Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olcsy
Ill ismét!<#wave>Most ott vok, ahol van az a szörny ami csak a fején sérül, és farka is van.Azt írja a liftnél h várni kell 3 percet.Ez igaz, vagy szét kell lõni a szörny fejét?Csak mert én nem húztam ki 3 percig, mert elfelejtettem energiát adni magamnak!<#idiota>Válaszokat elõre is köszi!

Olcsy
Imét hello!

Olcsy
******* mi jött ki annak a ****nak a fejébõl?Leszedtem nem is figyletem hátam mögül hallok vm zajt hátranézek mondom mi a fene ez?Aztán késõbb rájöttem olyan mint a többi ami kijön a fejükbõl, csak az átalakult része.Ugye csak 3 fajta van belõle?

Olcsy
Öcsém mindíg úgy vok, h már csomót leszedtem az életébõl (és õ is az enyémbõl) és akkor leszednek a buzi nyilasok!:(Állítólag tûz a tûz ellen és agyatlan benga lény, az agyatlan benga lény ellen de most épp nincs nálam 1 olyan!:D

Olcsy
Köszi a válaszokat!:)

Olcsy
de én nem tom átállítani a gombokat!:(

Gideon Wieth
amit beállítasz magadnak a konfigban...alapból az a gomb a gameben amivel használsz dolgokat :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

A válasz-->#3718<#vigyor0>
Olcsy
Mit kell csinálni amikor elõször találkozik a csajjal?Csak mert szedegettem cuccokat meg ilyesmi de nincs semmi.Ott kell valamit csinálni ahol megnyomjuk a csengõt és 1 vacsorás kép jön elõ a falból?

Olcsy
Hello!A játékban melyik a 2-es gomb?

Gideon Wieth
írjatok privibe

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
mondom én szívesen csinálok FAQ-t ha segítettek...összeírom a tartalmat és elküldöm valakinek aki megcsinálja az oldalt... nekem sok elfoglaltságom van sajnos mostanában ezért szép igényes oldalt nem tudnék összehozni..:S

kösz megint kösz

Pucher
De van mod csak azt mondják h nem valami jó, kül én nem próbáltam.

GLORY GLORY MAN UNITED

kösz:) amúgy a tologatásra is rájöttem(rossz oldalára álltam cuccnak)
és nincs valami mod arra,hogy egérrel lehessen irányítani? kurva idegesítõ a billentyûzet

Pucher
A kõgolyós résznél ha az 5+6 ot írja ki akkor a két shiftet de ha az 1+3-at akkor az entert és a jobb controlt kell lenyomnod egyszerre.

GLORY GLORY MAN UNITED

de még véletlenül se segítettél volna...kösz

Pucher
Most már télleg kezd érni a faq úgyhiszem.....

GLORY GLORY MAN UNITED

jah és a cuccokat,hogy kell eltolni az útból?:)

az elején,amikor futni kell a kõgolyó elõl,ott mit kell nyomni,amikor félre kell ugrani? mert elég idegesítõ az irányítás,és még nem tudtam megszokni,és erre meg nem jöttem rá:) tehát help me pls!

Olcsy
Köszi,már nem kell!:)Bár én se tom mi volt a sorrend,csak úgy össze-vissza nyomogattam a gombokat!:)

Olcsy
Hello!Milyen sorrendben kell kirakni a képeket a falon azután amikor kinyírom a gépágyús hapit?

DarkSector
Akkor meg nem tudom, hogy milyen szövegfájlokat keresel....:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gideon Wieth
akkor meg ? :D
csak felajánlottam hogy küldjétek el a játék dialog fájljait én meg megcsinálom a honosítást... Programot már szereztem...

DarkSector
Ja szövegfájlt a 10 éves unokaöcsém is át tudná szerkeszteni....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gideon Wieth
figyi...
ha adtok nekem progit megcsinélom..meg szövegfilet... mert semmi nincs most a gépemen neten kivül...

DarkSector
Még nincs....és szerintem nem is lesz...

helló mindenkinek!
érdeklõdnék, hogy van-e magyarítás a játékhoz

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

DarkSector
Csak sok pénzé megy a combinálgatózás....semi többet nem érsz el vele...

DarkSector
Úgye....én is így jáccok vele....
És ez aztán a valóságosságos grafik....!!!!!!!!

csanesz
fúú ezzel a PECCSEL csúcszuper next gen grafikája lett a játéknak!<#idiota><#idiota>

Srácok! Ezek a hülye kövek,meg "Elegant Mask"...vagy mi a túróó... szóval ezek a kincsek mire jók? Van valami funkciójuk,vagy csak sok-sok manyért el lehet adni õket?
DarkSector
Tessék egy patcs...:
PECCS...

csanesz
patchet akarok!!<#gun><#idiota>

OK...megvan.Bocs...
Sarapetike
1234

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Srácok! Egy szobában vagyok ahol van 4 kép,és el kell forgatni õket,hogy kinyíljon az a q...a ajtó. DE HOOOGY???????? Milyen sorrendben kell,hogy legyenek a képek?
csanesz
hát ez az. kép nincs a cikkben, és épp ezért nem tudom, hogy most igaz-e. de nem hiszem, h az lenne.....

vixo
Hi all!
Olvasgattam a fórumot,de nem találtam arra a kérdésre választ,h mit lehet tenni aban az esetben,hogy amikor elindítom a játékot,fut rendesen a menü és az elején lévõ bevezetõ videó is,de amikor kezdõdne a game,akkor fekete lex a képernyõ...Ez miért van?Mit lehet ezzel csinálni???Aki tud segíteni,az írjon PLS!Elõre is Kösz!

DarkSector
Méghogy a GC-tõl van messze....nézz rá az elején az erdõs részre és utána rakd be a ps2-es cuccot....
Pc-n alig tudtam megkülönböztetni a fût a fától....
Képeket dobjatok....

DarkSector
Kössz...az oldalt ismerem, de küldenél légyszíves egy képet, mert én a gamestar-ban néztem, és ott ugyanolyan képek voltak róla mint ahogy nálam a monitoron fut....
Nagyon kiváncsi lennék rá....

csanesz
Resident Evil 4 PC - Konzolcowboy tesztje

Az élsimítással és anizóval sokat lehet javítani a minõségen, de a GC minõségtõl nagyon messze van, fõleg a sötétség hiánya nagyon illúzióromboló.

Egyébként Saddler likvidálása volt talán a legkönnyebb boss harc - két rocket launcher és feküdt is.(Kár)

A késes párbaj a comrade-dal volt legnehezebb(billentyûzettel) és leghangulatosabb boss harc, olyan MGS beütésû volt.

DarkSector
Azé mondom, mert az én configom nagyobb és szart se ér pedig driverbeállításokat max-on alkalmazom....
Ez annak az átka, ha valamit csak hall az ember...

Seth
hát amit a grafról írt az semmi sem igaz, nemtom mivel játszhatott a srác. GC-s grafika? álmaiban ^^

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Te biztos hogy a Resident 4-rõl beszélsz???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

DarkSector
Ezt mire írtad?

Lõni kell!!! Amikor meg a hátán elõjön a parazita akkor fel kell rá ugrani és vágni...
Na ezaz, pont a kastély ami a leggagyibban néz ki mert minden világos és sehol egy árnyék :(