Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg hogy lehet grafot állítani???

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

bocs hogy kérdem de nálam valami fúrcsa mód nem tudom átállítani a billentyûket és így nem igazán vágom a dolgokat
ha vkinek volt ilyen vagy tud segíteni akkor pls

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Seth
5-4 + final, még azért van hátra 1-2 óra ^^

PSN ID.: Beegabor

most vok a 4-3-nál
de lehet.

pls #2430 , nem lehet vhogy egérrel célozni ? help

dante3
5/3 ha jól emlékszem és utána final chapter jön!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

4-1 chapteren vagyés és az lene a kérdésem hogy még sok van e hátra gondolom igen és egyedül vagyok jeeeee
grebber
Legegyszerûbben veszel egy gamepadot vagy rágyúrsz a billes irányításra!

Next PC upgrade: 2022

na hali. hogy lehet full 100 százalékra megcsinálni a pályákat?
Sziasztok !
Kérnék egy kis helpet , ugyanis megvan a game , felraktam meg minden naon bejön , csak ez az irányitás vmi borzaszto billentyûzeten :S nemtom megszoknise ,sajna gamepad nincsen , pedig azon lenne az igazi és marha egyszerü.A játékot elvittem az elsö nagy faluig , de sokszor nemtuttam tovabbjutni az iranyitas miatt , ezért letöröltem , de vmi belül nem hagy nyugodni 😄 szal légyszives , irjátok már le nekem h s mint lehetne megoldani ezt a problémát . Elöre is Köszönöm.

grebber
Lehet törekedni 100% -os Hit-re 😄

Ehh ezzel a végtelen géppisztollyal nem fun a játék 😞

Voltan
😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

a francba vissza kaptam Ashleyt 😞
DarkSector
Complete the Professional mode!<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Törölt felhasználó
Találtokban igen jó voltál.
Nekem ez jött ki elsõre:
hali, a lézerágyút hogy lehet unlockolni ?

Still Alive

Shep
Az nem UZI, hanem TMP (tactical machine pistol) NEM UZI!!!!!!!!!!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Ez elég jó eredmény elsõ nekifutásra!Fõleg a 79%!!!<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber

Na végeztem! Nem valami jó de elsõre elmegy!

DarkSector
Grafikai sorrend 1.GC->2.PS2->3.PC.....<#sir>

Drephis
én uzival jól jártam. jó fegyver de azért nem árt ha van távcsüves

help

lenne nehany kerdesem a trainert ha futtatod hogy lehet elöcsalni a minigameseket?nyomogatom az f6-ot de semmi.jah es a csajon alapbol nincs pancel?mert valami olyasmirol hallotam.sztetek erdemes megvenni az uzi-t?es eladjam-e a tavcsoves csipamat...egyebkent annal a resznel tartok amikor kiszabaditom ashley-t a templombol szal meg jo sok van hatra😊elore is koszi!<#vigyor2>

a menyben jobb a klima de a pokolban tobb az ismeros...

szevasztok. most végeztem a mercanariessel,és megkaptam a hancdannont. nagyon bika. amugy nem tudjátok hogy miért hiányzik két video a move galeriböl,mert kettönél azt irja hogy no data.
Melyik játéknak ? 😄
Ps2 szebb 😄

PS3 ID: kolb@szman

Drephis
amúgy van grafikai különbség a pc és a ps2-s verzió között?

help

DarkSector
Így elviselhetõ...->><#pias>

DarkSector
Nem azé mondtam hogy baleknak érezd magad.<#integet2>

Ismerös játék elég nehéz néha 😄

PS3 ID: kolb@szman

Fonixxx
Tudom,ohgy a testében,annyira balek nem vok😄Csak kivi voltam ki mivel nyírta õket...

DarkSector
Igazad van! Holnap megyek jáccani a munkahelyemre!Biztos ismeritek a játékot!Az a címe hogy Rohadt Valóságosságosság....<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

van olyan játék 😊
csak nem resident evil-ben 😄D

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DarkSector
Semmi baj!De úgy is frankó lenne ha Ashley-ben lenne a kulcs oszt õt kéne szétszabdalni!Télleg kitalálhatnának olyan resident evilt amiben egy zombiva kõ menni és nyírbáni a topa embereket...
Jobb lenne egy élõ ember belét kiforgatni (mármint játékban nézve élõ emberét, nem pl. a fõnõkömre gondoltam <#vigyor1>) mint egy olyanét akinek már amúgy is kinn van....<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

semmi..bocsi 😊
félre értelmeztem <#rolleyes>

DarkSector
Talán nem jól mondtam???<#fejvakaras>
Te például hol találtad a kulcsot???

.

DarkSector
Ha nem boldogulsz a tüskéssel akkor vedd meg a SEMI-AUTO RIFLE-t és ha csak a r.-okat és a géppuskásokat szeded le akkor kb.20db töltény kell tehát nem érdemes fejlesztened.Töltényt meg találsz elszórva erre a célra bõven...<#smile>

DarkSector
Nem fontos venned hozzá puskát (én a SEMI-AUTO RIFLE-t használtam az infrához) ha vaktában eltalálod a testében a parazitákat.VAGY oda csalogatod a robbanó hordók/palackokhoz õket!Ashley-hez meg a testében van a kulcs, tehát meg kell ölnöd és már mehetsz is vissza a kulccsal a zárt ajtóhoz...Ebbõl a szörnybõl kb még 2-3db lesz, de távcsövi jó lehet még késõbb a géppuska állások (3db) mögül leszedni a zombikat!

1 2 3 4 ezekben a sorrendben nyomd meg a számokat :-)

Still Alive

Heló! Én ott akadtam el, mikro 5 képpel kell zsonglörködni! mitt kell csinálni a képekkel(Festméynekkel)? Elõre is kössz!
Fonixxx
Azt megtaláltam,infra lámpa!😊Melyik puskára jó??Uzi meg Striker van nálam.Érdemes venni hozzá puskát?Mennyi ilyen lesz még,mert már ott vok mikor Ashleyt kell kiszabadítanom a rácsos ajtónál,nincs még kártyám és most egy olyan jön ami ilyen tüskéket is kiereszt magából!Épp ott tartok!Sok van még hátra,mert akkor veszek,ha érdemes ezek ellen!

Drephis
az nem az amikor az a "regenerálós" szörny jön? azt nagyon utálom

help

dante3
Ja,ott van egy üveges vitrinben,ha jól emlékszem!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
5-1-es résznél találod az infratávcsövet!Asszem mikor átírod azt a (freeze) kártyát.<#eljen>

Puskához megkeresed a spéci távcsövet,az megmutatja hol vannak a testükön a paraziták,azzal kilövöd azokat,utánna már nem olyan ellenálló...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ffxi
gideo+dante: THX!!!
gideon verziója jobban tecett, nincs benne spoiler. De attól függetlenül dante-ét használom, mert bosszantotta a lelkemet ez a szar. Legközelebb majd úgy kérdezem akkor. Még1x THX.

Fákjúal!

Fonixxx
Kutatóbázison vagyok!Kinek mi a tippje,ami leghatásossabb a Regenerátorok ellen vagy mi fene az!!??😊
Shotibol 5 lövés kell!Uziból még több😊Tippet várok...kössz

Gideon Wieth
igen így is mondhattam volna ... de én szeretem magamtól megcsinálni... azért nem írtam le mi a sorrend---

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

dante3
3-3-3-4-4-4-3