Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Nézzenek oda! Egy fanatikus.

Fákjúal!

Hali
megvan a játék és szerintem tök
állat irányitás is tök rendben van
és a graf se rossz de a hangulat az nagyon istan edig rendban a game
nálam 10/10<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship>

DarkSector
Jah mer nálam angolul beszélt az egyik zombi!Vagy legalábbis érthetõen...<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Használd a házakat is, menj fel a tetõre és felülrõl aprítsd õket 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

ffxi
Utána késsel szúrkálod a földön míg meg nem hal 😊

Fákjúal!

Fejlövés aztán rárohansz és szétrúgod 😊

grebber
Hát nemtudom szerintem te nagyon pazarlod a lõszert itt az elején nemszabadna hogy kevés legyen fõleg hogy sok fegyvertelen van köztük és azokat késeel le lehet zuzni.

Házakban a szekrényekben,hordokban van lõszer + 1 shootgun.

Next PC upgrade: 2022

Ez monjuk igaz. A jómunkásemberek viszont jól nyomják 😊

Bár ot meg valsuzeg azt monják, hogy - Ott van kapjuk el! Megõllek! Rák a mellyedbe! 😊 Szóval nem maradunk le.

Még az elején amikor beérek a faluba akárhogy próbálok lopakodni észrevesznek és jön rám az egész dolgos falu. Nem gyõöm lõszerrel+ késsel és õk nyernek. Mi a teendõ?
Drephis
ez volt már?

help

Seth
annyira egyszerû dialógusok vannak benne mint egy krumpli, még egy alapfokon beszélõ angolos is megérti (a parasztok spanyol vartyogását esetleg lehetne feliratozni)

PSN ID.: Beegabor

Feliratot lehet valahogy alárakni a gaménak. Olvasva jobban érthetõ lenne...
ffxi
Léccí itt éld ki magad az Infernal-lal kapcsolatban.

Fákjúal!

infernal-ról ne itt 😊
valóban isten egy játék lessz de van topicja 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DarkSector
Kezdem megszokni az irányítást, és már a második chapternél vagyok!<#vigyor1>
És emelem kalapom az EIDOS elõtt!!!!!!
Ez az INFERNAL minden téren veri a többi játékot!!!!!!
Érdekes módon ugyanakkor dobják a boltokba mint amikor a Resi4-et?!?!
Még 17 nap és indulhat a léleklopkodás!!!<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok!

4-4-ben van annak a csávónak a szobra, de sehogyan sem sikerül elfutni elõle. A 7-re nem nagyon akar reagálni és nem ugrik el.
Valaki tudna nekem segíteni?

most eljutotam Rambó falvára
DarkSector
A játék könyvtárában a SaveData.dat ikon lessz az!<#whatever>

SziasztoK!
Nem tudja véletlenül vki h hová rakja az elmentéseket?Kerestem a dokumentumokban meg a játék dir-ben is de sehol sem találom.
Vki segítsen lécci.
DarkSector
Te 12-õt csináltál meg a 20 küldetésbõl.....így kiszámolhatod!<#vigyor3>
Salazar-nak van mobiltelefonja???<#merges2>

Gideon Wieth
nah én most vok a 4-1 résznél... Ott ahol megszopatjuk Salazart a telefonjával a haranggal meg a pisztollyal... hosszú még innen a játék? Már kiváncsi vagyok a végére😄😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

BlastR
Eddig ment tökéletesen, de mióta ujraraktam a rendszert,ezt a hibát dobja ki.

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

BlastR
sracok erre a Microsoft Visual c++ hibára tudtok valami orvosságot?

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

DarkSector
Jah köszönöm az infót!<#worship>
Most már csak el kõ jutnom a faluból a várig....<#vigyor3>

DarkSector
Jah<#eljen>
De ha válsztani kellett volna akkor inkább az irányítást fejleszthették volna és grafot meg hagyhatták volna....<#vigyor2>

Nem. Bentrõl kilõttem azt a papot aki lõ, kimentem 3 shoti a többi papra, aztán már csak pengés barátunk marad.

DarkSector
Analoggal is egyszerûen lehet célozni mégsem éreztem túl könnyûnek!<#fejvakaras>
Csak megvolt az a tudat, hogy teljességgel kézben tudom tartani a karaktert és másodpercek alatt reagálni a váratlan helyzetekre...<#vigyor3>

DarkSector
Igen ezt én is tudom, de nem nehéz kerülgetni a papokat?<#shakehead>

--- Ja és tippeket kérek azoktól, akik bill.+egérrel lódultak neki, hogy mi a búbánatot csinyátak pl.: amikor a ketrecben kell 1 vakkal harcolni harcolni???? ---

--> Nem volt nehéz kilõttem a lakatot kimentem aztán szegény vaksikám meg bent maradt, innen nem volt valami nehéz a dolgom.

ffxi
Cikk nélkül is rájöttem erre.<#hehe>

Fákjúal!

meg ha elolvasod lehet azért nem raktak be egeret mert úgy túl könnyü let volna fejbe lõni a zombikat
igen tom ot van a trehány portolás az húzta le a játékot de legalább a garfot meg csinálhaták volna normálisra és nem lene vele baj
ffxi
Látjátok, pc mindenre képes 😄

Fákjúal!

Seth
nekem is van mégis érdekel

dante3
Biztos futna,de nem ártana egy dupla magos proci!Sokat javítana!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

ffxi
Beszélsz ö.vissza... Van konzolod!!!!!

Fákjúal!

DarkSector
Köszönöm szépen...<#worship>
Ez megvolt már asszem egyszer csak akkor még gyengébb gépem volt!
Mit gondolsz futna az én config-omon?Mert jó lenne...<#worship>

dante3
pcsx2-vel
link

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
Pcsx2-emutátorral? Vagy Dolphin-al esetleg?
Honnan tudnák hozzájutni az emutlátorhoz?<#vigyor3>

dante3
Ps2 emun nyomtam végig,elõször!

DarkSector
Jogos!<#eljen>

az nem baj hogy nem lesz változás a rsi 4 és a biohazard 4 között 😄
én akkor is csak a resident evil 4 nevüt fogom kiirni mert engem zavar ez a biohazard név 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Seth
asszem örülnél neki ha 1-2 órán belül kijönne 😄
#2599 ps2 emulátor létezik és játszható szinten lehet rajta futtatni az re4-et egy megfelelõ gépen, ott vitte végig

DarkSector
Kik, Mit és Hogyan??<#vigyor3>
Megvan a zenéd...<#taps>

DarkSector
Mit nyomtál végig elõször emulátoron?<#fejvakaras>
Mert nem tudok róla hogy a resident evil 4-hez lenne emulátor...<#fejvakaras>

DarkSector
Én értem, de mire megszokja az ember addigra kijön az 5. része is...<#rinya>

ffxi
Tehát rajtam kívül még jó néhányan nyomják úgy.

Fákjúal!

DarkSector
Megnéztem és igaz hogy valamilyen csoda miatt odaírták a 7-10-7-10-10-9-es értékelést, de nézd meg mellette a trehány port-trehány port-trehány....piros színû szöveget!
És ezt is idézhetném:
"Újabb zseniális játék,amely újabb trehány átirat áldozata.Az irányítás nem vészes, a grafika viszont echte konzolátirat, sõt rosszabb.Ennek ellenére must have játék."
A lényeg az egészben, HOGY NINCS OLYAN HOGY JAVÍTOTT VÁLTOZAT!!!
A RESIDENT EVIL 4 AZ UTOLSÓ PIXEL-IG UGYANAZ A JÁTÉK MINT A BIOHAZARD 4!!!!!NE HOGY VALAKI LETÖLTSE MIND A 2 VERZIÓT ABBAN A HITBEN HOGY SZEBB LESZ VAGY JOBB ÍRÁNYÍTÁS LESZ BENNE!!!!!
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>
Már csak arra lennék kiváncsi hogy ha ez az irányítás és ez a grafika 7-7 pontot kapott akkor milyen lehet pl: egy 2 vagy 3 pontos grafika meg irányítás!Vagy a többi játékot figyelembevéve 100-as skálán van mérve????

dante3
Így van,én emulátoron nyomtam végig elõször és billel!Ha nem öt játékkal játszik az ember egyszerre,akkor rááll a keze egy idõ után!

Seth
elárulom hogy marhakönnyû, ha hozzászokik az ember. Ez egy téveszme hogy bill-el szar, egyszerûen csak meg kell szokni (1-2 óra és tökéletesen megy)

ez az