Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
1 kör 5000 PTA 2 kör 15000 PTA 3 kör 35000 PTA 4 kör 50000 PTA
Amugy én szivesen elfogadnám ezeket a Resi4 figurákat nagyon jól néznek ki fõleg hogy még beszélnek is ! <#hehe>#hehe>
http://imagerz.com/QEQXW0tvAwIAUwlMGQVR
PSN ID.: Beegabor
THX
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tudtátok hogy a Capcom csinált ebbõl a játékból egy filmszerûséget is? <#wow2>#wow2>
Incubate: Biohazard 4
innen le lehet tölteni
Itt minden mod fennt van ami a jó grafikához kell.Ez egy mod pack.Ott a leírás h milyen sorrendben tedd fel.Ez müxik mind2 verzióval.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
1A menün resident evil4 felirat van
2.amikor elindítod resident evil4-et mondja be.
Mellesleg a legtöbb patch mûködik a biohazard-al is.
Ez egy nagyon jó magyar oldal. Innen le tudsz szedni mindent.Ha vmelyik link nem mûködik írd be az addon nevét googleba és máshonnan szedd le.Én is ezek alapján tettem szebbé a játékot úgy h nekem is biohazard 4-em van.
Mellesleg azért ez a neve a játéknak mert japánban biohazard néven ismerik a sorozatot.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
az lenne a kérdésem, hogy ehhez a verzióhoz honnan lehet texture patchet leszedni? az a baj hogy láttam egyet ami tényleg szebbé tenné, de az csak a rezi 4-hez való.... na mindegy légyszi mondjátok meg hogy tudnám szebbé tennia gémem?
imádom amugy nekem a kedvenc játékom.😊 elõre is köszi
----És igen az összes video kodek fönt van----
ne legyen fenn 1se!!! mer nálam is ez volt,,,.....
Föl telepítettem a játékot, elindul ki választom hogy angol. És utána fucs dög fekete. Semmi életjel. Igen elég a videokarim hozzá igen frissitettem a progiját. És igen az összes video kodek fönt van .... Ötlet? Mert én már ki fogytam. 8D
Köszi😊
u.i.: ezen a karin elfut simán a: tomb raider anniversary és Legend, swat4, half-life 2 is. szal ennek is mennie kéne.
MI az oka annak, hogy egy-egy MOD szimplán azt kéri, hogy a kicsomagolt adott nevû file-t a readme file szerint csak be kell másolni a resident evil 4 könyvtárba, ahol is felülírja az azonos nevû mappát és tartalmát, miközben a valóságban nincs is olyan könyvtár a az RE4 könyvtárban.
Itt egy példa:
Az útmutatás a G36C fegyver játékba való beillesztését a játékba úgy javasolja, hogy E Z T kell beilleszteni az RE4 könyvtárba, miközben az RE4 könyvtárban, ami nálam így néz ki ilyen nevû file-oknak nyoma sincs.
Fegyvermodokat szeretnék aktiválni az alapjátékban. Várom a megoldás javaslatokat.
Captain Sonar 2024 Remake
EZT találtam még.
A G36C mod jónak tûnik... :-)
<#wow1>#wow1>
ITT van egy fordítás
A falusiak között: "it trászte tím beszil! "
A Tekogis résznél (sokkolós pisossapkások) a kopaszok meg azt mondták:
"iésztárre-száár"
Meg azt hogy : "Imojjámátárr"
Ez biztos halandzsa ?
Csak mert az amit a papok közül mond valamelyik hogy "Matado"
az spanyolul "meggyilkolt (személy)-t" jelent.
De nagyrészük inkább azt gondolom halandzsa.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Azóta elszakadt a cérna és vettem egy Saitek játékvezérlõt :-)
Így sokkal jobb és a billentyûzet is túléli.
Azóta végigvittem. Óriási hangulata van. :-) A RE5-t is végigvittem, de a 4-es rész nyomába sem érhet. Annak mérföldekkel szebb a grafikája, ennek viszont mérföldekkel jobb a hangulata.
Harder,better,faster,stronger XD
ha magyarítással játsztok, és ashley-el vagytok akkor annyi a teendõ hogy elõtte elmentitek, kiléptek, majd németül indotsátok a játékot, majd játsztok amig nem lehet menteni, és ismét kiképtek,akkor már lehet normálisan játszani vele megyarul és nem fog több hiba jelentkezni...
Pl. én eléggé szétröhögtem magam azon, ahogy a 4. chapter elején a piros sapkás csávó sokkolóval a kezében rámüvölti hogy: "TEKOGI"
De még sorolhatnám...
A falusiak is mondtak cifrákat ! "Kohedlo"
Meg mit össze sutyorogtak a papok is ! "szõröm..szõröm..." 😊)
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.