5443
-
#3203 nekem az unleashed van meg, és eddig jó -
#3202 tényleg nagyon rossz egérrel célozni? állítólag igen -
#3201 ok, megvan :D -
#3200 még régebben vki belinkelt ide egy youtube-os videót, ahol egy faszi eljátsza az árust a városban.
Belinkelné még1szer vki? -
#3199 Úgytudom hogy a jobb altot lenyomva tartod és az enterrel tüzelsz, a bal alt pedig a kés(mármint ez a biohazardba volt jó de ha nincs különbség akkor itt is jónak kell lennie) -
ati711 #3198 Nem tudom hogy hogyan kell benne tüzelni, valaki segítsen nekem mit kell nyomni hogy le tudjam lőni a baltás manust. -
#3197 Lesz az rövidebb is... -
#3196 DarkSector.... -
tibiszabo #3195 Igen köszi!
már tegnap letöltötem a linkröl a magyarositást de szerver cimet kér és nem tudok tovább lépni mi a cim vagy mit csináljak?
előre is köszi a segitséget!! -
#3194 Ha visszatöltöd a mentésed,mindíg ugyanott hibázik?
Lehet videokari,lehet codec vagy egyszerüen bug a játékban! -
#3193 Kicsit talán át kellene olvasni a fórumot mielőtt kérdezel valamit!
nem is kell sokat visszolvasni és megtalálod a magyaritásra mutató linket:#3129.
Amúgy szerintem szedd le a biohazard4-et,mert az biztosan működik,ugyanaz,mint a resident evil 4,csak ubisoft logoval rendelkezik!
Megfelel? -
tibiszabo #3192 Nem
De de valami normális választ is adhattál volna! -
Osonka #3191 Íme a kép a 2 vel ezelőtti hozzászólásomhoz plz válaszojjatok http://www.sg.hu/forumkepek/2007_03/Re.jpg -
steweee #3190 faq nincs, visszaolvastam
kérdésem mégis az lenne:
a hatred féle verzió van meg, de mintha a videókkal vmi baj lenne, néha a hanggal is. másnál is jelnetkezik a probléma?vagy így van letörve hogy rövidebb legyen?
vagy lehet még az emudvd-unleashed féle, az rendben van? -
Osonka #3189 Hali lenne 1 gondom!Amikor a legelején Átmegyek a függőhídon (ahol látom hogy 3 zombi menekül) azután ki kell nyitni 1 kaput Miután ezt megteszem a játék tejjesen krémszinűvé válik és csak a célzólézert látom.Ez a videókártya hibája?Nagyon idegesít hogy így betoszik de lehet ho a vid. kártya a gyenge:geforce fx 5500 128 mb.Léci válaszojjatok. -
#3188 Mi a baj,ég a ház? -
tibiszabo #3187 HELP!!! -
KOVU #3186 és immár énis kijátszottam nagyon király játék!!
nekem nagyon bejön;)
az extrák milyen hosszuak mint pl az első adás amikor a faluban vagyok? rendessen ugyan olyan hoszu mint a sima new game?_? -
tibiszabo #3185 HALLI
A magyarositást hol találom? még nincs meg a gém de szeretném magyarul nyomni.A gémland89.hun fent van egy crackes változat nem tudjátok az egy müködőképes verzió?
kérlek segitsetek!! -
#3184 simán hozzá lehet szokni -
#3183 Megvan az egérpatch is, de inkább ne is lenne....
Még talán rosszabb, mint simán billentyűzettel.
Hát most emiatt a game miatt nem fogk gamepadot venni, pedig tényleg nagyon bejövős, de így értelmetlen :( -
#3182 Hát igen,mert sérülésnél többet gyógyít,mint a sima zöld növény! -
KOVU #3181 hi
ha fullra van tuningolva az életem hogy körbe ért a jelzö akkor érdemes még zöld piros sárga keveréket késziteni? -
#3180 Ha visszaolvasol egy kicsit akkor látsz belinkelve egy egérpeccset.Az írányítása gamepadon a legjobb.Én is azzal tolom. -
#3179 Közben rájöttem, hogy nem lehet. :(
Pedig tetszik a kinézete/menete a játéknak, de így egy nagy rakás sz@r..
-
#3178 Hali, nekem egy olyan problémám lenne, hogy egyszerűen nemtok játszani a game-vel.
Írányításhoz, csak a billentyűket állítja be /illetve a géphez csatlakoztatott kormányt is beállítja/.
Viszont az egeret sehol nemtudom hozzáadni/beállítani.
Valaki eltudná magyarázni, hogy hogyan lehetne normálisan bekonfigolni az irányítást???? -
#3177 REsident evil 4ben is wide screen van?:( -
#3176 Nekem nem jó a magyarítás. Az a gyanúm, hogy fake, sőt ráadásul férget tartalmaz. -
#3175 Béta verzió nem jött ki soha minden verzió teljes. -
Zenty #3174 Kijött a rendes nem beta verzio?
MI a torrent neve? :D -
#3173 Jézusom kijött egy új verzió azt látom kezdödik minden előlről -
#3172 a füled mögül -
#3171 honnan? :P -
#3170 Biohazard.4.DVD-NETSHOW
akkor szedd le ezt a verziot evvel ne lesz gond -
#3169 naazé' ^^ -
#3168 vissza raktam meg újraraktam a gamet! -
#3167 nem direkt volt :P -
#3166 tedd vissza az eredeti geme.exe file-t -
#3165 vazze... bocs XD -
#3164 na megcsináltam ahogy írtátok.