Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Viszont sosem lehet olyan részletes mnt a gc verzió,mivel hiányoznak tereptárgyak :)

PSN ID.: Beegabor

Maxtreme

Aztán mindenki döntse el h mi az igazság :p

DarkSector
Jah lehet...bocsesz.....
De én PC-n csak a faszikat láttam szebbnek, de a táj egy cseppett gázos.....pl a legelején nézd meg a házat pc-n, és utána konzolon..:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én azt mondtam hogy PCn a szebb, valamit félre olvastál.

Én is mondtam hogy nem lehet év játék PCn, meg is indokolta hogy miért szerintem.

DarkSector
A kurva annyukat a Capcom-nak!!!!!!!!!!!!!!!!
Miért ne lenne RE4 konzolis pc is heh.....
Lost Planet konzol is Pc is heh heeh......
Devil May Cry konzol is ....heh naná, hogy pc is.....huh
Resi 5 konzol jah ...... pc ????? ...nemtuom, de gyilok ha nem.....<#vigyor1><#vigyor1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Nah meg is van :)

Maxtreme
oksi, jó 5let thx :)
Mondjuk úgy is holnap felrakom ezt az ARGB convert izét az oldalra, azzal meg már nincs iylen gond :)

sztem a számok billentyû-megfelelõit mindenképpen írd bele mert az gondot szokott okozni :)
1 - jobb ctrl
2 - F (asszem)
3 - enter
4 + 5 - bal + jobb shift
thanxxx! meg is van:) hú kösz már de ideg votlam...
ffxi
Térdét lõdd könnyû fegyverrel-Legulgol-Adagolni nehéz fegyverrel

Fákjúal!

hali! tudnátok segíteni hogy hogy nyirjam ki a pengekezü Crusert? Mert mindig letelik az idõ és felrobbanunk a toronyban:S
Senkkik
re 5? nem is biztos hogy lesz pc-re!

Takimate
Sziasztok !
Igazából két kérdésem van összesen.
Végigvittem már a játékot, és elkezdtem Professionalban is.
Azt írták hogy veteket infinite rocketlaunchert a merchant-tól, de ugyanúgy csak egy lövésem van. Hol vehetem meg ?

A másik, pedig hogy mikor jelenik meg PC-re is a RE 5. része.
Köszi !

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

DarkSector
Az meg hogy az x360 szebb, az akkor igaz, ha nem rakod fell max-ra a grafikát, mert akkor már messze jobb a PC-s verzió...
Legalábbis a Capcom szerint.....
Nálam #4108 és még messze nem full-on van a grafika...még semmi Motion blur meg HD nincs rajta...

DarkSector
Jah mert én az év játékának a pc-s játékok között gondoltam, nem összevetve, mert akkor messze nem ezt gondolnám....
Vagyis PC-n játszható játékokat nézve csak....

Jó játék, de bevallom kis trainer használat nélkül nem lett volna türelmem. Mire becéloztam (közbe nem is lehet menni, egér nuku) és olyan gombok hirtelen nyomkodása, amit elõszõr azt sem tudtam melyik az, ritka mentések, szval ez betett. Jó hosszú volt, patch és textura mod -dal már jó volt a graf.
Õ... ilyet nem mondtam. DE. X360-on van. És Lost Planet is. Az igaz hogy valamivel jobban néz ki PC-n de nem sokkal. A játékmenetben meg nem lesz változás, valószínûleg nem azért ua. a neve mert ez egy más játék. De látom a lényeget nem értetted, inkább belekötöttél valamibe.

DarkSector
Jah gow van pc-n????
Akkor adjá gyors linket...

Maxtreme
1ébként még nincs kész. (mielõtt valaki szólna hogy nem müxenek a képnagyítások :D)

Maxtreme
Ha gondoljátok majd benyomhatjátok a bannerbe a címet: http://resi4.uw.hu/gyik.html

Viszont akkor help plz hogy mi kerüljön a Gy.i.k.-be :)

ffxi
Hogyan tudom berakni különbözõ skineket?

Fákjúal!

Persze mindenkit más érdekel ha valakinek csak a graf számít azt is elfogadom mert az is fontos.

Azért nem lesz egy játék az év játék mert jól néz ki. Pl. nekem a Crysis szerintem lényegében egy kis hétvégi FPS lesz azt kész, többet nem fogom elõvenni. Az év játéka az nem ilyen.

A Lost Planet is ilyen lesz, egyelõre nem látom benne a lehetõséget. Persze jól néz ki meg minden, van hangulata, de semmi több. Ennél pl. a GOW sokkal jobb.

Maxtreme
alfa 0.1 :)

(a cikk a hardwiredrõl származik, megjelöltem a forrást a végén ofc :) )

Shep
Hát egy demo alapján nem merném kijelenteni, hogy év játéka stb, persze te biztos már nyomtad boxon de én nem, így a full hiányábn egyelõre RE4. Majd ha azt is végigvittem akkor lehet változni fog a véleményem, de egy demo alapján hagy ne hozzak már döntést.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Játék indul árustól megvesz kb 1milla...

DarkSector
Mindkettõ CAPCOM, mindkettõ mászkálós.....
Jah igazad van!
A különbség, az hogy a RE4 nem saját kiadás...hanem továbbadták más kiadónak és ezt élvezhetjük, mikor orba szájba pachelgetjük...
Nem leszapulni akarom, mert nekem még mindig az egyik nagy kedvencem (konzolon) és jáccok is vele, de hogy az év játéka lehessen, az max 2006-ban lehetett....
És nem kell sokat aludni hogy a Capcom kiadja a kegyelemdöfést PC-re.....
Mert ez játék egy olyan (graf.) motort használ, amit valójában máshoz terveztek....

Pucher
Az a sanda gyanú hogy ezzel az írógéppel bárhol menteni tudsz játék közben.

GLORY GLORY MAN UNITED

ffxi
Viszont aki végig vitte Ada storját az kapott vmi extrát vagy tudott venni vmi exrtát? A végén kiírt hogy vehetek Chicago typewriter-t, minek az írógép?

Fákjúal!

Maxtreme
jaja, ez így van :)
Kár hasonlítgatni a 2-õt. Kinek ez jön be, kinek az.

DarkSector
Még ha a re régi részeirõl lenne szó, akkor én is ezen a véleményen lennék.....

ffxi
Nem egy mûfajba tartoznak, ennyi!

Fákjúal!

Maxtreme
Mondjuk gondolhatod hogy próbáltam, azért mondtam.. Agyatlan lövölde semmi más.

DarkSector
Én is re fan vagyok, de a capcom-nak jönnek ki újjabb játékai, amik sokkal jobbak mint az elõzõk.....amíg nem jáccol velük addig nem is fogod megtudni....hogy miért mondom ezt...

Maxtreme
Hát a re4 messze jobb, de nem kéne itt offolni...

DarkSector
Erre gondolok:

DarkSector
Nem rossz, hogy kirakja a gombokat, meg a videókon javít esetleg meg ugye az új dzseki sem piskóta, de "az év legjobb gémje" már megvan......és nem RE4-nek hívják...

DarkSector
Az utolsó mondatot el lehet felejteni....<#vigyor1>

Maxtreme
Szvsz ha lesz idõm, csinálok faqjut :)) (semmi Xtrát ne várjatok, nem vagyok webdesigner :) )
Ennyi addonhoz már érdemes.

Maxtreme
nece :)

Fõsõ' pécé, asó' péess 2 :) (abból szedték ki a videket)

Maxtreme
õõ képet a filmekbõl? :D Minek? :)
Ez elvileg annyit csinál hogy a csúnya AA nélküli fos felbontású átvezetõ videókat, lecseréli emészthetõbb minõségûre :)

Shep
Na ebbõl is tegyél be pls egy képet. Hát csak ez az idei év legjobb gamje :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
...még :-)

Shep
Az a baj, hogy a fény árnyék mindig nem az igazi. Persze az elsõ verzióhoz képest egy álom.

OMG <#wow1><#eljen>

Maxtreme
Hátha kõ' valakinek:

ARGB Convert v0.1b, Keyboard Buttons Replacement
letöltés

ffxi
Végig vittem Ada-val és asszondja vmi Chicago type writer tudok venni, de nem találom ehol:(

Fákjúal!

Maxtreme
hehe a modderek nem nyuxanak a seggükön (hálisten :D) Mit találtam ma reggel? Highres jacket skin leon-nak :D
Ki is próbáltam jól:)

Az eredményrõl csináltam 2 képet:

Ha 0ze így folytatódik, nem adok fél évet, és a Pc-s relase lesz a legszebb nem a GC-s :D