ez nem túl költséghatékony módszer <#idiota>)

Na Krauser végre megdöglött eddig e alegnehezebb Boss õ volt mert mindig elbasztam a hülye gombokat...
Mára ennyi szerintem már a vége felé tartok majd holnap befejezem <#buck>

Shep
Az another mission nevû extra gamenél, hogy tudom megszólaltatni a harangot, nem igazán tudok rájönni.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <#csodalk>

Snipából az AUTOMATA KELL!!!

Persze nem kell sokszor használni de nincs is mókásabb mint 5 méterrõl lövöldözni egy Regeneratorra az egylövetûvel <#wilting>

Kandurex:
TMP (az UZI) használhatatlan, kicsi sebzés és kevés lõszer szal meg se vedd!

pisztoly:
Red9 vagy BlackTaile, én inkább az utóbbit használom, sokkal kevesebb helyet foglal a tásjában és nagyobb a tûzsebessége és ez a gyorsaság szerintem fontosabb a közép-játékban, a végén már úgy sem fogsz pisztolyt használni...

sörétes:
STRIKER!!!
Az összes többit is megéri megvenni de upgradelni nem kell õket, majd a Strikert viszont igen.

puska:
automata FTW!!!
Ritkán kell majd használni de olyankor többnyire közelharcban szal itt is a sebesség a fontos, az egylövetû ugyan nagyobbat sebez DE! annyira tökmindegy mert az automata is kinyír mindenkit headshottal, bossok ellen kukkerozni meg öngyilkosság, arra ott a magnum...

magnum:
Broken Butterfly, DE NE VEDD MEG!
Majd fogsz találni egyet tök ingyen

Ha nem boldogulsz egy bossal akkor RPG powa! (Salazar jobb keze pl ilyen)

Ja még egy, a fegyvereknél nem írja de minden fegyvernek van egy exclusive upgrade-je (kivéve a Killer7, egyedül annak nincs, sajnos) amit az ÖSSZES upgrade után lehet megvenni masszív pénzért viszont kurvajók pl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Striker exclusiveja a 100-as tár! Figyelembe véve hogy tár upgrade után a merchant betárazva adja vissza a fegyvert ez +100 ingyen shotgun töltény!
Az automata-sniper 0,8sec-es tûzsebességet kap exclusive-nak SOKKAL könyebb így a geci Regeneratorokat lenyomni

dante3
Gondolom az utolsó bossnál vagy ugye?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Törölt felhasználó
Na olyat nem, hogyan kell?
dante3
Darukat használtad?

Törölt felhasználó
Sajna lõszer épp nincs sok, és olyan fél perc van még amikor már nem tudok lõnni 😞
Öld meg 3 perc alatt jobb nincs 😄

PS3 ID: kolb@szman

Törölt felhasználó
Krauser szopatja az arcom rendesen.
3 perc kevés ahhoz, hogy kinyírjam 😞
Tippek esetleg?
Kandurex
oks, thx

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
Ok!Tiéd a döntés!De a távcsöveseket semmiképpen sem tartom jónak hogy fejlesszed.Mert ha használja az ember, akkor általában fejlövésre.Oda meg úgy is mindegy.Magnum-ra spórolj töltényt,amennyit lehet.És ha fejlesztesz akkor érdemes a tárba férõ töltények számát növelni, hogy többet tudj raktározni.. 😊

Seth
pisztoly legyen red9, shotgun-t ne fejleszd szerintem, bõven elég az amig nem lesz striker helyette, távcsöves-bõl én végig az alapot tuningoltam,sokal erõsebb lesz mint az automata,meg használni se kell olyan sûrûn. Magnumot sosem vettem,kevés hozzá a lõszer (persze biztos bikaerõs), géppityu (tmp) végig nálam volt

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
hát,..ez nagyon sok fegyver, pénz meg nuku, szal :/

Fonixxx
Kössz!

Megpróbállom...

DarkSector

DarkSector
Ez most súlyos lesz úgyhogy figyuzz!!
Az ábra:
123
456
789 ugye.Na most viszont kezd el tologatni azokat amik az elsõ számmal jelöltem oda amelyik helyet a második szám ad!Ha gáz van szólj!
4->5,7->4,8->7,9->8,6->9,3->6,2->3,1->2,4->1,7->4,8->7,9->8
Sok sikert ha nem megy akkor üzenj!!! 😊)

Shotit mindenképen fejleszd többi szerintem emberenként változik meg még a pisztolyt

tesék remélem érted 😄

-------------
| 1 | 2 | 3 |
|-----------|
| 4 | 5 | 6 |
|-----------|
| 7 | 8 | 9 |
-------------

No.5 is an empty place, just move the selection to slide off the box like below
4, 7, 8, 9, 6, 3, 2, 1, 4, 7, 8, 9
Now the empty place goes to No.9. Check it again and put on the Stone Tablet
that you got, a new door has been unlocked, take it to the last room.

Kandurex
hi, segítsetek,

Mit érdemes fejleszteni, ami a késõbbiekben is hasznos? (most járok elõször az árusnál)

Fonixxx
Nem ajtón van,azt mondtam ami az ajtón van ábraazt kell kirakni!
Nem nehéz tudom mit kell csinálni,de én ezeket nem tudom kirakni,vagy csak nehezen!Ha kész 1 követ be kell tennem oda az utolsó darabot!
Belegabajodok ugy forgatom😄D