Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gratula a Capcom-nak az "átirathoz".<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
Nem tudja véletlenül vki h hová rakja az elmentéseket?Kerestem a dokumentumokban meg a játék dir-ben is de sehol sem találom.
Vki segítsen lécci.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
miután kombináltad a 2-t utána simán lehet használni
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha akarod tudni hogy mit csinálj akkor a s.-ben van a megoldás!
Bár én azt mondom hocsinyád magad...inkább.<#vigyor3>#vigyor3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A temetõben lévõ sírköveket nézd meg és lesz 3 olyan sírkõ aminél duplán lesznek a jelek!Ezt a 3 jelet kell kiforgatni!Úgy hogy csak ez a három világítson azon a forgatható szerkentyûn!!!!Ha nem akarod magad kitalálni a megoldást akkor nézd meg a letakart szöveget!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NEm tudjátok a templom hátulján lévõ ketyerével mit kell csinálni?
Elöre is köszi és ocs ha már kérdezte valaki.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Infernal DEMO
Nem is gyanakodtam rá,mert 3 éve minden játék tökéletessen elfogadta.Ennek a csodás átiratnak az sem tetszett..
itt a trailere...elvileg már tavaly kikellet volna jönnie :S
amúgy meg szrintem jó a gamepad a Fahrenheithez is, Prince Of persiahoz is, mind1ik nagyon jó játék! 😊 kár h számítógéphez nincs láncfûrész 😛😛
Aki már vett gamepad-ot annak jó hír talán hogy nem kell a RE4 után a vitrinbe raknia......<#vigyor3>#vigyor3>
Talán még jöhet valami amire használhatjuk a gamepad-unkat!!!
Talán az INFERNAL???<#vigyor1>#vigyor1>
Infernal
1.Nem kérdezel sokat...
2.Jó az ha félbeszakadnak a videók mert igy vannak lerögzítve...
és
3.Összessen kb. 25 chapter van!!!<#integet2>#integet2>
Meg bakker ronda is:
PC
és
KONZOL
(a konzolos kép a sok átalakítás miatt egy kicsit homályos lett)
Õszintén meghajlok azelõtt aki billentyûvel már végigvitte vagy végig fogja vinni!!!<#worship>#worship>
Felesleges ide nehezebb fokozat mert az irányítás miatt így is kegyetlen nehéz!!!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Fákjúal!
Still Alive
PSN ID.: Beegabor
2-3 - nál tartok, a csajt menekítem, van egy ajtó ami mögött van a "destination" de nem tudom nyitni 😞 vmi embléma kell majd bele, ha jól látom.. aztán van egy nagy ház ahol van a nagydarab muksi(?)de kinyír ha bemegyek(a csajnak szólok h rejtõzzön el)nem tudok mit csinálni, vmint van még az a hely ahol kettéágazik a térkép, még a hídtól visszább,ahol egy malom is van, no ott mentem arrafelé h átdobta a csajt a kapun, és van egy másik ajtó ami zárva van és vmit kiír angolul :S nos szrintem itt kéne vmit csinálni, de kérlek segítsetek. thx.
u.i: miért lép ki a videókból?(állandóan félbeszakadnak)ráadásul azok a 'videók' ami már rendes grafon van, és kapkodja a kamerát mint az ökör,semmit nem érnek, semmi nem látszik rajtuk(?)
nagyon szépen köszönöm.
Vagy mindenki dög gazdag lesz és majd az agyunkba operált chippe fogunk videoszemüvegen át jáccani!<#hawaii>#hawaii>
De én a Resident Evil 4-re mondtam konkrétan a "jobb a gémpad" dolgot, tapasztalatból mondom, mert énnékem konzol is meg pc is van...
Az fps az más dolog...
És azért az nem biztos hogy akikkel a gyerek jáccot azok voltak gyengék, hanem elõfordulhat hogy az x-es srác gyakorolt hónapokig...
Sajnos nem ismerem a körülményeket, ezt csak az mondta aki a legyõzöttek táborában volt (és ez az illetõ fear-es klán tag)...
Hidd el hogy ha ritkán is, de gyakorlattal lehet hozni a szintet fps-ben gamepad-dal...Nekem személy szerint cseszettül megy még b+e-rel is!<#vigyor3>#vigyor3>
Nézz körül youtube-on és keres fragmovie-kat, hasonlítsd össze a legjobb kontrollerest a legjobb egeressel és láthatod a különbséget.
Ha végre lesz egy crossplatform netes játék akkor majd a konzolosok is egeret fognak venni ha érvényesülni akarnak, nem véletlen hogy a pc-sek közül gyakorlatilag senki sem használ gamepadot netes fps játéknál...
És a választék az ps2-re is van...csak ritkán lehet találni az üzletekben...<#vigyor3>#vigyor3>
Világossan látszik ebbõl, hogy gamepad-ot még soha nem fogtál a kezedben.
Én még azért mindig merem állítani, hogy gamepad-al elõbb meg lehet mindent oldani mint ezzel a b+e dologgal (és itt nem csak a célzásról van szó!!!).Hidd el hogy gamepad-on sokkal jobban kézreállnak a gombok...De próbáld meg végigvinni a nehezebbik fokon és majd meglátod hogy miért jobb ha 0.xxx másodperc alatt megtalálod a gombokat és reagálni tudsz.Mert alap fokon még nincs gáz de amikor gyorsabbak és taktikusabbak lesznek a szörnyek akkor már bajban leszel...<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Pl szerintem a Resident 4 is jobb,mert nem kell annyira halál pontossan és gyorsan célozni mint egy FPS-ben teszem azt,vagy egy Max Payne-ben hogy külsõ nézetest mondjak.És igy kényelmessen hátradölve a gamepad-al sokkal praktikusabb mint a billentyüzet "fölé görnyedve".
Az íránytás pedig lehet kölcsönös egyezés szerint. Hiszen mind2 platform írányítóját lehet beszerezni. X-re is lehet ugyanúgy bill+egér és PC-re is lehet joy(pad) csatlakoztatni.
Fákjúal!
MINEK????
A többi konzolátiratra talán jobb lenne a kontroller de EZ_EGY_TPS!
Egér és billentyû a LEGJOBB irányításforma ha lövöldözni kell, a kontrolleres szarakodás a közelébe sem ér.
Nem véletlen hogy a Microsoft nem tette lehetõvé hogy az xboxos és Pc-s Halo játékosok egymás ellen tudjanak játszani a neten, a kontrolleresek szopnának ezerrel az egér ellen! <#hehe>#hehe>
Az egér-support kihagyása, alightning és a shaderek hiánya a bizonyíték arra hogy ez NEM a végleges játék hanem csak egy majdnem kész béta.
Tudsz te ha akarsz!