Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Valaki le tudná írni hogy a Resident Evil 4 verzióban(ami nem biohazardos) hogy kellene kicsikarni a jobb grafot???
Felraktam a FLTDOX-os patchet,de úgy nem indult,így crackeltem,de így nem látok változást!
Kell még valamilyen patch vagy más crack?
Elõre is thx!
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Izgatott vagyok mint az állat...
2.Feltelepíted a Biohazard 4-et.(nem crackelsz)
3.Átírod a registerybe a "biohazard 4" bejegyzéseket "resident evil 4" formába. (csak így engedi feltelepíteni az v.1.1 eu.graf. patchet)
4.Feltelepíted a grafikai patchet.
5.Crackelsz.
6.Játszol
(JA és van mellékelve egér patch is!!!)
Ennek a patch-nek a segítségével a Biohazard 4-re is felmegy a grafikát javító patch. (Mûködik, kipróbáltam)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Errõl tud valaki valami infot?
Izgatott vagyok mint az állat...
PSN ID.: Beegabor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
valaki kérem nekem meg árulja el hogy lehet a játékból kilépni a fõmenübe vagy teljesen ki a játékból
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Lenne egy problémám: feltelepítettem a patchet, de amikor behozom a játékot, a karakten és néhány tárgyon (autó, varjak stb.) kívûl minden tiszta fekete. Felvettem a legújabb ati drivert, de az sem segített. A patch elõtt (még a Biohazard 4-nél) minden jól mûködött.
A segítséget elõre is köszönöm.
hol lehet magából a játékból kilépni windowsba, mert gamepaddal játszom átnyálaztam mindent de minden exit gombra rányomva csak a játékba tudok visszajutni :S
A többi nem számít...
Újra kellett rakni, és csak ha felraktad a patchet, azután szabad crackelni...
Így most megy a game...<#circling>#circling><#taps>#taps><#taps>#taps>
azt meg, hogy miért nem megy az egér patch, arról fingom sincsen, nekem spec nem is hiányzik, tökéletesen elvagyok billentyûzettel is :D
megszokok én bármilyen szar irányítást is, csak hadd játszhassak tudod :P
Amúgy az aki a Biohazard 4-gyel tolta, és van mentése, annak jó hír, hiszen a Resident Evil 4 ugyanúgy benyalja a Bio4-es mentéseket is :)
Pedig azt hittem, hogy nem fogja.. :D
Nekem Resident evil 4-em van (HATRED-es)
Így nem toom miért nem megy... Lehet h. mondjuk egy nem európai patch-el mûködni fog...<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
nagyon nagyot csalódtam, természetesen pozitívan ;P
nem gondoltam volna, hogy egy patch ilyen hatalmas változosákot képes elõidézni! :) Rengeteg effekt ki maradt az 1.0-ból, fel se lehetne sorolni õket...így sokkal jobb, szerintem érdemes így mindenféleképpen legalább még1x végigtolni :)
elmagyarázhatnád ha már úgyis itt vagy<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Megpróbáltam felrakni a patch-et de amikor el akartam indítani ezt írja:"No game requiring an update is installed on this computer"
Pedig fent van a game...
Vki tudja mit kell ilyenkor csinálni??
THX elõre is.
GLORY GLORY MAN UNITED
Fákjúal!