5443
-
ati711 #3643 Itt vagyok megint. Most viszont úgy akadtam meg hogy már Ashley-vel vagyok és jön két vasszerkós katona az egyik elől elfutok a másik viszont rám támad és akkor kidob egy kódot 5+6 vagy 1+3 ez eddig oké is volna csak itt lefagy a játék. az egyik szétesik a másik meg folyamatosan ki akar nyirni én meg meg sem tudok mozdulni meg sem halok semmi itt megfagy mit tegyek??? -
#3642 Te is megszenvedtél a helikopteres résznél mi???? -
#3641 Ugye milyen nehéz volt? -
andiku #3640 Köszi! :-)))) Megtaláltam!!!!
Üdv: andiku! -
#3639 link -
andiku #3638 Azt, amit anno letöltöttem, az ikonja egy nagy piros X volt. -
hgerg #3637 ooo ****om jump over -
#3636 hol vagy pontosan?
Kivetted a követ a templom mögött? -
#3635 wazzeg,rákattintasz a trainerre és a következő oldalon downloads! :( -
andiku #3634 És innen hogyan töltöm le? -
hgerg #3633 Dante te nem tudnál segíteni?
El lehet oldalazni vagy mit kell csinálni?
-
#3632 Kinek a nyád? -
#3631 link -
hgerg #3630 nyád -
#3629 Vagy ha a helikopter már nem lesz a templom mögött akkor fuss messziről neki és a híd végénél gyors nyomj egy ugrás gomb.-ot és ha elég lendületed lesz, akkor nem fogsz lezuhanni....oksy?
Szóval híd végénél ugrás gomb...ez nem szivatás.... -
hgerg #3628 na de tényleg lehet valahogy ugrani vagy mi aszar? -
hgerg #3627 ugye msot csak szivatsz? -
andiku #3626 Sziasztok!
Fel tudná tenni nekem valaki a Resident Evil 4-hez való csalást tenni? Egyszer már letöltöttem, de törölni kellett a gépet és elfelejtettem leírni cd-re. Köszönöm: andiku! -
#3625 Szerintem inkább elfelejtette meginni a gumibogyószörpöt! -
hgerg #3624 lol thx
-
hgerg #3623 nem :D -
#3622 Kicsit visszafelé a templom mogött lesz egy helikopter ami majd átvisz a hídon, nehogy leessél.....és ugyanninnen kelljen folytatnod a játékot.... -
Ugye most csak viccelődöl!?? -
hgerg #3620 Sziasztok, elakadtam és kellene segítség.
A temető után a szikla mentén van egy "híd" amiről hiányzik 1 jókora darab. Lehet valahogy ugrani vagy hogy menjek át rajta met nem akarom az uccsó save-től folytatni -
#3619 A lábain fellül néha szétnyilik egy kis helyen a bőr és ott a kis sárga szemgolyókat lődd, amitől összeesik, azután odafutsz és ráugrasz.....
Vagy egy R.Launcher-t vegyél mán a Merchantól és azzal célozz a nyúlvány közepébe mikor összeesik, és akkor elsőre megdöglik és megmarad a Speciál RL.-d is.......:DDDDD
De azért jobb ha tudod, hogy Krauser egy 10 skálán kb 13-at érne el és ez a végső boss meg kis tulzással 3-at...::_DD -
matti12 #3618 Krauser volt az. de akkor is illik rá ez:"bazi nagy állataz a piros sapis matróz késsel" -
#3617 majd mindig találsz ilyen szarokat ahova fel lehet mászni és meg lehet húzni a kart... a kezdő oldalon van egy... odafutsz... amikor a monszta előtted van meghúzod akkr neki megy egy fém rúd és kifekszik... gyorsan oda futsz és felmászolrá(kiirja gombbal)(és szembebököd) ezt megcsinálod 2szer a túloldalon aztán jön ADA és ad neked egy specko bazzookát:D azzal meglövöd és nyert ügyed van :)
helyesírásért sorry -
gematta #3616 Löd ki a szemeket
és egy idő után a csajszi dob egy rakétavetőtt
-
urbi #3615 Sziasztok.elekadtam a legvégén a főellenségnél.hogy kell kinyirni?már mindent bele löttem a szemébe.meg a csávoba mégse nyiffan ki.vagy kevés a lőszerem? -
frickomaya #3614 Akiknek parájuk van az egeres irányítással: http://www.mouseaim.net.tc-n írják, hogy a multi5 verzióval nem működik a dolog, gondolom nektek is az van. Egyébként alul van egy "fórum", ahol a problémádra rákérdezhetsz, vagy egy kis kereséssel megtalálhatod rá a választ. -
#3613 Távcsövessel lődd el a bilincseit! -
ati711 #3612 Itt mi a teendő? Ott van lent Ashley de nem tudok lemenni hozza.
-
#3611 Én sem vagyok biztos benne mert Krauser egy köcsög katona, de lehetett volna a végefelé az a forgótárasgégpityuval futkározó tehén is, mert ha jól emlékszem akkor annak is piros sapikája van és le is lehet lőni a fejéről, mint a NEVE SENKI című filmben...::DDDDD -
haxoror #3610 bazz tényleg!
A "matróz" dolog megzavart -
#3609 Krauser vagy ki a fasz az a piros sapis gyerek, nem? -
haxoror #3608 "bazi nagy állataz a piros sapis matróz késsel"
Az kicsoda? Tényleg nem ugrik be valaki plz írja már le hogy mi volt a neve
btw a billentyűkiosztás korábban már volt a topikban, keress rá bár én pl az összes gombot nyomogattam egyszerre és így is sikerült minden! -
rolika43 #3607 az úgy kell kinyírni, hogy mész jó ha van nálad olyan spray ami feltölti az életed, és lesznek ilyen "gázpalackok" azokat kell szétszaggatni és tudod lőni azt a szörnyet, asszem 3 gázpalack van, de útána is lőjjed még amikor kifogytak! -
matti12 #3606 hi. elakattam. egy billentyükombinácio kéne mert az a bazi nagy állataz a piros sapis matróz késsel hadonászik felém az 5-ös chapterben irja h 4+5 meg ilyesmi de fingom sincs róla h meik az a gomb vki egy billentyükombinációt le tudna irni és el tudná küldeni a [email protected] és a [email protected]? olyan kell h eik az az 1,2,3,4,5,6, gomb a játékban.thx -
#3605 Már megkaptad volna ha nem freemail-es cím lenne az adatlapodon......
Minnyá küldöm.... -
matti12 #3604 thx de lécci tényleg küldd el. a címem: [email protected]
msn: [email protected]
vagy itt sg-re is felrakhatod