Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nem csinál semmit ,felülirtam azt a file-t meg a loader kiis irja az egeret hogy hogyan merre,aztán semmi... kell valamit még állitani?

DarkSector
Holnap küldök, ha kapok e-mail címet!
Kb. pont itt vagyok és iszonyat spóroltam....😄
lesz a mentésben több mint 500000PTAS....<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
De nem sporolással...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

csabarinkoo
egér de a gamecopyworld.com-on már újabbak is vannak. Nekem ez jött be leginkább.

bocsi de lenne még1 kérésem,betudnátok linkelni azt az egér patch-et? mert én eddig billel nyomtam..

csabarinkoo
Én a ketrecben nyírtam ki a Vakot 😊

Tudna nekem küldeni valaki egy mentést, olyan akinek van a 4-2-nél?
4-1 nél járok és egy résznél ( csatornában) mindig kivág a játék. 😞(

Elõre is köszönöm!

Köszönöm!<#worship><#worship>

DarkSector
Tipp:
A 4-1-es részhez ahol a 2 darab serleget kell megszerezni!A tipp a jobb oldalihoz van ahol 2x jön 3-3 lovag egy kör alakú teremben!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ehhez szükség van 6db rifle ammo-ra és 2 db kék gránátra.A lényeg hogy elõször gyors 1-1 lövéssel tõdd le a fejükrõl a sisakot és ha mind a három megvan akkor kék gránátot dogj ami azonnal végez velük és ugyanezt kell tenni a másik 3-al......😄

DarkSector
A jobb oldal nem biztos hogy egyezik mert lehet õket más gombra is állítani, meg nálam a 6-os a quick weapon, ami a q betûre esik.

ffxi
Na... akkor elõlrõl!!
1=sprint/run=space
3=action=bal klikk

5=ready knife=bal shift
6=ready weapon=jobb klikk
5-6 lehet, hogy fordíva.

Fákjúal!

Valaki pls mondja már meg mi a funkcioja magyarul mit csinálok az 5+6 gombal meg 1+3mal mert itt kozolra utal és igy nem tudom,vagyis mit müködtet és akkor már tudni fogom mit nyomkodjak..<#help>

DarkSector
Miért milyen zenére gondolsz?<#miaz>

DarkSector
Azzal emeled fel a cuccokat amivel parancsot adol a csajszinak és azzal forgathatod, amivel alaphelyzetben tudod elõvenni a kést....😄

DarkSector
Nem....😞

DarkSector
Tipp ahhoz amikor a kastélyban a második vak szörnnyel találkozol és rád esik egy ketrec:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõször is szerezz egy darab zöld gránátot, amit a jelenet elõtt a kertben is összeszedhetünk.Ezt a gránátot ahogy csapdába esünk és beugrik hozzánk aszörny, mindjárt vegyük kézbe (a gránátot) és dobjuk rögtön magunk elé.Ezután ha minden igaz akkor a robbanás leszedi mindkét oldalon a kijáratról a nagy lakatot és így kiszabadulva könnyedén eljátszogathatunk a vak monsterrel...😄

f el 😄

PS3 ID: kolb@szman

billenytyûvel játszom
és még 1 kérdés hogy az invertory vagy miben az i betü alapban ahol a cuccok vannok ot mivel tudom helyezgetni a cucokat ha lehet alap bill beálitás van.
thx elöre is és a sok helpet is
Üdv!

Mindenképpen dx9-es kari kell hozzá?

...sose azt nézd...

Tényleg valaki ismeri a játék zenéjét Hellen kivül ? 😄

PS3 ID: kolb@szman

EvilRicky
Nem tom mivel játszol (bill,pad,stb.) de olyankor az iránygombokat kell nyomni (left - right) gyorsan!

ez egy igen hülye kérdés lesz de télleg nem tudom <#idiota>
amikor elkap egy zombi vagy akérmi mit kell nyomkodni hogy ne vágjon földhöz pl még a faluban lévõknél mert nekem csak ott egy ps kar "gomba"
karját mutatja ami ösze vissza mozog
elöre is thx
Hy.A négy képnél mit kell csinálni mert ott elakadtam.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Seth
nem lehet oldalazni
gyors megfordulás pedig hátra+futás gomb ha jól emlékszem

PSN ID.: Beegabor

hi
lehet benne valahogy oldalazni? és mit kell megnyom a gyors 180° megforduláshoz elöre is thx
az egeres pachet megtaláltam
Srácok lenne 1 pár kérdésem a Resident Evil 4 el kapcsolatba vagty szólítsam inkább biohazard 4 nek?
1.:Mi az hogy mercenary mód?
2.:Van benne ilyen?
3.:Tud valaki írni nekem 1 irányítási eligazítást a számokkal? Kicsit bonyolult! Ha lehet még ma!!!
DarkSector
Helyes!
Csak annyi, hogy a Chicago fegyvert fordítva kell megszerezni!
Hogy a rendes játékban legyen ahoz Az Another-t kell megcsinálni és hogy az Another-ben legyen Chicago-d ahoz meg az Assignment Ada-t kell....
És még az ingyen pisztolyal kapcsolatban mondanám,hogy:
A megszerzéséhez elég 10 db kék medált lelõni,de ha mind a 15 kék medált lelövöldözzük, akkor annyi különbséggel kapjuk meg hogy UPGRADE lesz rajta!!!Ezért szerintem érdemes lelövöldözni õket!
Medálok helye a térképen...

Ha végignyomtad a fõsztorit akkor ezeket kapod:
- Professional mode (Hard)
- Special Costume Set 1 (Resi 2 ruha Leonnak a csaj meg valami rózsazin ruhát kap)
- Matilda pisztoly (Resi kettõbõl, 3-as sorozattal lõ)
- Infinite Launcher 1.000.000 pénzért megvehetõ ha a credit utáni mentést folytatod
- Mercenaries Mini-Game
- Assignment Ada scenario
- Another Order scenario
- movie browser

Ha végignyomod professional módban is akkor:
- P.R.L 412 fegyót lehet újrajátszásban ingyen megkapni a merchanttól

Ha végignyomod az Assignment Ada-t:
- Chicago Typewriter a fõjátékban 1.000.000-ért megvehetõ

Ha végignyomos az Another Order-t:
- Chicago Typewriter az AO-ban 300.000-ért megvehetõ
- Special Costume Set 2 a fõsztorihoz (Leon maffiózó ruhát kap a csaj meg full lovagi páncélt -> sebezhetetlen lesz és elrabolni sem tudják)
- Ada's Report

Ha megcsinálod a Mercenaries-t az ÖSSZES karakterrel az ÖSSZES pályán 5 csillagra akkor a fõsztoriban a Handcannon (asszem ingyen) megkapható (ez egy magnum) de még költened kell rá hogy megkapd az exclusive upgrade-t amitól 99-et sebez és végtelen lõszere lesz.
Ezt a legnehezebb megszerezni.

grebber
Valaki leirná miket lehet unlockolni ha végigtoljuk az Ada the Spy részt meg azt a merch.... akármit amikor idõre kell nyirni a köcsögöket?

Ez az idõs nekem nem megy nagyon max 3 csillagos voltam az meg szarra sem elég 😞

Next PC upgrade: 2022

Gideon Wieth
sztem ne fejlesztgess sokat...az alap pisztolyt a legérdemesebb... a többit én csak 2es szintig vittem el... egy idõ után kapsz egy jobb shotit azzal bõven elég nyomni..
térképet vegyél és gyûjts a nagyobb táskákra😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

grebber
Én a sima pisztolyt,a snipert és a shootgunt fejlesztettem agyon.

Next PC upgrade: 2022

Miket érdemes fejleszteni venni? Mármint a fegyvere közül.

Elõször a pisztolyt fejlesztettem, de mostm ár kaptam egy jobbat a punishert. Most azt fejlesztem. Vettem még egy uzit + váltámaszt. Úgy a 1-3 nál tarthatok. Szóvalk mit éri meg fejleszteni?

megint olvastam vissza találtam pár képet hogy hogy kéne be álittani de linket nem találtam. pls valaki help me
segitene valaki
nekem itt nem jó a keresõm hiába írok be akármit tölt egy óráig és ki irja hogy a lap nem jelenithetõ meg.
olvastam vissza is de nem találtam meg az egeres patchet ha valaki linkelne nekem egy oldalt ahonan tölthetõ vagy talán a hozzá szolás sorozat számát le irná nekem nagyon meg köszönném.
elöre is thx
ffxi
Codec gond. Uninstall oszt rakd újra vagy másik codec packot.

Fákjúal!

hi,olyan gondom van ,hogy az átvezetö animáciok nem müködnek. Elindul minden szépen aztán a karakterek eltünnek meg a hang is. Tud valaki valami megoldást?

DarkSector
Jah de hidd el nekem hogy mire végigmész Professionalon addigra megszülsz...majd ha végigvitted akkor visszatérünk rá!
Abban jó a meglátásod hogy közel nincs annyi lõszer hogy mindenkit csak lõfegyverrel iktass ki!A fejlesztésben is egyetértek veled, csak még annyit kérdeznék, hogy minek fejleszteni egyeltalán???Ha jól vettem ki a szavaidból, akkor a normal egyeltalán nem tudott kifogni rajtad!
Próbáld meg azt hogy nem költesz semmit fejlesztésre!Én normálon egyeltalán nem tartom jó ötletnek, mert akkor valóban túl könnyû lenne...
Én most öltem meg a szakállast és mivel nem fejlesztettem már van 300000PTAS.

DarkSector
kb 10 oldalt menj visszafele a forumban vagy üsd be a keresõbe hogy egér pach...<#miaz>

és azt a progit hol lehet meg találni nem baj ha nem tökéletes.
pls elöre is thx
Drephis
asszem ehhez van egy külön progi.

help

lehet benne egérel fordulni és célozni?
Akkor erre az email cimre tud kuldeni valaki egy 100%os mentést:[email protected]

100000 THX

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

EvilRicky
Nem kell,meg van....<#circling>

EvilRicky
Vki pls adjon help-et! Nem nagyon foglakoztam mostanság a gémmel... Elõröl kezdtem és így 4 és fél óra gém után most járok a kastályban, a 4 képnél.Ott mire kell forgatni a képeket? Vhol volt a fórumba,de nem találom!

Thx

Nálam 2 boss van ami rakétás, a dupla volwerine a kastélyban és salazar jobb keze, az összes többit el tudom intézni "hagyományosan" is de ez a kettõ túl sok lõszerbe/gyógynövénybe kerülne.
Egy rakétát ingyen is lehet találni szal csak 30.000 megy el a másikra.

Nekem egyáltalán nem tûnt fel hogy kevesebb lenne a pénz professionalon persze ebbe belejátszik hogy már normálon kitapasztaltam hogy mit éri meg fejleszteni és mit nem, kell egy puska és egy pisztoly feltápolt sebzéssel és kell a striker az viszont exclusive szintig fejlesztve, esetleg még a TMP is ha van neki hely.

A lõszer meg csak a faluban gond és ott is csak a shotgunig, késõbb már abból is lesz bõven elég, persze ahhoz soha nem lesz elég hogy mindenkit csak fegyverrel lenyomjak de a szerzetesekbe egy pisztolylövés/fejvágás is elég aztán suplex és bye bye

Alapjátékot úgy fejeztem be hogy a végén már el kellett adnom a fölös lõszert és töménytelen mennyiségû gránátot hogy legyen helyem a táskában, first aid spray-ket meg nem is használtam hanem mindet eladtam (azt hittem hogy itt is lesz a végén valami rank és a spray használat az elõzõ részekben a rankot rontotta)

DarkSector
Miért neked végtelen lõszeres shotgun???
Hol tartasz?Mert az még csak bemelegítés ami az elején van!
Gondold el hogy a szörnyek gyorsabbak, erõsebbek, te meg kevesebb töltényt
életet és pénzt fogsz találni!Én a Professionalon pl. csak késsel gyilkoltam amikor csak lehetett!A pénzt meg nem fegyvertunningra kell költeni hanem spórolni kell a fõellenségekre szánt rakétákra mert azoknál rakéta nélkül kegyetlen szenvedés lesz!!!<#miaz>

DarkSector
100%-os mentést e-mail-ben is kaphatsz bárkitõl!<#vigyor3>

Plz Valaki linkeljen be egy 100%os mentést.Aki belinkeli annak meghálálom priviben.1000000000 THX

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Ha eljut élve a shotgunig onnantól már sima ügy a professional is! <#gun>

A legnehezebb eddig (legalább is nekem) az Ada The Spy minijáték volt, a minigunos katonák vagy 50szer kinyírtak mire rájöttem a trükkre.

DarkSector
Ja és télleg különbözget a pc-verzió mert amikor odaér az ember a tóhoz ahol a nagy hallal kell küzdeni, ott két faházat lehet látni!Az úton lefelé nézelõdve van egy jobbra és egy szemben ahol menteni lehet....
Na most az elsõ ami jobbra van az nincs az eredeti verzióban....<#vigyor3>

DarkSector
A kihíváshoz elég a bill+egér és ha tovább akarod gyilkolni az idegeidet, akkor Professional indulhat!!!
Tiszta szívbõl ajánlom mindenkinek aki olyan marhaságokat ír hogy gamepad-al túl könnyû lett volna meg ilyesmi, hogy fogja magát és minimum a a játékban ha nem is akarja végigvinni Professional-on, de legalább a legelsõ faluban tesztelje magát és teljessen mindegy hogy van-e gamepad,vagy nincs! Ez az egyedüli kihívás.....<#eplus2>
Mert Professionalon többször fog az ember meghalni mint ahány töltényt lõ ki....<#vigyor1>