Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hívod a liftet... Ekkor lecsukódik az ajtó odamész... Leugrik a beast.. Fogod magad és elmész melette a nitrogénes v mittoménmilyen nem emléxek...hideglevegõs gázbalackik(lehet h hidrogénes:D) Vársz amig a közeledbe jön és nyomsz egy kockát vagy valmit amivel használni tudod... a pali lefagy rakéta és kész... vagy lövöd ameddig tudod... viszont akkor a többi ilyen palackhoz is el kell futni :)
szivesen :D
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Egy villogó szemû genyával vok összezárva van vmi lift is de nem tok kimenni mit kell vele csinálni???????????
Fákjúal!
Magyarositás hogy mûködik?leszedtem a forumba megadott linkröl de nem müködik mert valami szerver cimet kér
Mi a teendõ? vagy van hozzá más magyarositás?
Segitsen már valaki!!
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
\" örökké nem eshet.... \"
Fákjúal!
és thx a helpet is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ezt nem értem vagy én vagyok hülye?
elöre is thx
De ez a resi4-hez nem hiszem hogy kéne, inkább ubisofthoz...(TD unlimited, RBS vegas,SC double agent)....
link
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Akko meg még szarabb a helyzet.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
És ha már veszel akkor a wii valóban jobb befektetés lenne, mert utána el lehetne adni....
A
ftért dobálják (én 25000ért vettem csippelve 30 játékkal mindenkinek ajánlani tudom)
A