5443
-
#3803 Lődd ki őket, ha nem akarsz riasztást! -
#3802 Mit kell csinálni a reflektorral v mivel amikor először látok kommandósokat? -
#3801 25/25-öt lőttem le és 150 pntom lett!:DDD -
#3800 1150 pontom lett de 3150 lett volna csak 2x lelőttem a Ashlyee-t!:D -
#3799 Az élő zombikat könnyeb megölni mint a céltáblákat! -
#3798 Megvan!:DÉn nem pazaroltam a töltényt, felborítottam az a 3 fagyasztós izét, után menekültem fél percet azt meg is volt!:)Meg sem sebesültem!:)Hány van a játék során abból az összevarrtszemű nagykarmú "lovagzombi"-ból? -
#3797 Most lusta vok játszani vele, inkább játszok mást!:) -
#3796 Okci.. -
#3795 Köci! -
#3794 Mindkettő jó megoldás és eredményes...
De ha veszel egy rocket-et és fagyasztás után beleereszted az ALIEN-be akkor talán egyszerűbb lesz a dolgod... Mert 3percig kerülgetni veszélyessebb...
És nem "csak a fején", hanem fagyasztva... -
#3793 Ill ismét!Most ott vok, ahol van az a szörny ami csak a fején sérül, és farka is van.Azt írja a liftnél h várni kell 3 percet.Ez igaz, vagy szét kell lőni a szörny fejét?Csak mert én nem húztam ki 3 percig, mert elfelejtettem energiát adni magamnak!Válaszokat előre is köszi! -
#3792 Imét hello! -
#3791 ******* mi jött ki annak a ****nak a fejéből?Leszedtem nem is figyletem hátam mögül hallok vm zajt hátranézek mondom mi a fene ez?Aztán később rájöttem olyan mint a többi ami kijön a fejükből, csak az átalakult része.Ugye csak 3 fajta van belőle? -
#3790 Öcsém mindíg úgy vok, h már csomót leszedtem az életéből (és ő is az enyémből) és akkor leszednek a buzi nyilasok!:(Állítólag tűz a tűz ellen és agyatlan benga lény, az agyatlan benga lény ellen de most épp nincs nálam 1 olyan!:D -
#3789 Köszi a válaszokat!:) -
#3788 de én nem tom átállítani a gombokat!:( -
#3787 amit beállítasz magadnak a konfigban...alapból az a gomb a gameben amivel használsz dolgokat :) -
Iceman90 #3786 A válasz-->#3718 -
#3785 Mit kell csinálni amikor először találkozik a csajjal?Csak mert szedegettem cuccokat meg ilyesmi de nincs semmi.Ott kell valamit csinálni ahol megnyomjuk a csengőt és 1 vacsorás kép jön elő a falból? -
#3784 Hello!A játékban melyik a 2-es gomb? -
#3783 írjatok privibe -
#3782 mondom én szívesen csinálok FAQ-t ha segítettek...összeírom a tartalmat és elküldöm valakinek aki megcsinálja az oldalt... nekem sok elfoglaltságom van sajnos mostanában ezért szép igényes oldalt nem tudnék összehozni..:S -
gyuri12 #3781 kösz megint kösz -
#3780 De van mod csak azt mondják h nem valami jó, kül én nem próbáltam. -
gyuri12 #3779 kösz:) amúgy a tologatásra is rájöttem(rossz oldalára álltam cuccnak)
és nincs valami mod arra,hogy egérrel lehessen irányítani? kurva idegesítő a billentyűzet -
#3778 A kőgolyós résznél ha az 5+6 ot írja ki akkor a két shiftet de ha az 1+3-at akkor az entert és a jobb controlt kell lenyomnod egyszerre. -
gyuri12 #3777 de még véletlenül se segítettél volna...kösz -
#3776 Most már télleg kezd érni a faq úgyhiszem..... -
gyuri12 #3775 jah és a cuccokat,hogy kell eltolni az útból?:) -
gyuri12 #3774 az elején,amikor futni kell a kőgolyó elől,ott mit kell nyomni,amikor félre kell ugrani? mert elég idegesítő az irányítás,és még nem tudtam megszokni,és erre meg nem jöttem rá:) tehát help me pls! -
#3773 Köszi,már nem kell!:)Bár én se tom mi volt a sorrend,csak úgy össze-vissza nyomogattam a gombokat!:) -
#3772 Hello!Milyen sorrendben kell kirakni a képeket a falon azután amikor kinyírom a gépágyús hapit? -
#3771 Akkor meg nem tudom, hogy milyen szövegfájlokat keresel....:D -
#3770 akkor meg ? :D
csak felajánlottam hogy küldjétek el a játék dialog fájljait én meg megcsinálom a honosítást... Programot már szereztem... -
#3769 Ja szövegfájlt a 10 éves unokaöcsém is át tudná szerkeszteni.... -
#3768 figyi...
ha adtok nekem progit megcsinélom..meg szövegfilet... mert semmi nincs most a gépemen neten kivül... -
#3767 Még nincs....és szerintem nem is lesz... -
daneelolivaw #3766 helló mindenkinek!
érdeklődnék, hogy van-e magyarítás a játékhoz -
#3765 Csak sok pénzé megy a combinálgatózás....semi többet nem érsz el vele... -
#3764 Úgye....én is így jáccok vele....
És ez aztán a valóságosságos grafik....!!!!!!!!