Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rossz hír:Nehezebb volt a végén Jet Ski-vel menni (bár az is naon könnyû volt) mint kinyírni Lord Settlers-t!<#taps>#taps><#nyes>#nyes>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Fákjúal!
Húh, ez tényleg nagyon pofásra sikeredett, sztem egészen szépnek mondható így már 😊 PS2-s verziót lazán übereli már így, bár GC-set nem tudom =/
Kéne majd újból ilyen összehasonlítgató képeket keresgélni/készíteni 😛
Amúgy lehet hülye kérdés, és volt már 1001-szer, de azért megkérdezem, hogy a Resident Evil 4-hez (Ubi, EU verzsön) mûködnek-e azok a mentett állások, amik a Biohazard 4-ben lettek elmentve? Sõt, egyáltalán jók a patch után a mentések? (STALKER-es patch szopás után most ezt nem árt tudni.. 😄)
Csak azt hittem tood h. az f-et kell nyomni mee már máskor is használni kellett<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
GLORY GLORY MAN UNITED
GLORY GLORY MAN UNITED
Húú remélem ez a patch végre rendberakja a lighning meg shadow problémákat, végigtoltam normálon de a hardot felfüggesztettem hogy majd inkább akkor folytatom ha lesz végre normális patch! <#buck>#buck>
Nagyon pofás lett szvsz. Az eddigi víznek nevezett pacából is normális h2o-nak tûnõ valami lett.
A fényforrások közül mindegyik normális hatással va na környezetre (értsd a tûz nagyon szépen és élethûen bevilágítja a teret)
Nekem ennél szebb nem kell. 😊
viszont én is azt mondanám, hogy próbálj betölteni mentéseket, hááátha valahol máshol valami észrevehetõ javulás van.. =/ ha nem, akkár várunk egy crackre...
Esetleg próbálj betölteni a mentéseidbõl késõbbi pályarészeket.
A régi exevel megy.. NADE!
Ez most vagy azért nem változott szinte semmit mert a patch exe-jében is volt valami hivatkozás, vagy 1xüen..nemtom 😄
Bár dögöljek meg, mintha még világosabb is lenne 😄
Na srácok.. Valaki lát difit?

Próbáltam a Raymnan-nél jól bevált módszert (regedit, mounted devices, stb..de ez sem gyütt be)
1 valamit nem prószáltam még. A régi exet 😄
mármint az új DT, most a Securom 7-et nagyon leszarták.. =/ szóval akkor várunk egy törésre pff..
bár ez érdekes, hogy még yasuval sem jó =/
Szal én bízok benne hogy sokat javít.
Másrészrõl a patchez kell még 1 "patch" h mûködjön a game :p 😄
Nem egy sehogyse..se yasuval, semmivel.. Még felteszem az új DT-t hátha.
Nem nagyon hiszek abban, hogy ez tényleg annyimindent javítana/újítana, de azért egy kis javulásra mégiscsak számítok! 😊
Resident Evil 4 1.1.0 EU patch:
The patch includes general adustments and improvements made to graphics, lighting, and effects. It also fixes rare issue causing the game to freeze when skipping cut scenes.
http://www.fileshack.com/browse.x?cat=4025
http://www.gamershell.com/news/37843.html
ki kéne próbálni, hogy ez a patch mit is segít...csak nekem nincsen resim, ha valaki tudja, akkor az próbálja már ki legyen oly szíves! 😉
ha már csak a ködön és a sötétségen segít, akkor az már jó ;D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De ha veszel egy rocket-et és fagyasztás után beleereszted az ALIEN-be akkor talán egyszerûbb lesz a dolgod... Mert 3percig kerülgetni veszélyessebb...<#vigyor4>#vigyor4>
És nem "csak a fején", hanem fagyasztva...