Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Windows Registry Editor Version 5.00

"PATH"="D:\\Games\\RE4\\"

[merlinw.org]

Olcsy
Vazze, Ada jobbat rug mint Leon!<#vigyor>

Olcsy
Jó hír:Végigvittem!<#vigyor>
Rossz hír:Nehezebb volt a végén Jet Ski-vel menni (bár az is naon könnyû volt) mint kinyírni Lord Settlers-t!<#taps><#nyes>

DarkSector
Nem hogy nem jó, hanem enyhén szar...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Olcsy
Kinyírtam Krauser-t!De, 63 töltény maradt a Blacktail-ben!<#buck>Valakninek nincs kedve átküldeni töltényt a Striker-be és a Killer7-be?<#buck><#vigyor>

Ha az átvezetõ filmekben nem látszanak az emberek csak a háttér az a videokártya miatt van?
ffxi
HELP!!!
Tudna vki küldeni egy reg fájlt? Mert már nincs meg a telepítõje. THX!!!
[email protected]

Fákjúal!

mucsácsó
Max köszi szépen a képeket és az infókat! 😉
Húh, ez tényleg nagyon pofásra sikeredett, sztem egészen szépnek mondható így már 😊 PS2-s verziót lazán übereli már így, bár GC-set nem tudom =/
Kéne majd újból ilyen összehasonlítgató képeket keresgélni/készíteni 😛

Amúgy lehet hülye kérdés, és volt már 1001-szer, de azért megkérdezem, hogy a Resident Evil 4-hez (Ubi, EU verzsön) mûködnek-e azok a mentett állások, amik a Biohazard 4-ben lettek elmentve? Sõt, egyáltalán jók a patch után a mentések? (STALKER-es patch szopás után most ezt nem árt tudni.. 😄)
szasztok ez a tapasz ami most kijött ez a Biohazard 4-hez nem jó?
jah..
Csak azt hittem tood h. az f-et kell nyomni mee már máskor is használni kellett<#vigyor2><#vigyor2>
Pucher
Úgy hogy az f-el oda állítod az egyik kar elé a másikhoz meg te állsz és ha ilyenkor húzod meg a kart õ is meg fogja.

GLORY GLORY MAN UNITED

Olcsy
És Ashley hogy húzza meg a kart???

Ashlyvel egyszerre kell meghúzni a kart
Olcsy
Pls válaszoljatok a 3827-re!<#help>

Pucher
Már csak a képek alapján is érdemes lenne még1szer végigjátszani.

GLORY GLORY MAN UNITED

Maxtreme
Hát elég sokkal szebb.. 😊

Olcsy
Hi!Ott mit kell csinálni amikor azzal a nagy golyóval szetütöm az ajtó elõl a "meszes követ" és bemegyek meghuzogatok 1-pár kart, kinyírok 1-pár olyan "emberszerû" magas lényt és 2 kar van 1 nagy ajtó mellett és vm magas védelmet ír ki, nem huzza meg a karokat sem...PLS <#help>

rorr
Hát valamivel szebb a javítás után a fény-árnyék mintha szebb lenne.Jó sokáig javítja a játékot de megéri!

Pucher
Hát talán ezzel a patch-el újra végigjátszom majd, de addig is a "bónusz" küldetéseket kezdem el.

GLORY GLORY MAN UNITED

Ha elérsz a kastélyhoz majd aról is rakj be képeket plz mert ott volt a legbénább az árnyékok nélküli látvány!

Húú remélem ez a patch végre rendberakja a lighning meg shadow problémákat, végigtoltam normálon de a hardot felfüggesztettem hogy majd inkább akkor folytatom ha lesz végre normális patch! <#buck>

Maxtreme

Nagyon pofás lett szvsz. Az eddigi víznek nevezett pacából is normális h2o-nak tûnõ valami lett.
A fényforrások közül mindegyik normális hatással va na környezetre (értsd a tûz nagyon szépen és élethûen bevilágítja a teret)

Nekem ennél szebb nem kell. 😊

Maxtreme
öhh 😊

mucsácsó
Resident Evil 4 v1.1.0 EU Patch-FLTDOX
majd ezzel meg kell próbálni 😊
Ha van idõd és kedved, az enyémet (mentésemet) felteszem valahova vagy átküldöm neked.

mucsácsó
jah, okés...most látom csak, sry ;P
mucsácsó
szerintem lehetséges, hogy az az .exe kéne, amit a patch felrak ugye...dehát erre meg várhatunk úgy látszik..
viszont én is azt mondanám, hogy próbálj betölteni mentéseket, hááátha valahol máshol valami észrevehetõ javulás van.. =/ ha nem, akkár várunk egy crackre...
Maxtreme
majd ha lesz :p 😄
Anno nem tettem el sajna.

Nem látni különbséget.
Esetleg próbálj betölteni a mentéseidbõl késõbbi pályarészeket.

Maxtreme
NA vazze 😄
A régi exevel megy.. NADE!
Ez most vagy azért nem változott szinte semmit mert a patch exe-jében is volt valami hivatkozás, vagy 1xüen..nemtom 😄

Bár dögöljek meg, mintha még világosabb is lenne 😄

Na srácok.. Valaki lát difit?

Maxtreme
ez 1 rohadék :p 😄
Próbáltam a Raymnan-nél jól bevált módszert (regedit, mounted devices, stb..de ez sem gyütt be)
1 valamit nem prószáltam még. A régi exet 😄

mucsácsó
sajna az sem fog segíteni szerintem... 😞
mármint az új DT, most a Securom 7-et nagyon leszarták.. =/ szóval akkor várunk egy törésre pff..
bár ez érdekes, hogy még yasuval sem jó =/
Maxtreme
Hát 70mb-ba nagyon sok minden belefér ám 😊
Szal én bízok benne hogy sokat javít.

Másrészrõl a patchez kell még 1 "patch" h mûködjön a game :p 😄
Nem egy sehogyse..se yasuval, semmivel.. Még felteszem az új DT-t hátha.

Hát, ha legalább vissza tudnánk a patchel sötétíteni a gamet a GameCube szintjére az óriási dolog lenne.

mucsácsó
Rendben, köszi szépen! 😉
Nem nagyon hiszek abban, hogy ez tényleg annyimindent javítana/újítana, de azért egy kis javulásra mégiscsak számítok! 😊
Maxtreme
Én pont most pakolom fel a patchet, majd dobok képeket h mi változott 😊

mucsácsó
hümm, errõl hallotatok-e?
Resident Evil 4 1.1.0 EU patch:
The patch includes general adustments and improvements made to graphics, lighting, and effects. It also fixes rare issue causing the game to freeze when skipping cut scenes.
http://www.fileshack.com/browse.x?cat=4025
http://www.gamershell.com/news/37843.html

ki kéne próbálni, hogy ez a patch mit is segít...csak nekem nincsen resim, ha valaki tudja, akkor az próbálja már ki legyen oly szíves! 😉
ha már csak a ködön és a sötétségen segít, akkor az már jó ;D
Na mind1 már +oldottam

Valaki segítene:a kastélyban vagyok ahol +jelenik az 1. gépágyús pap.Hogy kell kinyírni?

Olcsy
Hátt elég durva a Killer7!<#wow1><#wow2><#merges2><#csodalk><#eplus2><#hehe>

Olcsy
Köcce, megvan!😄Most milyen veszedelem vár rám amikor kinyitottam a nagy kaput?😄

DarkSector
Lõdd ki õket, ha nem akarsz riasztást!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Olcsy
Mit kell csinálni a reflektorral v mivel amikor elõször látok kommandósokat?<#nemtudom><#help>

Olcsy
25/25-öt lõttem le és 150 pntom lett!😄DD

Olcsy
1150 pontom lett de 3150 lett volna csak 2x lelõttem a Ashlyee-t!😄

Olcsy
Az élõ zombikat könnyeb megölni mint a céltáblákat!<#nezze>

Olcsy
Megvan!😄Én nem pazaroltam a töltényt, felborítottam az a 3 fagyasztós izét, után menekültem fél percet azt meg is volt!😊Meg sem sebesültem!😊Hány van a játék során abból az összevarrtszemû nagykarmú "lovagzombi"-ból?

Olcsy
Most lusta vok játszani vele, inkább játszok mást!😊

DarkSector
Okci..<#worship>

Olcsy
Köci!<#worship>

DarkSector
Mindkettõ jó megoldás és eredményes...
De ha veszel egy rocket-et és fagyasztás után beleereszted az ALIEN-be akkor talán egyszerûbb lesz a dolgod... Mert 3percig kerülgetni veszélyessebb...<#vigyor4>

És nem "csak a fején", hanem fagyasztva...