Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Én mondtam már párszor, dehát.. nekem 100..
1ébként töltöm fel a textúrapackokat a céges tárhelyre 😄DDD
Hogy ne kelljen a megauploados szeméttel vacakolni. Remélem fel is fér..

😊
sztem itt mindent megtaláltok:
http://resi4.uw.hu/index.html
javítások/kiegészítõk
(tényleg ki kéne rakni a bannerbe...)
Maxtreme
Látom visszaolvasni megint luxus.

Honnan szedtétek le a patchet ogy ilyen szép vagy ez az 1.1?????

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

DarkSector
Miért van az, hogy én csak egy xscr fájl-t találok ami 99mb.
A másikat meg nem találom sehol...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem rossz. 😄

kastélyos pályáról, peccsel, textúrapakkal:

rcpapa
nekem nem indul el a játék!Kiírja, hogy összeférhetetlenség támadt az emulátor szerverrel vagy mivel...Másik crack kell hozzá???

csanesz
a textúrák sokkal élesebbek és kidolgozottabbak lettek

Maxtreme
lol..
Semmi.. Mind1..

DarkSector
Akkó meg mi az a nesztek?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
A képek még a a Retail 1.0-ás verzióból vannak (szal patch nélküli)

DarkSector
Igen a tájon semmit nem változtat....majd ha konzolon kijön az 5 akkor talán ez is elér egy szintet.....

grebber
Ez még mindig nagyon gagyi 😞

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Nesztek 😊

tototto: Vágom én, csak ahonnan szedtem a linkeket, (forumról) ott meg jó volt 😊 Ezért nem értem 😊

és a link ahol te láttad az sincs meg?
tototto
ez a képmegosztó mindig ezt csinálja nagyfos 😊

Maxtreme
jah látom 😄 Pedig azon az oldalon jó volt ahonna kopiztam 😊
Másold be a böngészõdbe a kép linkjét (vagy jobbklikk kép megjelenítése) és frissíts rá.

csanesz
békák<#vigyor4>

Seth
<#eljen>

PSN ID.: Beegabor

Maxtreme
Készülõben:

Ultimate texture patch:

DarkSector
Ha valakinek kell a mentésem, akkor innen viheti...
Ezt a mentést full spórolással csináltam....(minden fejezet elõtt van mentés....)

Balazs15
piros körrrel mutatja de az összes ajto levan zárva

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

a térkép mutatja...<#felkialtas><#crazya>
Balazs15
ok azt most már meg oldottam de ez a "gond" még mindig fent ál: #4215

Maxtreme
NEm navigál az sehova, csak olvasni kéne.

Balazs15
ja és vki letölött ezeket: Skotinoulis Xfile és Mercenaries Xscr magasfelbontású textura mod a http://resi4.uw.hu/index.html-röl?
mert nekem a part1 ami a Mercenaries Xscr akarna lenni? azt nem aakrja leszedni vmi teljesen más oldalra navigál..de a part2 Skotinoulis Xfile azzal minden rendben van azt le is tom szedni...de hát mind a kettö kell hozzá nem?

Balazs15
hi all..megint elakadtam mikor már a szöke csajjal vok a kastély elött jön egy csomo zombi azokat kinyirom utána merre kell menni?

Maxtreme
jah 1 cseppet 😊

1ébként már dolgoznak a realtime Cutscene projecten. Azt nemtudom mire lesz belõle valami 😊

tototto
ezek a képek csak a peccs plusz a két pakkos textura javitás után készültek, vagy valami mégujabb javitó csodakezelésnek a hatására? 😊

<#wow1>

Na végre, nem értem hogy miért nem így nézett ki rögtön amikor kiadták!

hát ez nem jött össze 😊 majd legközelebb
"picit" szebb lett a kastélyos rész (is) 😊

Maxtreme
Átírtam cseppet, sztem így lesz a jó 😊

ja nem a jobb ctrl az az 1-es 😊 akkor nemtom...
ja amúgy bocsi, a bal shift+jobb shift az az 5 + 6-os gomb 😊
a 4-es nemtom mi lehet, talán a jobb ctrl...
a biohazard meg resident evil között meg még annyi a különbség, hogy a resi-ben lehet nyelvet választani az elején
DarkSector
Elõzõ két hsz-ra válaszként:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kék gránát lábhoz.....és késeld a lábát, majd gyorsan ugorhats a hátára elméletileg nekem 1 kék gránát 1 felvonásra volt elég, és 3x kell megrogyasztani a dögöt.... (saját trükköm...)
Ha nektek nem megy akkor rocket l.

Maxtreme
Lõdd mint az állat.
Nameg fuss mindig a kutya felé, akkor elvileg lefoglalja az eb 😊

Balazs15
hi all..megint elakadtam a vizi szörny után..egy ujabb fö ellenség mégpedig egy bazi nagy oriás küklopsz szerüség..nah azt hogy kell kinyirni miután már egy kutya is segit nekem?csak simán löni fél orán keresztül?<#vigyor2>

DarkSector
Ok csúcs vagy....

Maxtreme
Jelentem több menüpont nem lesz az oldalon, mert ha még1et berakok, szétesik az egész láncolás <#buck>
Azért a wallpaperst belenyomtam, de több nem lesz 😊

Tényleg ha valaki még az oldalon szereplõkön kívül talál hátteret, (csak 1024-tõl felfelé érdekel) az igazán belinkelhené 😊

DarkSector
jah meg kuvajó icon-okat is találtam, csak asszem letõteni nem tuom....

Maxtreme
Begépelni nics szándékomban. Ha valahol találok (vagy valaki küld) akkor berakom, ha nem akkor nem 😊
Mindenesetre 1 menüvel még mindenképp bõvíteni fogok, ez pedig a wallpapers 😊

DarkSector
Jah meg begépelni a vj-t....!..😄D
Nembaj, majd ha nem megy akkor hagyod és majd kitalálsz valami más megoldást....

Maxtreme
Köszi szépen 😊
Természetesen érdekel, és a végigjátszás is. (benyomom azt is az oldalra. Nem lesz kis meló átalakítani a menürendszert, de sebaj 😄)

DarkSector
Jah és ha kõl magyar végigjátszás, akkor be tudom dobni neked freemail-be.....
Meg nem néztem meg mindent, de ha eddig nem csináltál, akkor lehetne egy trükkök opciószerûség, egy két érdekes dolog, vagy könnyítés leírásához....
PL. ellenfelek gyenge pontjaira rámutatni egy mondatban, vagy megölési technikákat felsorolni.....
Ha érdekel néhány ötlet, akkor szólj....

DarkSector
Had ratuláljak én elsõként ehhez a kiváló oldalhoz....

GRATULATION!!!!!!!!!!!!!!<#taps>

Maxtreme

Többi nfo az ódalon 😄 (aláírásom)