Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Upsz! Én nem nyírtam ki, csak kerülgettem(1+3 és 5+6). 1x sem kapott el :)

Fákjúal!

Gideon Wieth
a villogó szemú gánya megölése a liftnél!
Hívod a liftet... Ekkor lecsukódik az ajtó odamész... Leugrik a beast.. Fogod magad és elmész melette a nitrogénes v mittoménmilyen nem emléxek...hideglevegõs gázbalackik(lehet h hidrogénes:D) Vársz amig a közeledbe jön és nyomsz egy kockát vagy valmit amivel használni tudod... a pali lefagy rakéta és kész... vagy lövöd ameddig tudod... viszont akkor a többi ilyen palackhoz is el kell futni :)
szivesen :D

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

szaisztok elakdtam ott ahol a csjjal ö9sszevagyok zárva a Melákkal! Mit kell csinálni ott,van ott egy nagy kõgolyó de mit kell vele csinálni?
és aki YASU-t használ az hogyan csinálja???

DaniX14
nekm nem yasu-s am játék elõtt elinditod és kész!

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

mi kitõl kérded?
mikor indítod el? a legelején és utána a YASU-t vagy hogy csinálod?

MIKOR NYÍLIK KI HÁNY PEEERC nEm birom ki 4 percig toltam most!!!
ok köszi bár eddig még nem volt olyan szerencsém KÖSZI
DaniX14
www.gamecopyworld.com
nekm müködik ezekkel!

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Hol találok olyan mûködõ trainert amivel üzemel is a játék és nem lép ki ha lenyomok egy funkció gombot (pl. F1)?

dante3
Túl kell élned addig amíg kinyílik az ajtó automatikusan!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

SEGÍTSETEK!!!!!!!!
Drephis
lál

help

HEEELP!!!!
Egy villogó szemû genyával vok összezárva van vmi lift is de nem tok kimenni mit kell vele csinálni???????????
ffxi
Akkor inkább azt mond, hogy nemtod mit jelent és én elmagyarázom. Nem létezik hozzá magyarítás, ok?

Fákjúal!

Nagyon segitõkész FASZA gyerek vagy!!!!!!!!!!!!
ffxi
Hogy rímel :D

Fákjúal!

ffxi
Fake!

Fákjúal!

HALLI
Magyarositás hogy mûködik?leszedtem a forumba megadott linkröl de nem müködik mert valami szerver cimet kér
Mi a teendõ? vagy van hozzá más magyarositás?
Segitsen már valaki!!
Sarapetike
hupsz egy oldallal el voltam maradva bocsi

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sarapetike
ugy kell szét kell löni öket :)

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Igen az, és az "unleashed" verzió. A crack-et már felrakatam de valamiért még ígysem mûkszkik. Mint ítam vmi emu gondja van. Mitévõ legyek?

\" örökké nem eshet.... \"

szebu nincs mit:)
TCelica
Nagyon szépen köszike ricsa.
Majd meglesem. :)) Szia.

Én a Wanadoo warez-rõl szedtem le
TCelica
Köszi ricsa.

De én nem találtam eddig sehol. Csak Xbox-sat meg ps-es verziót. :))

letölteni lelehet bármelyik warez vagy SMSweb-es oldalról nekem is onnan van meg
TCelica
A 3341-re is válaszoljon már valaki legyenszives. :)))

ffxi
Nem elviseli, hanem együttérzi veled. Mert õ is annyira kezdõ reg/fórumozó mint te<#eplus2>.

Fákjúal!

és amit ott megveszek azzal indul a játék vagy késõbb is megtudom venni az árusoktol ? elöre is thx
és thx a helpet is.
ok megnézem thx hogy elviseled a hülyeségem <#idiota> thx
DarkSector
Akkor nyomasd a "Game Cleared" játékvégi mentést és mindjárt beugrik az árus és megveheted a fegyvert.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mind a ketõt
DarkSector
Dehogy...Mindent letárol....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Melyiket vitted végig? A sima Ada-s történetet, vagy a víruskeresgélõset?

de ha betöltöm azt a mentést ahol az alap játokot játszottam ki akkor egmaradnak az extrák hogy megvanak csinnálva?
de én végig vittem minden extrát mutata a fegyvert is mégsem tudom megvenni azt kell betöltenem ahol az alap játékot játszottam ki?
ezt nem értem vagy én vagyok hülye?
elöre is thx
DarkSector
Ha yasu-t kõ használni akkor álltalában rakd be a képfájlt daemon vagy alcohol, vagy valami másik virtuáldrájveres kezelõprogramba és tiltsad le a meghajtóidat Tulajdonságok->hardver->tulajdonságok->letiltás
De ez a resi4-hez nem hiszem hogy kéne, inkább ubisofthoz...(TD unlimited, RBS vegas,SC double agent)....

dante3
Töltsd le hozzá a cracket!
link

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Risu Führer
szevasztok.segítség kéne.letöltöttem a yasu 1.7-et és a másik képfájlt is és amikor elindítom a yasut akkor kitesz ilyen kis cd-t és kiírja hogy összeférhetelenség támadt egy emuláló szoftverrel.betettem deamonba a képfájlt szóval nemtom mi a baj.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

A balacktail meg a kedvencem már maxra fejlesztettem.
A karmosokat a legajánlottab magnummal lõni.Egy lövés brokenbutterfly-al és vége a karmos seggarcoknak.
DarkSector
Jah bocsi az X-box-os.
Akko meg még szarabb a helyzet.

GameCube...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát Ninja Gaiden biztos nem volt GemaCube-ra... Még valamikor SNES-re volt nintendós gépen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
Ehhez csak annyit hogy ezek közül a resi 2 része (0 és remake) GC-s része meg az a ninjagaiden jó!A többit meg lehúznám a retyin.Bocs nem személyeskedni akarok csak nehogy megbánd a dolgot....
És ha már veszel akkor a wii valóban jobb befektetés lenne, mert utána el lehetne adni....

zola2000
Hát már végigjátszottam régen. Végigjátszom A zelda tpt, majd a wind wakert, aztán a két metroidot, a mario sunt, final fantasy cct, a tales of symphoniat, a jó címeket sorolhatnám még egy ideig akkor sem érnék a gép 5 éves termésének a végére összesen ötszáz valamennyi cím van rá és a multiplatform címeket is elég rendesen megcsinálták gamecubera (popok, fifák, splinter cellek, need for speedek (az analóg ravaszokkal lehet adni a gázt finoman) de ott van még egy rakat resident cím is re rajongóknak kötelezõ vétel a gamecube, de most már inkább a wii tudjátok resident evil umbrella+ lejátsza a gamecube címeket.

A

DarkSector
Igen ez egyértelmû....és ha végigjátszottad akkor meg mit csinálsz a 25000-res géppel???

zola2000
A játék tökéletes élvezetéhez venni kell egy kiegészítõt maximális grafika, super gamepados irányítás még pc sem kell a kiegészítõ neve: nintendo gamecube, és használtan már 15000
ftért dobálják (én 25000ért vettem csippelve 30 játékkal mindenkinek ajánlani tudom)

A