Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Ne vedd már komolyan XD

Fákjúal!

?_? 17 ?_?
DarkSector
17

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

a spilet et el adhatom van 21 db nem fog kelleni semmi hez mint pl a kancsó vagy mi és az oldalába az izék?
ffxi
Milyen alap? Te is tõlem húztad át ba+!!!!

Fákjúal!

DarkSector
Igen mert ez az alap kiosztás, azért ezt használják...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

thx
DarkSector
Ha betudod adni leon-nak simán csak a sárgát akkor az is.Máskülönben zöld+sárga és zöld+piros+sárga.<#vigyor3>

akkor tudtam hogy nem illik leon hoz <#idiota>
ffxi
Kisperverz<#ejnye1>
Inkább akkor Ada<#idiota>

Fákjúal!

dante3
75<#zavart2>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

asley hány éves?? <#idiota><#idiota>
ffxi
Még1 ok, hogy ne csíttel.

Fákjúal!

ffxi
Sárga-zöld?

Fákjúal!

tudom ez az irányitás billre igaz én gampadal játszotam végig
DarkSector
Ha már belenyúlsz a játékba akkor kár is gondolkodni hogy mi lehet a hiba.<#miaz>

hi
csak a sárga piros és zöld növény keverék növeli a limitet?
trackmaniac
kösz, tényleg! <#worship><#lama>

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

ffxi
Mindenki ezt használja most már? 😊
Ugye milyen praktikus?

Fákjúal!

dante3
Akkor az a hiba,beállítottad a sérthetetlenséget és nem tud meghalni,pedig nyomja a hátát egy nagy szikla!<#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

ffxi
Hoppá!

Fákjúal!

DarkSector
Az akkor játékhiba...vagy csalás zavar be...<#vigyor3>

trackmaniac
de ez nem az a trainer, ahol az 1-5 billentyûket is kell használni. De most majd kipróbálom trainer nélkül.

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

trackmaniac
de trainert😊

trainerel játszol mert a haveronál is ez volt akor de nyomkod azt a sz*r 3 gombot ahogy leírták

1=sprint/run=space
3=action=bal klikk

5=ready knife=bal shift
6=ready weapon=jobb klikk
5-6 lehet, hogy fordíva.
dante3
Nem használsz véletlenül cheatet?

ffxi
Mért nincsenek számok a töltényeknél? Nem baj, így is egyértelmû.

Fákjúal!

trackmaniac
szóval: sikerül elindítani a játékot, rámegyek a load-ra, kiválasztom a legutóbbi mentést, amikor egy kis faluban vagyok, onnan elmegyek egy kapuhoz, néhány zombi legurít egy követ, ami elõl nem tudok elfutni, majd szétlapít a kõ, és utána semmi, csak a kép, ahogy fekszem a földön. és semmire sem reagál, esc-re sem, még csak meg sem kérdezi, hogy újrakezdem -e. most mi a f..t csináljak? már uncsi egy kicsit, hogy le kell állítani, majd újraindítani a gamét... <#gun><#nemtudom>

ffxi
Még te panaszkodsz? 4-1😞

Ha bár engem ez vigasztal<#crazya>

Fákjúal!

DarkSector
Az nem tudom hogy miért van de ha be tudsz lépni a fõmenübe és rányomsz a load-ra akkor mennie kéne...<#vigyor3>

Gideon Wieth
én még nem 😄 chapter 5-2nél tartok..sajna nincs sok idõm jáccani...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

trackmaniac
az a baj, hogy semmit sem csinál. ugyanúgy megy tovább a "zene", és semmire sem reagál. Valami ötlet?

DarkSector
Vagy menübõl load game vagy folytatás a yes-re nyomva gameover esetén...

DarkSector
Látod még sem mindenki!

trackmaniac
köszi, de az is kellene, hogyan lehet újraindítani - ha meghal a karakter - azaz load-olni a gamét.

<#worship>
találni lehet
Hali!
lehet h hülye kérdés lesz de hogy lehet lõszert venni?
vagy találni lehet?
attól aki árulja a fegyókat nem tudtam venni
elõre thx
ffxi

Fákjúal!

trackmaniac
Hali, segítsetek légyszi! Melyik billentyût kell nyomni, ha a karakterem meghal? Még nagyon az elején vagyok, ott, ahol egy nagy követ dobnak rám és szaladni kell elõle, de még nem sikerült elszaladnom, és mindig meghal Leon. Hogy lehet innen kilépni, hogy újratöltsem a játékot? Help please!

most már én is végig toltam
ffxi
Nézzél ki mamgadnak másik topikot ahol randarilozhac, mert ide alig járnak már. Mindenki végig tolta rajtam kívül.

Fákjúal!

DarkSector
Ez sem rossz....a sivatagos rész miatt gyanítom hogy köze van a játékban levõ 5.részhez.<#whatever>
Resident Evil : Kihalás

DarkSector
a kastély elõtt valamikor, mert a kastélyban már ott lesz egy ingyen magnum.De 22db töltény környékén lesz amit a gép ad legalábbis 5-1-ig, mert én mindent fölszedtem és ez elég sovány.
Ha lehet akkor a vakok hátán lévõ idegen testre pazarold, mert alergiásak rá!!!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

EvilRicky
Olyan kérdéem lenne,hogy "magnum" töltényt mikortól kapok?

zsolesz92
Szastok, olyan gondomvan h rippelt játékom van és ha elindítom, van az elején egy intro, amikor egy bárdos ember ütni készül, na itt szépen ki is fagy a játék, illetve elfeketedik a kép. ha kiveszem a moviekat akkor meg egyszerüen kilép a játékbol
help pls

DarkSector
Ja és a sok spoiler-t azért dobálgatom hogy a hitetlenkedõk érthessék hogy miként spóroltam ennyi cuccot és pénzt, aki így is kételkedik az dobjon egy e-mail-t és megkaphatja a mentéseimet minden chapterrõl.

DarkSector
Spoiler!:
Mikor a föld alatt elérsz a 4-2-nél egy helyre (az elején mikor lemész egy kútba a földalá) ahol 2 láncfûrészes faszit kell megölni meg egy rakás zombit!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A labirintusból pucold ki a zombikat, de a bal oldali kuckóba még ne menj be.Hanem mássz fel a létrán, egy shotit a balra helyezkedõ láncosnak hogy idõt nyerj.Vedd fel a kulcsot és ha megfordulsz akkor ruházd meg gyors a láncost ugy hogy a többiek is kapjanak akik addig a létrán támadnak.Ha meghalt akkor lögd gyors el az ablakból a létrát és óvatossan dobj egy darab gránátot az ablak elé a zombitömegbe és mind a 10-15 zombi megdöglik. Ezután már lemehetsz a lépcsön és akkor már csak 1 db láncos marad és így a gránáttal sok lõszert és életet spórol az ember

DarkSector
Spórolni lehet pisztolyal is csak a "pusztakezes" attack-ot sokszor kell alkalmazni (lõ lábra vagy fejre majd közelmenni és akciógomb).Akkor egy dekát nem fejlesztettem a fegyvereken.Csak megvettem a 3 méretû táskát és az alapfegyvereket (csak a magnum és punisher volt ingyen).Harmadrészt rá kell jönni a fõellenségek egyszerû kivégzésére lehetõség szerint rakéta vásárlása nélkül.Még egyetlen egy felvehetõ cuccot sem hagytam ott vagy adtam el.És fõként minden mozgó kreatúrát 1-1ig megöltem akivel csak találkoztam és nem futottam el mellettük.
Röviden ennyi a lényeg.....<#whatever><#whatever><#whatever>

DarkSector
Igen sejtettem hogy nem hiszik sokan el ezért adok mentéseket ha kell hogy láthassad hogy meglehet csinálni!Mellesleg ahol lehetett ott csak késsel öltem és mindenhol megfigyeltem a szörnyek gyenge pontjait és kihasználtam.Kérdezd Fuck-ot õ látott jáccani....<#vigyor3>
Meg ha 5x végignyomod a Professional-t akkor te is meg fogod tudni csinálni<#whatever><#whatever><#whatever>
..................................................................................................................................................................................................Válasz"GIDEON WIETH" üzenetére és...