Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Remélem érdemes pach-elgetni, mert van mit bepótolnia.
Verziók közti különbségek....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Hát ahhoz képest hogy milyen volt az alap resi 4, ez csodálatos :)

DarkSector
Oksy, de így azért gázosnak néz ki....nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
A patchel. De mivel az elsõ kiadás, még nincs minden kész. (Ezért kell majd még 1-2 dolog hozzá hogy kiegészüljön) Az oldalon majd írom az instrukciókat.

DarkSector
Baloldal, allulról a másodikon a végbossnál is texturapach-el fényképeztél, vagy az a régi textúrázottságot mutatja?

Maxtreme
Gondotam szólok hogy megjelent az ultimatte texture patch elsõ kiadása.

Csináltam pár képet az eredményrõl.

A linkeket este felé megtaláljátok az oldalamon.

DarkSector
Mindenki benyomta a kódokat oszt ennyi....
Nem hiszem, hogy valaki 100%-ra tólta vona, sõt még a prof módot is csak kevesen vitték szerintem....

tarti19
Hali sziasztok
az a kérdés merült fel bennem emgkérdezem ki tolta ki 100%-ra a Resi 4-t?
és kinek menynire teccett:)
én még ps2-n zúztam írtózatosan komoly szinten a gammát:)
meg si lett az eredménye:)

ok ok nagyon köszi hog segítettél :)
DarkSector
Próbáld meg....
Nekem 256-os kártyám van, de játszottam már olyan beállítások mellett, ahová 512 volt írva....

DarkSector
A verzióra gondoltam...
Van EU meg UK....és sokan az EU-ra panaszkodnak, hogy ilyen hibaüzenetet ír ki nekik...

Szerintem az. az elején lehet a nyelvek között választani...
köszi akkor minden játékot felhuzhatok maxra amihetz 256-ot ír
DarkSector
Szerintem simán szakítani fog rajta maxon is....

Számít ha a én videokártyám 128 Mb mert iylen a videokártyám :Georce 7300Gt mert minden jó csak az nem ba fog szagatni vagy majd nyugottam felhuzhatom max-ra?? Ezt a kérdés már sok helyen felraktam de sehol nem válaszolnak rá nagyon ürölnék ha itt válaszolna valaki!!Elõre is köszönök mindent<#wink>
DarkSector
EU resi 4-ed van nem?

Oké köszi. Esetleg nem tudod, h miért írhatja ki ezt a hibaüzit mikor raknám fel a patcht?
DarkSector
Háát ha nem akarsz órákon át anyázódni....

Sziasztok!

Van egy olyan apró problémám, hogy mikor raknám fel az 1.1es patcht akkor ad egy ilyen hibaüzenetet, hogy: No game requiring an update is installed on this computer. :( és még 1. azt a Jack manust akinek a keze a toronynál átváltozik szárnyá, azt is célszerû gyorsan és egyszerûen megpusztítani a rockettel?
Lord Myn
'okosság' = crack

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

megpróbálom.)

ffxi
Ezt másold be a játék könyvtárába.

Fákjúal!

hali, resident 4evil 4 (euro verzio) v1.1 patchel van nekem,
és nem tudom müködésre birni a mouse aim.ot 2.0-át próbáltam :S
valaki okos segitsen..
kérem

DarkSector
FIGYELEM!!!!!!!!

Egy érdekes megoldás a játékokkal kapcsolatban felmerülõ problémákra, vagy hibákra!!!!!!!!!!!!!!

Van egy egyszerû megoldás a legtöbb játék hiba kiküszübölésére!!!
Példaképpen:
Volt egy X nevû játék, ami az istennek sem akart feltelepítés után elindulni, de tudtam, hogy semmi baja, hiszen eredeti DEMO játékról volt szó, ami egyik havernál felraktuk, és normálissan elindult!
Viszont én már vagy 10x próbálkoztam és feltelepítés során mikor el akartam indítani a játékot mindjárt hibaüzenettel fogadott, hogy totális hiba történt és megkér, hogy telepítsem újra.....
(És utánaérdeklõdtem, és már ismerõseimnek is segített ez a módszer egyébb hibák kijátszása szempontjából....)

Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!!>Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!!>

Ezt csak érdekességképpen tettem fel hátha valakinek megoldást tudok ezzel nyújtani a problémáira.....<#vigyor3>

Vinsanity15
Jó lenne vmi fasza megoldást találni erre a biohazardos peccselésre mer próbáltam ugy ahogy az oldalon vagy registrivel de nemmüxik sajnos.

Vinsanity is back!!

Maxtreme
Én már 1 párszor mondtam, de nekem végülis tök 100.

Miféle 'okosságokat'??

Lord Myn
Ha már warezolsz, miért nem raksz rá inkább 'okosságot', ahelyet hogy szórakozol mindenféle emulátorral (YASU és társai), egyébként ezek nem minden gépen mûködnek.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Bence94
helo maxtreme szerinted jo lenne ha az oldalad be lenne linkelve a banner alá?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

HY most töltöttem le RE 4-et és fel is tettem ,de nem megy mer azt írja ki h tegye be az eredeti lemezt vagy összeférhetetlenség támadt egy emulátorral, pedig nincs is emulátorom.:(
Van egy yasu hozzá azt is exéztem és utána elindítom a játékot ezeket írja ki!!
A haveromnál feltettem a yasut elindítottam és ott érdekes jó volt!?
A Tini Ninja játékal is ez volt a probléma de azt valahogy sikerült több próbálkozásból, de ez nem!
HA tud valaki segíteni az jó lenne.

Maxtreme
höhö :)

igen ám de nem talalom a registryben azt a bizonyost h átirjam..sima keresséssel nem ad ki semmit!pls help!!!

a menyben jobb a klima de a pokolban tobb az ismeros...

Maxtreme
Még1 kép a készülõ textúra packból :)

Elvileg jövõ héten jön. (hétfõ) Nagy részét a textúráknak a GC-s verzióból operálja át a srác a PC-s resibe :)

MerlinW
Lesd meg Maxtreme oldalát: http://resi4.uw.hu/index.html

[merlinw.org]

nekem a biohazard-os verzio van de peccselni szeretnem...vmi olyasmit irtatok h registry-be kene atirnom dolgokat.pontosan hogyan tudom atirni?elöre is köszi!

a menyben jobb a klima de a pokolban tobb az ismeros...

Bocs, tárgytalan, azokat már rég megszereztem, csak egy új shooter helyet találtam és ez megzavart.

Bugos a game?
A target practice D-t küldöm, csináltam 3400 pontot úgy, hogy 25/25 (Ashleyt nem lõttem). Ennek ellenére egy darab bábut nem kaptam.

DarkSector

Sziasztok! Miközben játszottam sokan segítettek, ha kérdésem volt. Már egy ideje végignyomtam a játékot, (itt közzé is tettem az eredményem), de újabb segítéget szeretnék kérni. 2 hete elszált a vinyóm, amin a mentésem volt, és elbuktam az egészet. Ha valaki esetleg el tudná küldeni nekem a végigjátszott mentését, azt nagyon megköszönném. Végigszeretném mégegyszer nyomni, de már extrákkal.

Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném!
[email protected] e-mail címen vagy vegyen fel partnernek MSN-en: [email protected]

Elõre is köszi!

LOL ottvan a föoldalon:P

Hi mi ennel az oldalnal a kód a kitomoriteshez ha pl a mouse aim meg egyeb patchot toltok le? mert ott sehol nem talalom.. http://resi4.uw.hu/addon.html

DarkSector
Itt mindenki...

shotgunnak meddig lehet felvinni a lövéserejét és a kapacitását?
csá, most regeltem a sg-re! Van aki ps2 jáccik a residentel?
jólvan arcok, már megtaláltam mindent.
az az origi exe em volt jó, azt megtaláltam máshol a "tényleg" eredetit. valszeg ami be van linkelve az már módosított. jelszó is megvan :)

hát de azt nem vágom, hogy ha ki akarom csomizni a textúrákat akkor mér kér passwordöt. senkinek nem kért? már visszaolvastam mindent, de nem találok megoldást. amúgy a peccs sem akar felmenni, pedig átírtam a regisztrit rendesen.az itt belinkelt eredeti exére is kicseréltem, és akkorsem megy fel a peccs.szal ha van 5let, akkor az jó lenne.

DarkSector
Ok tessék egy "ezer500"

Maxtreme
nincs mit, ezeröccáz' xD :D

DarkSector
ox megköszönné(nk)m...:D

Maxtreme
Ha valakit érdekel felpakoltam a frissített textúra packot saját (khm...céges <#zavart1><#idiota> ) tárhelyre. Szal nincs több megaupload, lehet nyugodtan tölteni :)