Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
Nekem tetszik,a játékmenet és az irányítás a resident evil3-hoz hasonlit!
Kulcskeresgélések,rejtvények,amit az az elõzõ resident részekbõl megszokhattunk!Nyelv az török,de nem vészes,simán lehet vele játszani így is!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
És milyen,mert én most állok csak neki????<#vigyor2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem tudom fejbõl, nézz körbe a térképen, mert nem olyan bonyolult átnézni a pályát és ha nem megy akkor dobok egy mentést.....E-mail ellenében...<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dante3
Már nyomom!<#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
Resident Evil fanok eltölthetik most az idejüket.....
Resident Evil + Silent Hill + Devil May Cry + Bullet Time + ?FPSmód?= Kabus22
Resident Evil török módra

itt akadtam el be kell rakni 3 darabol de csak 2 van meg!
DarkSector
Menj a farm másik területére, azon az úton, ami a nagy toronytól balra van. Itt igaz hogy jártál már, de most nem a jobboldali kapun kell végigmenni, hanem átjuthatsz a csaj segítségével a baloldalon lévõ kapun. Az a kapu elõtt csapdák lesznek, úgyhogy vigyázz....<#vigyor3>

sziasztok.szeretném a segitségeteket kérni.velem van a kiscsaj és nem tudom hogy hova kell menni,egy haverom szerint a farmra kell vinni,de nem tudom hol a farm ha valaki leirná részletesen nagyon megköszönném (azon a helyen vagyok ahol égett a zsaru)mert a templom hátamögötti ajtó van nyitva meg az a piros jelzésü ajtó.a többi le van fával rögzitve.pliz segitsetek
DarkSector
Mert nem megy MSN mellett az Unli...<#vigyor3>

Srácok dobjatok egy kis helpet, hogy vajon miért nem mûkszik nálam a gém?!
Mint mondtam volt, vmi emulátor hibára hivatkozik és emiatt nem hajlandó elindulni.

pls!!!

\" örökké nem eshet.... \"

én meg a legvégén a fõellennél hogy lehet kicsinálni?
a lábát késsel de elõbb fénygránátot neki
Én ott akadtam meg ahol azt a nagy Óriást kell kinyirni. Mik a sebezhtõ helyei, a hátát azt tudom mikor ott kell vagdosni a trutyit?

Seth
egyikre állítsd rá ashley-t, másikra meg te állj rá

PSN ID.: Beegabor

Pucher
Már vagy háromnegyed órája nem tudok rájönni hogy hogy kell továbbjutni:S

GLORY GLORY MAN UNITED

Pucher
Ha végig vitted meg tudnád mondani hogy mit kell csinálni miután megöltem az összevarrt szemû szörnyet és valami nagyobb terem szerûségben vagyok. Ott lejjebb mentem és egy olyan szobában vagyok ahol két helyen van olyan négyzet amire ha ráállok lesüllyed de semmi nem történik.

GLORY GLORY MAN UNITED

ffxi
És mért nem?<#szomoru2>

Fákjúal!

DarkSector
Végigvittem de nem használok msn-t....

DarkSector
3-1-2

The Protector
Csá.Van valami jó trainer amivel meg lehet változtatnim a kinézetet.Én töltöttem eggyet de nem mûködik?Az Ada wong fejezetét hogy kell lejátszani?Valamint van valami jó trainer amivel jó extrákat kapok pl fegyvereket?Elõre is kössz.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

tud valaki segiteni? elakadtam a templomba ahol fényt kell vetiteni egy korongra és három másikat kell tekergetni. mi a kombináció?
nem õltem meg
énn ott futottam
szét lõtem a ajtón a láncokat aztán kész
szia ricsa008 arra gondolok amikor velem van már a lány, és mutatzja hogy felül van egy nagy Golyó és közben jön felénk az oriás! Ott nem tudom mi a gyászt kell csinálni :)
aki végig vitte legalább 1x az keressen meg MSN-en
kinek mi az msn ?
mert még sok kérdésem lenne
aha kössz mi az msn je valameikötöknek?
ja, igen
atkoo1 a templom mögött arra a forgatósra (3-4-gyel lehet forgatni) gondolsz akkor nem kell ott mindennek felgyulnia csak a Z,M,W alakoknak kell égni.

Aha kössz mi az msn ed?
alakok vílágítsavak csak
úgy állítsd hogy a Z,M,V
igen templom mögött
Pucher
Megvettem a fegyvert mert erõs meg minden, de nem gondoltam volna h nem tudok felszedni még hozzá töltényt. És a kastélyba lent az összevarrt szemû szörnynél csak tmp van nálam abból is csak kb 2 tárra elegendõ töltény. Hogy kell megölni? Mert láttam a harangot hogy széttöri és akkor egy ideig ott is marad de addigra csak késem marad és azzal nem megyek sokra mert hármat belémvág és meghalok.

GLORY GLORY MAN UNITED

a templom mögött?
Császtok:
Segítség kéne!!Elakadtam ott hogy egy ilyen kör alaku és a kör szélén meg vannak ilyewn pontok amiket gondolom ugy kell beálítani hogy villogjanak a kombinácio márt megvan der nem toom tovváb mert hiába villog mindegyik nem reagál semmit
ffxi
magnum ammo

Fákjúal!

Pucher
A Broken Butterfly fegyverbe milyen töltény kell? Mert a Handgun ammo nem jó de nem értem mért.

GLORY GLORY MAN UNITED

lehet én vagyok hülye ehez az egész játékhoz hogy mindig elakadok de most meg valami lézersugarat kellene körbe vezetni de akárhogy forgatom nem megy ott mit kell?
OK kössz
Seth
lõdd a szemét annaka csápnak, aztán majd elõbújik a kis "törpe" akkor azt kell lõni ( vagy egy jól irányzott rakéta neki ^^)

PSN ID.: Beegabor

nekem + ott van most gondom hogy a kis törpét befalja valami nagy dög és ahogy visszajön azzal kell megküzdeni azt hogy kell kicsinálni?
melyik nagy szörny (személy leírás?)
sok olyan van
Sziasztok. Valaki tudna segiteni? Nem tudom mit kell csinálni annál a résznél amikor a nagy szörnyel vivok 2x-ra és velem vana csaj!!
szasztok még mindig én vok történt 1 kis gáz a géppel és azt akarom kérdezni hogy a mentéseket merre találom vannak-e eggyáltalán valahol?
Örök hála
Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"