Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sarapetike
löd a fejét és mikor megrogyik akkor szaladj és ugorj a hátára és kaszabold a késel a parazitát ezt 3 szor kell megcsinálni

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

DarkSector
Lõdd aztán rájössz, ha már térdre kényszerítetted!!!<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah!<#eljen>
Az a csúnyaság valszeg a felbontás végett van (legalábbis gondolom)!
Hát még a gamepad gyártók hogy örülhetnek?
Sebaj majd az 5. rész portolása jó lesz mert ott olyan szinten lesz az alapverzió hogy majd tényleg vissza kel butítaniuk pc-re és akkor majd nem lesz sírás...<#vigyor3>
Ezen a képen látszik, hogy ingame az amit a videóban lehet látni.
Hozzáértõ szemekkel észre lehet venni, hogy itt ott (pl.:a keze) némi kis szögletesség van benne!Ami capcom videónál nem létezhet....<#vigyor1>
Resident evil 5

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sarapetike
elgigantot nem tudod megölni?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

ffxi
Feladom!!! Nemtom hogy kell kinyírni az óriást.<#falbav>

Fákjúal!

DarkSector
Jah!<#eljen>

Hát végülis igen,jó hogy egyáltalán lett.
Csak az kissé vicces hogy azon a platformon ahol némi energiával el lehetett volna érni hogy a legszebb legyen (mert a mai átlag pc-k a Gamecube verzió is simán hozhatták volna),ott lett a legcsúnyább.Ezt megfejelték az egér támogatás kihagyásával (jó,vegyél kontrollert,nekem van,még pár embernek van,de a pc-s nagy többségnek nincs).
Ebbõl nekem az jön le hogy az UBI kitûnõ alkalmat látot egy kis pénz keresésére,a lehetõ legkisebb energia belerakásával.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ffxi
Veletek van a próbléma vagy velem? Mert azon az elven mûködik a dolog sztem, hogy örülni kéne hogy egyátalán kiadták. Fõleg ezek Capcom+Konami+többi japó kiadók melyek konzolra szakosodtak. És vették a "fáradtságot" megadni a jogot hogy PC-re is megjelenjen.

Az is baj nektek ha kiadták a gémet meg az is hogy nem?

Fákjúal!

DarkSector
Jah!<#eljen>

"a Pc TÖBBET tud mint a szaros konzolok szal semmi értelme a butításnak."

Hát már amelyiknél többet...

A PS2-nél biztos.De felesleges a PS2-t vagy a konzolokat szidni,szidd a port miatt az Ubisoft-ot,aki ezt igy ebben a formában prezentálta a pc-s közönségnek...

Drephis
kösz a movie mappába megnéztem mit történik ha elcseszem. durvák a videók 😄

help

DarkSector
Egy érdekesség, annak aki kérdezgetett eddig a játékok között lévõ különbségekrõl!
A különbség megfigyelhetõ egy konzol beszerzése nélkül, mert játék közben a pc-s része látszódik, a videókban meg megfigyelhetõk a konzolokat illetõ technikai adotságok.
Szerintem nincs is akkora nagy gázság ha azt figyelembe vesszük hogy 1024-ben (vagy nagyobb felb.-ban) fut pc-n...<#eljen>
Nem?<#vigyor3>

DarkSector
Jah!Pusztakézze kõ szanaszét kapni a retkes zombikat!<#vigyor1>

DarkSector
Gyosan írtam....Elnézést a helyesírási problémákért...<#worship>
De gondolom érted hogy mire gondoltam...<#vigyor3>

Azt meg tudom tenni Thompson nélkül is <#hawaii><#hehe>

Látom a helyesírás mellett a szövegértelmezéssel is gondjaid vannak...

DarkSector
Ez az itt a lényeg barátom!
A bosszúról van szó, mert elméletileg a kihívás az már meg volt hogy megszerezte az ember a fegyvert!!!<#eljen><#eljen><#eljen>

DarkSector
Én ezzel értek egyet amit én is úgy olvastam.:
"Ha ingyen játszhatsz egy játékkal, akkor ne nézd hogy milyen..."

Én is jáccok pc-vel, de haggyuk a SZAROS KONZOLOKAT, mert tudnak azok csak ne a 5 évvel ezelõtti szintet vedd figyelembe!
Ráadásul nem lehet szar egy konzol ha régi és jobban fut rajta egy játék mint a te gépeden.
Legyél dühös inkább azokra akik lebutították és így kiadták, mert azok a .......!
OKSY?<#integet2>

Seth
Nem is az a lényege, hanem hogy porbaalázd az egész bagázst. Just for fun ^^

PSN ID.: Beegabor

Ez hülyeség.
Semmi kihívás nincs a Thompson-nal hentelésben.

DarkSector
Bocsesz de attól függetlenül hogy ez egy videó, majd az ingame részeknél is fog ennyit tudni a PS3 mire kijön a játék!<#eljen>

DarkSector
nNem hát ha csalással szerzed meg, de ha megszenved érte az ember akkor már jó!<#violent>

Én bill + egér patch-el nyomom és kiválóan megy így

EvilRicky
Tök mind1...a lényeg az,hogy egy darabig nem lesz. Addig marad a 4...
Nem de?

Seth
és ki írta hogy te bármit is rosszul mondtál? ^^ csak említettem, hogy nincs benne ingame, szóval még semmit se lehet tudni magáról a játékról

EvilRicky
Írtam,hogy trailer...ingame még nincs,hisz a játék szinte sehol se tart a fejlesztésben (elvileg,de lehet én tudom rosszul!)

ffxi
Ki jácik bill+egér rajtam kívül?

Fákjúal!

Seth
Kár hogy egész pontosan 0 másodperc az ingame

EvilRicky
Bocs...elvileg szalagon van,de mikor dobják ki,az.......

EvilRicky
Ha már mindenki be van indulva,hogy 5 így 5 úgy akkor csak annyi,hogy van 5-ös trailer fent a neten! Igaz nem valami nagy....biohazard 5

Drephis
egy ingame videó jó lenne az 5-bõl aért

help

Shep
Azt se tudja, hogy kijött, csak látta, hogy felül a topic aztán valamiféle belsõ késztetés folytán beírt ide, hagy nõjjön a hozzászólásainak a száma, mellesleg lesz az 5 PC-re ha minden igaz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Drephis
<#idiota>

help

Ha szerinted a 4 se jött ki pc-re akkor most mivel játszol?

Dark Messiah
Habár ha már a 4 se jött ki pc-re akkor valószinû ez se fog...vagy tévedek??<#nemtudom>

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

Dark Messiah
Az 5 nem fog kijönni pc-re?
Mert naon belémhozta most a 4 a Zombi gyilkolászást
<#gun><#bdead>

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

Shep
Hát max akkor újra végigtoljuk a végleges verziót úgyis mindjárt itt van feb 22.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Esõ az van. 😛

serito
Ha ez igaz, akkor ez bizony nem a végleges verzió. Az valóban elgondolkodtató, hogy a mai game-k mellett kidobnak egy olyat ( mégha consol átirat is) amiben nincsenek a ami igényeknek megfelelõ efktek.
(shader 3.0, HDR, fényefektek...stb). A játékban simán szurkület létezik, semmi köd semmi esõ se fények, de hát ezt ti is látjátok.
Én is osztom a vélemény miszerint lesz még a game-nek egy befejezett verziója is, vagy ha nem akkor a fejlesztõk és az EA nagyot hibáztak!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

DaniX14
Hellotok!
Ti hogy öltétek meg 5-3-nál a azta dagadt férget én egy rakétát eresztek bele de él és virul a féregje?😄

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Azért ezt ne kapkodd el, a Pc TÖBBET tud mint a szaros konzolok szal semmi értelme a butításnak.

Ezt GameSpot fórumon írta egy srác és én egyetértek vele.

"As many, I also don't think so, that this version would be the final.
#1. It's using only 4,8GB on the Hard Drive instead of 7GB. Approximately 2.2GB is missing.
#2. The sys requirement is also mentioning 128Mb Video card with Shader 2.0. No shaders, no lightning in this version.
#3. Supported Controllers (Keyboard and Mouse). There is no mouse in this version. Otherwise, it's good with keyboard, if you get used to it.
#4. The most important. Someone mentioned that this version was released by EA Asia. But... If EA Asia would release this, there would be the EA Asia Logo on the opening screen or somewhere else in the game. But I've seen only the Capcom logo, nothing else. EA wouldn't miss their logo at all. Plus, why would they release an English version in Taiwan? Capcom is always making different version for their games. Even if this one would be Biohazard 4's Taiwan version, what I really doubt, it should be in Chinese and not in English.

And the "official" readme is not up to date. Otherwise it's finishing with this... (C)CAPCOM CO., LTD. 2005, 2006 ALL RIGHTS RESERVED. If it's gone to gold master in 2007 as it did, it would be mentioned in the read me for sure.

So I believe everyone should wait for the official version, because this pirate version is not the final one."

Lehet hogy a Pc-sek nem kimondottan célközönség a Capcom-nak de abban biztos vagyok hogy egy ilyen verzió kiadásához nem járulnának hozzá (no shader, no lightning WTF????) ha nem megoldható hogy normálisan nézzen ki a játék akkor inkább ki sem adják Pc-re, buknak pár vásárlót de legalább nem égnek egy szar porttal.

ez azért van, mert a játék grafikáját a konzolos verziókhoz képest nagyon lebutították, és a sötétséghez hasonló, pl köd, stb... effektek sínylették meg legjobban a portolást

Still Alive

csanesz
hali 😊 megnéztem itt, a fórumon pár képet, és azt vettem észre, hogy nincsenek fényforrások. ez tényleg így van? és ha igen, akkor miért? köszi😊

kösz megyek játszani tovább
asszem nem rég irták 😄
1,2,3,4

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Ez a forgótáras nagy puskás szitu után lenne de nem tudok tovább lépni míg nem tom h mi a helyes sorrend!
Segítsetek!
Köszi
Help!

Mikor 4 kép van a falon és forgatni kell, akkor mi a helyes sorend????
EvilRicky
Ha olvasol vissza 1 pár oldalt akkor találsz linket,ahonnan tucccc letölteni 1 egér patch -t. Én pl. billel küldöm és meglehet szokni! Fõleg,ha billen már játszottál 1-2 ps2 -es gémmel.

ffxi
Vizi szörny megöléséhez könnyítés!!
Ne szállj be azonnal a csónakba, lõdd le az összes halat és kapsz vmit. Halak csobbanása naon halk, tekerd fel a hangerõt, hogy még könnyebb legyen<#idiota>.

Fákjúal!

segitsetek már heló