Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
ez is egy extra amit az ubisoft rárakott a lemezre......a védelem 😄

PSN ID.: Beegabor

watto
a kép linkje:
http://kepup.extra.hu/?fdfdgfd.jpg

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

watto
hy!
ezt mér írja elindításnál?

elõre is thx!

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

sonico
Hali!

figyelj, nekem meg a videókkal volt a problémám,h mindig megakadtak és így még az utolsó animációt se élvezhettem végig ... ACE Mega codec packot leszedtem (újraindítottam a gépet), feltoltam a CCCP-s codecet amit innen tudsz leszedni => http://www.afterdawn.com/software/video_software/codecs_and_filters/cccp.cfm
(download)
és utána újra végignézegettem az animációkat, mert a játék közben nem sikerült 😄

u.i.: jut eszembe a képbõl ítélve Neked driver hibád lesz, szedd le a legújabb drivert a 3D kártyádhoz. üdv, remélem sikerül 😉

sonico
hallod,elõtted kettõvel kérdezték meg.. 😛

grebber
Semmiben nem változott a graf.És nincs számottevõ különbség!

Next PC upgrade: 2022

EvilRicky
Hella mindenki!

Egy kicsit le vok maradva az élettel... Ha jól tudom Resident Evil 4 néven is kint van a gém jó ideje... Miben külömbözik a Biohazard 4 -tõl? Grafon javítottak? A képekbõl ítélve ez már pc-s változat (nem 5-6 os gombot ír,hanem A -t <#vigyor2> ).

Valaki találkozott hasonló problémával?

...sose azt nézd...

sonico

Fonixxx
Akkor ami kijött most Resident 4 abban nem javult a grafika sem??Semmi változás?

sonico
vistára ezt a codecet ajánlják=> CCCP-2006-12-15.exe keress rá neten, remélem nem nagy hülyeséget mondtam :S

sonico
én is nyomtam vele, mondjuk én pazaroltam rendesen de azért szrintem ez marha sok ami nálad van...bocs de ez kóddal van nem?!

És melyik kodeket rakjam fel?????
Most Vistám van.
A karim egy XpertVision nVidia GF6800 GS 256MB TD AGP.

Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit

DarkSector
Igen de sokak szerint még úgy is könnyû a gém, hogy nem fejlesztesz semmit...
Például szerintem....<#ravasz1>
No fejlesztés mellett...
Semmi fejlesztéssel a vége elõtt...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harly18
codec hiba?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Hangom van,viszont csak fekete képernyõm van.
Ez hogy lehet????
Segítsetek!!!!!!!!!!

Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit

watto
ennek a game-nak alapvetõen egér meg w,a,s,d az irányítása?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

dante3
Még csak most jön a neheze!Csaj sajna marad!<#hehe>Mármint kisérgetni kell,de irányítani nem nagyon kell!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

The Protector
Sok van még hátra mert nagyon bejön a game.és ugye nem sokat kell lenni a csajjal többet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

dante3
innen letöltheted hozzá az egér patchet!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

3035-re tudja valaki a választ?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Seth
hogyne érné meg, ráadásul nem a tárgylistába kerül, úgyhogy nem foglal semmi helyet

sonico
magyar vok nem túrista 😛

sonico
megéri,legalábbis én megvedtem és megmaradt végig.
mi ez a striker dolog ?

megéri venni golyoálómellényt vagy mi az. ami 30% csökkenti a sérülést az egyszer csak eltünik vagy meg lesz mindig a strikert megéri fullra tolni?
sonico
lekapom a resident 4et is, mert lehet h abban nem zsakadnak félbe a videók, ha így lenne, írok majd vmikor ... dv.

u.i.: ha kell a jétkkal kapcsolatban vmi segítség írjatok nyugodtan pm-et, ha tudok segítek. üdv.

wesker24
Rájöttem márt miért volt olyan magas a fájlméret nem a tömöritési eljárás miatt hanem azért mert aki felrakta az elirta az NFO fájlban a méretét és ez zavart meg engem !!! <#idiota><#idiota>
DarkSector
Na látod ahhány tömörítési eljárás annyi fajta méret.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Látod még mindig van aki hitetlenkedik...

wesker24
mert olyan tömöritési eljárással csomagolták be !!!!
DarkSector
Vagy próbáljon meg valaki egy gémet simán rar-ba tenni szeletelve és próbálja meg elõször alcohollal képfájlba és utána rar-ozni!!!!!!!!!!!
És más értéket fog kapni.

DarkSector
Miért van az hogy letöltök egy játékot 900mb amúgy meg 2.8GB???

te sztem egyiket kicsomagolva másikat meg becsomagolva nézed 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DarkSector
Jah bájoházárd fór meg rezidentívöl foor...meg max az easy fokozat, de olyan könnyû a normal is hogy teljessen mindegy meg az is mindegy hogy a minigame-eknek más a címe és asszem a menüben más a háttér de ez semmit nem jelent!!!!!!!!!!!!!!!44

dante3
Na ne mond! 😄

dante3
<#hehe>

DarkSector
Akkor az össze van tömörítve....

Seth
meg az elején játékkezdésnél aszongya hogy 'rezident ívöl....fóóóóór<#idiota>

DarkSector
Nincs különbség a RESIDENT EVIL és a BIOHAZARD között!!!!!!!!!!!!!

dante3
én 67x50-est látok nforce-n! A biohazard is annyi!

wedge31
THX

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wesker24
Hello becsomagolva 4,512 MB !!!

Darabokban 48 megás fájlonként és van belöle 94 darab !!!
hi
mindent elszabad adni spinel korona ruby golden finx nem mintha zavarnának de több pénzem lenne és a killer7 be magnum ammo kell?
elöre is thx
nincs jelentösebb..
lehet nehézségi szintet választani
biohazard 4 helyett resident evil 4-et a látsz a menüben és a többi helyen
benne van az ubisoft logója

dante3
Azt én sem tom! Majd norbi17 talán elárulja!

wedge31
Most komolyan senki sem tudja,hogy van e különbség a két verzio között ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kicsoagolva vagy becsomagolva??
mert becsomizva a re4 is 3.08

wesker24
Ebben is igazad van !!!

Tényleg más a kódja !!!

De arra kiváncsi lennék miért olyan nagy akkor a mérete ???

Mi az a 1,62 GB többlet ???
dante3
<#pias>

wesker24
Ha tényleg a másikat szedted le akkor amjd irjá hogy mi a helyzet vele kapcsolatban !!!!