Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Demeter:crackold meg a játékot
megagamesen találsz hozzá

Mészy
A punisherhez nem kell a következõ játékkezdésig várni. Amint lelõtted a 15 érmét és mész az árushoz megkaphatod.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

TCelica
Helló mindenkinek.
Valaki tud segíteni hogy ennek a játéknak a pc-s változatát hol találom meg (boltot kivéve).
Már sok helyen kerestem sajna sikertelenül. :(( Ha valaki tud légyszike segítsen, nagyon megköszönöm. Sziasztok. :))

Elõször lõdd el a kút fedelét tartó lécet és csak azután a nyakláncot így nem lesz dzsuvás és többet fizet érte a merchant.

A háztetõn csillogó cuccokat be lehet gyûjtani ha felmászol (pl a kezdõ faluban a kémény tetején is van cucc, egy ablakon kell kimászni érte) az összes többit meg le lehet lõni.

dante3
Crackes verziód van?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Skacok nem tudnátok abban segíteni, hogy olyankor mi a teendõ ha azt írja, hogy "összeférhetetlenség támadt egy emulátor softwarel" és emiatt nem indul el a gém.

Vmi ötlet ??

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

dante3
AZokra a kék érmékre gondolsz? Ha igen,akkor le kell lõni õket,mert számolja,15db van szétszórva a játékban és ah végigviszed, a következõ játékkezdésnél kapsz egy feltuningolt punisher pisztolyt ingyen!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

találtam olyat hogy nyaklánc egy kút felett, de beleesett és piszkos lett. az majd vásárlásnál fog kevesebbet érni? (még csak pár percet játszottam vele)

meg látok olyan hogy háztetõkön csillogás, de nem lehet oda feljutni. megpróbáltam lelõni, de nem sikerült. mik azok a csillogó vmik némelyik tetõn?

dante3
Jó hozzá a trainer,csak vannak olyan esetek amikor az sem segít!
Pl.: Ha rádgurul egy szikla és be van állítva a sérthetetlenség,akkor nem tudsz felálni,mert a hátadon van pár mázsa!<#hehe>
Amúgy úgy tudod aktiválni,hogy elindítod a trainert és a háttérben fut,miközben játszol és megnyomod a megfelelõ gombokat a cheat bekapcsolásához! Info fileban leírja melyek ezek!

És gonolom cheat nincs hozzá.

Jelenlegi fegyvereim.
Blacktail
Riot Gun
TMP
Rakétavetõ (találtam.)
Sniper

Most jöttem ki az óratoronyból és Ashleyt + azt a kis törpit követen. :)

Kell még valami fegyver?

A karmosok csak a hátukon sebezhetõk? Nagy hatóerelyû fegyverrel nem?
ffxi
Nem érdemes trainerrel vinni, mert lefagy a játék.

Fákjúal!

DarkSector
Figyuzz...
Ha végigviszed egyszer akkor a játék végén menthetsz egyet.
Ezután végigviszed Ada történetét és megkapod a gépfegyvert, ezután betöltöd a játék végi mentést és újból elkezdõdik a történet elõrõl csak megveheted a chicago-t...
Ha meg Ada sztorijához akarsz chicago-t akkor az Ada Spy-os küldetését vigyed végig, ahol a vírusmintákat kõ összeszedni.
A Handcannon-hoz meg csinálj meg minden karakterrel minden helyszínt 5*-osra a Mercarines módban....OKSY??

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nem erre gondoltam. nem tudja valaki hogy miért nem mennek a trainerek a játék alatt vagy hogy hogyan mennek alatta?

Pucher
Jobb control(ha erre gondoltál)

GLORY GLORY MAN UNITED

egy gondom van milyen billetyûkombinációval tudok futni? billentyûzettel játszok azt tudom hogy az 1-3-5-6 kombinácók mit takarnak, de futni nem tudok.

hát ezt nem értem. belépek a játékba kivan játszva teljesen azt mondom neki hogy uj játék elkezdem megyek megyek de semelyik árusnál nem tudom megvenni az ujj fegyvereket.. pls valaki help me
elöre is thx
de hogyan tudom aktiválni azt a gépfegyvert amit az adás extrában oldottam fel vagy a handcanont mert idáig egyiket sem tudtam megvenni ...
serito
Ja a lényeget lehagytam, az ára potom 1500Ft.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Ha ezt egy gamepadra írtad akkor miért nem veszel valami olcsóbbat?
Pl: Genius U08XU.
A legegyszerûbb gamepad nam vibrás és csak egy irányító kar van rajta de játszani lehet vele. Én is ezt használom és tökéletesen megy vele a gamma.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Pucher
értem:D De az a legjobb benne hogy az ablak elé tolom a szekrényt és mire megfordulok már szétszedték.

GLORY GLORY MAN UNITED

Pucher
?

GLORY GLORY MAN UNITED

DarkSector
Én pisztolyal csináltam...<#miaz>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen válaszoltál magad kérdésére...<#eljen>

Pucher
Amikor elérek egy házhoz és ott van 1 ember akit elötte megmentettem kell csinálni valamit, vagy csak gyilkolni addig amég nem jönnek többet a zombik.

GLORY GLORY MAN UNITED

ffxi
TMP-mel sikerült nekem.

Fákjúal!

DarkSector
Mindjárt megkapod, csak meg kell venned az árustól.
Szerintem te pont a másik gépfegyvert aktíváltad....<#miaz>

ha feloldottam az extrákban pl: azt a gépfegyvert akkor mikor tudom meg venni? mert ahogy belépek a játékba ujjat kezdek megyek de eddig semelyik árustol nem tudtam meg venni... vagy bekéne töltenem egy olyat ahol az exrtát játszottam ki és ugy ujjat kezdeni? <#idiota>
elöre is thx
DarkSector
Ua....

miért van két neve a játéknak? mert állítólag a biohazard is ua mint ez. vagy nem? kár volt letöltenem annyi iso-t !

dante3
<#banplz><#idiota>

:D

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

SötétBarom
De sörétessel próbáld. Csak az szedi szét.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

dante3
Lõdd el a csaj bilincseit!

Távcsövessel szét kell lõni a csajszi bilincseit.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Hello. Elakadtam a játékban ott miután a Spanyol havert megölte az a csukjác ember és az elnök lánya meg otvan egy szintel alattam lebilincselve. Merre kéne mennem??????
kösz
csanesz
nem értem ezt a mouse aimot. megvan a 2.0, de nem mûködik. nem a játék fõkönyvtárába kell tenni?

DarkSector
Persze még ps2-re is szebb.

zola2000
Azannyát most lett meg a re4 pcre, de gyengébb a grafikája mint gamecuben. El is ment a kedvem az újbóli végigjátszástol (az extrák miatt akartam)

A

DarkSector
Napi 20-25 percben nagyon is jó....<#vigyor3>

DarkSector
Nem roszból mondom de ha ez szerinted veri a Pc-s játékokat, akkor próbálj ki 4-5 évvel ezelõtt készült játékokat is PC-re, ne csak a '90-es évjáratúakat vedd figyelembe....Az ineraktív mozi meg télleg nagyon jó, de az nem játék....Ha jó videókat akar valaki akkor ff-kat nézz.<#vigyor3>

Nagyon köszönöm a segítséged!!

\" örökké nem eshet.... \"

szaisztok na sikerült mgcsinálni a kövest már,most már a nagy gorillánál vagyok vagy mi a szösz az! Szegény kutya ugatja de én meg maghalok :)
ffxi
De lassú vok :'( még csak 5-2.

Fákjúal!

The Protector
Hy.Most vittem végig a játékot és valami döbbenetesen jó.Nagyon tetszett.Mindenben veri a pc-s játékokat.Jó ötlete az interaktív mozi meg a filmszerûség is.Várom az 5-öt.Remélem jön pc-re is.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

csanesz
az a 7000 kicsit soknak tûnik<#szomoru1> ennyi pénzem nincs sajnos:(

ja ok köszi

de én még mindig azzal az el giga na mindegy azzal a nagy köcsöggel szenvedek nem tudom kinyirni
DarkSector
Tunningolt Punisher ha mind megvan...

dante3
Ha összeszeded mind a tizenötöt és végignyomod a játékot,akkor kapsz egy ingyen punisher pisztolyt!

jó de a ha mind meg van akkó mi van?