5443
-
#3843 Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\resident evil 4]
"PATH"="D:\\Games\\RE4\\"
-
#3842 Vazze, Ada jobbat rug mint Leon! -
#3841 Jó hír:Végigvittem!
Rossz hír:Nehezebb volt a végén Jet Ski-vel menni (bár az is naon könnyű volt) mint kinyírni Lord Settlers-t! -
#3840 Nem hogy nem jó, hanem enyhén szar... -
#3839 Kinyírtam Krauser-t!De, 63 töltény maradt a Blacktail-ben!Valakninek nincs kedve átküldeni töltényt a Striker-be és a Killer7-be? -
hejyjyjy #3838 Ha az átvezető filmekben nem látszanak az emberek csak a háttér az a videokártya miatt van? -
#3837 HELP!!!
Tudna vki küldeni egy reg fájlt? Mert már nincs meg a telepítője. THX!!!
[email protected] -
#3836 Max köszi szépen a képeket és az infókat! ;)
Húh, ez tényleg nagyon pofásra sikeredett, sztem egészen szépnek mondható így már :) PS2-s verziót lazán übereli már így, bár GC-set nem tudom =/
Kéne majd újból ilyen összehasonlítgató képeket keresgélni/készíteni :P
Amúgy lehet hülye kérdés, és volt már 1001-szer, de azért megkérdezem, hogy a Resident Evil 4-hez (Ubi, EU verzsön) működnek-e azok a mentett állások, amik a Biohazard 4-ben lettek elmentve? Sőt, egyáltalán jók a patch után a mentések? (STALKER-es patch szopás után most ezt nem árt tudni.. :D) -
ricsa008 #3835 szasztok ez a tapasz ami most kijött ez a Biohazard 4-hez nem jó? -
Iceman90 #3834 jah..
Csak azt hittem tood h. az f-et kell nyomni mee már máskor is használni kellett -
#3833 Úgy hogy az f-el oda állítod az egyik kar elé a másikhoz meg te állsz és ha ilyenkor húzod meg a kart ő is meg fogja. -
#3832 És Ashley hogy húzza meg a kart??? -
Iceman90 #3831 Ashlyvel egyszerre kell meghúzni a kart -
#3830 Pls válaszoljatok a 3827-re! -
#3829 Már csak a képek alapján is érdemes lenne még1szer végigjátszani. -
#3828 Hát elég sokkal szebb.. :)
-
#3827 Hi!Ott mit kell csinálni amikor azzal a nagy golyóval szetütöm az ajtó elől a "meszes követ" és bemegyek meghuzogatok 1-pár kart, kinyírok 1-pár olyan "emberszerű" magas lényt és 2 kar van 1 nagy ajtó mellett és vm magas védelmet ír ki, nem huzza meg a karokat sem...PLS -
#3826 Hát valamivel szebb a javítás után a fény-árnyék mintha szebb lenne.Jó sokáig javítja a játékot de megéri! -
#3825 Hát talán ezzel a patch-el újra végigjátszom majd, de addig is a "bónusz" küldetéseket kezdem el. -
haxoror #3824 Ha elérsz a kastélyhoz majd aról is rakj be képeket plz mert ott volt a legbénább az árnyékok nélküli látvány!
Húú remélem ez a patch végre rendberakja a lighning meg shadow problémákat, végigtoltam normálon de a hardot felfüggesztettem hogy majd inkább akkor folytatom ha lesz végre normális patch! -
Nagyon pofás lett szvsz. Az eddigi víznek nevezett pacából is normális h2o-nak tűnő valami lett.
A fényforrások közül mindegyik normális hatással va na környezetre (értsd a tűz nagyon szépen és élethűen bevilágítja a teret)
Nekem ennél szebb nem kell. :) -
#3822 öhh :)
-
#3821 Resident Evil 4 v1.1.0 EU Patch-FLTDOX
majd ezzel meg kell próbálni :) -
sorrow #3820 Ha van időd és kedved, az enyémet (mentésemet) felteszem valahova vagy átküldöm neked. -
#3819 jah, okés...most látom csak, sry ;P -
#3818 szerintem lehetséges, hogy az az .exe kéne, amit a patch felrak ugye...dehát erre meg várhatunk úgy látszik..
viszont én is azt mondanám, hogy próbálj betölteni mentéseket, hááátha valahol máshol valami észrevehető javulás van.. =/ ha nem, akkár várunk egy crackre... -
#3817 majd ha lesz :p :D
Anno nem tettem el sajna. -
sorrow #3816 Nem látni különbséget.
Esetleg próbálj betölteni a mentéseidből későbbi pályarészeket. -
#3815 NA vazze :D
A régi exevel megy.. NADE!
Ez most vagy azért nem változott szinte semmit mert a patch exe-jében is volt valami hivatkozás, vagy 1xüen..nemtom :D
Bár dögöljek meg, mintha még világosabb is lenne :D
Na srácok.. Valaki lát difit?
-
#3814 ez 1 rohadék :p :D
Próbáltam a Raymnan-nél jól bevált módszert (regedit, mounted devices, stb..de ez sem gyütt be)
1 valamit nem prószáltam még. A régi exet :D -
#3813 sajna az sem fog segíteni szerintem... :(
mármint az új DT, most a Securom 7-et nagyon leszarták.. =/ szóval akkor várunk egy törésre pff..
bár ez érdekes, hogy még yasuval sem jó =/ -
#3812 Hát 70mb-ba nagyon sok minden belefér ám :)
Szal én bízok benne hogy sokat javít.
Másrészről a patchez kell még 1 "patch" h működjön a game :p :D
Nem egy sehogyse..se yasuval, semmivel.. Még felteszem az új DT-t hátha. -
sorrow #3811 Hát, ha legalább vissza tudnánk a patchel sötétíteni a gamet a GameCube szintjére az óriási dolog lenne. -
#3810 Rendben, köszi szépen! ;)
Nem nagyon hiszek abban, hogy ez tényleg annyimindent javítana/újítana, de azért egy kis javulásra mégiscsak számítok! :) -
#3809 Én pont most pakolom fel a patchet, majd dobok képeket h mi változott :) -
#3808 hümm, erről hallotatok-e?
Resident Evil 4 1.1.0 EU patch:
The patch includes general adustments and improvements made to graphics, lighting, and effects. It also fixes rare issue causing the game to freeze when skipping cut scenes.
http://www.fileshack.com/browse.x?cat=4025
http://www.gamershell.com/news/37843.html
ki kéne próbálni, hogy ez a patch mit is segít...csak nekem nincsen resim, ha valaki tudja, akkor az próbálja már ki legyen oly szíves! ;)
ha már csak a ködön és a sötétségen segít, akkor az már jó ;D -
Osonka #3807 Na mind1 már +oldottam -
Osonka #3806 Valaki segítene:a kastélyban vagyok ahol +jelenik az 1. gépágyús pap.Hogy kell kinyírni? -
#3805 Hátt elég durva a Killer7! -
#3804 Köcce, megvan!:DMost milyen veszedelem vár rám amikor kinyitottam a nagy kaput?:D