Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
Jah,de a telepítéshez más a kód,megnéztem!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

wesker24
Ja értem az is meglehet !!!
wesker24
Dante fogalmam sincs !!!

De szerintem a Biohazard 4 és a Resident Evil 4 ugyanaz !!!!

A mértetét leszámitva !!! Bio4= 3,08 GB Resi4= 4,7 GB
dante3
Lehet,hogy õ a residen evilt most szedte le és annak más a kulcsa!

KÓD: re15120632222116

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

wesker24
akkor nem jól irtad be pedig ez a helyes kulcs !!!

Pedig ez a Biohazard 4 cd kulcsa !!!
dante3
Mégegyszer megkérdezem,utoljára:biohazard vagy resident evil 4.???

Nem müxik a serial.
Ezt írja ki:Invalid CD-key!!!!!!!
Segítsetek

Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit

Hello olvastam lentebb valamelyik hozzászólásban a követelményeket, és azt írja

Supported Controllers: mouse and keyboard (required), PC compatible gamepad (4-axis dual analog sticks and 12 or more buttons required) *4

Hol lehet beállítani, mert nincs egerem, csak bill, gempadom van de azzal utálok fps-t játszani, valahogy be lehet kapcsolni az egeret?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

dante3
#3016<#wilting>

wesker24
Tessék a SERIAL code a Resident Evil 4-hez !!!!

Serial: bh82220691119281
wesker24
Ja azt én is olvastam az nagyon jó hogy több fajta befejezés is lehet !!!!
Hali.
Mi a CD-Key????????????
Valaki segítsen.
SÛRGÕS LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit

dante3
Az egész,úgy ahogy lesz! Többféle befejezést ígérnek!

wesker24
Szerintem ez nem ide tartozik !!!!!!!!

Ez a Residenr Evil 4 fórum !!!!

Csak megemlitette hogy jó lesz ha kiváncsi vagy akkor majd a Stalker topicban leirja !!!!
DarkSector
Mi lesz jó a stalker-ben???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
irtam privit a stalkerrel kapcsolatban !! Majd irj vissza !!!

Ja egy game masternek semmi se nehéz !!! <#vigyor><#vigyor>
DarkSector
Mondam már mindenkinek, hogy nincs olyan hogy javított verzió!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dante3
Á,nem egy nehéz játék!Nemrég néztem meg a stalkerrõl szóló gstv-t!JÓ LESZ!😉

wesker24
RESPECT GAME MASTER !!!! <#worship><#worship><#eljen><#eljen><#worship><#worship>
wesker24
Akkor te nagyon profi vagy GAME MASTER !!! 😄DD
dante3
De már kétszer végignyomtam!😄

wesker24
pedig neked gyorsabb neted van ám mint nekem !!!! 😄D
dante3
Nem tom,én mégegyszer nem szede le!😄

dante3
Az egy szarvakkal és farokkal elátott lény!😄

wesker24
Te ezt érted Dante mert én nem értem !!!!

Aztán lehet én vagyok a láma de fogalmam sincs hogy miért 4,7 GB lett a Resi 4 ???
wesker24
WHAT THE HELL !!! <#wow1><#wow1>

Az hogy lehet hogy a Resident Evil 4 4,7 GB !!!!<#conf><#conf>

Mig a Biohazard 4 csak 3,08 GB !!!

dante3
biohazard vagy resident evil 4.?

Hali.
Mi a CD-Key????????????
Valaki segítsen.Please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dante3
nincs mit!<#kacsint>

The Protector
Köszi..

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

dante3
| 1 | 2 | 3 |
|------------------|
| 4 | 5 | 6 |
|==================|
| 7 | 8 | 9 |
|------------------|

Sorrend: 6,3,2,5,4,7,9,6,5,2,1,7,8,5,6,9

The Protector
Csá.Elakadtam Ashlei-vel.Megyek vele egy darabi aztán.Elérek ey terembe ahol 4 páncélos katona van.Középen pedi ki kéne rakni egy kocka relytvényt úgy hogy mindíg csak egy kockát tologathatok és efy címertz kell kiraknom.Valaki leírná hogyn kell mert nem nagyon megy.Köszi

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

mucsácsó
hát persze hogy az volt, de akik nem gondolkodtak azok biztos nem ezt várták..."na majd az Ubi..."...meg az kilopott béta verzió...loool, hát hogyapicsábane...meg mitõl lenne más? Ugyanazok portolták, mint a japán kiadású játékot...csak a kiadó más...az meg hogy amerikában csak most jött ki csak, az nem azt jelenti, hogy õk más írtak át, hanem az Ubi trógersága..

de eleve, ha visszagondoltok egy kicsit, tök ugyanez volt még anno az Onimusha 3-mal is...volt az a Capcomos, meg pár hónappal késõbb az Ubis, de egy és ugyanaz volt az egész, annyi eltéréssel, hogy az elején Ubi logó virított...kész..
Malakai
Akkor viszont már kijavíthatnák a rángatózás problémát (vertikálisan is mindig mozdul, ha horizontálisan fordulok), mert így könnyebb billel célozni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pedig az ubi igazán felvehette volna a contactot a mousaim-os srácokkal és beleinplantálhatta volna 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Akkor semmi extra? Beépített egér kezelés vagy grafika tuning semmi ?? 😞

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Seth
ez tök várható volt, senki nem lehet meglepve...

PSN ID.: Beegabor

Törölt felhasználó
Aztóta meglestem én is. Választható nyelv, Ubisoft logó, és ennyi 😞
grebber
"Ok so a friend of mine who works for a reputable games magazine, has got his hands on a review edition of Resident Evil 4 Europe straight from Ubisoft. Unfortunately it's the same (in graphics) as the hong kong version. The only noticeable differences are as follows:
- the game's cab file (data2.cab) is bigger by 10mb
- on installation it asks to choose a language from 5 selections
- the cdkey is different.
- the autorun and the launcher have resident evil 4 logos and there is new button called "Partner" that links to the ubisoft site on both.
- at startup it asks you to choose a language.
- in game an "ubisoft" logo appears just before the capcom warning.
- the logo and creepy voice changed from biohazard 4 to resident evil 4
- the Extras changed to the normal us version ex: Ada the spy -> Mission Ada and so on.
- there are 3 difficulties and instead of getting only the normal one you now get easy and normal.

Other than that the game is exactly the same . Fortunately capcom did say that they were going to release a patch a while a ago and hopefully that will change the game."

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Ez vajon miben különbözik a Netshow verziótól?
Resident.Evil.4.EMUDVD-Unleashed
sonico
Sziasztok!

nah siekrült végigtolnom bár 69%al de az tökre nem érdekel.
nagyon állat kis játékokat adott be 😊

gondom még mindig a következõ: miért szakadnak félbe a videók? az utolsó animációnál is addig tudom csak megnézni h a csajszi beleesik a vízbe aztán gondolom kihúzza v mittomén, de nem látom a végét 😞 tudom beadja a movie browsert a végén, de ha abban nézem is megszakad 😞 mitõl lehet ez? erre van vmi patch? köszönöm a segítséget
u.i.: sokat lefagy 😞 a fõellenséget is kétszer kellett kinyírnom mert fagyogat...pedig nincs gagyi gépem , nem azzal van a gond.

kössz re a helpet

rakd ujra a Direct x 9et 😄

PS3 ID: kolb@szman

Szia!!!Aha acemage codecet használok,de raktam fel frissítést de az sem segít mert nem indul,betölti a játékot nyomok egy startot, egy perc múlva csak fekete háttér van és más nem.Se kép se hang,pedig már három példányba is megvan de ebbõl kettõ ugyanez a szitú, a harmadik meg valami ddl fájlt hiányol, valami jó tipp.Köszi elõre is.

ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA

grebber
Új Resident film majd csak lesz még nincs!

Next PC upgrade: 2022

Azt tom h easyn alapbol van nálunk shoti 😄

PS3 ID: kolb@szman

Nem baj mint mondtam tökéletesen megfelel nekem így is a game. Sõt mivel nem zombik, hanem kapával, kaszával felszerelt vidám parasztok törnek az életzünkre pont jó a Amerikán kívüli Biohazard név. 😊

Easy meg kinek kell? 😊
DarkSector
Ebben semmi ellenszenv nincs és ne haragudj de nincsen javított verzió.....Csak ezt mindig felhozza 1-2 ember de egy szaros videót vagy képet nem mutatott senki úgyhogy nem érdemes váltanod, csak a minigame-ek neve más benne és abban asszem van easy fokozat de ez is csak találgatás........Úgyhogy megköszönném annak aki tud mutatni képeket a javított verzióból!!!!!!!!!!!!
Új resi film meg már van a "Resident Evil Extenction" vagyis "Resident Evil kihalás".És ez a sivatagos feelingje miatt igencsak a resident 5 játékra hajaz.<#ravasz1>

Kösz. 😊

NAGYON tetszik ez a játék. Igazi RE hangulat, bár zombik nélkül. De vannak helyette vidám parasztok. Érdekesek az ellenfelek. Most vagyok a kastélyban ad egy ksi természetfekletti szinezetet a dolognak ez a Los Illuminados (jesszusom de elcsépelt név) rend. 😊 Ebbõl, (ha követig a játékot) nagyonb jó kis filmet lehetne csinálni, és akkor el lehetne felejteni azt a 2 (hamarosan 3) borzalmat, ami a Resident Evil név alatt jött ki a mozikban.

Más: Igaz hogy jön majd egy Resident Evil 4 (Biohazard helyett) verzió is? Amiben némi grafikai tunning is lessz állítólag. Ha igen akkor lesztedem és végignyomom azzal is egy párszor. 😊 Bár nincs semmi bajom a mostani verzióval sem.
serito
Forgasd úgy, hogy összesen 6 halott legyen a képeken!!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

DarkSector
Pénz lett volna a jutalom , de mi az hogy nem nyírtad ki... akkor mit csináltál?