Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet egérrel fordúlni,célozni benne vagy csak a billentyûkkel?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
ADA
Complete the Pueblo level with a four star rank
ALBERT WESKER
Complete the Waterworld with a four star rank
HUNK
Complete the Commando Base with a four star rank
JACK KRAUSER
Complete the Castle with a four star rank
HANDCANNON (in main game)
Get five stars on all levels with all the characters
Chicago Typewriter (Separate Ways)
Complete Assignment Ada
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mercarines módban mind az öt karakterrel mind a négy helyszínt teljesítened kell 5*-osra!!!!!!!!!!!!!!!<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
De ezt ugyis ki fogja írni a képernyõ aljára a teljesíthetõ feladatokat!
Mikor belekezdesz egy szintbe akkor figyeld az elején a képernyõ alján futó szöveget!Szépen sorban mondja majd neked hogy mi a következõ teljesítendõ feladat!És ez majd utoljára fog bejönni!Asszem Ada történetéhez is itt lehet megszerválni a Ch.T. gépfegyvert...de már nem emlékszem...<#fejvakaras>#fejvakaras>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Arra úgyis rá leszel kényszerülve, mert hamar elfogy a töltény.
De konkrét kikötések nincsenek.
Én például (PS2-õn) a PRO-t már most kezdtem 5.-re el és 4.5millió credit-em van úgy hogy a kincseket csak az elsõ végigjáccásnál adtam el és megvan minden titkos fegyver...csak sajnos a HANDCANNON-t nem sikerült megszereznem mert az kurvanehéz!
Így durván 6millió credit lehet összesen a mentésemben.<#vigyor3>#vigyor3>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
P.R.L. 412
El Gigante
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1.A dátum elõfordulhat hogy ez egy portolás és még a GC dátumai vannak beiktatva a menübe!!!Mert GC-re 2005-ben jelent meg asszem....
2.A nehézségi fok meg PS2-õn van easy!Valszeg túl könnyûnek bizonyult és lehet hogy kiszedték!A Professional fokot meg a normal kiakasztásával lehet elérni!!!(Nekem már sikerült)
3.Az ég kéknek teremtetett és hó az lehet hogy idén nyáron fog esni!!!<#vigyor3>#vigyor3>
PS3 ID: kolb@szman
At the risk of inciting perhaps more riots, a little bird has told me that updated shaders and lighting models will be added via a patch somewhere down the line in time for certain territory releases (I'm not sure if the US release is the territory in question... I'm still trying to get solid information). We don't even had a build of this in our office yet.
Again, I have no idea what the end visual quality will be, only that at some point it should be better than the screens you currently see.
I know a lot of people here are disappointed. I think the only thing I can possibly suggest is wait and see.
Semmilyen hivatalos forrásból nem lehet még csak utalni sem arra hogy még másik fajta verzió következne!A GAMESTAR újságban meg a tesztpéldány (a végleges verzió) ugyanaz mint amivel eddig jáccottunk!!!!!
ENNÉL SZEBB JAVÍTOTT VERZIÓ CSAK KONZOLOS EMULÁTORRAL ÉRHETÕ EL!<#duma>#duma>
A neten meg mind a konzolos képeket meg videókat rakják be a PC-s verzióhoz!!!!!!!!!!!Ha meg valaki tud bizonyítékot rá akkor lökjön már be egy linket róla légyszíves...köszönöm!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
PSN ID.: Beegabor
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
PS3 ID: kolb@szman
avval sincs semm baj
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nem véletlen hogy a RELOADED és társai nem ugrottak még neki.
Mert GC-n (és PS2-õn) így néz ki:<#hawaii>#hawaii>

De viszont nekem mindig kifagy az 5-3chapter-nél amikor azt az izomagyat lezuzom...nem tom mi van már brobáltam párX, tudna vki egy mentést adni???
thx
Ember!
Te láttad a GC-s verziót????