Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hit Man106
csá! nemtudja vki hogy honnan tölthetem le a RE elsõ részét NORMÁLISAN? amiket eddig leszedtem mind hibás fake sz*rok voltak! pls help!!!!<#help>

Én TMP-vel küldtem neki felváltva a shotgunnal és a killer-rel! :D
Talán a szem kilövéséhez elég a kispisztoly(de lehet shotgun),amikor meg kibújik a "DÓGOZÓ" azt meg kentem TMP-vel!! :)

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

oké, köszi!<#eljen>
DarkSector
Rocket Launcher nevû vegyszerkotyvalék.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok!

Valaki segítsen, hogy mivel, vagy milyen taktikával érdemes elrohasztani azt a növényt amelyikkel egyesült a kis kapitány meg a spanja, mert már kezdek nagyon ideges lenni...
Lécci segítsetek!!<#help><#help><#help><#help>
DarkSector
No-dvd krekk nélküliek meg max a yasu felrakása vagy d-tools vagy alcohol telepítése lehet gond.....de szólj ha találsz majd olyat, ami problémás....

De mindegy a RE4 tutkó hogy igy mûkszik, mert én még egyszer sem telepítettem fel magamnak, most is a haveromtól leszedtem a játék könyvtárát, és ithon meg simán ment.....mikor rámásoltam a könyvtárat a gépre....és a mentéseivel nyomtam...hehehehehe...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Figyuzz fogod a microsoft.com-ot és telepítés után mindig leszeded a legújjabb dx9-et mint már mondtam, mert a hibaüzenetek, amirõl te beszélsz, azok azért vannak, mert kellenek neki dx9-es dll...fájlok....
Én is azt hittem hogy újra kell ilyenkor telepíteni õket.
De nem!
És elmagyarázom röviden a lényegét:
Van Naygon sok gém, amit felrak az ember, és utána mindig rákérdez a dx telepítésére, az amikor a zöld x kijön telepítés után az ablakban...na szóval valójában nem felteszi újra, hanem csak kibõvíti az addigi fájlokat a sajátjaival!
De ha win újrarakás után a legújjabb dx9-et felteszed, akkor tutira tartalmazni fogja a játékok dx9 dll-fájlos igényeit....és szépen el fog indulni....
Természetessen azok a gémek, amiknek a telepítõje nem tartalmaz dx9-et, azok amúgy is mûködnek!

pl. ami tartalmaz dx9 fájlokat:
Régebben a Doom 3, akkor Fear is.....stb-stb-stb....

Mert elõször a fear-t én is átraktam winyóra (vagyis a c:\program files\...\sierra nevû könyvtárat) és utána a telepítés után beléptem a sierra könyvtárba és rányomtam a Fear ikonra......és akkor kiírta, hogy "nem található a dx9d3.dll (vagy mi) fájl...." és akkor minnyá én is újraraktam, mígnem megtudtam, hogy egyszerûen csak a DX9-et kell telepítés után a legújabbra frissíteni....ennyi....

Most nevet nem tudok mondani de az biztos hogy volt jó pár játékom amit ha másoltam nem volt hajlandó elindulni mert nem találta meg magát a rendszerleíróban vagy éppen nem talált valami fájlt. De hozzáteszem ezek általában olyan gamek amikhez nem tettem fel No-DVD cracket Lehetõleg minél kevesebb játéknál használok törést stabilitás miatt. És mivel abból indulok ki hogy létezik ember aki megveszi a játékokat ezért a kijelentésem helyes.

DarkSector
De csak nem tudtam elképzelni, hogy elõtte miért nem volt világos a borostéma??????

Neked meg mi bajod van? A játékon belüli utalásokból nem esett le. A másik sor, h már tovább jutottam, feltételezi, h megcsináltam a borosüveget, nem?

DarkSector
Ami a telepítésnél a redszerbe kerül, az a néhány fájl, csak akkor szükséges, ha valamit rá akarsz tenni...pl pachet...máskülönben nem számít, de ha tudsz olyan címet mondani, akkor utánanézek....

DarkSector
Mondj egyet, aminél nem mûködik ez a megoldás....

Ez nem minden játéknál van így. :D

DarkSector
Csak az az egy fájl.....nyugodtan telepíts újra, de ha addig ki tudod írni a RE4 mappájában a fájlokat akár 2 újraírhatóra, vagy ideiglenessen ráteszed egy rack-re, akkor telepítés után csak a helyére másolod ahogy voltak...és ugyanúgy megy majd tovább....
És ez minden játéknál így van, csak egy friss DX9-et kell a telepítés után feltenned és minden játék tovább fog mûködni....

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy az elmentés az csak annyi ami a fõmappában van a SaveData.dat nevû fájl,vagy van máshova is eldugva valami???Mert rendszerfrissítést kellene végeznem és most kezdtem el a párhuzamos küldiket a csajjal és nem akarom hogy kárbavesszen az eddig "meló"... :D
Elõre is köszi!

DarkSector
Bakker a képet amit a csengõvel fordítasz meg, azon gyors meg kell lõni azt a cseszett borosüveget...hogy szétdurranjon, és akkor felmegy a balkézfelõli rács....remélem leesettt!

MONDJAM VAGY MUTASSAM!??

Kösz srácok, nem igazán esett le, mind1.

Már tovább jutottam, most dobott le Salazar vmi csatornába.

DarkSector
Az mindjárt utána lesz.....

DarkSector
Lõdd meg a borosüveget a képen.....

A ketrecben harcoltál a nagy állattal??:D
Mert ha csengetsz és kilövöd az üveget akkor balra kinyílik egy ajtó ha jól emlékszek és talán ott lesz valami kulcs amivel tovább tudsz menni.Persze miután legyaláztad a ketrecben és környékén az ellent!:P

Maxtreme
lol <#idiota><#nyes>

Maxtreme

Lüdd a borosüveget :)

Nem :) (Elõször én is így éreztem)
Lõdd bármikor, amikor húz, akkor is. Vicces, mielõtt beszállsz a csónakba, kezdj el lövöldözni a stégrõl a halakra!

Én elakadtam, F1! F1! F1! Vkinek nincs végigjátszása? Sehol sem találtam.

Szóval a kastélyban vagyok. A kertet végigjártam. Nem sokkal ezután vagyok. Átrohantam egy ebédlõn, a végén van egy pult egy csengõvel. Ha megnyomom, a pult mögött néhány méterrel átfordul a fal és egy festmény lesz rajta, ami egy terített asztalt ábrázol. Ha belelövök, visszafordul. Viszont nem látok semmi változást, bármit is csinálok és egy olyan helyre kerülök vissza, ahol már voltam. Merre kell menni? Még csak a kosfej van meg a hallban található dombormûhöz.

Balazs15
kösz..most tartok annál a bazi nagy vizi szörnynél ha jol érzem azt kell csinálni mikor jön felém ki tártott szájjal akkor kell a szájába szigonyozni...ügye jol érzem?<#vigyor3>

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Maxtreme
3, 3, 3, 4, 4, 4, 3 :)

Balazs15
jaja pont ott tartok

DarkSector
Kimész temetõ van 3 Nagy jel a sírok felett asszem mindhárom duplán van és azokat villogtatod csak meg....Z-V-M asszem...de nézd inkább mög....

Olcsy
írd le...

Balazs15
nemtom mér nem akarja megjeleniteni

Balazs15

Balazs15
hi all...elakadtam ennél a résznél

DarkSector
Nem de nem is mondtam, hogy mejiket portolták...meg nem is számít.....:D
Teljessen mindegy.....az akkor is fasz port alapból, mert ha rákötnéd a ps2-õt a monitorra, akkor nem azt látta volna az ember.....
Jajj annak, aki megveszi eredetibe és nem tud pach-hez jutni....

Seth
elég egyértelmû hogy a ps2 verziót portolták,ez köztudott,neked nem szóltak?? <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Ez a grafika miatt van......mindhárom fa ugyanaz akar lenni....
Ezt mondom, hogy mekkora a különbség a tájban....
Na viszlát

DarkSector
<#vigyor3><#hawaii>

Onnan gondolom hogy PS2es port mert jobb oldalt van egy nagy fa, PC, PS2 ua. de a GC-n egy rendes fa.

DarkSector
Na csõtõk.....
<#violent> <#gonosz2><#alien>

Maxtreme
Mint mondottam, a PC varázsa :p :D

DarkSector
Na ez az lehet még ebbõl Crysis 2-õ is.....de akkor jóhogynem az U3-as engine pach-el együtt hasonlítjátok a konzolos verzióhoz.....<#hehe>

Maxtreme
1ébként figyeljétek meg hogy pár hónap leforgása alatt ebbõl még rengeteget kihoznak GFX téren.
Ráadásul a textura csomag sem végleges 1elõre.

DarkSector
Megint lassú voltam.....#4152
Ja és Grafikai szempontból, meg honnan veszitek, hogy melyiket portolták.....hehehehe, mert szerintem pach nélkül egyikre sem hasonlít...egyszerûen pc-s verzió nincs itt szó arról, hogy honnan vették a textúrákat....

DarkSector
Azért, mert GC-nek nagyobb a teljesítménye mint a PS2-nek, ezért az egyszerre megjelenõ zombik számát is lecsökkentették....
A második kérdésedre, meg nézd meg hogy a PS2-es port-ban mi van, ami a GC-ben nincsen.....
Segítek...... az Extra opció....

Maxtreme
Na igen. A pc simán, minden gond nélkül elbírta volna Gc-s verziót is.

DarkSector
Jah ez is igaz.....<#vigyor3>
Nekem amúgy mindegy lenne,mert van pc-m is meg konzolom is, de a pc-s nem annyira mutat jól, hogy értelme legyen veszõdnöm a fránya irányítással....
Ettõl függetlenül azért pc-n is végigtoltam egyszer, de PS2-õn már 6x-rra nyomom a Proffessional-t.....
Most Magáhozláncolt a LP, és nemsokára a DMC4és RE5 páros fog.....
Hiába én Capcom-on élek.......<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Én azt nem értem minek kellet szerencsétlen fát megváltoztatni GC után PS2re. Nem hiszem el hogy az a +10db poligon kifektette volna. Azt már meg sem jegyzem hogy miért PS2öt portolták és nem a GC-t.

DarkSector
Jah recéspapírfából éles papírfa lett.....ezt ne vedd magadra, nem rosszindulatoskodok, de azért nem kell minnyá odaképzelni mindent, mert meg van pach-elve....
Ja és piszkálódás nélkül mondom, hogy nézd GC-n meg mozgás közben az (fát) tájat....!
Várj csak tán ez jó példa lesz:
kb az egy harmadánál mutatja leonnal a játékmenetet, ami mégcsak nem is gc-s verzió (hanem PS2-es), és szerintem jobban mutat, mint PC-n

Maxtreme
ja hát az alap az NC kategória :)
Viszont ez a pc varázsa.. a moddolhatóság :p

DarkSector
Na ezaz, csak lassabb voltam....
Karakterek jobbak-részletesebbek az biztos......de ez is csak pach után.....

Maxtreme
Viszont pc-n van AA meg AF :p :D

DarkSector
Én látom, hogy a háttér a GC-ben a legjobb a karakter meg a PC-ben...
Ennyi...mert én a fán tisztán látom, hogy a pc-n mintha egy fekete kartonpapírból lenne kivágva.....
Ötvözzék a kettõt......:D
Vagy háttérpach a PC-verzióra!
Még nem késõ.....