Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz

Prince of Máté
http://www.origo.hu/szoftverbazis/drivers/index.html

Aschil
Srácok, Vista alatt megy a game?

.:asChil:.

dante3
Nem ,zöld és sárga növény keverékébõl tudsz életcsíkot növelni!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

csanesz
a maximális életerõ majd vmi karakterfejlõdés során megy feljebb?

dante3
Van a testén három érzékeny pon,azt kell lõni,de ezeket csak az infra távcsõvel láthatod!Amúgy elég neki egy rakéta is!<#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

ffxi
Ezt hogy kell kinyírni?

Fákjúal!

Nekem is így volt. Az elsõ órában még szenvedtem a menéssel + célzással de mára már megszoktam. 😊
csanesz
akkor majd veszek egyet. nem tom, nekem van konzol is, szóval nem lehet olyan fura😊

Konzolfanok elõnyben😊

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

nekem kurva fura gamepad-el nyomulni, nagyon nehezen szokom meg, tudat alatt a W,A,S,D meg jobbkézben egér van beégetve a reflexeimbe😊)

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

ffxi
Na... akkor elõlrõl!!
1=sprint/run=space
3=action=bal klikk

5=ready knife=bal shift
6=ready weapon=jobb klikk
5-6 lehet, hogy fordíva, nemtom.

Fákjúal!

KOVU

5+6 és 1+3 kombinációt le tudnád írni billentyükre lefordítva mert az én is látom hogy mit ír ki csak nem tudom hogy milyen billenetyûkombinációt jelent. (Shift vagy Space vagy Alt vagy Ctrl stb. ilyenekre gondoltam).

Köszi

de én cseréltem ruhát special 1 és special 2 is megnéztem. ott ahol mogöttem van a kocsi elötem ház ott néztem meg de az alap ruha volt az emberemen.
Ez eszembe sem jutott volna! Kösz!

Eygetértek az alattam szólókkal. Gamepaddal klasszisokkal jobb a game...
dante3
Gamepaddal ezerszer jobb és könnyebb a játék!

csanesz
na😊 tényleg rossz egérrel? mert tervezek venni egy gamepadot

DarkSector
Another Order (Biohazard 4) vagy Separate Ways-be (Resident Evil 4) kapsz infinite Chicago Tipewriter-t.....Ruha mindjárt a kezdéskor...Ashley-nek faxa az a páncél...szerezd meg...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

a fegyverek amit az extrákban kapok csak az alapjátékban vehetö meg?
mit kapok ha kijátszom az ada the spy-t?
mikor kapok végtelen sörétest?
ha ruhát váltok nem egyböl fogom látni ott a háznál? hanem amikor be mék a faluba és ott irtok az után?? elöre is thx
hi én billentyûzettel játszotam ésnekem ezzek kelletek a kombináciokhoz.
5+6= 5= amivel elöveszed a kést 6=a fegyverrel célra tartás.
1+3= 1 aszem sprint vagy miközben célzol és megnyomod akkor táraz 3= alapban az enter az akci bill.
trackmaniac
Hali! Milyen szervercímet kell beírni a magyarításnál?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehetõ\"

Nincs egy olyan link vagy valami leírás ahol meg lehet nézni és beazonosítani a gamepad és a billentyûzet gombjait.

Már egy párszor én is kipurcantam.

És aki billentyûzettel nyomja annak milyen kombináció kell?

Én gamepad-el nyomom, mutatja a képernyõ hogy mit kell nyomkodni sokáig, aztán a végén bevillant egy kombinációt(ez változó volt már pl. 6-7, 1-4) ha ezt egyszerre lenyomod elugrik az embered oldalra és megmenekülsz. A hülye agyammal vagy nyolcszor kipurcantam, mire rájöttem😊)

Valaki irta hogy szerinte a magyarosítás férget tartalmaz, beigazolódott a gyanú ?? Én leszkenneltem de nem talált semmit a virusirtó, perze attól még lehet benne. Nem merem feltenni mig ki nem derül hogy csak paranoia volt vagy igaz.

mit kell nyomni akkor amikor leguritanak ram a zombik egy hatalmas kõtömböt, mert nyomom az entert ezerrel de akkor is utólér.

DarkSector
Én semmit nem vettem csak smg-t meg semi auto riffle-t oszt kész és nem is tunningoltam semmit!
A ingyen meg Shotgun a legelsö faluban az egyik ház emeletén (ezt is csak azért cseréltem strikerre késõbb mert kevessebb helyet foglal...), Magnum és egy Rocket Launcher a kastélyban.
És 1.5 millió Ptas-om maradt a végére meg televoltam tölténnyel meg tömérdek élettel.

DarkSector
1-2-3-4

DarkSector
Linket légyszíves....<#vigyor3>

dante3
Az összes képen eggyütt legyen hat halott!

A képeknél azt momnja, hogy 6 halott kell. De pl, ha az összesen pl. az akasztott emberek vannak, nem történik semmi. Hogy kell forgatni a képeket?
Prince of Máté
igen, vagy gyenge a VGA-d v csak driver firssítés kell

Köszi, Puskát érdemes venni? Most találkoztam egy faszival(még az elején vagyok) akinél már tudnék puskát venni, vagy érdemesebb shotgunra gyúrni ?

Hali lenne 1 gondom!Amikor a legelején Átmegyek a függõhídon (ahol látom hogy 3 zombi menekül) azután ki kell nyitni 1 kaput Miután ezt megteszem a játék tejjesen krémszinûvé válik és csak a célzólézert látom.Ez a videókártya hibája?Nagyon idegesít hogy így betoszik de lehet ho a vid. kártya a gyenge:geforce fx 5500 128 mb. Nagyon irritál léci válaszojjatok http://www.sg.hu/forumkepek/2007_03/Re.jpg

serito
Mindíg az aktuális legerõsebb pisztolyt és shotgun-t szerintem mindenképpen vedd meg. Pisztollyal egy lövés a fejbe majd köríves fejrúgás. Ez az elején még elég de késõbb kénytelen leszel komolyabb fegyvereket is venni mert hamar elhalálozol!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Hali !

Tudnátok tippet adni hogy milyen fegyvert érdemes vásárolni, mert nem szeretném ki nem használt cuccokra elkölteni a lóvét. Az is elég lenne ha valaki megmondaná, hogy mi az a cuccos(akár fegyver akár tárgy) amit mindenképpen érdemes megvenni.

Pucher
Azt szeretném kérdezni hogy az õsrégi Ati 9200-as kártyámon el kéne futnia a játéknak? Mert állítólag támogatja a játék.

GLORY GLORY MAN UNITED

csanesz
nekem az unleashed van meg, és eddig jó

csanesz
tényleg nagyon rossz egérrel célozni? állítólag igen

Prince of Máté
ok, megvan 😄

Prince of Máté
még régebben vki belinkelt ide egy youtube-os videót, ahol egy faszi eljátsza az árust a városban.
Belinkelné még1szer vki?

Pucher
Úgytudom hogy a jobb altot lenyomva tartod és az enterrel tüzelsz, a bal alt pedig a kés(mármint ez a biohazardba volt jó de ha nincs különbség akkor itt is jónak kell lennie)

GLORY GLORY MAN UNITED

Nem tudom hogy hogyan kell benne tüzelni, valaki segítsen nekem mit kell nyomni hogy le tudjam lõni a baltás manust.

DarkSector
Lesz az rövidebb is...

DarkSector
DarkSector....<#hawaii>

Igen köszi!
már tegnap letöltötem a linkröl a magyarositást de szerver cimet kér és nem tudok tovább lépni mi a cim vagy mit csináljak?
elõre is köszi a segitséget!!
dante3
Ha visszatöltöd a mentésed,mindíg ugyanott hibázik?
Lehet videokari,lehet codec vagy egyszerüen bug a játékban!