5443
  • imothep80
    Sziasztok.

A temetőnél, a templom udvarán, van az a tárcsa, ott mi a szöveg magyarul, mert az a magyarításban nincs benne, és a szótárgép nem ismeri a ragozott alakokat... segítsetek már légyszi...
  • METESTO
    Wizard mod
  • fery02
    Ja meg nem értem, hogy még az 5. részben is miért nem lehet célzás közben mozogni? :D Meg újratöltéskor is áll egy helyben, legtöbbször ilyenkor sérülök.
    Végül is ezt is meglehet szokni, csak nagyon érdekes dolog ez szerintem.
  • fery02
    Ne is bánd szerintem. Pl nézz rá a csirkékre. Mintha sütne a nap. Resi4-ben pedig szerintem nincs napsütés (bár még csak a kastélyban tartok, innen nem tudom sok van-e még a játékból, eddig nem láttam napsütést).
    Amúgy eddig a játék eszméletlen hangulatos valóban, nagyon tetszik. Egyedül az zavar, hogy a HighRes Leon mod idióta módon átszínezi a karakterünk ruháit is, miközben én nem akarom :)...és amúgy is hülyén néz ki, hogy a videókban az eredeti színű ruhában látható, aztán videó végén ingame pedig nem.

Amúgy az előző Resi-kben is vannak ilyen védjegyek, mint ebben, meg az 5. részben? Gondolok itt ilyen dolgokra pl, mint:
    1. A lézerirányzék
    2. Szétlőhető medálok
    3. Állandó társ
    4. Azok a jellegzetes törékeny falusi hordók (az 5. részben furán nézett ki, hogy a hipermodern laboratóriumban is találkoztunk ilyen hordókkal :))

Azt tudom, hogy az előző részekben kötött kameranézet volt. Valószínűleg csak ezért nem fogok azokkal foglalkozni: nem szeretem, hogy nem tudom mi van előttem vagy mellettem, egyszóval nem nézelődhetek szabadon.
  • grebber
    Ezek a dolgok érdekesek én ha használom a bloom modot exe hibával elszáll a game ha kitörlöm azt a pár fájlt ami kell a bloomhoz egyből jó :(

• ffxi
    Sikerült vmire jutnom, mert

No Mod

Enhanced Environment 1.5+2.0 + Texture patch 2.0

Enhanced Environment 1.5+2.0 + Texture patch 2.0 + BloomRC2.2
  • grebber
    Ez mire jó és honnan lehet leszedni?
  • grebber
    Igen felülír pár dolgot és akkor mi van? Más és más dolgok vannak benne amik szebbek jobbak.
    De ezt akkor látnád ha végigvinnéd simán textúra patch 2-vel utánna meg felülíratva a Enhanced Environment 1.5-et és a Enhanced Environment 2.0-vel.
  • imothep80
    Sziasztok.
    Találtam egy videót:http://www.youtube.com/watch?v=_SG9wrtjupw&feature=related Ilyen tényleg van a játékban, hogy ashley egy bugyiban kóvályog? Vagy le kell tölteni hozzá valamit, hogy legyen ilyen???
  • ffxi
    "Ezután bemásolom a Enhanced Environment 1.5-et és a Enhanced Environment 2.0-át értelemszerűen az xscr_part1 és xscr_part2-ből a fájlokat az xscr mappába majd a 2.0- feájljai az adott mappába."

Ez probléma nálam, mert ha tényleg bemásolná. Akkor felülírná a textura pack 2.0-át. Minthogy METESTO mondta. Ezért kételkedtem én is, hogy miért is lenne értelme.

• METESTO
    Énis azzal kezdtem hogy felraktam a textura patcht de aztán a másikkal meg felülirtam aztDXOOOOOOOOOOOOOOO,,,,,,Re4 PC - Wizards Assignment Beta V2-ezt szedjétek le ez egy jo mod
  • grebber
    Szerintem kell a textúra patch 2 mert az Enhanced env.1.5és2.0-ben nem minden ugyanaz!
    Nemhiába az egyik 2,5GB a másik kettő meg csak 1,7GB szal kell.
  • fery02
    Erre már én is gondoltam, csak nem voltam benne biztos. Ez akkor teljesen biztos? Mert akkor törlöm a Textúra pack 2-t. :)
  • METESTO
    DDDDDDDDDDDamugy a textura patch2.0nak semmi értelme mert az Enhanced env.1.5és2.0ugyanazt tartalmazza csak photoshoppal kicsit átvannak dolgozva a texturák,,,de még millio mod van amik jobbá szebbe teszik a játékotD
  • grebber
    Nekem nem volt semmi gondom.
    Feltettem az európai (1.1-es) Resi 4-et.Kicsomagoltam a Resident Evil 4 Textura Patch 2.0-t a Resi 4 mappájába semmit nem ir felül mivel még nincs ilyen mappa.
    3 új mappa lett xscr,xfile, és ogg.
    Ezután bemásolom a Enhanced Environment 1.5-et és a Enhanced Environment 2.0-át értelemszerűen az xscr_part1 és xscr_part2-ből a fájlokat az xscr mappába majd a 2.0- feájljai az adott mappába.
    Ennyi nem tudom mi ezen a bonyolult!
  • ffxi
    Hát ez nekem magas gyerekek.

Ez kicsomagolom: "xscr_part1" a xscr mappaba. general r10a-tol r518-ig mappakat de üresek. És kivül vannak azok a fájlok, amik ott benn kéne hogy legyen. Ez normális?
  • grebber
    Nem zavarja be!
  • ffxi
    Ezek vannak meg:

texture patch 2.0
    Enhanced Environment 1.5
    Enhanced Environment 2.0

Sorrendben kell őket felrakni? Nem zavarja be egyik a masikat?
  • ffxi
    Nem sikerül felraknom ezt:

Enhanced Environment 1.5

Kitömörítésnél kivülre szórja a fájlokat :(
  • wesker24
    Jól csináltál mindent ne aggódj ! Volt 2 olyan mappa ami tényleg nem volt alapba a Resi 4 mappába tehát csak simán bekellett másolni !
  • fery02
    Az Albert féle 2,5 gigás textúra pakk tartamát már be is másoltam a játék főkönyvtárába. A readme írta, hogy felülír fájlokat, de nálam nem írt felül semmit, mivel olyan mappákat másoltam csak be, amik még eddig nem voltak a játékban, mégis szebb lett a játék sokkal. :P
    Most akkor jól csináltam vagy mégis felül kellene neki írni fájlokat? :)
  • balee4
    Nekem mondjuk az environment nem volt fent, de a texture patch-el ment a magyarítás.
  • DarkSector
    hát erre gondoltam először..
    hogy nem olyan.
    ps2 tök nem ien mint pc-n...

nekem pisi 2-es jobban tetszik...de vanakinke ez a pc-s tetszik.
  • grebber
    Igen!
  • wesker24
    Pedig nekem is müködött vele teljesen tökéletesen a magyaritás !

Biztos hogy jó cracket használlsz ?? Az 1.1-es GCW-s Resi4 Cracket használod ?
  • grebber
    Ezek vannak fent csak:

Resident Evil 4 Textura Patch 2.0
    Enhanced Environment 1.5-2.0

És semmi magyarítás után exe hibával elszáll nélküle tökéletes!
  • balee4
    Hát pedig nekem ment vele, lehet, hogy vmelyik mod kavar be.
  • grebber
    Sajnos amint felteszem a magyarítást nem indul a gme :( Nem tudom mi lehet a baja!
  • fery02
    Igen, én is így gondoltam, köszi szépen.
  • wesker24
    Elöször az Albert féle 2,5 gigás Texture Packot kell bemásolni utána jöhet az Enhanced Enviroment 1.5 és rá a 2.0 ! Ezek után jöhetnek a kisebb mod-ok !
  • fery02
    Igen, ezekről mind tudok is, csak azoknak először még le is kell töltődniük, ami egyébként folyamatban van, de keményen. De azért köszi, hogy szóltál. :)
    Ez alapján szedem le a látványt tuningoló mod-okat (a többit, mint pl keyboard, a resi3 fan oldalról). Ha már itt tartunk, gondolom először a Resident Evil 4 PC texture patch v2.0-t másoljam be, majd azután rá az Enhanced Environment fájlokat. Csak azért kételkedem, mert mindkettő xsrc meg xfiles mappán alapul, oda kell másolni a dolgokat.
    Bár az utóbbi mod hivatkozik az előzőre (fordítva nem), hogy "Köszönjük a készítő munkáját, nélküle nem jöhetett volna létre ez a mod".
  • wesker24
    Erre már mind van mod amiket leirtál !

A grafikára ott van a 2,5 gigás texture pack és már van keyboard mod is ami leváltsa a ps2-es gombokat !
  • fery02
    Neeeem. Pc-s verzió, csak tiszta olyan, mintha PS2-n játszanék.
    Értem ezalatt a grafikát, az irányítást, a mentési rendszert, a töltési időt, a játék közbeni PS2 kontrolleres gombok felvillanását számítógépes billentyűzet gombok helyett, meg maga az érzés...ilyen konzolos.
  • DarkSector
    jah emulátorral?:D
  • fery02
    A portra értettem.
  • DarkSector
    háát nem olyan mint ps2-őn...:D
  • balee4
    A magyarítás miatt van, megoldás: átváltod az elején a nyelvet.
  • fery02
    Azt látom, hogy gépen játszva olyan, mintha PS2-n játszanék (az a csúnya, hogy még Game Reset menüpont is van), de semmiképp sem fogok gamepaddal nyomorogni (főleg, hogy célozni is kell a játékban).
    Európai verzió van meg nekem (vagy mi), alapból van egér támogatása. Nem tudom kompatibilitási gondokba ütközök-e, ha az általad linkelt oldalról bármi mod-ot is telepítek, majd próbálkozok, köszi!
  • The Protector
    Ha van gamepadod tökéletesen be lehet lőni.
    Ha nincs.Akkor itt nézz körül.
    Itt találsz egér patchet és azt is ami a gomokat írja ki qte-közben.
    Ne add fel mert irgalmatlanul jó game.Mocskosul hangulatos.Csak 4x vittem végig.Ha kérdésed van akár priviben is mert nem biztos h benézek ide mert nincs a kedvencek közt.
  • fery02
    Az irányításra van valami mod, hogy legalább Resident Evil 5 színvonalát megközelítse? Mert ami alapból van, attól a hányinger kerget. :/ Meg a menüben való barangolás is elég szörnyű, hogy csak a kiosztott gombokkal lehet navigálni.