Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb. pont itt vagyok és iszonyat spóroltam....😄
lesz a mentésben több mint 500000PTAS....<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tudna nekem küldeni valaki egy mentést, olyan akinek van a 4-2-nél?
4-1 nél járok és egy résznél ( csatornában) mindig kivág a játék. 😞(
Elõre is köszönöm!
A 4-1-es részhez ahol a 2 darab serleget kell megszerezni!A tipp a jobb oldalihoz van ahol 2x jön 3-3 lovag egy kör alakú teremben!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1=sprint/run=space
3=action=bal klikk
5=ready knife=bal shift
6=ready weapon=jobb klikk
5-6 lehet, hogy fordíva.
Fákjúal!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS3 ID: kolb@szman
és még 1 kérdés hogy az invertory vagy miben az i betü alapban ahol a cuccok vannok ot mivel tudom helyezgetni a cucokat ha lehet alap bill beálitás van.
thx elöre is és a sok helpet is
Mindenképpen dx9-es kari kell hozzá?
...sose azt nézd...
PS3 ID: kolb@szman
amikor elkap egy zombi vagy akérmi mit kell nyomkodni hogy ne vágjon földhöz pl még a faluban lévõknél mert nekem csak ott egy ps kar "gomba"
karját mutatja ami ösze vissza mozog
elöre is thx
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
lehet benne valahogy oldalazni? és mit kell megnyom a gyors 180° megforduláshoz elöre is thx
az egeres pachet megtaláltam
1.:Mi az hogy mercenary mód?
2.:Van benne ilyen?
3.:Tud valaki írni nekem 1 irányítási eligazítást a számokkal? Kicsit bonyolult! Ha lehet még ma!!!
Csak annyi, hogy a Chicago fegyvert fordítva kell megszerezni!
Hogy a rendes játékban legyen ahoz Az Another-t kell megcsinálni és hogy az Another-ben legyen Chicago-d ahoz meg az Assignment Ada-t kell....
És még az ingyen pisztolyal kapcsolatban mondanám,hogy:
A megszerzéséhez elég 10 db kék medált lelõni,de ha mind a 15 kék medált lelövöldözzük, akkor annyi különbséggel kapjuk meg hogy UPGRADE lesz rajta!!!Ezért szerintem érdemes lelövöldözni õket!
Medálok helye a térképen...
- Professional mode (Hard)
- Special Costume Set 1 (Resi 2 ruha Leonnak a csaj meg valami rózsazin ruhát kap)
- Matilda pisztoly (Resi kettõbõl, 3-as sorozattal lõ)
- Infinite Launcher 1.000.000 pénzért megvehetõ ha a credit utáni mentést folytatod
- Mercenaries Mini-Game
- Assignment Ada scenario
- Another Order scenario
- movie browser
Ha végignyomod professional módban is akkor:
- P.R.L 412 fegyót lehet újrajátszásban ingyen megkapni a merchanttól
Ha végignyomod az Assignment Ada-t:
- Chicago Typewriter a fõjátékban 1.000.000-ért megvehetõ
Ha végignyomos az Another Order-t:
- Chicago Typewriter az AO-ban 300.000-ért megvehetõ
- Special Costume Set 2 a fõsztorihoz (Leon maffiózó ruhát kap a csaj meg full lovagi páncélt -> sebezhetetlen lesz és elrabolni sem tudják)
- Ada's Report
Ha megcsinálod a Mercenaries-t az ÖSSZES karakterrel az ÖSSZES pályán 5 csillagra akkor a fõsztoriban a Handcannon (asszem ingyen) megkapható (ez egy magnum) de még költened kell rá hogy megkapd az exclusive upgrade-t amitól 99-et sebez és végtelen lõszere lesz.
Ezt a legnehezebb megszerezni.
Ez az idõs nekem nem megy nagyon max 3 csillagos voltam az meg szarra sem elég 😞
Next PC upgrade: 2022
térképet vegyél és gyûjts a nagyobb táskákra😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Elõször a pisztolyt fejlesztettem, de mostm ár kaptam egy jobbat a punishert. Most azt fejlesztem. Vettem még egy uzit + váltámaszt. Úgy a 1-3 nál tarthatok. Szóvalk mit éri meg fejleszteni?
nekem itt nem jó a keresõm hiába írok be akármit tölt egy óráig és ki irja hogy a lap nem jelenithetõ meg.
olvastam vissza is de nem találtam meg az egeres patchet ha valaki linkelne nekem egy oldalt ahonan tölthetõ vagy talán a hozzá szolás sorozat számát le irná nekem nagyon meg köszönném.
elöre is thx
Abban jó a meglátásod hogy közel nincs annyi lõszer hogy mindenkit csak lõfegyverrel iktass ki!A fejlesztésben is egyetértek veled, csak még annyit kérdeznék, hogy minek fejleszteni egyeltalán???Ha jól vettem ki a szavaidból, akkor a normal egyeltalán nem tudott kifogni rajtad!
Próbáld meg azt hogy nem költesz semmit fejlesztésre!Én normálon egyeltalán nem tartom jó ötletnek, mert akkor valóban túl könnyû lenne...
Én most öltem meg a szakállast és mivel nem fejlesztettem már van 300000PTAS.
pls elöre is thx
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Thx
Egy rakétát ingyen is lehet találni szal csak 30.000 megy el a másikra.
Nekem egyáltalán nem tûnt fel hogy kevesebb lenne a pénz professionalon persze ebbe belejátszik hogy már normálon kitapasztaltam hogy mit éri meg fejleszteni és mit nem, kell egy puska és egy pisztoly feltápolt sebzéssel és kell a striker az viszont exclusive szintig fejlesztve, esetleg még a TMP is ha van neki hely.
A lõszer meg csak a faluban gond és ott is csak a shotgunig, késõbb már abból is lesz bõven elég, persze ahhoz soha nem lesz elég hogy mindenkit csak fegyverrel lenyomjak de a szerzetesekbe egy pisztolylövés/fejvágás is elég aztán suplex és bye bye
Alapjátékot úgy fejeztem be hogy a végén már el kellett adnom a fölös lõszert és töménytelen mennyiségû gránátot hogy legyen helyem a táskában, first aid spray-ket meg nem is használtam hanem mindet eladtam (azt hittem hogy itt is lesz a végén valami rank és a spray használat az elõzõ részekben a rankot rontotta)
Hol tartasz?Mert az még csak bemelegítés ami az elején van!
Gondold el hogy a szörnyek gyorsabbak, erõsebbek, te meg kevesebb töltényt
életet és pénzt fogsz találni!Én a Professionalon pl. csak késsel gyilkoltam amikor csak lehetett!A pénzt meg nem fegyvertunningra kell költeni hanem spórolni kell a fõellenségekre szánt rakétákra mert azoknál rakéta nélkül kegyetlen szenvedés lesz!!!<#miaz>#miaz>
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
A legnehezebb eddig (legalább is nekem) az Ada The Spy minijáték volt, a minigunos katonák vagy 50szer kinyírtak mire rájöttem a trükkre.
Na most az elsõ ami jobbra van az nincs az eredeti verzióban....<#vigyor3>#vigyor3>
Tiszta szívbõl ajánlom mindenkinek aki olyan marhaságokat ír hogy gamepad-al túl könnyû lett volna meg ilyesmi, hogy fogja magát és minimum a a játékban ha nem is akarja végigvinni Professional-on, de legalább a legelsõ faluban tesztelje magát és teljessen mindegy hogy van-e gamepad,vagy nincs! Ez az egyedüli kihívás.....<#eplus2>#eplus2>
Mert Professionalon többször fog az ember meghalni mint ahány töltényt lõ ki....<#vigyor1>#vigyor1>