Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jobb ha jobbra mész mert könnyebb megölni a gigante-t és segitségedre lesznek a magasban megbúvó sziklagolyók ha meglövöd és a szörny fejére esik.Meg mindkét esetnél egy kulcs lesz a jutalom, amivel továbbmehetsz!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SötétBarom
Szvsz az az út a könnyebb.. Ott csak egy ilyen böszme monsztát kell lenyomni.. (a kurva nagyot)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

nem használok trainert.... 😞

...sose azt nézd...

egyébként mit találnék ott?
mert már tovább mentem onnan elmetem jobbra.
édemes ott sezenvedni?
Mégis mi benne a lehetetlen?

Visszamászol felülre és keresel egy helyet ahol már csak szembõl tudnak téged támadni.

serito
Igen mikor trainert használtam. Ha te is használsz akkor próbáld meg nélküle!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

ffxi
Jobbra sem jársz jobban 😊

Fákjúal!

hi
ott tartok hogy meg tudok huzniegy kart és dönteni hogy jobbra vagy balra huzza. ott elmegyek balra velem van a csaj is kinyirok mindenkit le ugrok ott ahol vannak a létrák és jönn 2-3 láncfürészes bevan kötve a fejük van valami jó taktika ellenük? vagy csak egyszerüen menjek el jobbra?
Valaki találkozott esetleg olyan problémával hogy betöltés után csont fekete a kép? Csak a töltények száma látszik...
Nem fagy le a program, csak nem látszik semmi...

Valakinek valami építõ jellegû ötlete?

...sose azt nézd...

Az amcsi verziót Június 1.-re halasztották, elvileg akkorra kell jönnie a graf javító patchnek.
Gideon Wieth
amit el lehet adni az az invitory alsó aljában van😊 ne félj olyat nem enged el adni ami kell 😊 szal a gyémánt nyugodtan eladhatod😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

hi
érdemes elhoznom a punisher fegyvert vagy csak toljam fel a sajátomat maxra? és még az hogy a kicsi kis spilet vagy mi a neve a kicsi kis gyémánt szerü rózsa szín valamiket el szabad adni vagy kell valamihez?
Gideon Wieth
ez lehetetlen ... cheat vagy phoptoshop... vagy csak késsel mész... de azt megnézem neked...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Rage47
jaja
Malakai
Hát ez a mouseaim ez elég gáz, hiába veszem le az Y-axis érzékenységét, akkor is amikor oldalra fordulnék (célzáskor), fel-le is folyton császkál a "célkereszt"...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Rage47
kár volt beszereznem, 10-es skálán ez a game max 2-es. legalábbis pc-n.
Ezeket #2769 <#nezze>

Az ellenség olyan lõszereket dobál amilyen fegyvered van szal ha nincs minethrowered akkor SOHA nem fognak ahhoz lõszert dobni.

(A TMP-vel meg ne kaszálj hanem csak rövid 3-4-es sorozatokat lõjj fejre vagy térdre aztán rohand le õket, az elején még nem lesz annyi lõszered hogy mindenkit fegyverrel nyírjál ki, a végefelé hála a striker exclusive-jának sörétbõl rengeteg lesz)

grebber
Milenne akkor jelenik meg a game!

Next PC upgrade: 2022

"Resident Evil 4 PC
Az Ubisoft hét nappal elhalasztotta a Resident Evil 4 PC megjelenését. Az új dátum immár március elseje."

Ezt ma olvastam, akkor ez most mi is lesz????

Milyen fegyókat érdemes venni/fejleszteni, amihez elég lõszer is lessz.

Msot van egy TMP-m (kiürült) és a Punisher pisztoly.
persze...
és ezt hogy a faxba?
késsel gyilkoltad öket?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DarkSector
Ja és még annyit hogy a kis ékköveket mindig csak a nála jobbra lévõ tárgyakkal lehet kombinálni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Én így értem el az 5-1 elejéhez <#whatever><#whatever><#whatever>:

DarkSector
Segítség a 4-4 Chapter végén lévõ fõellenséghez!!!
Minden a torony tetején megvan hozzá hogy hamar kiüsd a szörnyet.Csak legyen nálad egy távcsöves puska és min. 30.000 PTAS.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most ha már odaértél a torony tetejére ahol az árus van és egy savepoinz (írógép), akkor csak annyit kell tenned hogy ha megvan a távcsöves puska akkor szedd fel az írógép mellett a rifle ammo-t.Ez biztos több mint 2 db lesz és a szörnyhöz csak 2db fog kelleni.És a 30.000PTAS-ból vegyél egy rocket launcher-t.Ha bemész akkor gyors célozd be a szemgolyó-t ami elötted tekereg, lõjj bele 2db rifle-t és utána ha kinyílt a burok a testén akkor ereszd bele a rocket launcher-t!!!Ennyi.

ffxi
Víziszörnyhöz SZIGONYPUSKA megszerzése: Mielõtt beszállsz a csónakba, tekered fel a hangerõt max-ra(érzékeli a játék hogy koxon van-e). És lelövöldözöd az összes halat.

Meglepi lesz!!!<#idiota>. Sajna nem lesz szigony puska

Fákjúal!

DarkSector
Ha segítség kell az élien kinyírásához...
Kerüld támadásokat-fagyaszd-rakéta....szörny meghal....!<#bohoc>

csabarinkoo
Ahh, elkerülte a figyelmemet. Igen tökéletes<#worship><#worship> innen már nekem is menni fog. most jön valami dög?😊 Nem kevés ptasod van 😄

DarkSector
Nézd meg a 73-ast ("4-1 CLEARED") az az utolsó...😄 csak összevissza van egy kicsit, hogy a CLEARED-ek egymás után legyenek....
Elég a töltény és a credit?A raketír a fõellenségnek tartottam....<#whatever>

csabarinkoo
Köszönöm a file-t.
Pontosan itt vagyok elakadva, ahol az utolsó mentésed van. Ha ezen a lépcsõn felmászom, akkor kis futás után vág ki a gamma. A Te mentéseddel is sajnos. Úgyhogy ha a 4-1 nél már nincs több lehetõség menteni, akkor a 4-2-nél is küldj majd egyet légy szíves.
Köszönöm!

DarkSector
KÖZBEN MEGVAN, MERT EZ A 4-1 VÉGÉN VAN A FÕELLENSÉG ELÕTT.NEMRÉG ÉRTEM IDE ÉN IS ÚGYHOGY LESZ ELÕTTE (72) EGY MENTÉS ÉS UTÁNA (73) IS.
Töltsed le a fájlt, amit küldtem és utána ha akarsz akkor csinálj másolatot a te fájlodról és ha megvagy akkor írd fellül a játék könyvtárába a fájlt amit küldtem (SaveData.dat).
OK?
Válasz erre is #2743

DarkSector
Kissebb tipp:
Mikor kb a 3-3 közepén találtok egy Rocket Launcher-t az egyik teremben, akkor még ne vegyétek fel ha ahhoz valamit el kell adnotok vagy eldobni hanem jussatok el (4-1) a kastélyon kivül lévõ óratoronyhoz ahhol kegyetlensok fogaskerék van és itt mielõtt elforgatnátok a hidat, még vissza lehet menni a rakétáért a mi jól jöhet a fõellenséghez!És ha még mindig van nálatok sok cucc és nem fér be akkor adjátok az árusnak el a Shotgun-t és amíg nem értek a fõellenséghez addig magatokkal tudjátok vinni a shotgun helyett.És utána visszaveszitek majd, de aki a sima shotit adja el az a rakéta használat után megveheti az erõsebbet mindjárt.<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

DarkSector
Légyszíves írd meg hogy miképpen kell a mentés, mert most chapterenként van mentésem, de ha konkrétan folytatni akarod a lefagyás utánról akkor légyszíves konkrét chapter számot írj és akkor a chapterek után csinálok arról a részrõl is mentést és akkor úgy küldöm!

Shep
Lehet, hogy már volt akkor bocs, azért elég poén a video

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mert nekem Gef4ti4200-vel nem megy...
Betölt a játék és csont fekete a kép, radeon 8500-el is ugyan ezt csinálja...

Ötlet esetleg valakinek?

...sose azt nézd...

Gideon Wieth
mi bajod van vele?? sztem tök aranyos amikor bebujik a hátam mögé 😄 meg amikor le perverzezik mert fennt meg áll a létránál én meg felmászok..😄

hhhhhhhh 5-2 nél tartok nem sokára vége 😞 és nálam Ashley 😞
nemsok 2-3 chapter

PS3 ID: kolb@szman

Gideon Wieth
sziasztok a chapter 5-1 tõl mennyi van még a játékból?? sok ?? Nyomom már néhány hete...Összesített durván 12-15 óra eddig a játékidõ...

grebber
Ja de mégis kell beléjük vagy 5-6 😞

Next PC upgrade: 2022

Láncfürészesek nagyon szeretik a shotit föleg közelröl 😄

Adema - Everyone a szám cime ez elvileg a Resi 4 száma 😄

PS3 ID: kolb@szman

EvilRicky
Shoti...Fejes...majd kés... Nekem ez jött be <#buck><#smile><#vigyor2>

ö megint én vagyok 😊
van valami jó hasznos trükk a láncfürészesek ellen? mert én löttem kis pisztolyal pedig már tuningolva is van de meg se érezte...
bocs a sok hülye kérdésért de elég kezdõ vagyok <#vigyor5>
oké rájöttem😄
Léccives vki aki végigvitte segitsen máár...Fontos lenne!! THX (Valaki tudna segiteni hogy mikor AShley-vel megyek akkor azt a képkocka tologatós sz*rt hogyan kell megcsinálni...???))
Seth
biohazard néven fut a sorozat a japcsiknál a kezdetek óta. Extrákat majd akkor kapsz ha végigvitted 1x

PSN ID.: Beegabor

Valaki tudna segiteni hogy mikor AShley-vel megyek akkor azt a képkocka tologatós sz*rt hogyan kell megcsinálni...???
mindenkinek biohazard 4-et ir ki..
igen,elöbb végig kell vinni
hi
mindenkinek biohazard 4 et ir ki a menüben vagy csak nekem?_?
és lehet én vagyok hülye de az extrákat hol lehet benne megtalálni mert nekem semmi más nincs a menüben mint exit start game load és options vagy elöbb végig kell vini a játékot?
elöre is thx
csabarinkoo
Úr vagy az Ûrbõl! 😊
Mikor Salazar ki akar nyírni, ami ügye nem jön össze. Utána van egy csatornás rész, na ott vág ki. és az ha jól emlékszem a 4-1 még.

[email protected]

felfegyverkezve várom 😊