Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pucher
Nekem asszem 900 kill volt, 16 óra játékidõvel. Az a százalékos aránya a teljesítményednek.

GLORY GLORY MAN UNITED

Na, megvan!
18 óra 6 perc,
793 gyilok,
60 mentés,
66% (ez mi?).
Függ valamitõl, hogy mit kapsz? Megvehetem a kifogyhatatlan rakétavetõt és a Matilda-t, 4 menüpont az Extra-ban, illetve 1 új ruha Leon-nak. Vagy mindenki ezt kapja?
U.I.: a fõellenség volt a leggagyibb...
A közepe fele volt egy fekete Alien-féle valami, azt hogy lehet kinyírni normálisan? Mert adtam neki egy rakétavetõt, attól megfáradt...

Hello Seth!

A HATRED verziót leszedtem, ahoz jó.
Köszönöm fáradozásodat!

zita
Seth
akkor dobd meg egy másik bh-ssal,mert ami az infoban van elvileg mûködõképes, nála mégsem megy

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Biohazard-hoz bh resident evil-hez re-s kód kell....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Márpedig az a jó kulcs a netshow-hoz, nekem is az van és mûködött.

Hello Seth!

A Netshow verzióhoz egyik sem jó...
Azért köszi

zita
Seth
re15120632222116
re15120631133116
re15120631111336

Hali!

Tud vki segíteni?

Ezt nem fogadja el bh82220691119281 invalid CD key.
Néztem a netet, de más serial sehol.
Lécci...
zita
MerlinW
GCW: gamecopyworld.com...

[merlinw.org]

csanesz
crack honnan? az image exe könyvtárában (unleashed) van egy. de sztem az nem jó a patchhez.

MerlinW
Grafikai tuning, 1.1, kell crack (GCW)

[merlinw.org]

csanesz
hali😊 most kb 3 2 hetet maradtam ki, meg még fogok is, vki le tudná írni a patch lényegét egyben?<#email> most melyik a jó, összesen mennyi van, kell-e crack, vagy yasuval is jó, unleashed verzióval? köszi😊

Senkkik
www.webforditas.hu

írja le valaki magyarul 23 éves vagyok de az angol tudásom az 1 pont után kifogyott elõre is köszönöm
Na így mûködött végre, kurva jól néz ki! <#wow1><#eljen>

Na találtam egy ilyet, talán ez mûködni fog.. <#fejvakaras>

Many of you may have problems with patching the Asian version of resident evil 4 (biohazard 4) 'cause the oficially patch refuses to install.

Here's a little guide I made

1 So first of all install Biohazard 4, full install

2 Then download the asian to european patch, and install it (not official, found via google)

3 After that, it will create a EXE-ORIGINALE folder in your game directory, with the original exe in it. Copy the original exe from that EXE-ORIGINALE folder to the main folder which will overwrite the one updated with the patch.

4 Go to your start menu->run->regedit, the go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\biohazard 4
and rename it to HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARECAPCOMResident Evil 4

5 After that, use the EU patch and enjoy the updated game 😊

hát nálam a "no game required.. blabla" üzenetet adja ilyenkor 😞

MerlinW
Biohazardra eddig is felment az EU patch, csak át kellett írni registry-ben a nevét.

regedit:
ezt: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\biohazard 4
erre: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\Resident Evil 4

[merlinw.org]

Olcsy
Nekem a fejemben van.

DarkSector
Nekem van...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zeek
Sziasztok!

Végigjátszás nincs valakinek! A sehol nem találok!

Köszi

szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövőért.

DarkSector
5+6 meg 1+3 van csak.....

Rupicz
Nagyon szépen köszönöm fiúk! <#wink> Sikerült!

Olcsy
Hi!Akkor sprintelni kell az enter-rel és ha azt írja ki hogy 5+6, akkor a jobb shift-et és a bal shift-et kell megnyomnod a végén, de ha azt írja ki h 3+6, akkor az enter-t és a jobb control-t kell megnyomnod!Jó játékot!<#smile>

Seth
két lehetõség van: bal(5)+jobb(6) shift vagy enter(3)+jobb ctrl(1)

Rupicz
Sziasztok!
Azt a részt hogy kell megcsinálni,amikor három fószer egy sziklát lök le a dombról, és el kellene szaladni vagy ugrani, de bármelyik gombot nyomom a billentyûzeten,mégis eltrafál a szikla.
Köszi a segítséget!

DarkSector
Minden adott a fõellenségnél....kés és egyébb segédeszközök a háttérben...
Ha marad pisztolyod, meg töltény hozzá, az csak +

mégegyszer, köszi

Seth
final-ban, de nem kell nagyon készülni, pite

köszi, csak még 1. Hogy hogy készüljek a bossra. A final-ba van a fõboss, vagy az 5-4-ben.

Seth
5-4 chapter + 1 final

Sziasztok! Valaki, aki már végéignyomta! Hány fejezetes a játék? Most jön az 5-1 Chapeter, most öltem meg Salazart, amikor összeforrt azzal a b@zi nagy növénnyel? Csak kíváncsi vagyok kb. hol tartok...thx

Én egyet próbáltam,az nem ment. De mások is írták ezt a darabos dolgot.
De ha teheted kontrolerrel játszd!!Legjobb...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Eisenhower
közben megoldottam. le kellett tölteni egy fájl-t és már megy is. bár elég furán mûkszik az aim elég darabos...

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Seth
Raccon City nem zavar? ^^ Scott

Nem tudni,de elvileg senkinek sem mûkszik. 😞

Olcsy
Leon Scot Kennedy.Bár teljesen mind1!😊

Most nézem magyar ismertetõt a Mediába került RE-n.

"Leon Keneddy 6 éve már túlélte a zombik LÁZADÁSÁT Raccon Cityben"

Szóvak egy szimpla lázadás volt. "Több munkaidõt" + "kizabálható agyat minden gyerekzombinak" táblákkal 😊 Szegény elnyomott zombik. 😊

Eisenhower
sziasztok. lekaptam a hatred féle verziot. azt szeretném kérdezni hogy az 1.1.0 patch-et ha felrakom miért nem mûkszik az egér "patch"

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Seth
ez még a patch megjelenése elõtt jöhetett ki a dátumokat nézve, de a képeket elnézve a patch-nél maradnék.

RE 4 textura patch Probalta valaki?
Vagy ha esetleg kevés a töltényed, akkor fejlesztessz egyet a tár nagyságán, és akkor több töltény fér bele (ezt alapból bele is teszi).
Az árusnál külön lõszert nem lehet venni, én mindíg úgy csináltam, hogy pl: ha a stukkerban nem volt töltény, eladtam (csak akkor ha volt egy kis bónusz-pénz) és ennek az árából, meg még abból a bónusz-pénzbõl vettem egy ugyanilyen fegyvert, és akkor adott hozzá plusszba lõszert. Csak ez akkor nem jó, ha az a fegyver fel van tuningolva.
A trader-nél lehet venni töltényt is vagy csak fegyvert?? Mert lassan már minden megvásároltam tõle,csak töltény kellene!! 😄

Olcsy
...

DarkSector
Nem tartom valószínûnek....de megeshet....

Olcsy
Ügyes vagy!😊

Halli megint énvagyok csak közlöm sikerült továb lépnem. Deazért köszi mindenkinek. Sziasztok
Sziasztok mindenkinek. Hát idevagyok átkozva. Nemtudom az istenértsem kinyirni a vár tetején azt a pirossapkás ürgét aki átmegy szörnynek legalábis az egyik keze.Probáltam minden fajta fegyverel életemis volt de kb 1 perc van még hátra akkor általába kinyir. Esetleg valami ötletetek hogy örök élet sérthetetlenség vagy valami??? Netán pályaugrás... Mert itt fogok megöszülni igy. Segitsetek már régota itt dekolok köszi elöreis. Sziasztok