5443
-
sorrow #3723 Ashley majd segít. -
csemete #3722 Hello..vki tud nekem segiteni?Elakadtam a vége felé ott mikor egy nagy vasgolyoval , ami alatt egy körben láva vagy vmi van ..betörtem a falat , ami mögött egy ajtot találtam..Tul oldalán megöltem a szörnyeket és eljutottam valszeg az uccso mentési és vásárlási pontra..Nomármost kijövök a fegyver ásrustol és vele szemben van egy ajtó , aminek mindkét oldalán van egy-egy kallantyu,De sajna nem tudok semmit sem kezdeni ezekkel és ezen a részen abszolut semmi sincs ami segitene kinyitni az ajtot, vagy csak az én figyelmemet kerülte el?elöre is thx -
#3721 Nálam q és f asszem, az egyik a kés használat gombja a másik a quick weapon gomb... -
#3720 Sziasztok!
A kocsikról milyen gombokkal kell leugrani ,hogy ne zuhanjak le már huszonvalahanyadjára is a szakadékba ? Írja,hogy 5 + 6 de az mi a rosseb ? Plz segítsetek mert a játék nagyon jó de az irányítás az gagyi lett. -
#3719 Jahhh -
MrAndree #3718 Ha jól emlékszem szét kell lőni a borosüveget a képen. -
Iceman90 #3717 Hey!
Elakadtam az egyik pályán...
Egy ilyen ebédlőszerűségben vagyok meg van egy kép ami átfordul ha megnyomom a gombot de azon kívűl nem történik semmi,meg nem tudok jutni a szobába amíg nem megy fel az ajtóról a rács...
Pls ha vki tudja mit kell csinálni az írjon!!
THX előre is... -
Johndevil #3716 Sziasztok!
Akinek bejön ez a játék, annak ajánlom hogy vegyen 1 gamepadod, azzal sokkal jobb az irányítás! Én vettem 1 Genius MaxFire-t, azóta azzal tolom! Hibátlan! Ajánlom mindenkinek! -
andiku #3715 Mindegy, köszönöm a segítségedet -
andiku #3714 A Biohazard 4-ben van. -
andiku #3713 Affene. Na mindegy. És olyanról sem tudsz, hogy leírta volna valaki magyarul a szöveget, ami angolul van benne? -
MrAndree #3712 Nem hinném. Még angol nyelvű feliratozás sincs benne. Vagy csak én nem vettem észre. :) -
andiku #3711 -
andiku #3710 Sziasztok!
Resi 4-hez találhatok valahol magyarítást?
Köszi: andiku! -
atkoo #3709 kössz -
#3708 Csá, kib***ott jól fogalmazol, 1+3 az az enter és a jobb ctrl, csőcsákány -
atkoo #3707 Császtok!!
SOS esoes segitség help
elakadtam egy olyan résznél hogy a csalyt elkapták de viszont ez a hülye emberem be megy a csapda közepébe:) de és utána meg megnyom törpe egy gombot és utána meg leesek és utána meg kiirja hogy 1+3 az meik gomb a billenytyűn????pls help -
#3706 Akkor igen, ha a testére tudsz lőni, de az kurva nehéz....
Még lehet a lábfejére is, de az is gázos.....
Énnékem egyszer sikerült úgy, hogy közel volt a falhoz és a válla felett a falnak lőttem a rocket-et és így a hátát érte a sebzés és meghalt....
Ezután már csak könnyebb lesz!!!!!!!!
Kitartás!!! -
#3705 STALKER nem RE4.... -
#3704 Kurva nehéz megcsinálni, én magnummal orvosoltam... -
#3703 -
MrAndree #3702 Nekem meg pont az tetszett, hogy eltértek az alapoktól. Még nem vittem ugyan végig /most nyírtam ki azt boss-t amelyiknél először a konténereket kellett egyesével leejteni, aztán persze még szét is kellett lőni a rohadékot/ de szerintem eddig messze ez a legjobb RE játék ami PC-re megjelent. -
Skyline #3701 Zombiktól mit vársz intelligenciát?:)
Bár ebben a részben nem zombik vannak hanem gebaszok...
A graf nekem bejött a hangulat is meg minden de nekem ez a játék már messze nem Resident Evil és a sztori is a horrorból átment egy kissé meseszerűbe a gonosz törpével,stbstb...Nem kellett volna elkanyarodni az alapoktól a témában...No mind1 állítólag a következő rész hálistennek az alapokat folytatja nem ezt... -
#3700 Hát az jó lenne! -
#3699 tényleg lesz vmi javítás, hogy legyen fény? -
Prof William #3698 Sajna csak kipróbáltam... -
#3697 eleve ne csitelj -.- -
Prof William #3696 A Trainerben ha örökéletet állítok be hogy lehet köjönni abbnól? Hiábba nyomom a F7-t (back to nomral) akkor is ugyanúgy nem sebződök... -
Prof William #3695 Amikor a romoknál gyakunk Karuserrel és csúnya gombás fertőzés támadja meg a karját. :) Akkor a rakétavető ellene is jó megoldás? -
haxoror #3694 Pedig a kés a megoldás, hihetetlen nagyot sebez a csávón, minden mással tovább tart megölni.
Nézz meg youtube-on pár videót hogy hogyan ölték meg a profik és lesd el a trükköket. -
haxoror #3693 Nem novice-szinten kéne tolnod és akkor már látnád hogy tényleg erős az AI... -
#3692 Ez fps? -
spelle #3691 A késsel én sokra nem mentem mert mikor jött próbáltam de ugyanúgy elkap!!! Már megint 3 órája nyomom és semmi eredmény. Szeretnék valakit megkérni hogy pontról pontra mit csináljak mert már lassan dührohamot kapok. ilyen nincs hogy nem sikerül. Vagy én vagyok ennyire béna??? -
#3690 Háát én többet vártam egy olyan játéktól, ami 6-8 éve készítenek....
Egy jobb csapat ilyet 2-3 év alatt simán összehoznak....
Meg hogy jobb a mesterséges inteligencia az ellenségnek.....
Háát én semmit nem vettem észre a többi játékhoz képest....
Ha meg másodpercek alatt lelövök egy ellent, akkor meg mit érdekel, hogy előtte mit "gondolt", vagy mit csinált amíg nem láttam....
Multira lehet hogy még jó a nagy terep miatt....de ott meg emberek vannak és ahhoz nem kell fejleszteni évekig....
Talán a sok reklám meg szóbeszéd... -
#3689 olyan szar? -
#3688 .......és mindenki ment stalkerezni és csalódott egy k..va nagyot.... -
#3687 lol leült a téma. mindenki végigjátszotta és ment stalkerezni? -
#3686 Ezt nem vitatta senki.... -
#3685 Késsel menjél először... mindig amikor jön késsel vágj belé azzal méz a legtöbbre...És a végén is azzal érdemes nekimenni. Vagy egy rocket launchal...
Adam... neked pedig ajánlom hogy told be az ablakok elé a szekrényeket... Az ajtó mellettit meg utoljára told és szemből tartsad...Mintha a fal felé tolnád... Félszámmál figyelj hátra de barátunk majd boldogulni fog.. ha sok jön segíts neki... Aztán majd menjetek fel amikor szól... Ott döntögesd a létrákat... Kb 5-10 percig kell bírni... -
haxoror #3684 késsel