Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
EZaz nem?<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
RE4 cikk

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Renben ... köszönöm az info-t!Megyek az újságoshoz!<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ja újságból nézem
DarkSector
Linket légyszíves, mert a legutolsó cikk a GameStar oldalán 2006 November 8.-ai!!! Vagy újságban nézted???<#conf>

DarkSector
Azért betölt a játék joy nélkül, de k<#kuss>va nehéz irányítani!
Ja és tippeket kérek azoktól, akik bill.+egérrel lódultak neki, hogy mi a búbánatot csinyátak pl.: amikor a ketrecben kell 1 vakkal harcolni harcolni????<#miaz>

a Resident Evil feb. 23-án jelenik meg
GameStar Értékelése
Grafika : 7
Hangulat : 10
Irányítás : 7
Hangok : 10
Kihívás : 10
Szavatosság : 9
nem azt írták hogy gamepad nélkül be se töltsd a játékot
DarkSector
Jah én azért nem adom fel csak elszomorodtam és csalódtam egy kicsit....<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

DarkSector
A kihívás a Professionalban van mester!!!!!Meg nem gyõzöm hangsúlyozni hogy KI<#kuss>SZOTT gyorsak a késöbbi szörnyek és nem csak célzásból áll a játék!!!Fõleg a kastélyban a csuklyások, amikor körbevesznek és helyezkedni kell 2-3 mp-enként!
Jah és hol tartasz testvérem?<#vigyor3>

ffxi
Azaz õ dóguk, nekunk az a dógunk hogy végig vigyük bármi áron.

Fákjúal!

DarkSector
Bízom benne hogy valóban létezik egy jobb változata valahol a földön, de félek attól hogy az a válozat a konzolos lesz!
Mert nézzük meg azért hogy hány olyan port van amit kiadtak egyszer és utána meg feljavították!Fõlegg ekkora javítást min végezhettek???
Úgy néz ki, hogy pénzlehúzásról van szó!Ahogy elnéztem nem nehéz nekik eladni a játékot mert minden oldalon ahol néztem ott konzolos videókkal reklámozgatták a játékot!<#integet2>

ffxi
De a RE sorozat sosem a könnyû hentelésrõl szól. Fõleg ebben a 4 naon elhajlott a hack&slash írányba. Ezért is gondolom nem raktak egér támogatás, mert úgy túl könnyû lenne. Sõt az ehhez készült maszekos egérpecs nálam nem ér semmit. Ugyanúgy WASD-vel célzok, csak az a fránya bal(lõ)+jobb(ready gun) klikk hiányzott nekem.

Majd idõvel tuc venni végtelen táros thompson-t is, ami 1 lövéssel öl. Akkor hol lesz a kihívás? Ha rendes egér támogatást csinálták volna. Akkor tényleg kell venni gamepad-ot hogy legyen ''kihívás''.

Fákjúal!

Nagyjából lehet, én már megszoktam. A 100-as skálán az egér érzékenységével kell variálni. Jobb, mint a semmi. Azonban ilyen formában én sem adnék érte egy fillért sem 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Na jó, ha van más alternatíva 😊

DarkSector
Jah de még ha egérrel lehetne finoman célozni a lézerrel, akkor azt mondanám hogy OK, de nálam csak wasd-gombokkal lehetett "alig" finoman célozni ami nem túl gyors!

SötétBarom
Nekem elment tõle minden kedvem, de majd valami sötét ráérõs éjszakán adok neki mégegy sanszot.. Addig is marad a Supreme Commander..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Egérpeccset feltéve, gombokat bekonfigurálva nem annyira gáz az irányítás.

DarkSector
Jah átvándoroltak a poligonok Leon testébe és pixelekké változtak.......<#vigyor3>
Ez egy ki<#kuss>ott k<#kuss>a g<#kuss>i port lett......
Mellesleg a játékélmény még megmarad, csak kérdés hogy a GRAFIKA meg az IRÁNYÍTÁS mennyire befolyásolja a játékélményt?!?<#idiota>
Én még mobiltelefonon is jobban elvagyok a Resident-el mert ott tudom, hogy mit várhatok!!<#vigyor3>

SötétBarom
Nincs játékélmény.. Nem attól akarok megijedni, hogy bizonyos szitukban, a karakter kezelhetetlensége miatt kell pánikolva kapkodnom jobbra balra, mert a terület amit belátok szinte nulla..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ez meg nálam nagyon igaz, mert a mai játékokkal csak 15 percet szoktam játszani. Resit meg elindítom mindig egy-egy órára.

9 😄
amugy valóban röhejes a graf..az egyetlen ami sztem szép benne az leon kidolgozottsága 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Hagydmá tökéletesen fut a gépemen, akadás nélkül <#hehe>

ffxi
Játékélmény majd kárpótol.

Fákjúal!

SötétBarom
A vicc az egészben, hogy az engine kb a quake 2 szintjén mozog.. Milyen DX kell neki? Hármas???

DarkSector
<#eljen><#eljen><#eljen>
Ha csak a látószöggel lenne probléma......istenem....ez egy szégyenfolt!
Ebbõl látszik, hogy mennyi a különbség a CAPCOM és az UBISOFT között!!!!!!!!!
Legalábbis hozzáállás és tenniakarás szempontjából.....
Ez az UBIFOS most rendessen betett...<#integet2>

DarkSector
Utánanézelõdtem, de pc-s videókat vagy PC-s képeket sehol sem találtam!!!
Ha valaki tud képet vagy videót hivatalos oldalon, az írjon linket pls...!
<#help>

ffxi
Nehezen barátkozós cucc. Nekem már a komám 😊
én már +szeledítettem<#idiota>

Fákjúal!

SötétBarom
Ez az utóbbi idõk egyik legrosszabb játéka amit kipróbáltam.. Nevetséges (már-már röhejes) grafika, igénytelen irányítás, Borzalmas kamerakezelés (nemtom mennyi a látószög, de kb 40 fok)... Borzalom.. A resi2-nek, nemesisnek közelébe nem ér.. Meg ezek a vasvillás parasztok.. Gyász.

Úgy néz ki hogy ez még nem a végleges verzió.

DarkSector
Csõ
Küldj légyszives egy linket a tesztrõl...Köszönöm...<#vigyor3>

Harly18
Az nem is olyan vészes. Gondolom a végleges verziót tesztelték? Írtak arról, hogy egér volt-e benne?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

DarkSector
Amúgy mást is jelent meg talán könnyebben rááll a szájukra!
Ez valami olyasmi téma mint amikor elkezdik a külföldi filmek címét magyarra fordítani!!!Csak hogy minnél hangzatossabb legyen!
Mellesleg asszem a Biohazard "élõ szervezetre káros anyag"-ot a Resident Evil meg "bentlakó gonosz"-t jelent szabad fordításban....<#vigyor3>

DarkSector
Eddigi részek:
Resident Evil 0,Resident Evil, Resident Evil (Remake), Resident Evil 2, Resident Evil 3, Resident Evil 4, Resident Evil Gun Survivor, Resident Evil Gun Survivor 2 Code:Veronica,Resident Evil Dead Aim, Resident Evil Code Veronica X,Resident Evil Outbreak, Resident Evil Outbreak file#2, Resident Evil Gaiden, Resident Evil Deadly Silence....
És ami majd késõbb elérhetõ:
Resident Evil 5 és Resident Ewiil....<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Shep
Ezt eddig is tudtuk 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
kizárólag japánban biohazard,amcsik ugyanúgy resident evil-nek hívják. AMúgy fingom sincs miért kellett a címmel variálni, biohazard túl offenzív szó lehet bush-éknál vagy mi a szösz?

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Látod én is ezt mondtam...Ez nem titok.<#vigyor3>
Melyik 6 résszel jáccotá?

DarkSector
Ha egyszer végigjátszottad akkor úgyis megnyílik minden!Nem?<#conf>

Látom sokan azon filoznak.Hogy mi a kuülömség a BIOHAZARD és a Resident EVIL között.Mivel idáig hat külömbözõ résztjátszottam ki.Négy külömbözõ konzolon Elárulom a titkot.A BIOHAZARD NTSC verzió.Ami annyit jelent hogy japánban és amerikában ilyen cimen fogalmazzák.Csak europában hivják RESIDENT EVILnek.Ugyhogy higyétek el ennél véglegesebb verzió nem lessz!!!!
Valaki Tud adni egy 100%-os savegameet priviben vagy egy linket ahonnan le tudom tölteni.1000 THX.Kijátszottam már csak az ilyen mini gameeek érdekelnek.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

DarkSector
Nem tuom hogy milyen végleges verzióról van szó!
Valaki azt hiszi hogy fognak ezen még változtatni???
Maximum pach-et várhatunk el a készítõktõl (ahogy elnézem a játék jelenlegi állását, nem is kevés pach-rõl lenne szó!)!!!Amúgy meg ne hogy abba a tudatban éljen valaki, hogy a Biohazard 4 meg a Resident Evil 4 különbözik egymástól!!<#shakehead>

Shep
Akkor mire is jutott a csapat, ez a mostani még nem végleges verzió?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Bocsesz igen azt tényleg elírtam, de a töbi már jó!<#vigyor3>

DarkSector
Az attól függ!Asszem ha tele van a limit és lent van az életed akkor nem megy fel maxra, de igazad van mert elméletileg soha nem fog kijönni a különbség, úgyhogy vehetjük "maximumra tölti az életet"-nek...<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

zöld + sárga csak annyit gyógyít mint az 1 db zöld

DarkSector
Ja bocs azt hogy 4x-5x kõ vele majd küzdeni!Ha a torony tetején leszel akkor ott próbáld meg beadagolni neki valahogy...
Akkor idézõjelben mondhatjuk úgy hogy elég neki 1 rakett...<#integet2>
Vagy a lábfejére küldöd a rakettot, vagy gugolás után a fejébe!Mind a kettõ elég nehéz mert lassú a rakettputyka...<#vigyor3>

Na most kijavitottad...nem ér ez...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Zöld+Zöld nem féltétlen tölt maximumra szerintem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
Ezek vannak:
zöld---------------kis életet tölt
sárga--------------limitet emeli
zöld+zöld----------sok életet tölt
zöld+piros---------teletölti az életedet
zöld+sárga---------teletölti az életedet + limitet növel
Zöld+zöld+zöld-----teletölti az életedet
zöld+piros+sárga---teletölti az életedet + limitet növel
OKSY?<#eplus2>

DaniX14
EZT MOST HOGY ÉRTED?😄
hogy 1 x igen????

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

DarkSector
1x igen!!!<#vigyor1>