Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
Kicsit talán át kellene olvasni a fórumot mielõtt kérdezel valamit!
nem is kell sokat visszolvasni és megtalálod a magyaritásra mutató linket:#3129.
Amúgy szerintem szedd le a biohazard4-et,mert az biztosan mûködik,ugyanaz,mint a resident evil 4,csak ubisoft logoval rendelkezik!
Megfelel?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Nem
De de valami normális választ is adhattál volna!
Íme a kép a 2 vel ezelõtti hozzászólásomhoz plz válaszojjatok http://www.sg.hu/forumkepek/2007_03/Re.jpg

faq nincs, visszaolvastam

kérdésem mégis az lenne:

a hatred féle verzió van meg, de mintha a videókkal vmi baj lenne, néha a hanggal is. másnál is jelnetkezik a probléma?vagy így van letörve hogy rövidebb legyen?

vagy lehet még az emudvd-unleashed féle, az rendben van?

Hali lenne 1 gondom!Amikor a legelején Átmegyek a függõhídon (ahol látom hogy 3 zombi menekül) azután ki kell nyitni 1 kaput Miután ezt megteszem a játék tejjesen krémszinûvé válik és csak a célzólézert látom.Ez a videókártya hibája?Nagyon idegesít hogy így betoszik de lehet ho a vid. kártya a gyenge:geforce fx 5500 128 mb.Léci válaszojjatok.

dante3
Mi a baj,ég a ház?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

HELP!!!
és immár énis kijátszottam nagyon király játék!!
nekem nagyon bejön😉
az extrák milyen hosszuak mint pl az elsõ adás amikor a faluban vagyok? rendessen ugyan olyan hoszu mint a sima new game?_?
HALLI
A magyarositást hol találom? még nincs meg a gém de szeretném magyarul nyomni.A gémland89.hun fent van egy crackes változat nem tudjátok az egy müködõképes verzió?
kérlek segitsetek!!
Seth
simán hozzá lehet szokni

PSN ID.: Beegabor

mycso
Megvan az egérpatch is, de inkább ne is lenne....

Még talán rosszabb, mint simán billentyûzettel.
Hát most emiatt a game miatt nem fogk gamepadot venni, pedig tényleg nagyon bejövõs, de így értelmetlen 😞

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

dante3
Hát igen,mert sérülésnél többet gyógyít,mint a sima zöld növény!

hi
ha fullra van tuningolva az életem hogy körbe ért a jelzö akkor érdemes még zöld piros sárga keveréket késziteni?
The Protector
Ha visszaolvasol egy kicsit akkor látsz belinkelve egy egérpeccset.Az írányítása gamepadon a legjobb.Én is azzal tolom.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

mycso
Közben rájöttem, hogy nem lehet. 😞

Pedig tetszik a kinézete/menete a játéknak, de így egy nagy rakás sz@r..

mycso
Hali, nekem egy olyan problémám lenne, hogy egyszerûen nemtok játszani a game-vel.

Írányításhoz, csak a billentyûket állítja be /illetve a géphez csatlakoztatott kormányt is beállítja/.
Viszont az egeret sehol nemtudom hozzáadni/beállítani.

Valaki eltudná magyarázni, hogy hogyan lehetne normálisan bekonfigolni az irányítást????

Prince of Máté
REsident evil 4ben is wide screen van?😞

ffxi
Nekem nem jó a magyarítás. Az a gyanúm, hogy fake, sõt ráadásul férget tartalmaz.

Fákjúal!

grebber
Béta verzió nem jött ki soha minden verzió teljes.

Next PC upgrade: 2022

Kijött a rendes nem beta verzio?
MI a torrent neve? 😄

grebber
Jézusom kijött egy új verzió azt látom kezdödik minden elõlrõl<#levele>

Next PC upgrade: 2022

bertino
a füled mögül

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

watto
honnan? 😛

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Sarapetike
Biohazard.4.DVD-NETSHOW
akkor szedd le ezt a verziot evvel ne lesz gond

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Seth
naazé' ^^

watto
vissza raktam meg újraraktam a gamet!

watto
nem direkt volt 😛

Sarapetike
tedd vissza az eredeti geme.exe file-t

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

watto
vazze... bocs XD

watto
na megcsináltam ahogy írtátok.
most jött ubi intro meg nyelvválasztás.
kezdtem örülni.
"start"
intro, aztán megin leagy a gép XD

watto
kezdtem örülni.
"start"

watto
kezdtem örülni.
"start"

Sarapetike
miböl ven a video?

DarkSector
<#hawaii>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
kemény csávó vagy... ^^

Sarapetike

Sarapetike
nem jó a link a gamecopy-n megtalálod a NS-RE4_MAXI-POSEDEN.MDS tölcsd le

watto
ok

watto
help

Sarapetike
feltelepited a játékot

NS-RE4_MAXI-POSEDEN.MDS
ezt ki kell csaomagoni a 44 kb -bol fog csinálni 3 GB
ezt bemountolod a deamon 4.08 al
elinditod a Y.A.S.U v1.07
utánna az asztalon lévö resi ikonal elinditod és játszol

DarkSector
Aki élõbe szeretne engem látni....az nézze meg a videómat.....<#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>
DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

watto
de leírnád minek kel mountolva lennie?
meg hogy mit csináljak a progival?

meg hogy hogy indítsam?

WinT
Amit a Yasu kiír az normális, annak így kell mûködnie. Viszont, nem tudom hogy a daemon verzióját elírtad-e vagy sem, de ha valóban 2.0.8 van fennt azt sürgõsen frissítsd 4.08-ra, szerintem segíteni fog.
Protector: neked lejátsza rendesen végig a játék közbeni videókat?
watto
na még egyszer XD
Nem tom elindítani a játékot!!!
daemontools 2.0.8 van fent.
leszedtem azt a "Resident Evil 4 No-DVD/Fixed Image"-et.
a YASO pedig ezt írja ha indítanám a játékot:
http://kepup.extra.hu/?yasu1.jpg

most hogy indítsam el?

!!!HELP!!!

halli
ami a gémland 89 van fent az müködõ jó verzio?
valaki nem töltöte le onnan? ehet kérnék segitséget köszi!
The Protector
Nem jó a bill ezért írok ilyen szarul.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Még 2 kérdés:A magyarítás múködik és milyen?
A játék elején egy farka capdába volt esve.Jószívûen kizabadítottam és õ elfutott.Amikor elért em arra a részre mikor egy nagy óriást kellett legyõzni egyszer csak megjelent ez a farkas és elterelte a szörny figyelmét énmeg lényelmese lelõttem a dögöt.Lesznek még iyle késõbbi játékrészre kiható döntéseink?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Hy.Akinek ondja akadna a játékfutásával(szggat).Az állítsa feljebb a felbontást és jobban fog menni.Valamint most tartok ashley-vel.Lessz még nagyon izgalamas rész a játékban(mint a tavi kaland a szörnyel meg ilyene).És lesz-e benne szívós rész mint amikor ashley-t kellett fedezni a a papok elõl.

Hello
hogy müködik a magyaritás telepitése?mert szerver cimet kér
help!
watto
HELP