Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
nem

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DaniX14
Meglehet ölni Krauser-t egy rakétával?😄

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

85% kapot
minimize
valaki segítene, hogy az elején, a sziklás meneküléskor melyik gombokat kellene nyomogatnom??
gratula a Capcom-nak az "átirathoz".<#eljen>

No one can stop Death!

KlinikaHUN
létezik a resi 4 hez magyar nyelvû végigjátszás?

SziasztoK!
Nem tudja véletlenül vki h hová rakja az elmentéseket?Kerestem a dokumentumokban meg a játék dir-ben is de sehol sem találom.
Vki segítsen lécci.
Harly18
Hány százalékot kapott a játék a GameStarban? Ha jól tudom a mostani számban tesztelték...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

mért ne tudnád?
miután kombináltad a 2-t utána simán lehet használni

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

ffxi
Jó, de akkor nem tudom használni. Csak kombináció ás examine opció van.

Fákjúal!

sárga + zöld növényt összekevered és ugy

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

ffxi
Hogyan tudom növelni az életerõmet?

Fákjúal!

DarkSector
Ember, hogy ez milyen bepipilõs játék!Háát ez iszonyatkurvajolnézki bakker!Tõccsed le mindenképpen!!!Ez énnálam ilyen:
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Szívessen!Én mán jáccadozok is vele!<#nyes>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mert kicsit arrébb találhatsz valamit amivel visszajössz és berakod eme embléma helyére!Így mehetsz tovább az utadra!
Ha akarod tudni hogy mit csinálj akkor a s.-ben van a megoldás!
Bár én azt mondom hocsinyád magad...inkább.<#vigyor3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Menj a híd végére itt ha megtámad egy láncfûrészes akkor menj visszább egy kicsit és amikor odaér a hid egyik széléhez, akkor lõdd meg, mielõtt átugrik és akkor le fog esni a hídról.Így nem kell töltényt pazarolnod rá!Ezután menj a zárt ajtóig és ott lesz a földön egy színes kõ ezt kell majd beraknod az embléma helyére mikor lezárul a rács...

Törölt felhasználó
És amikor Ada-val vagyok? Kinyitom a zárat kiveszem azt a szart, és lezárul a kapu. Visszateszem kinyilik...
RocKY2
Köszönöm DarkSector! 😄

DarkSector
Semmi baj...
A temetõben lévõ sírköveket nézd meg és lesz 3 olyan sírkõ aminél duplán lesznek a jelek!Ezt a 3 jelet kell kiforgatni!Úgy hogy csak ez a három világítson azon a forgatható szerkentyûn!!!!Ha nem akarod magad kitalálni a megoldást akkor nézd meg a letakart szöveget!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3334443 vagy pedig 344434443
<#wave><#wave><#wave>

RocKY2
Hello!

NEm tudjátok a templom hátulján lévõ ketyerével mit kell csinálni?

Elöre is köszi és ocs ha már kérdezte valaki.

DarkSector
Akkor nem tuom lehet hogy gépfüggõ...<#shakehead>

Pedig nálam tuti az nyirta ki,mert én az egész gépet ujra telepitettem,Resi4 fel a "tiszta" gépre,jól müködik.Akkor az volt a terv hogy egyenként rakom fel a gyanus dolgokat ami tönkreteheti,de nem sokáig jutottam,mert egybõl a K-Liteot tettem fel utánna,ami egybõl tönkre is vágta.Leszedtem,megint jo lett...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
Én inkább leszedem a demo-ját!!!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
Infernal DEMO

DarkSector
k-lite pack 2.83 full van nekem és nics gondom <#vigyor3>

Nem K-Lite codek pack van neked fent?Mert nekem az volt és az átvezetõ animáciok teljessen meghülyültek.
Nem is gyanakodtam rá,mert 3 éve minden játék tökéletessen elfogadta.Ennek a csodás átiratnak az sem tetszett..

sonico
Visszatérve a videókhoz..sajnos tényleg félbeszakadnak vmiért, mert PS2õn továbbmennek,nálam így nincs is értelme utána a folytatásnak 😞 persze a játékélmény így is 100/100 😛 😊

sonico
sonico
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2707

itt a trailere...elvileg már tavaly kikellet volna jönnie :S

sonico
Hú! akkor elég hosszú lesz ez a game...de legalább elleszek vele míg nem jön ki az 5 😛 tervezek magamnak egy PS3at... 😄 ugye aki otthon szülõkkel él,etetik,félrerakhatja a bérét .. 😛 meglesem ezt az infernalt..

amúgy meg szrintem jó a gamepad a Fahrenheithez is, Prince Of persiahoz is, mind1ik nagyon jó játék! 😊 kár h számítógéphez nincs láncfûrész 😛😛

DarkSector
Ááááá....
Aki már vett gamepad-ot annak jó hír talán hogy nem kell a RE4 után a vitrinbe raknia......<#vigyor3>
Talán még jöhet valami amire használhatjuk a gamepad-unkat!!!
Talán az INFERNAL???<#vigyor1>
Infernal

DarkSector
CSÕ
1.Nem kérdezel sokat...
2.Jó az ha félbeszakadnak a videók mert igy vannak lerögzítve...
és
3.Összessen kb. 25 chapter van!!!<#integet2>

DarkSector
Nem a készítõkke van baj hanem ezzel a bakker irányítással!!!
Meg bakker ronda is:
PC
és
KONZOL
(a konzolos kép a sok átalakítás miatt egy kicsit homályos lett)
Õszintén meghajlok azelõtt aki billentyûvel már végigvitte vagy végig fogja vinni!!!<#worship>
Felesleges ide nehezebb fokozat mert az irányítás miatt így is kegyetlen nehéz!!!<#rinya><#rinya><#rinya>

sonico
😊 jólvan, amúgy helyes a csaj, kár h a videók még mindig félbeszakadnak 😞 ha esetleg vki tud erre vmi patchet szóljon plz. és hány chapteres? sokat kérdezek ... :S

ffxi
Vmi nagyságos kisasszony csatizott hozzám. Tök gáz, mert rá is kell figyelni. Mért csinálták ezt a készítõk?

Fákjúal!

Seth
szokd meg, majdhogynem végig veled lesz

PSN ID.: Beegabor

sonico
sikerült , köszi 😉

meddig jön velem ez a szöszi? nagyon unom már 😛

sonico
v vegyek egy másik gépet 😛 😊 nayon szépen köszi a gyors választ, megyek megpróbálom 😛 nyomtam én mint azt kellett a nagydarabnál is, meg a sprinteknél, de akkor lehet h most gyorsabban kell 😛 hali. és re thx

hali, ezek elég durva bugok, nekem az oldotta meg, mikor újraraktam a windowst

Still Alive

Seth
ki kell nyírni azt a nagydarabot. Amikor felvillannak a gombok akkor azokat kell lenyomni, hogy elkerüld,hogy megfojtson. De ha gáázosak ezek a jeelenetek,lehet neked nem is látszanak azok a gombok??

PSN ID.: Beegabor

sonico
Sziasztok! kis segítséget szeretnék kérni Tõletek..

2-3 - nál tartok, a csajt menekítem, van egy ajtó ami mögött van a "destination" de nem tudom nyitni 😞 vmi embléma kell majd bele, ha jól látom.. aztán van egy nagy ház ahol van a nagydarab muksi(?)de kinyír ha bemegyek(a csajnak szólok h rejtõzzön el)nem tudok mit csinálni, vmint van még az a hely ahol kettéágazik a térkép, még a hídtól visszább,ahol egy malom is van, no ott mentem arrafelé h átdobta a csajt a kapun, és van egy másik ajtó ami zárva van és vmit kiír angolul :S nos szrintem itt kéne vmit csinálni, de kérlek segítsetek. thx.

u.i: miért lép ki a videókból?(állandóan félbeszakadnak)ráadásul azok a 'videók' ami már rendes grafon van, és kapkodja a kamerát mint az ökör,semmit nem érnek, semmi nem látszik rajtuk(?)

nagyon szépen köszönöm.

DarkSector
De addigra mindenki szegény lesz és örülhet hogy egyeltalán neten tud valamivel jáccani!
Vagy mindenki dög gazdag lesz és majd az agyunkba operált chippe fogunk videoszemüvegen át jáccani!<#hawaii>

ffxi
Vagy pc-sek vesznek gamepadot<#idiota>

Fákjúal!

DarkSector
Egyetértek veled a végletegig!<#eljen>
De én a Resident Evil 4-re mondtam konkrétan a "jobb a gémpad" dolgot, tapasztalatból mondom, mert énnékem konzol is meg pc is van...
Az fps az más dolog...
És azért az nem biztos hogy akikkel a gyerek jáccot azok voltak gyengék, hanem elõfordulhat hogy az x-es srác gyakorolt hónapokig...
Sajnos nem ismerem a körülményeket, ezt csak az mondta aki a legyõzöttek táborában volt (és ez az illetõ fear-es klán tag)...
Hidd el hogy ha ritkán is, de gyakorlattal lehet hozni a szintet fps-ben gamepad-dal...Nekem személy szerint cseszettül megy még b+e-rel is!<#vigyor3>

Abban egyetértünk hogy egy jó kontrolleres le tud nyomni egy rossz egerest de általában az egér+bill messze jobb mint a kontroller, csak az egéren van nekem 5 gomb a billen meg vagy 25-30 gombot elérek bal kézzel, kvázi az összeset amit bal kézzel használok gépelésnél, ezt a kontrollerrel nem lehet felülmúlni.

Nézz körül youtube-on és keres fragmovie-kat, hasonlítsd össze a legjobb kontrollerest a legjobb egeressel és láthatod a különbséget.

Ha végre lesz egy crossplatform netes játék akkor majd a konzolosok is egeret fognak venni ha érvényesülni akarnak, nem véletlen hogy a pc-sek közül gyakorlatilag senki sem használ gamepadot netes fps játéknál...

DarkSector
Már most is elérhetõ egy ideje....szenszej!<#worship>
És a választék az ps2-re is van...csak ritkán lehet találni az üzletekben...<#vigyor3>

DarkSector
Ja és a gamepad nem a TPS-ekné gond hanem csak az FPS-eknél, de ott is csak ha neten akarsz nyomni, mert nekem a botok ellen soha nem vót gondom...<#eljen>

DarkSector
Ebben egyeltalán nincs igazad!Mert hallottam már olyanról, hogy egy srác x-360-on asszem fear-ezett és lenyomta a pc-seket gamepad-al....
Világossan látszik ebbõl, hogy gamepad-ot még soha nem fogtál a kezedben.
Én még azért mindig merem állítani, hogy gamepad-al elõbb meg lehet mindent oldani mint ezzel a b+e dologgal (és itt nem csak a célzásról van szó!!!).Hidd el hogy gamepad-on sokkal jobban kézreállnak a gombok...De próbáld meg végigvinni a nehezebbik fokon és majd meglátod hogy miért jobb ha 0.xxx másodperc alatt megtalálod a gombokat és reagálni tudsz.Mert alap fokon még nincs gáz de amikor gyorsabbak és taktikusabbak lesznek a szörnyek akkor már bajban leszel...<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Jopár játék van ami gamepad-al sokkal jobb mint egér-bill használattal.
Pl szerintem a Resident 4 is jobb,mert nem kell annyira halál pontossan és gyorsan célozni mint egy FPS-ben teszem azt,vagy egy Max Payne-ben hogy külsõ nézetest mondjak.És igy kényelmessen hátradölve a gamepad-al sokkal praktikusabb mint a billentyüzet "fölé görnyedve".

ffxi
Legyen igazad a játékkal kapcsolatba. De X vs. pc közel sem igaz. Az lehet, hogy nem pont a Halo-val, de más gémmel az MS majd lehetõvé teszi 2tábor 1más elleni küzdelmét. Hiszen ez is egy érv, hogy a nép ruházzon be egy X-re vagy pc-re.

Az íránytás pedig lehet kölcsönös egyezés szerint. Hiszen mind2 platform írányítóját lehet beszerezni. X-re is lehet ugyanúgy bill+egér és PC-re is lehet joy(pad) csatlakoztatni.

Fákjúal!

vegyél kontrollert, ja persze...
MINEK????

A többi konzolátiratra talán jobb lenne a kontroller de EZ_EGY_TPS!

Egér és billentyû a LEGJOBB irányításforma ha lövöldözni kell, a kontrolleres szarakodás a közelébe sem ér.

Nem véletlen hogy a Microsoft nem tette lehetõvé hogy az xboxos és Pc-s Halo játékosok egymás ellen tudjanak játszani a neten, a kontrolleresek szopnának ezerrel az egér ellen! <#hehe>

Az egér-support kihagyása, alightning és a shaderek hiánya a bizonyíték arra hogy ez NEM a végleges játék hanem csak egy majdnem kész béta.

DarkSector
Csak így tovább!!!<#eljen>
Tudsz te ha akarsz!

ffxi
Élet töltés nélkül csináltam meg 😊)
Nem xar ez a egér+bill kombináció.

Fákjúal!