5443
-
#4523 Ezzel egy bajom van nekem Biohazardom van és nem resident evil. Így nem tudom sehoyg felrakni a patchetPróbáltam már a regedites dolgot is de úgyse ment fel:(
Nem tudja valaki hogy tudnám megoldani hogy a biohazardra felmenynen a patch? -
#4522 Én abban a sorrendben raktam fel őket, lévén akkor még nem volt ultimate. De ahogy láttam az Ultimate tartalmaz mindent ami kell, úgyhogy elvileg elég az.
Természetesen az 1.1-es Patch-re érdemes ráhúzni a textúra pakkot -
#4521 az a patch:)
Amit írtam az meg két fajta textura pack. -
#4520 szerintem a másodikat amit írtál az első nélkül fel se lehet rakni.. vagy az az 1.0-ás pach?... -
#4519 Meiket rakjam fel? Meiktől lesz szebb (meik a láthatóan szebb textúra?)
Ettől:
Skotinoulis Xfile és Mercenaries Xscr magasfelbontású textura mod:
Vagy ettől:
Ultimate gamecube texture patch 1.0 final relase
Vagy fel lehet rakni mind kettőt nem "zavarja" eb egymást? -
ricsa008 #4518 akkor jók ezek ahhoz a változathoz is? -
#4517 két kérdés (nem kötelező válaszolni):
1. Összesen hány fejezetből áll a játék?
2. A SaveData.dat fájl csak a mentések fájlja? -
#4516 jó! -
#4515 a Biohazard a resident evil 4 japán kiadása nem fegyver -
#4514 jó, én nem toltam végig a játékot, mit tudom én milyen fegyverek lesznek később, azt hittem vmi más játékra célzott!!! -
#4513 biológiai fegyver -
#4512 megoldva! -
#4511 bocs, hogy ordibálni fogok:
HOGY LEHET KILÉPNI A FEGYVER VÁLASZTÁS MENÜBŐL MEG A TÁVCSŐ NÉZETBŐL???
SEMMIVEL SEM MEGY!!!VOLT VALAKINEK MÁR ILYEN PROBLÉMÁJA ÉS HA IGEN MIT KELL CSINÁLNI??? -
#4510 nem tudom, azt se tudom mi a Biohazard. -
ricsa008 #4509 ezek a cuccok a Biohazard hoz is jók? -
#4508 Hogyan lehet távcső nézetből kilépni?ESC-el meg mindennel próbáltam, de nem megy semmivel. -
#4507 én nem hagynám, hogy megszokjam, DELETE lenne a vége hamar, utálom a rossz irányíthatóságot, csak rontja a játékot és idegesít... -
#4506 http://resi4.uw.hu/addon.html - itt megtalálod azt a bizonyos fájlt és még egyébb érdekességeket
a jelszó mindegyik fájlhoz: http://resi4.uw.hu/index.html -
#4505 No és hogy oldottad meg? Nekem is ez a bajom vele. -
LMNO #4504 simán meg lehet szokni bill-el
sőt még állítólag jobb is, bár a mouse patch-et én nem próbáltam -
#4503 megoldva! -
#4502 Hát, mit mondjak az irányítás egy fos, látszik, hogy előbb volt ez PS-re vagy X-Boxra vagy mi a szarra gyártva mint PC-re.
Az a kérdésem esetleg (nem hiszem) létezik-e olyan patch vagy javító fájl vagy kitudja mi, amivel az egeret használhatóvá lehetne tenni?
Amúgy tetszik a gamma stílusa, meg storyja, de így ilyen pocsék irányítási lehetőséggel nem hozza az elvárt színvonalat. -
#4501 indult :) -
#4500 Hello! directx cserével általában meg szokott oldódni az indítási hiba? -
#4499 Teljesen jól lehet tolni billel is, bár igazándiból ez kontrollerrel baró. -
#4498 Hátbazzeg, én még mouseaimmal sem tudom ezt játszani, totál irányíthatatlan. ..
:(((((( -
Mokus1 #4497 Lehet pont az a baj h egy rakat codec van fent és összeakadtak... -
pfisco #4496 thx -
#4495 Használj Ccleaner progit... az eltávolít minden felesleg dolgot a meghatókról. Nekem pl. a C-ről (ott csak a win meg kül. progik vannak) eltakarított majdnem 2 GB-ot. Csak néztem egyet. -
#4494 #4473 -
Radian #4493 Kösz mindent srácok végre müxik.Egyébkét már máskor is újratelepítettem, csak midig ugyanarra a helyre.Most átraktam egy másik meghajtóra és egyből jó lett. -
pfisco #4492 de ugye ma leírod h kell a bloomot bekapcsolni ;) (mert ebben pl. a google nem barátom) -
pfisco #4491 Radian: nekem ugyanez előjött és 1 laza reinstall segített. Azt próbáltad már? -
#4490 De a bloom-al már igen :-) -
#4489 ne keseredj el, Radian! nekem a patchelt játékhoz nem elég a gépem, ezért anélkül játszom. viszont az élmény úgyanúgy megmarad. jó, elismerem, hogy jobb a látvány, ha vannak fények. de mondjuk a zseblámpa nem világít be semmit a patchel sem. Szóval fel a fejjel -
Radian #4488 Kösz mindent srácok. Azért remélem valahogy majd sikerül megoldani ha más nincs játszok patch nélkül. -
#4487 Figyuzz, ha baszakodni akarsz, akkor másra ne is számíts tőlem...:D -
#4486 Mást nem is vártam tőled :-) -
#4485 Megint csak -