5443
-
InterFoxSOFT #3683 Már elnézést a kifejezésért, de el vagytok puhulva kedves PC-s barátaim!:)
Én GC-on toltam végig és egyszer sem akadtam el, olyan lineáris, hogy az már fáj.
A felújított Resi 1 és 0 ennél 3x-4x keményebb dió.
Urbi: Amid csak van ember!!
-
urbi #3682 Sziasztok, segitség kellene,hogy kell kinyirni azt a rambó szerü katonát,mivel lőjem? -
#3681 Na tanulság képpen azt gondolom hogy hétvégén meg kéne csinálni a faq-ot, várom a jelentkezőket -mert ez így tényleg nem mehet tovább- -
#3680 #3675-öt nézd meg ember..... -
#3679 Ezt még énis kérdeztem anno...... Addig kell ölni őket amég el nem fogynak. -
#3678 Helló!
Elakadtam ott ahol bemegyünk egy házba és sok zombi jön ott meddig kell lőni a zombikat??Pls valaki segítsen. -
#3677 Jó ötlet. -
spelle #3676 Az lehet hogy csomószor van leírva a megoldás de nekem mégsem sikerül. Kb.: 3 orája Szaladgáltam és lövöldöztem és semmi. A végén mégis én nyiffantam ki. Ilyenkor mi van? És azt kérdezték már hogy milyen fegyvert használjak? -
#3675 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bejáratnál árustól végy egy rocket launcher-t és szedd fel az asztalról (az írógép mellől) a sniper ammo-kat elég lesz majd 2db is és legyen hozzá egy semi auto rifle.....Bemész, szemgolyőbisba 2 semi töltényt préselj bele és ezután kinyilik a testén a páncél és lődd megy egy rocket launcher-rel a gyenge pontot..... -
#3674 csináljunk FAQ-t
-
#3673 nem hiszem hogy videókari 9600asnak jónak kell lenni,,, sztem lehet h valami nem klaffol gépedben oprendszert mikor huztad ujra utoljára?? -
#3672 Nem akarok senkit sértegetni de mért nem tudtok visszaolvasni a forumba? Kb 15-en megkérdezitek ugyanazt a kérdést 15-ször leírják de visszanézni nem tudjátok, mondom nem sértésnek szántam csak kicsit idegesítő hogy csomószor van leírva ugyanarra a megoldás
"Akinek nem inge ne vegye magára" -
#3671 A gombokkal. :))
W-előre
A-balra
S-hátra
D-jobbra
Shift+enter lő
De ez benne van az opciókba is. :)) -
gyuri12 #3670 hogy kell irányítani????:D -
spelle #3669 Köszönöm a segítséget. ott sikeresen átjutottam.
De már megint elakadtam. A torony tetején bemegyek 1 terembe ahol a kis csávó vár és átalakul 1 csápos szörnyé. Őt hogy kell kicsinálni?
-
MShadows #3668 má +van!!
nm kell helpjavascript:szmajlik()
javascript:szmajlik() -
MShadows #3667 Pls Help Vki!!
Elakdtam ott (ADA-val)ahol a temetőbe vok és h be tudjak jutni az épületbe kell vmi kristály!!
és azt forgatni kell!! 3asával és 4ével
tom h volt Leon-nál is de már elfelejtettem h hogy kell
Lécci segítsetek!!!!
-
#3666 Lövöd mint az atom majd mikor térdre rogy közel mész és kiírja hogy milyen gombbal fel kell futni a hátára és nyomogatni kell hogy léssel vagdalja.Ezt 3 szor kell megcsinálni.Ha kevés atöltény akkor villanógránáttal próbálkozz és célzott lövésekkel.Nekem nem maradt töltényem és alámásztam azt án késsel vagdaltam a lábát mert nnem tudott semmit sem kezdeni velem.Elég nhéz rész leszz- -
spelle #3665 Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Elakadtam azon a részen mikor beérsz 1 terembe és jön 2 óriás. Az egyiket le tudom engedni a lávába de a másiknál már nem engedi. Azt hogy tudom elpusztítani? -
#3664 Semmi baj jobb 2 segítség mint egysem..... -
SG #3663 Na a kolléga megelőzött:)) -
SG #3662 SPOILER !!
Két hasonló lény is van aki először fentről buzerál aztán lejön hogy örömet okozzon :)
Az elsőnél fel kell borogatni a nitrogénes palackot ha a közelébe ér, ekkor egy kis ideig lebénul(vigyázat hamar felolvad tehát ne szarakodj skáig)ilyenkor adjál a szájának aztán spuri. Párszor ezt eljátszod aztán kipurcan végül.
A másodig felülről geciskedő pedig a konténereknél lesz később, azt csak akkor tudod kinyírni, ha már átjutottál a konténer hegyeken a túloldalra. -
#3661 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Piros nitrogénes palckokat döntsed ki és ezzel le tudod fagyasztani, hogy sebezhető legyen.....az egyik haverom addig bohóckodott hogy már aktíválodott egy idő után a lift és berohant annélkül, hogy kinyírta volna a Predator-t... -
djstan #3660 Hali. Tudna vki segíteni hogy kell kicsinálni azt a tagot amelyik mindíg le-le szúrkál a plafonból, majd egyszercsak lejön, és a teste kb egy páncél.. meg arrébb is megy mire becéloznám a fejét. Ha van valami trükk pls írjátok meg!
Kösze -
McCartman #3659 sajnos az tortent amire szamitottam.
feltelepitem,elinditom, es ahogy belekezdek a jatekba tok fekete kepernyo , csak a bal also sarokban latszodik az a kor vagymi ami az eletet jelzi.
Pedig most szedtem le a geforce drivert.
olvastam hogy masnal is jelentkezett ez a probléma.
Más tudta ezt valahogy orvosolni?
Elore is koszi:
Zoli -
#3658 Akkor passzolok... -
#3657 Igen először a hídra kell menni és majd ha onnan visszajöttél, ami még jóval (2-3chapter) később lesz, akkor majd bémehetel az ajtón a templonyosba....
Addig még fogsz találkozni 1-2 nagyobb vaddal....a halacska meg El Gigante.... -
Csabi015 #3656 És nemtudok csinálni vele vmit? haveromnak ugyan ilyen videókártyája van és neki jól megy ő nemtudja miért fagy nálam le -
#3655 Pontosan így van, majd vissza kell jönnöd azzal a tárgyal ami kinyitja a templomajtót. A híd felöli úton fogsz "rátalálni". Nem akarom mondani h hogy szerzed meg mert Spoiler. -
csemete #3654 Aha..probáltam...csak gondoltam h utközben vmit elkerült vigyázo szemem ,és most kész a baj ..de aztán lehet h még nem tartok ott a játékban, és késöbb vissza kell jönnöm, ide majd a templom kinyito tárgyal... ! -
#3653 Valszeg nem arra kő menni....próbáltad már a hidat???? -
csemete #3652 Hello.. vki tud segiteni?.. elakadtam ott ahol a templom van...mögötte sikerált a zöld kavicsot kiszednem ..de a templomba nem enged be vmi tárgyat kér ami persze nincs nálam.. plz help thx -
#3651 Max a videókártya..... -
Csabi015 #3650 Hello, bocsi ha lámi dolgot kérdezek de miért van az hogy elindul a game megyek 3-4 lépést és totális fagyás? próbáltam drivert cserélni akkro is ez van, a gépem Amd 3100+ 1,8 Ghz, 512 Mb ram, és Radeon 9600 -
#3649 Az nem a Hardwer oka... -
#3648 drivert próbálj vagy nem tom másnak is volt ilyen:) -
#3647 Hát... próbáltam ilyen gépen: Intel Celeron 2.8 Ghz
Ati Radeon 9200 ,128 MB
512 MB RAM
Nekem ezzel a játék belépését követően nagy sötétség......................... -
#3646 Simán, nem egy nagyszám ez a játék technikai szinten... -
McCartman #3645 hi,
a köv configon el tud döcögni a játék?
P 3 1000 Mhz
512 MB ram
Geforce 4 Ti (128 MB integrált ram)
tehat megfelel-e a min. követelményeknek avagy sem? és ha nem akkor köszönt be az a bizonyos jatekinditas utani 'fekete kép'..?
elore is koszi:
Zoli -
#3644 Akkor szerezz mentést vagy hasonló...de nálam pl. megy rendessen....