Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GLORY GLORY MAN UNITED
18 óra 6 perc,
793 gyilok,
60 mentés,
66% (ez mi?).
Függ valamitõl, hogy mit kapsz? Megvehetem a kifogyhatatlan rakétavetõt és a Matilda-t, 4 menüpont az Extra-ban, illetve 1 új ruha Leon-nak. Vagy mindenki ezt kapja?
U.I.: a fõellenség volt a leggagyibb...
A közepe fele volt egy fekete Alien-féle valami, azt hogy lehet kinyírni normálisan? Mert adtam neki egy rakétavetõt, attól megfáradt...
A HATRED verziót leszedtem, ahoz jó.
Köszönöm fáradozásodat!
zita
PSN ID.: Beegabor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A Netshow verzióhoz egyik sem jó...
Azért köszi
zita
Tud vki segíteni?
Ezt nem fogadja el bh82220691119281 invalid CD key.
Néztem a netet, de más serial sehol.
Lécci...
zita
Many of you may have problems with patching the Asian version of resident evil 4 (biohazard 4) 'cause the oficially patch refuses to install.
Here's a little guide I made
1 So first of all install Biohazard 4, full install
2 Then download the asian to european patch, and install it (not official, found via google)
3 After that, it will create a EXE-ORIGINALE folder in your game directory, with the original exe in it. Copy the original exe from that EXE-ORIGINALE folder to the main folder which will overwrite the one updated with the patch.
4 Go to your start menu->run->regedit, the go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\biohazard 4
and rename it to HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARECAPCOMResident Evil 4
5 After that, use the EU patch and enjoy the updated game 😊
regedit:
ezt: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\biohazard 4
erre: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\Resident Evil 4
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Végigjátszás nincs valakinek! A sehol nem találok!
Köszi
szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövőért.
Azt a részt hogy kell megcsinálni,amikor három fószer egy sziklát lök le a dombról, és el kellene szaladni vagy ugrani, de bármelyik gombot nyomom a billentyûzeten,mégis eltrafál a szikla.
Köszi a segítséget!
Ha marad pisztolyod, meg töltény hozzá, az csak +
De ha teheted kontrolerrel játszd!!Legjobb...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
"Leon Keneddy 6 éve már túlélte a zombik LÁZADÁSÁT Raccon Cityben"
Szóvak egy szimpla lázadás volt. "Több munkaidõt" + "kizabálható agyat minden gyerekzombinak" táblákkal 😊 Szegény elnyomott zombik. 😊
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
PSN ID.: Beegabor