Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trackmaniac
sikerült visszatöltenem a játékot (kikapcsoltam a halhatlan csítet), csak most már azt a szaros sziklát nem tudom kikerülni sehogy. Amikor sprintelés közben kiírja, hogy 5+6 dodge, az melyik billentyû? mert én már próbáltam mindegyikkel, de sehogy sem sikerül, mindig meghalok. Segítsetek légyszi!

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

érdemes fejleszteni a shotit? mert most egy kispisztolyaom van nem tom a nevét nagyon hasonlitt egy glockra.
te szadista árus gyilkos
DarkSector
ok

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ki?
DarkSector
Semmit, gyakorolni kell...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

én akor is röheltem amikor velem volt
ja. mit tudok azellen csinálni hogy cézáskor ellégé mozog a piros pont? a picsa löködhet háturrol?
DarkSector
Sikerült a rakétás téma amit mondtam, vagy még ott sem vagy?

ffxi
Képzeld! Az árus faxiba is belelõttem. Szegény elterült minta homokzsák XD. És nem adott semmit érte a gép 😛

Fákjúal!

csak gyakoroltam a lövést és egy õt találta el
ismeri valaki inen a HUNrot?
ffxi
Nem arra gondoltam, hanem, a picsa a nyakadon! Nélküle többet lác.

Fákjúal!

DarkSector
Jól teszed mert szegény állatokat nem szabad bántani, de sok értelmét nem látom a segítségének ha van nálad éppen akkor 3 kék gránát...

ffxi
Igen, segítettem neki!

Fákjúal!

ffxi
Itt!

Fákjúal!

vagy inkább ugy kérdem hogy ti. de már vannak válaszok <#idiota>
te
tudtam de meg lehet szokni inkább nehezebb legyen mint hogy itt rángatozzak a gép ellöt eggérel -.-
ffxi
Ki az a te?
Használd a "válasz" gombot, mert követhetetlen vagy.

Fákjúal!

én egyzer véletlenül bele lõtem 😞 de újra betöltötem és segítetem neki 😊
persze
Hello!

Off lesz,de hol tudom megnézni a privát üzeneteimet?Sehol nem találom.Köszi
DarkSector
Segíthetsz és akkor neked is segít majd El Gigante-nél...

ffxi
Pfff... úgy nehezebb a célzás, tudtad? 😛

Fákjúal!

te segitettél az elején a kutyának amelyik medve csapdába lépett?
de olyan cuki ahogy bebujik a hátam mögé 😊
nem birom magára hagyni 😊
ott énis szórakoztam de meg lehet csinálni csak lõd ki a hordokat amik vanak a haiító gépeknél és annyi a gépnek meg a csávónak vagy minek
az egér pach télleg elég gáz.
billenytyûn könnyeb szt
ffxi
Tedd várakozásba azt a picsát vhol, nem kell állandóan a nyakadon lennie.
2=command

Fákjúal!

ffxi
Setuptool.exe elindítod és beállítos ilyenre:
1=sprint/run=space
3=action=bal klikk

5=ready knife=bal shift
6=ready weapon=jobb klikk
2=command=f
5-6 lehet, hogy fordíva.

Klikek pedig loader.exe-vel 'tod beállítani.

Fákjúal!

a szerzetesek amikor dobálnak valami tüzes hajito gépekkel mindig meghal ez a picsa.
ffxi
törölt hozzászólás

Fákjúal!

ffxi
Ébresztõ!<#bohoc>

Fákjúal!

miértnem tudok ide képet beszúrni?
irja vip joggal rendelkezzö 200 kb nem rendelkezõ 20 kb
honnan szedjek 20 kb képet?
ilyen gyorsan megnézted? ?_?
ffxi
Jéééé! Télleg...<#eplus2>

Fákjúal!

nálam legalább is...
ffxi
Azokat elárverezheted.

Fákjúal!

kétszer akciózol rajta 1 amikor elkezdi simán nyitni és rá még egy és be rugja
az tudom 2 õ benne is van de a spilet kis rózsa szin gyémánt kell valamire meg nyaklán ilyenek?
ffxi
Na és hogyan?<#confused>

Fákjúal!

ffxi
Akkor húgyozz bele, annak is olyan a színe 😛

Amúgy találsz követ melyet tudod kombinálni a "kancsóra", de milyen szöveg, hogy "kancsó"? Az korsó ember! XD

Fákjúal!

tudtátok hogy be lehet rugni is az ajtót nem csak simán nyitni <#wow2>
ffxi
Hogy megkereszteljenek.😉

Amúgy csak nehezíteni akarják a dolgodat.

Fákjúal!

eddig nem találtam sört...<#idiota>
Hali!
Mit tegyek akkor, ha a késelésen kívûl nem mûködik semmi? Egérrel sem tudok lõni, spaceel nemtudok futni... Annyi megy hogy az enterrel tudom csekkolni a cuccokat.
én még nagyon a game elején járok most jönnek valami szerzetesek vagy mik miért?
ffxi
Tõcsé bele sört a "kancsóba" úgy többért számítják be 😄

Fákjúal!

DarkSector
<#miaz>