Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
De szerintem a Biohazard 4 és a Resident Evil 4 ugyanaz !!!!
A mértetét leszámitva !!! Bio4= 3,08 GB Resi4= 4,7 GB
KÓD: re15120632222116
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ezt írja ki:Invalid CD-key!!!!!!!
Segítsetek
Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit
Supported Controllers: mouse and keyboard (required), PC compatible gamepad (4-axis dual analog sticks and 12 or more buttons required) *4
Hol lehet beállítani, mert nincs egerem, csak bill, gempadom van de azzal utálok fps-t játszani, valahogy be lehet kapcsolni az egeret?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Mi a CD-Key????????????
Valaki segítsen.
SÛRGÕS LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit
Ez a Residenr Evil 4 fórum !!!!
Csak megemlitette hogy jó lesz ha kiváncsi vagy akkor majd a Stalker topicban leirja !!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ja egy game masternek semmi se nehéz !!! <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Aztán lehet én vagyok a láma de fogalmam sincs hogy miért 4,7 GB lett a Resi 4 ???
Az hogy lehet hogy a Resident Evil 4 4,7 GB !!!!<#conf>#conf><#conf>#conf>
Mig a Biohazard 4 csak 3,08 GB !!!
Mi a CD-Key????????????
Valaki segítsen.Please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
|------------------|
| 4 | 5 | 6 |
|==================|
| 7 | 8 | 9 |
|------------------|
Sorrend: 6,3,2,5,4,7,9,6,5,2,1,7,8,5,6,9
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
de eleve, ha visszagondoltok egy kicsit, tök ugyanez volt még anno az Onimusha 3-mal is...volt az a Capcomos, meg pár hónappal késõbb az Ubis, de egy és ugyanaz volt az egész, annyi eltéréssel, hogy az elején Ubi logó virított...kész..
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
- the game's cab file (data2.cab) is bigger by 10mb
- on installation it asks to choose a language from 5 selections
- the cdkey is different.
- the autorun and the launcher have resident evil 4 logos and there is new button called "Partner" that links to the ubisoft site on both.
- at startup it asks you to choose a language.
- in game an "ubisoft" logo appears just before the capcom warning.
- the logo and creepy voice changed from biohazard 4 to resident evil 4
- the Extras changed to the normal us version ex: Ada the spy -> Mission Ada and so on.
- there are 3 difficulties and instead of getting only the normal one you now get easy and normal.
Other than that the game is exactly the same . Fortunately capcom did say that they were going to release a patch a while a ago and hopefully that will change the game."
Next PC upgrade: 2022
Resident.Evil.4.EMUDVD-Unleashed
nah siekrült végigtolnom bár 69%al de az tökre nem érdekel.
nagyon állat kis játékokat adott be 😊
gondom még mindig a következõ: miért szakadnak félbe a videók? az utolsó animációnál is addig tudom csak megnézni h a csajszi beleesik a vízbe aztán gondolom kihúzza v mittomén, de nem látom a végét 😞 tudom beadja a movie browsert a végén, de ha abban nézem is megszakad 😞 mitõl lehet ez? erre van vmi patch? köszönöm a segítséget
u.i.: sokat lefagy 😞 a fõellenséget is kétszer kellett kinyírnom mert fagyogat...pedig nincs gagyi gépem , nem azzal van a gond.
kössz re a helpet
PS3 ID: kolb@szman
ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA
PS3 ID: kolb@szman
Easy meg kinek kell? 😊
Új resi film meg már van a "Resident Evil Extenction" vagyis "Resident Evil kihalás".És ez a sivatagos feelingje miatt igencsak a resident 5 játékra hajaz.<#ravasz1>#ravasz1>
NAGYON tetszik ez a játék. Igazi RE hangulat, bár zombik nélkül. De vannak helyette vidám parasztok. Érdekesek az ellenfelek. Most vagyok a kastélyban ad egy ksi természetfekletti szinezetet a dolognak ez a Los Illuminados (jesszusom de elcsépelt név) rend. 😊 Ebbõl, (ha követig a játékot) nagyonb jó kis filmet lehetne csinálni, és akkor el lehetne felejteni azt a 2 (hamarosan 3) borzalmat, ami a Resident Evil név alatt jött ki a mozikban.
Más: Igaz hogy jön majd egy Resident Evil 4 (Biohazard helyett) verzió is? Amiben némi grafikai tunning is lessz állítólag. Ha igen akkor lesztedem és végignyomom azzal is egy párszor. 😊 Bár nincs semmi bajom a mostani verzióval sem.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64