Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
...sose azt nézd...
mert már tovább mentem onnan elmetem jobbra.
édemes ott sezenvedni?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
ott tartok hogy meg tudok huzniegy kart és dönteni hogy jobbra vagy balra huzza. ott elmegyek balra velem van a csaj is kinyirok mindenkit le ugrok ott ahol vannak a létrák és jönn 2-3 láncfürészes bevan kötve a fejük van valami jó taktika ellenük? vagy csak egyszerüen menjek el jobbra?
Nem fagy le a program, csak nem látszik semmi...
Valakinek valami építõ jellegû ötlete?
...sose azt nézd...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
érdemes elhoznom a punisher fegyvert vagy csak toljam fel a sajátomat maxra? és még az hogy a kicsi kis spilet vagy mi a neve a kicsi kis gyémánt szerü rózsa szín valamiket el szabad adni vagy kell valamihez?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az ellenség olyan lõszereket dobál amilyen fegyvered van szal ha nincs minethrowered akkor SOHA nem fognak ahhoz lõszert dobni.
(A TMP-vel meg ne kaszálj hanem csak rövid 3-4-es sorozatokat lõjj fejre vagy térdre aztán rohand le õket, az elején még nem lesz annyi lõszered hogy mindenkit fegyverrel nyírjál ki, a végefelé hála a striker exclusive-jának sörétbõl rengeteg lesz)
Az Ubisoft hét nappal elhalasztotta a Resident Evil 4 PC megjelenését. Az új dátum immár március elseje."
Ezt ma olvastam, akkor ez most mi is lesz????
Msot van egy TMP-m (kiürült) és a Punisher pisztoly.
és ezt hogy a faxba?
késsel gyilkoltad öket?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Minden a torony tetején megvan hozzá hogy hamar kiüsd a szörnyet.Csak legyen nálad egy távcsöves puska és min. 30.000 PTAS.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fákjúal!
Elég a töltény és a credit?A raketír a fõellenségnek tartottam....<#whatever>#whatever>
Pontosan itt vagyok elakadva, ahol az utolsó mentésed van. Ha ezen a lépcsõn felmászom, akkor kis futás után vág ki a gamma. A Te mentéseddel is sajnos. Úgyhogy ha a 4-1 nél már nincs több lehetõség menteni, akkor a 4-2-nél is küldj majd egyet légy szíves.
Köszönöm!
Töltsed le a fájlt, amit küldtem és utána ha akarsz akkor csinálj másolatot a te fájlodról és ha megvagy akkor írd fellül a játék könyvtárába a fájlt amit küldtem (SaveData.dat).
OK?
Válasz erre is #2743
Mikor kb a 3-3 közepén találtok egy Rocket Launcher-t az egyik teremben, akkor még ne vegyétek fel ha ahhoz valamit el kell adnotok vagy eldobni hanem jussatok el (4-1) a kastélyon kivül lévõ óratoronyhoz ahhol kegyetlensok fogaskerék van és itt mielõtt elforgatnátok a hidat, még vissza lehet menni a rakétáért a mi jól jöhet a fõellenséghez!És ha még mindig van nálatok sok cucc és nem fér be akkor adjátok az árusnak el a Shotgun-t és amíg nem értek a fõellenséghez addig magatokkal tudjátok vinni a shotgun helyett.És utána visszaveszitek majd, de aki a sima shotit adja el az a rakéta használat után megveheti az erõsebbet mindjárt.<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Betölt a játék és csont fekete a kép, radeon 8500-el is ugyan ezt csinálja...
Ötlet esetleg valakinek?
...sose azt nézd...
PS3 ID: kolb@szman
Adema - Everyone a szám cime ez elvileg a Resi 4 száma 😄
PS3 ID: kolb@szman
van valami jó hasznos trükk a láncfürészesek ellen? mert én löttem kis pisztolyal pedig már tuningolva is van de meg se érezte...
bocs a sok hülye kérdésért de elég kezdõ vagyok <#vigyor5>#vigyor5>
PSN ID.: Beegabor
igen,elöbb végig kell vinni
mindenkinek biohazard 4 et ir ki a menüben vagy csak nekem?_?
és lehet én vagyok hülye de az extrákat hol lehet benne megtalálni mert nekem semmi más nincs a menüben mint exit start game load és options vagy elöbb végig kell vini a játékot?
elöre is thx
Mikor Salazar ki akar nyírni, ami ügye nem jön össze. Utána van egy csatornás rész, na ott vág ki. és az ha jól emlékszem a 4-1 még.
[email protected]
felfegyverkezve várom 😊