5443
-
#4483 Na halgass rá, baromságokat beszél.. (szokás szerint) Ez nem amiatt van mert kevés a Vga.
Egy másik forumon (is) panaszkodott 1 srác hogy nála x800XT-vel ugyanez a hiba jelentkezett. Megoldást sajna Ő sem talált a dologra. -
Radian #4482 Szóval azt mondod nem elég a videókártyám???Ezt kicsit nehéz megemészteni.Valaki van akinek 9600 asa van és megy normálisan patcheleve? -
#4481 De még mekkora hülyeség :)
Ennek a játéknak mégis mitől lenne nagyobb ramigénye (az alapnak legalábbis) attól a 2mb lowres textúrától amit 1xre látsz? :) -
#4480 Hülyeség én is 512 vel toltam végig semmi akadás nem volt vele! -
#4479 Videókártya! -
#4478 Memória! -
#4477 Ha a 3D analyze-ről van szó akkor a google nem szeret téged nekem raklap linket adott.
3D Analyze 2.36 -
campy #4476 mi az a biohazard 4 nem az a játék neve hogy RE4?
2. miért van ez hogy szaggat a game? amikor 512 MB Memória, 2.4 GHZ Proci, XP-m van és szuper jo Video kártyám van Nem tudom a nevét:D -
#4475 Maxtreme: tudnál egy linket adni? gúglival sem találtam meg sehol -
Radian #4474
Erre a grafikai hibára senki nem tud megoldást az 1.10 es patch telepítése után jelentkezett. ATI Radeon 9600 pro videokártyám van és már az új drivert is felraktam de nem segített. -
#4473 hangkártya driver csere esetleg? :)
Najó.. bassza sas, leírom ma az 1xűbb változatot:)
1. Töltsétek le a 3DAnalyze nevű progit.
2.
a) A Selectel megadjátok a programnak a játék indító exe-jének az elérési útját. (tehát game.exe)
b) Tesztek 1 pipár a force max pixel shader version 1.4 elé.
c) Ha gondoljátok elmentitek, 1 batch fileként a beállításokat a játék mappájába. Innetől kezdve ha ezzel indítjátok a gamet, a file alapból meghívja a 3D Analyze-t, és a most beállított értékeket.
d) Vagy nyomtok 1 runt a progiban, vagy elndítjátok a létrehozott batch file-al a Resi4-et. -
#4472 Ez a bloom cucc engem is érdekelne,de mindennél jobban érdekel hogy mi a rákért nincs hang a játékban?:)
A videók okésak van hang...De már a főképen sincs (úgy dereng hogy ott bekéne nyögnije hogy "rezident ííííívül:) ) intro után meg némacsend,csak képvan....
-
#4471 Ezért írtam hogy mindenki döntse el, ez teljesen izlés dolga :)
Egyébként megjegyzem nekem sem igazán tetszik így. Van ahol kifejezetten jó hazással van a játékra a bloom, (főleg belső terekné. Ablakon beszűrődő fények, lámpák fényei) de összeségében szvsz nem válik előnyére hogy ilyen hómályos lesz tőle.
csanesz: Le fogom írni, de nem ma. Ugyanis nem 5 perc :) -
#4470 hát nekem a nélküle jobban tetszik :D -
#4469 ez eszméletlen jól néz már így ki
leírnád? -
#4468 Na még1 :)
-
#4467 Ha valakit érdekel marha 1xüen lehet Bloom effektet varázsolni a játékba.
Ha van érdeklődés a dologra, szívesen leírom hogyan csináltam.
Készítettem egy képet arról, hogy hogyan is kell elképzelni a dolgot:
Értelemszerűen a felső bloom nélkül van, a 2-dik pedig a már bekapcsolt effektel.
Aztán mindenki döntse el hogy melyik a szebb és a jobb :) -
#4466 Heh...Mi van abban az esetben ha a videókban van hang minden fasza de magában a játlkban nuku???
-
#4465 őőőő....A "cb" nézetben van elméletileg hang vagy csak feliratozza a tátogást?:))) -
Radian #4464 Engem annyira nem izgat a grafika,csak tudnák a patchelt game val is játszani:( -
#4463 Hahó!
Az oldaladról nemlehet leszedni a
Ultimate Gamecube textura pack part 1
Ultimate Gamecube textura pack part 2
-okat...
A 3-as és a boss cucc lejön...Vagy elég a final release-es gc packot feltenni? -
#4462 Én levettem, helyette ezt a K-lite-ot ajánlották, és bejött. Nekem az AC3 nem jött be.
Maxtreme: émn vmit nagyon elírtam... jobb lett volna, ha nem is közlöm, mert minek:DD -
#4461 Nem :)
Elvileg most a "gamecube-os relase motorjának beforgatása, a Pc-s verzióba" projecten dolgoznak:)) -
#4460 Kb mikorra lesz készen pontosan lehet tudni? -
#4459 mondom hogy még nincs kész :D
Cska a pofája meg a ruha :) -
#4458 Nem csak a földön lévő levelekre kéne gyúrni akkor még szép is lenne a gyökér aki fekszik a földön nézzed a keét kb 2 poligonbol ha áll :( -
#4457 "persz hozzá BSplayert fel kell rakni...h jobb legyen a feliratozása egyes filmeknek."
én a legnagyobbat ezen nevettem:))))
De nem akartam szólni xD -
#4456 AC3 kell. -
#4455 Mondjuk arra marha kíváncsi leszek hogyha elkészülnek teljesen ezekkel a gfx módosításokkal, mekkora lesz a game vasigénye.
Mert pl father 6600GT-jét 1024-be, már most kifekteti :D -
#4454 Ennyicske.. Végülis ja :)
Senki nem kötelez rá hogy felrakd :p -
#4453 Semmi ennyicske változásért neméri meg felrakni max ha lesz magyarítás végigtolom megint értsem is mi miért volt! -
#4452 lol.. olvass vissza.. -
#4451 pfff bazze mi lesz ebből a játékból :)
és ez még nem a végleges:)
-
#4450 van vmi uj irányítás pach vagy mért mondtad ezt? (régen néztem ezeket) -
#4449 LOL
Az AC 3 azonnal vedd le! Azzal bizonyos filmeket le se tudtam játszani, mert úgymond szaggatott!
Sztem tedd fel a K-lite Codec Pack-et, abban benne van minden. Nem kell külön ffdshowot pl felrakni. A legjobb csomag ami tartalamz mindent szinte, persz hozzá BSplayert fel kell rakni...h jobb legyen a feliratozása egyes filmeknek. -
Radian #4448 9600 pro videokártyám van,shader model 2 ig támogat,a driver is viszonylag új,sztem biztos nem ezzel van a gond,azért kösz hogy gondolkodtál rajta:) -
#4447 nem lehet hogy a videókártyád a gyenge a játékhoz, és nem támogatja az uj effekteket? csak találgatok -
Radian #4446 Sziasztok! Van egy olyan problémám a hogy miután feltelepítem a játékhoz az 1.10 es patchet és crackelem után a játékban csak pár dolog(pl ablakok) látszanak a főhősön kívül minden fekete. Visszaolvastam és találtam olyant akinek ez volt a gondja, de megoldást nem. Ha valaki tud segítsen legyen oly szíves. -
#4445 nálam pl semmilyen codec nem volt fent, és simán mentek a videk. (filnézéshez kmplayer, aztán minden szutyok kódeket el lehet felejteni)
Amióta viszont feltettem hozzá a javított minőségű videókat, kellett 1 ffdshow. -
#4444 A másik textúrapackokon kívül mindent.. Először kell a GC-s.