5443
-
#4403 :D
A Transformers után szabadon :-D -
#4402 első ránézésre, mintha robot keze lenne ^^ -
#4401 szép -
-
:) -
#4398 Nah kijött a végleges Gamecube ->PC textura pack.
Ma vagy holnap felpakolom az oldalamra.
Készüljetek úgy hogy 800mb felett lesz kb :) -
Prof William #4397 Lődd a szörny szemét majd ha kinyílik a közepe akkr a beépült kiscsávót. Ha van rakétavetőd akkor egy lövéssel kinyírhatod... -
Mokus1 #4396 NA most már annál a résznél tartok h a kis csávó beleééül abba a szörnybe aminek olyan zöld a szeme...nem tudom megülni -
Prof William #4395 A Patchoz van crack? Hi igen pls linkeljétek be... -
Mokus1 #4394 meg van köszi de nem sikerült megölnöm csak elmentem..:) -
Mokus1 #4393 Nekem csak annyi történik ha a piros ln2 palackra gondolsz h check aztán kiirja az informáciokat rola de semmi nem történik..:( -
#4392 Palackhoz odamész és megnyomod azt a gombot, amit kirak a képernyőre a gép... -
Mokus1 #4391 nem értem h kell megfagyaszatni
-
Mokus1 #4390 és mivle robbantom fel a palackokat?vagy h?
-
Mokus1 #4389 szoval szétlövöm a palackokat amikro ott van és annyi köszi:) -
#4388 Sebezhetetlen, amíg nem fagyasztod meg a palackokkal.... -
Mokus1 #4387 már van.azt a részt h kéne megcsinálni amikor a csatornában leugrik valami és mondja 3perc és jön a lift vagy valami hasonlo én meg lövöm de semmi sem történik bele küldtem már rakéta vetöt is:D
-
#4386 - Start menü
- Futtatás - beírod: regedit
- Enter
- Regeditben végigmászol a lenti kulcsokon, majd duplaklikkel módosítod -
#4385 Nem -
Mokus1 #4384 Kaphatnék egy cracket játékhoz vayg valmi linket? köszönöm -
joubi #4383 tudom h át kell irni de NEMTUDOM H HOGYAN ES H HOYGAN HOZOM ELÖ AZT AMIT ÁT KELL IRNI.... -
#4382 Esetleg gobndoltál arra hogy veszed a fáradtságot és visszaolvasol?
Nade várj segítek.. Aláírásomba a link.. -
Prof William #4381 Azt a jobb textúra pachot honnan lehet leszedni? -
Mokus1 #4380 basszus véletlne letöröltem:( és visszatettem cssk nem tudom honann szedte a cracket megköszöném ha tudnának seiteni mind kt kérdésemben
-
Mokus1 #4379 melyik az a merchachts rész?én most annl a résznél elakadtam mikor a rám dobjáka rácsot és a vak nagy körmű ember mindig megöl miközben a papok is lönek rá azt tudom h a hátán azt a vackot kéne lelöni de nem megy
-
#4378 Idézem Maxtreme-et:
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\biohazard 4
..és írjátok át erre:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\Resident Evil 4"
-
joubi #4377 valaki valaszolna???! #4350 ! lecilecileci!!!!!...mar 1000xkerdeztem -
#4376 Ne is mond... PS3... mikor lesz az még..:( Bár állítólag MS megvett pár Sony jogot, reménykedjünk... -
#4375 Én MGS4-et...:) -
#4374 én nem szaladok ennyire előre, nekem egy tisztességes PS2 emu is feküdne... MGS3-at akaroook:) -
#4373 GC-s emulátort a népnek!!!!!!!
:D
Jóvan ha mán lúd akkor legyen kövér....
Akkor legyen inkább Wii emulátor!!!!!!!!!
-
#4372 Nekem csak 1 progi kéne ha már ennyire sok a lelkes modder. 1 olyan ami futtatja a GC-s verziót pc-n:))))
samsung123:
Thx, igyexek:)) -
#4371 Nem vagy kicsit telhetetlen?:) -
#4370 Hát beszarás mik vannak, várok még 2 patchet hátha megcsinálják gamecubosra a fény árnyék hatást is és végigtolom megint :) -
#4369 Hallod hiheteteln jó és igényes az oldalad, minde jól részletesen a hülyéknek is (ÉN IS) le van irva, ja meg hogy frissited is. GRAT a munkádhoz -
#4368 1ébként meg az én oldalam, de mind1:) -
#4367 Néha olvasni kéne a főoldalt is, nem csak eszetlenül töltögetni.. -
Mokus1 #4366 ja a kicsomagolsánál -
Mokus1 #4365 Darksector felmentem az oldaladra h leszedjem a patche(ke)t és lejön azt jelszot kér megtudhatnám h mi az vagy az is valahol az oldalon van?köszi -
#4364 Ez már jó...vannak fent levelek....:)