Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem is kell sokat visszolvasni és megtalálod a magyaritásra mutató linket:#3129.
Amúgy szerintem szedd le a biohazard4-et,mert az biztosan mûködik,ugyanaz,mint a resident evil 4,csak ubisoft logoval rendelkezik!
Megfelel?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
De de valami normális választ is adhattál volna!
kérdésem mégis az lenne:
a hatred féle verzió van meg, de mintha a videókkal vmi baj lenne, néha a hanggal is. másnál is jelnetkezik a probléma?vagy így van letörve hogy rövidebb legyen?
vagy lehet még az emudvd-unleashed féle, az rendben van?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
nekem nagyon bejön😉
az extrák milyen hosszuak mint pl az elsõ adás amikor a faluban vagyok? rendessen ugyan olyan hoszu mint a sima new game?_?
A magyarositást hol találom? még nincs meg a gém de szeretném magyarul nyomni.A gémland89.hun fent van egy crackes változat nem tudjátok az egy müködõképes verzió?
kérlek segitsetek!!
Még talán rosszabb, mint simán billentyûzettel.
Hát most emiatt a game miatt nem fogk gamepadot venni, pedig tényleg nagyon bejövõs, de így értelmetlen 😞
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
ha fullra van tuningolva az életem hogy körbe ért a jelzö akkor érdemes még zöld piros sárga keveréket késziteni?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Pedig tetszik a kinézete/menete a játéknak, de így egy nagy rakás sz@r..
Írányításhoz, csak a billentyûket állítja be /illetve a géphez csatlakoztatott kormányt is beállítja/.
Viszont az egeret sehol nemtudom hozzáadni/beállítani.
Valaki eltudná magyarázni, hogy hogyan lehetne normálisan bekonfigolni az irányítást????
MI a torrent neve? 😄
Next PC upgrade: 2022
akkor szedd le ezt a verziot evvel ne lesz gond
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
most jött ubi intro meg nyelvválasztás.
kezdtem örülni.
"start"
intro, aztán megin leagy a gép XD
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
kezdtem örülni.
"start"
kezdtem örülni.
"start"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
NS-RE4_MAXI-POSEDEN.MDS
ezt ki kell csaomagoni a 44 kb -bol fog csinálni 3 GB
ezt bemountolod a deamon 4.08 al
elinditod a Y.A.S.U v1.07
utánna az asztalon lévö resi ikonal elinditod és játszol
DarkSector
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
meg hogy mit csináljak a progival?
meg hogy hogy indítsam?
Protector: neked lejátsza rendesen végig a játék közbeni videókat?
Nem tom elindítani a játékot!!!
daemontools 2.0.8 van fent.
leszedtem azt a "Resident Evil 4
a YASO pedig ezt írja ha indítanám a játékot:
http://kepup.extra.hu/?yasu1.jpg
most hogy indítsam el?
!!!HELP!!!
ami a gémland 89 van fent az müködõ jó verzio?
valaki nem töltöte le onnan? ehet kérnék segitséget köszi!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A játék elején egy farka capdába volt esve.Jószívûen kizabadítottam és õ elfutott.Amikor elért em arra a részre mikor egy nagy óriást kellett legyõzni egyszer csak megjelent ez a farkas és elterelte a szörny figyelmét énmeg lényelmese lelõttem a dögöt.Lesznek még iyle késõbbi játékrészre kiható döntéseink?
hogy müködik a magyaritás telepitése?mert szerver cimet kér
help!