Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello
Lehet egérrel fordúlni,célozni benne vagy csak a billentyûkkel?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

ffxi
Télleg kéne gamepad a "kihíváshoz" <#idiota>

Fákjúal!

Na végigvittem az imént énis a játékot,összességében nagyon nagyon jó kis gém volt,a hibáival együtt is. Egyedül azt sajnálom,h nem volt végig annyira hangulatos mint az elején,bár a végefelé is odabaszott jópár jelenet,de a közepe sztem elég átlagos volt. Na mind1,mindezekkel együtt nekem egy olyan 90% körülire vizsgázott,a grafika annyira nem zavart,az irányítás meg tán még jobb is volt így,amúgy túl könnyû lett volna,és ígyis megcsináltam 78%os lövési rátával. Várom a következõ Residentet,még akkoris ha semmi köze nem lesz ehhez..meg kitudja hátha még vmikor összeállunk Leon-al egy küldetés erejéig.
Detto. De ez is tetszik. Jó a hangulata...
DarkSector
Pontossabban így van:
ADA
Complete the Pueblo level with a four star rank
ALBERT WESKER
Complete the Waterworld with a four star rank
HUNK
Complete the Commando Base with a four star rank
JACK KRAUSER
Complete the Castle with a four star rank
HANDCANNON (in main game)
Get five stars on all levels with all the characters

Chicago Typewriter (Separate Ways)
Complete Assignment Ada

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mindössze egy kis apróságot!!!!
Mercarines módban mind az öt karakterrel mind a négy helyszínt teljesítened kell 5*-osra!!!!!!!!!!!!!!!<#wow3><#wow3><#wow3>
De ezt ugyis ki fogja írni a képernyõ aljára a teljesíthetõ feladatokat!
Mikor belekezdesz egy szintbe akkor figyeld az elején a képernyõ alján futó szöveget!Szépen sorban mondja majd neked hogy mi a következõ teljesítendõ feladat!És ez majd utoljára fog bejönni!Asszem Ada történetéhez is itt lehet megszerválni a Ch.T. gépfegyvert...de már nem emlékszem...<#fejvakaras>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dante3
Miért mit kell tenni a HANDCANNON-ért,hogy megkapd?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
Nem!
Arra úgyis rá leszel kényszerülve, mert hamar elfogy a töltény.
De konkrét kikötések nincsenek.
Én például (PS2-õn) a PRO-t már most kezdtem 5.-re el és 4.5millió credit-em van úgy hogy a kincseket csak az elsõ végigjáccásnál adtam el és megvan minden titkos fegyver...csak sajnos a HANDCANNON-t nem sikerült megszereznem mert az kurvanehéz!
Így durván 6millió credit lehet összesen a mentésemben.<#vigyor3>

dante3
És nem kell semmi speciális végigvitel? Pl.:késsel kell végignyomni,vagy ilyesmi.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
Jah ingyen megkapod ha sikerül végigvinned!Csak Infinite Rocketlauncher és Chicago Typewriter-ért kell kicsengetni 1.000.000-t fejenként...
P.R.L. 412

DarkSector
Kis segítség El GIGANTE ellen aki nagyon spórolni akar a töltényekkel (vagyis bicskával kinyírni)!Ez PRO fokon jöhet jól!
El Gigante
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kell min 3 kék (villantós) gránát és egy bicska (kés).Fogd és dobd el a gránátot ezzel nyersz (megvakul) kb 10 mp-et, ezután szaladj oda a lábához és késeld meg.....ha gyors vagy a késeléssel akkor pont elég lesz az idõ hogy összerogyazt és felmássz a hátára, ahol a futás ill. az akciógombok gyors nyomkodásával szétvágd a gyenge pontját (3x kell megcsinálni!)

Prince of Máté
gc-re 2004 ps2re 2005

dante3
Megkaptad a laser fegyvert,vagy mit?

DarkSector
Én!Kérdésed?<#whatever>

DarkSector
Csak szép sorjában!!!!!!!!!!!!!
1.A dátum elõfordulhat hogy ez egy portolás és még a GC dátumai vannak beiktatva a menübe!!!Mert GC-re 2005-ben jelent meg asszem....
2.A nehézségi fok meg PS2-õn van easy!Valszeg túl könnyûnek bizonyult és lehet hogy kiszedték!A Professional fokot meg a normal kiakasztásával lehet elérni!!!(Nekem már sikerült)
3.Az ég kéknek teremtetett és hó az lehet hogy idén nyáron fog esni!!!<#vigyor3>

csabarinkoo
Nincs valakinek ötlete,hogy miért és mit tudnék csinálni, hogy a 4.1-es pályán a csatornában ne lépjen ki szó nélkül?

dante3
Valaki végignyomta már professional modban?

Prince of Máté
és mé kék az ég<#ejnye1>( flame topic )

dante3
és miért nincs nyáron hó?<#wilting>

Prince of Máté
és mért szélesvásznú a kép mint a konzolosoknál<#idiota>

És mért nem lehet difficultit választani ? 😄

PS3 ID: kolb@szman

Prince of Máté
Meg a játék fõmenüjében mirt 2004-2005 van <#idiota>

Akkor magyarázd már el plz hogy egy 2007-ben aranyra került játék readme-jében miért 2006 a legutolsó dátum...

Ill. lehet hogy igaz csak én ezt nem tudom<#vigyor3>
Na ha ez igaz lenne, akkor jó lenne.
The posters here are strong with the dark side... they have given in to their hate and it has made them strong.

At the risk of inciting perhaps more riots, a little bird has told me that updated shaders and lighting models will be added via a patch somewhere down the line in time for certain territory releases (I'm not sure if the US release is the territory in question... I'm still trying to get solid information). We don't even had a build of this in our office yet.

Again, I have no idea what the end visual quality will be, only that at some point it should be better than the screens you currently see.

I know a lot of people here are disappointed. I think the only thing I can possibly suggest is wait and see.

Christian Svensson
Capcom Entertainment Inc. - Sr. Director of Strategic Planning & Research

Errõl beszéltem. Amíg nincs hivatalos info egy jobb változatról addig kár reménykedni.<#shakehead><#shakehead><#shakehead>
DarkSector
Bakker!!!Emberek!!!Mi az hogy majd lesz jobb javított verzió!!!!!
NEM LESZ SEMMILYEN MÁS HIVATALOS VERZIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Semmilyen hivatalos forrásból nem lehet még csak utalni sem arra hogy még másik fajta verzió következne!A GAMESTAR újságban meg a tesztpéldány (a végleges verzió) ugyanaz mint amivel eddig jáccottunk!!!!!
ENNÉL SZEBB JAVÍTOTT VERZIÓ CSAK KONZOLOS EMULÁTORRAL ÉRHETÕ EL!<#duma>
A neten meg mind a konzolos képeket meg videókat rakják be a PC-s verzióhoz!!!!!!!!!!!Ha meg valaki tud bizonyítékot rá akkor lökjön már be egy linket róla légyszíves...köszönöm!

Köszi szépen, mindjárt megpróbálom 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Seth
jobb vagy bal oldalt menj le a lépcsõn,eljutsz egy szobába,ott ashley maradjon az egyik gombon, te meg állj a másikra. Erre majd feljön egy tekerõ majdnem ott ahol most állsz,megtekered, utána menni fog.

PSN ID.: Beegabor

Itt egy picit elakadtam. Elõrébb van egy kék szoba, aminek a tetején van egy lyuk. Visszább pedig egy kapu amibõl hiányzik egy állatfiguraszerû embléma. Eddig nem találtam meg a megoldást. Egyébként közvetlenül a vak ollókezû Edward utáni rész. Mit tegyek? 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Senkkik
<#vigyor>

Remény csillaga felcsilant 😄

PS3 ID: kolb@szman

Senkkik
micsoda??! tuti hogy lesz jobb verzió?? aaz zsíííír

Nekem megvan ps 2-ön is
avval sincs semm baj

grebber
Hát ha neked a szebb graf kell csak szedd nekem elég ami most van.

Next PC upgrade: 2022

van link róla, hogy ez beta? Mert ha csak szóbeszéd alapján az akkor kár reménykedni.
Én le fogom szedni a véglegest.

grebber
Szebb grafért nemérdemes leszedni még1x. Igy is jó ahogy van.

Next PC upgrade: 2022

The Protector
És ez tuti infó.Nem hülyeség.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Ez nem végleges verzió.Ez amolyan béta.Ezt tesztelték az újság írók is(GameStar,PcGuru)A végleges verzió tartalmazza az effekteket mintpéldául árnyékok.Majd hamarosan jön a teljes 100%-os verzió is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Amúgy néztétek a movie könyvtárat? Van benne egy ilyen video, hogy demo1. Na az elvileg a pc-s verzóból való, mert pc-s kontrollerrel nyomták benne pés ott VOLT ÁRNY/FÉNY effekt. Nem tudom, hogy igaz e hogy ez egy nem végleges verzió, de reménykedem. Ha pedig végleges tuti lesz hozzá egy pluszpatch ahol ezt a lehetõséget megkapjuk.
Az van hogy ez még nem a végleges verzió, majd a hivatalos megjelenés után remélhetõleg lesz végre egy fullos.

Nem véletlen hogy a RELOADED és társai nem ugrottak még neki.

Légyszi vki adjon egy mentés az 5-3 végére vagy az 5-4 elejére mert állandóan kifagy! köszönöm (SaveData.dat)
Gamespoton azt írják, hogy a játék automatikusan dx7-es verzióban fut, dx 9 helyett. namost ha ez így van akkor, mi van a dx9-es támogatással, mert a hivatalos oldalon ez volt feltüntetve. Nagyon nem stimmel itt valami<#wow2><#wow2>
DarkSector
Hát én azért gondolom mert dicséri a játékot!Vagy az van amit te mondtál hogy nem látta a konzolverziót!
Mert GC-n (és PS2-õn) így néz ki:<#hawaii>

Tuti a game! 😄
De viszont nekem mindig kifagy az 5-3chapter-nél amikor azt az izomagyat lezuzom...nem tom mi van már brobáltam párX, tudna vki egy mentést adni???
thx
Nem elképzelhetetlen<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
DarkSector
Ja mert azzal jáccik!!!!!!!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

"graf se rossz"
Ember!
Te láttad a GC-s verziót????